|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  320 321 [322] 323 324   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
2.10.2007 9:17:44   
lifcsi
Hvala za komplimenteuser posted image   Da pa ne bi sodile le po zunanjosti, vam izdam še kanček njene narave.   Naš pradedek ima lovskega psa, ki nas z glasnim laježem vabi, da s igramo z njim. Včasih je malce tečen in takrat se Tara postavi predenj, položoi kazalec na usteca in reče: «Psssssttt Don, ne lajaj!« Vajo ponovi tudi, ko se jaz s kom malce s povzdignjenim glasom prerekam. Privihra do mene in: »Psssssssssssssssssst A....Auser posted image (tako me kliče)«                           Miroljubna dušica.   Naj vas sonček greje.  

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8026
   RE: januarke2006
2.10.2007 10:09:37   
bobika
Punce meni je vseeno kdaj bi se dobile ali med tednom ali med vikendom, tako, da naj katera druga pove kdaj bi bilo srečanje. Sedaj bomo zopet tako dolgo organizirale, da bo pomlad prišla user posted image s
Orka: še enkrat čestitke za Aneja. Je pa res prehiteval in kljub temu je še kar dober pri kilaži. Res pravi borec. Manca je bila rojena v 36t in je imela 2330g. In tudi jaz sem kupovala mini cotke, ker ji je bilo vse ostalo tako veliko. Saj bo kar hitro zrastel in sploh ne bo videti, da je prehitro rojen. Le malo več pregledov boste imeli user posted image
Rija: bravo za Tilauser posted image Njegovim fotkam se vedno nasmejim user posted image
Lifcsi: zelo lepa slikica. Tara je prava zapeljivka. Kaj vse si ne izmislijo ti naši otrociuser posted image
Srečica: jaz pa pogrešam tvoje oz. Anžetove slikice user posted image
Taši: vsaj nekaj,da te spravi spat user posted image Zakaj pa moraš jemati ta zdravila?
Tinka: si danes tudi izkoristila sončen dan za sprehod do vrtca?user posted image

Kaj se vaše otroci tudi tako lepo igrajo? Manca se zadnje čase ful lepo igra. Punčke in dojenčke zlaga na kavč, jih previja, hrani pokriva, daje spati, jih pestuje in še in še. To dela cel dopoldan, če ne greva ven. Pa za zdravnike se igra, hodi v trgovino in veste kaj mi je zadnjič rekla, da je bila v trgovini in jaz jo vprašam kaj je kupila ona pa:"meseka za mamico"user posted image Ja seveda, mora pa od jutra do večera laufat dvd od Nodija.Ve že napamet kdaj kaj reče, pa večino junakov pozna.

Tako, sedaj jo bom pa poskušala iz hiše dobiti. user posted image
lep sončen dan


(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 8027
   RE: januarke2006
2.10.2007 11:37:59   
Anonimen
No, zdajle pa malo več napišem. Sem si ubijalsko user posted image skuhala, da mi zbrihta glavo.

Bobika, na antidepresivih in pomirjevalih sem, ker skoraj nisem bila več sposobna normalno funkcionirat. Čist me je sesul vse skupaj in sem si poiskala pomoč, tako da zdaj hodim na terapije k psihiatrinji + na tabletih sem, da lahko za otroke skrbim sploh. Ampak me pa zdaj na začetku malo zadanejo, dokler se telo ne navadi.

Lifcsi
, lušna pupika je Tara!user posted image Pa še nežna dušica.user posted image Po mamici, a ne?

Rija, Til pa itak!user posted image Pa sej bi še jst Špelo ponudila za snaho, da ji vsaj sesat ne bo treba.user posted image Taščo bom pa jst porihtala, če bo tečna.user posted image
Uživajte na morju, pa kakšno pavzo naredte med potjo.user posted image

Orka, čestitke še enkrat za malega borca!user posted image

Bobika in Liju, a vidve že kej za ohcet planirata? user posted image Taka srčka bi bla kar luškan parček.

No, zdej pa nazaj v "borbe" z otroci. Enga sem zdej uspešno pomirila s flašo, druga ima pa tako posrano rit, da me jo je kar strah razvit.user posted image user posted image

(odgovor članu orka**)
  Neposredna povezava do sporočila: 8028
   RE: januarke2006
2.10.2007 12:18:59   
renan
Lifsci: tara je prekrasna na tej fotografiji. jo lahko posljes na kak natecaj.

Rija: za tila ze tako ali tako vemo, da je decko in pol!user posted image

tašonka: želim ti, da boš hitro ven iz te krize!

imam malo časa, pa še jaz napisem, kaj počenja moj miskolin zadnje čase: Zadnjic smo bili tukaj na eni prireditvi, kjer so imeli v gajbah zložene 1,5 l plastenke s sokovi in vodo za otroke. naš vladimir jih je lepo vzel ven in jih vse zložil na 6 otroških mizic in jih aranžiral tako, da je bilo na vsaki 5 steklenic z isto vsebino. mimoidoči so se ustavljali in niso mogli verjeti, kako je prenašal te težke plastenke sem ter tja in jih razvrščal po mizah. mogoče je podedoval gene po pokojni babici, ki je bila gostilničarka.user posted image še veliko je takih peripetij...zadnje čase mi je pa najbolj smešen, ko kaže na vtičnice in pravi: klekla nej nej. (prevod: elektrika ne, ne-ne smeš)user posted image

res so zlati ti naši sončki...

nam ta sobota ne ustreza tako zelo, ker bomo mogoče šele takrat šli za slovenijo. čez teden se lahko dogovorimo in verjetno tudi naslednjo soboto.

lp, renan


(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 8029
   RE: januarke2006
2.10.2007 12:36:01   
lonja
No,

mam pavzo po mnjam papici v službi user posted image .

Rija, super odločitev user posted image  za morje. Res upam, da bo tudi vreme lepo in da boste 100/uro uživali. Tudi mi imamo eno kandidatko za tvojo snaho

Taši, po tvojih oglašanjih sodeč (prideš na RR tudi čez dan) bi rekla, da ste tudi vi že ven iz ta najhujšega. Ko boste pa kaj pri volji, pa veš, kje se me dobi, a ne?

Orka**, super, da sta prišli tako hitro domov. user posted image  za korenjaka Aneja, zdej se pa še kaj oglasi. Kaj pa AlenkaIST, se ti kaj oglasi?

Lifcsi, full luštna pupa user posted image !

Grem še mal delat!


lonja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8030
   RE: januarke2006
2.10.2007 13:14:21   
KatjaD
Rija - super fotke, kot vedno...

Srečanje - mi žal ne bomo mogli prit. Matic je še vedno čist preč. Sem tolk besna na dohtarje, da je groza. Že cel teden mi ful grdo kašlja, pa imel je zdej 4 dni ful visoko vročino (čez 39), tako da že 4 noči spimo "na svečkah", pa še to bolj malo, stokrat sem jim rekla, da se mi zdi kašelj ful grd in globok in 3 dohtacr (naša + dve dežurni) so trdile, da mu nič ni, samo virozica. Danes pa pridem na kontrolo, ker ni nič boljše in mi naša dohtarca reče - uf, tole se pa sliši kot pljučnica user posted image user posted image user posted image . Kar čudežno naenkrat, prej pa niso nič slišale na pljučih. Tako da smo mi zdej na sumamedu in ventolinu in vsaj ta teden še čepimo doma. Vsaj vročina mu je včeraj padla in ima zdej normalno. Tako, da za srečanje se pač priporočamo naslednjič...

Taši - upam, da boš čim prej preživela tole krizo. Glavno, da si si poiskala pomoč, potem gre vse dosti lažje!

Tinka - Iza je pa že prav lušna dečva, no, sej Špela pa tudi. Upam, da ste porihtali kakanje. Meni je pediatrinja, ko smo imeli pri cca. pol leta starosti probleme s kakanjem rekla, da naj iz mila naredim svečko (čisto majhno) in mu jo dam v ritko - moram priznat, da sem morala bit kar hitra s plenico, če nisem hotla bit instant pokakana, ko sem mu dala tole.

Orka** - čestitke. Super, da se malček tako lepo drži in niste imeli večjih problemov. Zdej pa kar pogumno naprej!!!

Renan - Vladimir si pa res najde "hobije".  Matic pa ponavadi vse nosi v smeti. Sva šla zadnjič na "kofe" h kolegici, ki ima bar, pa je kar naprej z miz nosil šalice in kozarce nazaj za šank in smeti v koše user posted image . Je vprašala, če ga lahko najame user posted image .

Sej verjetno sem še kaj pozabila, ampak moram še malo izkoristit, ko je Matic končno zaspal, pa še kaj naredit po hiši preden še jaz dol padem, ker že 4 noči ne spimo skoraj nič.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 8031
   RE: januarke2006
2.10.2007 17:09:58   
Rahelca
Lifsci: kako luškana punčka. Prava lepotica.
Rija: ja, boš imela pa veliko izbiro snah. Ampak draga moja, ti kar izbiraj, Til bo pa izbraluser posted image .

Midve sva danes bili pri alergologu, napotnico sva pa imeli za pulmologa. Že v štartu so nama zamešali specialista. No, pregled ni bil odveč, zdaj vsaj vem, da ni na nič alergična, tudi na mleko ne. Ampak vseeno ji je sojino mleko pomagalo....Zdaj bova pa dobili še datum za pulmologa. Otrok bi moral takrast k specialistu ko je bolan (oz. ko je aktualno), ne pa 6 mesecev kasneje.

Sara je danes spala v avtu 45 minut, zdaj pa spi že dve uri. Ne vem sicer kaj bo ponoči, ampak ne bom je zbudila.

Lep dan še neprej.....

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 8032
   RE: januarke2006
2.10.2007 21:54:19   
liju
Alo!
Malo da se vam javim. Najprej hvala za pohvale našegauser posted image in bobikino user posted image . Mala dva sta prava.
Rija: tudi tvoj Til je pravi as.
Srečica: kje pa so slikice tvojega Anžeta, že dolgo nisi nič nalimala
lifcis:tudi tvoja miška je prava lepotička
Taši:jutri oddam tvoje podatke naprejuser posted image , nisem pozabla, ampak nisem imela stika z potnikom, jutri pa nama je srečanje neizbežnouser posted image  Pa upam, da se ti stanje porihta čim prej. user posted image user posted image za srečo pri terapiji. Joj, za ohcet, pa že zbiramo, prispevaš kajuser posted image user posted image user posted image user posted image
Katja D:user posted image user posted image za tvojega miškolina, da se čim prej pozdravite.
Tinkamiška:kaj pali tudi na blondince z rjavimi očmi?user posted image user posted image user posted image
orka**: vse čestitke, komaj si se javla po dolgem času in poveš, da si noseča, pa je že tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, lepo bodite in vas pridem še kaj pogledat!

Aja, srečanje nama ta teden ne odgovarja, delam v sobotouser posted image .

Lahko noč


_____________________________

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 8033
   RE: januarke2006
2.10.2007 23:05:25   
rija
Mi smo spakirali in upam, da nam bo nekdo tam zgoraj naklonjen in bomo zjutraj odrinili....


Vsi smo bolani user posted image : ata je čisto hin, meni, ki sem se najdlje držala je začelo tečt z nosa...vendar mislim, da bom jutri fit user posted image , mali pa kašljauser posted image
Sva bila danes pri P in je rekla, da je viroza v izzvenevanju in da lahko gremo .....Upam.

Po dolgotrajnem premišljevanju, sva se odločila, da bova mikeca vzela iz vrtcauser posted image  in ga vpisala šele pri 4 letu...tako nam je danes svetovala tudi P, ki je rekla, da je pač izjemno občutljiv na vročino user posted image user posted image  in da se mu je zdaj to ponovilo že 3tjič in bi bilo bolje, če je v domačem varstvu.
Še dobro, da mamo možnost ga kam dat.

In tako se je naš vrtec končal, še preden se je sploh začel...user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 8034
   RE: januarke2006
3.10.2007 8:27:41   
tinkamiška
Rija, vam želim, da bi uživali na vašem zasluženem dopustu, da bi vam morski zrakec dobro del in bi se vrnili vsi čili in zdravi!user posted image
Za Tila pa...verjetno je res boljše, da je tako in tudi ti boš bolj brezksrbi, če bo v domačih rokah, če bi spet zbolel...je hudo, ko si v precepu, ampak, ko se enkrat odločiš, vidiš, da je tako prav. Mogoče mu bo pa pri 4 leth vrtec bolj zanimiv kot zdaj, ko se je skoraj dolgočasil tam. Držite se in lep dopust!

Se oglasim še kasneje...

papa,
Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8035
   RE: januarke2006
3.10.2007 10:00:01   
bobika
Dober dan punce!
Rija: res ti želim, da vam tokrat uspe dopust in se vrnete zdravi. Za vrtec pa si se prav odločila, glede na to kakšne hude napade ima vaš mišek. Lepo bodite!!!
KatjaD: naj se vaš pobalin hitro pozdri. Res hudo, kakšna so vsa mnenja pediatrov.
Liju:ja našadva škrat sta pa res zanimiva skupajuser posted image . Za poroko pa jaz še nič ne načrtujem, se morma najprej mi2 poročiti pol pa še le otroci user posted image
Rahelca: super, da ni alergij!
renan: kaj ti živiš v zg kje v bližini podirajočih se stavb in parka kjer se je nekdo raztrelil?
Tašonka: no fajn, da si si poiskala pomoč. Se vsaj zdaj malo bolje počutiš. Naj ti bo hitro bolje.
Punce jaz pa sem včeraj urgentno bila pri ginekologinji. Sem zjutraj nekaj pokrvavela  in ker sem že pred tem imela parkrat rjav izcedek sem se šla pokazati. Na srečo je bilo vse lepo in prav. Videla sem tudi srčekuser posted image . Moram pa malo bolj počivati. Ampak kako ob naši aktivni in nonstop v pogonu Manciuser posted image
Manco je tačas čuvala moja mama, ki je prišla celo eno uro prej iz službe. Ko sem se vrnila domov je Manca še vedno spala. Spala je skoraj tri ure. Pa že zjutraj je spala skoraj do devete ure. Ne vem kaj ji je včeraj tako pasal spanec.

Lepo bodite!
Torej ta teden srečanja ne bo, ali kako?


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8036
   RE: januarke2006
3.10.2007 11:54:09   
renan
bobika hvala bogu ne živim v bližini.user posted image ampak tukaj se res vsak dan dogajajo neki škandali..

KatjaD: grozno, da niso prepoznali vnetja. kri mu niso jemali? mi imamo v sloveniji srečo, ker je naša p res zelo temeljita pri pregledih. če ni stoprocentna, da malčke takoj na kri in vodo.


lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 8037
   RE: januarke2006
3.10.2007 12:27:45   
KatjaD
Hvala vsem za lepe želje za ozdravitev.
Renan - ne, prvič mu krvi ni vzela, ker ni imel še vročine, drugič pa kao zato, ker se na pljučih itak ni nič slišalo in je brez veze, ker je samo viroza. No, včeraj so mu jo končno vzeli, pa se je izkazalo, da na krvi ni popolnoma nič. Sej sem težila, da mu jo vzamejo vsakič, ko sva bila tam, pa nič od tega.
Je pa danes že dosti boljše, očitno mu tale antibiotik in ventolin res pomagata. Vsaj noč smo prespali samo z enim zbujanjem okrog treh.

Rija - tole je pa res bedno. Ravno se spravite iz vročine, zdej pa vsi po vrsti. Očitno boste res morali na morski zrak...
Glede vrtca pa - če imaš možnost ga imeti doma, zakaj pa ne, sej družbe ima dovolj tudi na igriščih,...

Bobika - čuvaj se in čim več počivaj, pa bo. Manca se bo pa tudi navadila, da ne moreš povsod z njo skakat. Bo pa ati nadomeščal, ko pride domov user posted image .



(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 8038
   RE: januarke2006
3.10.2007 21:45:21   
Anonimen
Lonja, mogoče se jutri oglasimo, če se nam spet ne podrejo plani. Smo se nameravali v nedeljo, pa nam je nekaj vmes prišlo. Upam, da nam jutri znese. Če imate seveda čas.user posted image

Katja, bogi Matic!user posted image Eno veliko user posted image , da hitro okreva!user posted image

Rahelca, superca, da Sara ni alergična!user posted image

Liju, sploh ni panike, ker če me zadnjič ne bi spomnila... jaz sem že pozabila. Pa do dans sem spet pozabla.user posted image

rija, upam, da tokrat ne boste imeli pokvarjenega dopusta!user posted image

Bobika
, pazi nase in vse naj naj!user posted image user posted image

Pa hvala vsem za lepe želje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8039
   RE: januarke2006
4.10.2007 8:59:32   
renan
Dobro jutro, da nas rešim pred drugo stranjo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8040
   RE: januarke2006
4.10.2007 9:27:41   
lonja
Jutroooo,

Taši, kaj pa imaš za en dan, škrobni ali OK? Palačinke, pizza, muffini? Povej...Kdaj približno mi povej, da vam bo zneslo prit do nas, da se tudi mi malo zorganiziramo user posted image !

KatjaD, super, da je Matic že boljši. Res so revčki tile naši čmrlji, če zbolijo user posted image .

Bobika, lepo malo več počivaj in božaj bušija pa bo. Manco pa naj nosi user posted image , seveda kadar jo je treba nosit. Naša Ajda ima tudi včasih kar finte in reče:''nesem'' in to seveda pomeni, da jo moram nest. 

Renan, mi smo imeli v nedeljo dober namen obiskati ZOO v Zagrebu, pa smo se prevč zamudili pri stricu na tej strani meje, ki ima tudi polno živali in je bilo Ajdi čist zadost. Ampak enkrat nam bo uspelo prit tudi do Zagreba.

Ovčka, a zdej ko se bliža 8.oktober, si šla pa spet v ilegalo user posted image ?


Imejte se fino fajn!

lonja user posted image





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8041
   RE: januarke2006
4.10.2007 10:36:35   
orka**
Jutro!

Anej pančka, Lara pa se igra in vmes gleda televizijo, jaz pa sem si vzela par minutk časa še za vas. Malo sem vas prebrala, ampak sprot pozabla kaj je katera kaj napisala. Malo mi spomin še nagaja.

Anej je zelo priden, zbuja se mi vglavnem na 3h. Pri hranjenju pa je še bolj počasne sorte, tako da porabiva kar dobro uro da se do sitega naje. Skoz ga moram vmes zbujati.
Lara pa bi ga rada samo stiskala in lubčke delala.
Moram pa ful pazit, da ne bo sama z njim. Prej je šla stran od mene, sem mislila da je šla v svojo sobo, po dveh minutah pa me pride iskat in me pelje v spalnico. Tam pa dobim Aneja odkritega in počes v zibki, ga je hotla ven vzet, groza.

Zdaj pa moram nehat, Lara je že ful tečna, se moram še mal z njo pocartat.

Naslednjič pa sledijo še slikice.

Pa-pa

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 8042
   RE: januarke2006
4.10.2007 11:46:47   
renan
LOnja, ko pridete, mi javi. lahko se dobimo na otroškem igrišču zraven zoo-ja, da se spoznamo. tam sva tako ali tako skoraj vsak dan.user posted image

lp, renan

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 8043
   RE: JANUARKE 2006
4.10.2007 15:27:37   
dali30
Hoj vsem skupaj!Samo na hitro da se javim ker imam norišnico na delu pa še pakirat moram ker gremo še za en teden na morje

orka vse naj naj ob rojstvu takega korenjakauser posted image user posted image user posted image

Kar se tiče pa moje Tijane je pa tako da full govori-to ima zgleda na mamiuser posted image , potrpljenja nima nobenega in pade v trans če ni kaj po  njeno.Smo pa končno prišli do tega da se s kako igračo zamudi vsaj za kakih 10 minut da lahko kaj naredim.Še zmeraj imamo sindrom mama tako da je moj kar malo žalostenuser posted image .Sedaj ima kg in 84cm.

Jaz ki ob strani še malo služim pa sem dobila nagrado potovanje v Egipt in odletiva 20.10. za en teden.Razmišljala sva da bi tudi Tijano s sabo vzela ampak me je kar strah glede na to da bomo full hodili in imeli še kot neki seminar dol.Že sedaj mi je hudo ko jo ne bom videla cel tedenuser posted image !

Drugače pa zelo uživamo v novem stanovanju.Tijana si je že čisto "uredila" sobo po svojeuser posted image .

Lep pozdrav vsem skupaj


_____________________________

17.1.2006 se je rodila naša princeska Tijana

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8044
   RE: JANUARKE 2006
4.10.2007 22:39:27   
ajdaN
Kakšen mir na temi! Dejmo, dejmo kje ste?!

Mi smo se dans spravili v LJ v nakup čevljev za Lovra. V KR nimajo nič pametnegauser posted image . V Massu smo jih pa kupili v 10 minutahuser posted image . Tele FP, ki jih je nosil, so skoraj preluknjane, zgonjene do konca, pa še premejhne so mu! Pa samo da je par kapelj dežja je imel čisto mokre nogavice. No naš "bigfutek" je dobil št. 26user posted image ! Upam, da je to zdaj to! Da ne bom na razprodaji spet večjih kupovala!

Bobika tudi Lovro se včasih tako zaigra, da samo gledam! Pa take ideje ima! Zadnjič je skupaj sestavil ene 4 kocke in se drl žaga, žaga...user posted image  Pa še res je bilo podobno žagiuser posted image .

Drugače pa poooočiveeeeeeej!!!

Taši a si še "zadeta" od tablet a si se že navadla? Pa prosim ne se sekirat! Jurček bo tudi na umetnem mleku preživel, zdaj je bolj pomembno tvoje zdravje!

Orka - čestitkeuser posted image . Samo eno vprašanje - kakšno zibko pa imate, da tamala doseže Anejauser posted image ? Pri nas je ogromen, pa jo komaj poboža po glavi, pa še to mora ornk na prste stopit! Res pa je, da moraš za vsako sekuno vedet kje je starejši/starejša. Pri nas leti v posteljico ali zibko vse mogoče - da se bo tud Ana lahko igralauser posted image user posted image .

Rija upam, da uživate in predvsem, da ste ZDRAVI!!! Če imaš res možnost, pa počakajte z vrtcem še kakšno leto.

No tako še ena slikica za konec, pa šibam pred TV - forenziki prihajajouser posted image !

user posted image


(odgovor članu dali30)
Neposredna povezava do sporočila: 8045
   RE: JANUARKE 2006
5.10.2007 8:22:25   
tinkamiška
Dobro jutrouser posted image

Sej ne bom ničkaj pisala, ker nima kejuser posted image

Iza je šla danes brez pripomb v vrtec in sem zaradi tega zelo vesela.

Joj AjdaN, Lovro ma pa res veliko nogicouser posted image Kakšna sončka imaš!user posted image user posted image user posted image

Taši, se strinjam z AjdoN, pa sej sama veš in tudi jst ti želim, da bi bila hitro ven iz tega, čeprav je to postopek na daljši rok.
Rada pogledam slikice od zadnjičuser posted image

Joj Orka** jst bi se tudi ustrašila na tvojem mestu, ti v trenutku misli preleti kaj bi lahko bilo, ampak sej se boste navadili gledat na oba miškolinauser posted image Je pa fino, da imate že en ritem in da vam gre fino od rokuser posted image

Lonja helouuser posted image

Renan dobro jutrouser posted image

KatjaD, user posted image za  Matica!

Bobika, sem vesela za srček, ti a res počivaj kolikor lahkouser posted image

Rija, tudi jst mislim na vas kako uživate...tokrat pa res!user posted image

Dali, mi smo tudi še na fazi mama, zdej je še malo ojačana, ker Iza hodi v vrtec, ampak upam, da se bo s časoma unesla.
Fino za dopust!user posted image Te pa razumem, da te stiska zaradi Tijane...



Zdej grem pa barvat Izina tla v sobici.

Lep dan!

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 8046
   RE: JANUARKE 2006
5.10.2007 9:40:41   
bobika
Ja punce, kje pa steuser posted image
Vsem hvala za dobre želje. Počitek si pa kar privoščim. Sem sedaj skoraj eno uro ležala na kavču in gledala Nodija user posted image (beri dremala). Mi je bilo tako slabo, da kar sedeti nesem mogla user posted image
Manca zadnje čase tako pridno spi popoldan po dve uri in pol ali pa še več. Sem včeraj hotla tudi sama malo zaspati, ampak čez dan jaz zelo slabo spim, ker me vedno zebe, pa če sem pokrita kot eskimuser posted image . Tako, da sem se po eni  uri ležanja vstala.
Komaj čakam, da pride dragi domov, da malo prevzame vajeti, ampak, če ga pa moram tako dolgo čakti.
Manca me je danes presenetila, ko se je zbudila me je odkrila pobožala trebuh in govorila moj moj jenček. Lupčkala in pravila kak je njen in da ga bo imela in ga cartala pa kako lep je. Dudo je tudi dajala dojenčku in povedala je da ima lepe rdeče usteuser posted image Kar nisem mogla verjeti, ker je spolhnismo še kaj na pripravljali.

Tinka: fajn, da se ima iza vredu v vrtcu in da ji ni več hudo iti.
AJDAN: kako sta luškana tvoja otročička user posted image . Nogo ma pa res ogromnouser posted image
Dali30: lepo da uživate v stanovanju. In pa seveda super za
potovanje.
Orka: lepo da ste se že tak uštimali. Boš pa res mogla paziti na sestricouser posted image

Upam, da čez dan kaj napišete, ker danes bom verjetno cel dan v hiši ker dežuje


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 8047
   RE: JANUARKE 2006
5.10.2007 11:01:47   
renan
Evo bobika.user posted image tukaj še ne dežuje in upam, da ne bo, ker misliva danes obiskati taščo. pri nas je novost ta, da vladimir po novem spi pred kosilom kakšne 2-3 ure, ker zadnje čase zjutraj zelo zgodaj vstaja. danes se je zbudil že ob 7.00. Pri nas je od risank hit FIFI in medvedek pooh. fifi omeni skoraj vsak dan, ker se je zadnjič slikal z maskotko. bom prilepila slikco.

ah še to: ajdaN tvoja otročka sta res prava srčka.user posted image

lp, renan

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 8048
   RE: JANUARKE 2006
5.10.2007 11:36:10   
KatjaD
Hoj!

Hvala za vse user posted image . Matic je dosti boljše, spet ima svojo staro energijo in ga komaj krotim. Zdejle ko tole pišem aranžira z voščenkami stene v svoji sobi user posted image . Je rekel, da gre "tisat" (risat), pa sem sklepala da na papir - stupid me user posted image .
Sva pa ravno s kontrole, pljuča so čista user posted image , kašlja pa tudi skoraj nič več, samo sem in tja, ko se mu nos malo napolni.

AjdaN - vi pa še naše šape prekašate. Mi smo ravno na 25! Pa kako sta fletna na tejle sliki. Gre Ana kar po Lovrotih stopinjah kar se velikosti tiče user posted image .Bobika - Matic tudi že nekaj časa odspi poldnevno rundo 2,5-3 ure. Meni pa tudi kar paše, da je tako...

Tinka - super, da je šla Iza tako lepo v vrtec. Upam, da bomo mi kamlu tudi tako sproščeni. Zdej nas v ponedeljek pač čaka ponovno uvajanje.

Eh, moram it, Matic je začel nosit stvari iz predalov v kanto za smeti user posted image .

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 8049
   RE: JANUARKE 2006
5.10.2007 12:28:10   
XXYY
Dobr dan!

LONJA: nisem pozabila na 8 oktober in nisem izginila. Sam časa nimam nič pisat, berem pa vas, no (vsaj nekaj, a ne user posted image  )


STE ZA SREČANJE 8.10. v Tivoliju, ali kjerkoli. Baje bo še ponedeljek in torek lepo vreme, potem pa baje user posted image  . V torek mi ne moremo, ker imamo od 15-16,30 kostanjev piknik v vrtcu, potem pa gremo na telovadbo ob 17ih.

TELOVADBA: prejšnji teden sve imeli prvo uro telovadbe. Katastrofa. Vse jo je bolj zanimalo (blazine, obroči na tleh, žoge,...) kot pa da bi telovadila za ogrevanje. Pol ure sem jaz laufala za njo, potem, ko so pa dali blazine na tla in obroče, potem je pa začela sodelovati in se kotaliti kot palačinka user posted image  , pa plezala, skakala. Si je potem dala veliko duška. Upam, da bo naslednjič že malo bolje.

Se slišimo.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 8050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  320 321 [322] 323 324   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  320 321 [322] 323 324   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?