|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  560 561 [562] 563 564   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
10.10.2007 6:07:35   
PBJ
DObro jutro, Nefretiti. Sem te pričakovala ob tej uri. user posted image

_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14026
   RE: Septembrke
10.10.2007 6:09:35   
Anonimen
Ojoj, kako pa jst pišem......z eno roko, pa kakšna črka manjka.

Praška pasta je pa zakon. Čisto presenečena sem, da je od včerajšnjega popoldneva toliko bolje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14027
   RE: Septembrke
10.10.2007 6:10:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

DObro jutro, Nefretiti. Sem te pričakovala ob tej uri. user posted image


Imamo jutranje zborovanje user posted image


(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 14028
   RE: Septembrke
10.10.2007 6:16:17   
PBJ
 Mi 3-je se pa danes odpravljamo k babici, po službi pa še ati pride.
Sedaj grem stvaripripraviti v torbo. Saj ne vem, ali vzamem eno za Ano, eno za Jureta, ali kar za oba skupaj... Kaj bi šele bilo, če bi imela 3user posted image

Ja, praško pasto imamo mi tudi preventivno doma (mi pa zelo smrdi). Ko  je imel Jure drisko, je zelo prav prišla. Driska namreč naredi svoje...



_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14029
   RE: Septembrke
10.10.2007 7:30:14   
ana b
Pa sem spet tukaj.
PBJ hvala, ampak za osvetlitev imam samo TV-teletekst, pa brez zvoka. Previjam ga ponoči itak ne, to noč sem to naredila iz čistega obupa, ko več nisem vedela kaj naj.
Nefretiti mi imamo tudi roke do kolen že.
Zdaj si mislim kakšen balzam je bil naš tavelik, ko se je zbujal ob petih user posted image , pa vsaj problema z uspavanjemnisem imela. Ko je pojedel flašo, sem ga odložila v posteljo in je spal in to skoraj od prvega dne naprej. Zdaj pa to sr...je. Pa še čist neziher sem, ker ne vem, koliko je pojedel in ali mu je bilo zadosti.
Ah, grem zdej tavečjega v vrtec spravit, potem pa se še kaj oglasim tukaj. 
Kdaj pa se selimo? 

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 14030
   RE: Septembrke
10.10.2007 9:04:54   
nana 27
PBJ, jaz kar za oba v eno veliko torbo zapakiram. Anab, midva se izmenjujeva pri obeh glede na to, ali Maja spi ali ne. Če se ravno doji in če se naprimer doji eno uro, mora Miha zrihtati mož in se nič ne čaka na mene, ker mora recimo ob 20ih biti v postelji, da se zjutraj pravočasno zbudi za vrtec. Še dobro, da mi pomaga in se poleg tega še veliko ukvarja z našo punco in z Mihom. Nefretiti, no vidiš - praška pasta je zakon.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 14031
   RE: Septembrke
10.10.2007 9:11:00   
surya
Pozdravljene!

Evo, dobila sem internetuser posted image user posted image user posted image ! Edino...zdej pa časa nimamuser posted image . Izak takoj pogrunta, če nisem skoncentrirana na njega. Takoj se zbudi sam, da grem na wc al po hrano (pa sem še vedno na 3 plusa, oz. še 4kg greha za nazajuser posted image ).

Najprej se bom spravla mal za nazaj prebrat. Ne mi zamert, če bom kej kiksala, ka bom kej spustiauser posted image .

user posted image
Imam pa eno neumno vprašanje: vidim,da ste se pogovarjale o noskih. Izak je tudi prehlajen. Sicer se mu v nosku bolj tisto ta suho nabere in mu dam samo fiiološko, pa je čez čas dobro. Kdaj se uporabljajo te napravce za izpihavanje? Samo, če jim teče ven al tud v mojem primeru, po tistem, ko mu dam fiziološko?

Midva imava že dobrih 6 tednov, pa imamo še vedno kaos. Jemo pač, ko je lačen. Sem pa opazila, da ful delam napako, ker ko joka, mu prvo zisk ponudimuser posted image . Če vem, da je suh, se mi zdi, da je pač lačen. Pa dostikrat ni. Ker, ko se pokaka, neha jokat! Torej, res bi morala vse drugo prvo probat in mogoče malo počakat, ker ni nujno, da je lačen. Pol bi pa kdaj pršla na tiste tri ureuser posted image .

Sandra: Izak po 4 tednih: 57cm in 4800g. Res velikokrat je.

user posted image  Še vprašanje glede prsi. Na začetku sem imela mleka za izvoz. Tudi po 10 flaš na dan sem si spumpala. Non stop sem imela polne, napete. Zdej mam ful manjše in čisto mehke. Sploh si več ne rabim izpumpavatuser posted image . Sicer zgleda, da mam mleka še dost, ker si po hranjenju probam ročno, če še kej teče. In vedno teče. Se je to še kateri zgodilo? Suser posted image o se pač prilagodile povpraševanju? Al sem na tem, da mi ga bo sfalilo?

Zdej grem pa res mal za nazaj brat.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 14032
   RE: Septembrke
10.10.2007 9:33:04   
ana b
Surya to z dojkami pa mislim, da je normalno, sistem ponudba in povpraševanje.
Pri meni je tudi tako, po podoju pa si še vedno lahko ven stisnem, tako da mislim, da ima zadost.

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 14033
   RE: Septembrke
10.10.2007 10:05:32   
Anonimen
Lepo pozdravljene po doooooolgem času!

Da se še jaz malo javim. Naša Evica zahteva zelo veliko in posledično mene ni več nič na forumu. Ob večerih ima krčke in jih zaenkrat še uspešno blaživa s koroškimi kapljicami, ki edine pomagajo. Sva bila tri dni brez in je bila prava kriza, saj je jokala tri ure skupaj in sva že skoraj zraven zgubila živce. Ima pa res prave kolike, saj jo začne zvijat takoj po hranjenju, tako, da me je popoldan kar strah it jo dojit saj vem kaj slediuser posted image . Ampak bomo že nekak zdržali. Danes imamo prvi pregled - posvetovalnico in upam, da bo vse ok. Kolko sem jo tehtala je pridobila kako kilo od porodne teže v enem mesecu pa ne vem ali je to ok ali preveč ali premalo. Je pa ful dolga al se pa meni zdi, po moje je čist po atiju pa mamiciuser posted image . Drgač pa mi moj tudi fajn pomaga, ima še ta teden očetovski dopust in je prav fajn, saj zdaj vsaj normalno jem pa spucam kaj zraven, drgač pa še jest ne morem, saj se obvezno začne dret takoj, ko primem v roke žlico. Moje kile so po enem mescu še vedno na +6 in nič ne kaže, da bi šle kaj dol. Sicer dobim gor večino svojih starih kavbojk ampak kaj, ko so le te itak raztegljive. Samo zdaj še itak ni čas za hujšanje in bomo hujšali ko bo treba. Zdaj je najpomembneje, da jem in da imam vsaj pol leta mlekec za našo malo user posted image . Danes zjutraj sva jo z mojim skopala pa se niti ni preveč drla in tako jo bova verjetno ob jutrih kopala oz-popoldan, ko bo moj doma, zvečer se sicer zna dret kot mala zverinica. Imamo pa tudi mi čist porušen sistem hranjenja. Kak si mala omisli tak je in prav to delam narobe. In to je enkrat na uro pol spet uro pa pol pa enkrat na tri ureuser posted image . Bomo mogli nekaj pogruntat.
Kako vaši dojenčki kaj spijo? A zaspijo takoj po hranjenju? Ker meni to skoraj nikoli ne uspe. Meni se začne takrat komaj prav dret in so verjetno res krivi prav krčki.  Našo tamalo ful umirijo uspavanke. Sem jih potegnila iz neta in se skoraj takoj umiri, ko jih prižgeva.
No, grem jaz k naši mali, upam, da še vsaj malo spi, da še kaj nardim.

Lepo se imejte pa se javim kaj, ko bo spet čas in upam, da ne bo spet to čez en mesec.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 14034
   RE: Septembrke
10.10.2007 10:05:37   
Anonimen
Meni se zdi, da imam čedalje večje prsi....obupne so. Včeraj je Nežika tako spančkala, da se si iz nuje šla pumpat. Pa sem 130ml napumpala BTW. Pa še je bilo. 

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 14035
   RE: Septembrke
10.10.2007 10:16:26   
Anonimen
Poskusila sem mleko in je sladko. Mož ga ni poskusil, ni mi niti na misel prišlo, bi pa ga verjetno. Pa veste da si je zelo dobro mazat kožo z tem mlekom? Boste imele kožo spet kot dojenčki. Čisto zares. Na vatico ima namazat po obrazu. Že itak dišimo cele po mlekuuser posted image .

Midva sedaj čakava patronažno in prvi kopanje. Mož pa bo zamudil vse skupaj, ker mora delatuser posted image . Pa upam da bo to zadnji obisk patronažne, ker jo nimam res kaj več za vprašat, mi gre na živce ko jo moram doma čakat celo dopoldne kdaj bo prišla, jaz pa bi lahko recimo šla ven. Je treba lovit vsak sonček.

Ponoči je spal od 21h do 3h ko bubica, pol pa se je zbudil že ob 5.30, pol ure sem ga hecala da je blo spet točno 3 ure do naslednjega hranjenja. In je zaspal spet do 9h, tako da sem kar naspana in pripravljena na nov dan in nova presenečenjauser posted image .



(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 14036
   RE: Septembrke
10.10.2007 11:37:11   
Anonimen
user posted image  Sandra - kaj ti z Riboderminom mažeš tudi spuščajčke na obrazu ali samo po telesu?

Jaz sem včeraj zjutraj dobila Ribodermin in sem ga namazala po vratu in ramenih. Na ramenih so mu že skoraj izginili, po vratu pa jih še ima.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14037
   RE: Septembrke
10.10.2007 11:40:29   
nora
Ojla!

Mi smo se danes prvič kopali  in smo prav uzivaliuser posted image Nič se ni jokala, zadovoljen obrazek, komaj cakam jutri, da jo spet kopavauser posted image Spet smo jo tehtali in v 5 dneh dobila 200gruser posted image samo jaz se zmeraj nimam mleka dovolj, 1 obrok se zmeraj dodajamuser posted image
Vceraj smo sli malo na sprehod in sem skoz preverjala ce ji je vroče ali jo zebe, ne vem če jo za dost oblačimuser posted image kako oblačite user posted image ko greste venuser posted image bojim se, da se ne bo prehladila...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14038
   RE: Septembrke
10.10.2007 12:05:53   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

user posted image  Sandra - kaj ti z Riboderminom mažeš tudi spuščajčke na obrazu ali samo po telesu?



mozoljčke na obrazu sem tut mazala-pa jih nima večuser posted image


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14039
   RE: Septembrke
10.10.2007 12:26:47   
Anonimen
jaz ga oblečem eno plast več kot sebe. Te dneve je blo zunaj okoli 20 stopinj in sem ga oblekla v bodi z dolgimi, nogavičke in čez plišast bodi z dolgimi rokavi in copatke. Ker je tudi pihala burja sem mu dala na glavo tanko kapico. Tako nekako za orientacijo. Pa se mi je še zdelo da je preveč oblečen. Raje dekco odkrijem ali ga pokrijem kot da mu je prevroče.

Mi smo tudi dali prvo kopanje skozi in je užival kot velik. Potem pa je seveda sledila volčja lakota, tako da sem ga komaj zamotila za pol ure da je še počakal na svojo uro za jestuser posted image . Sedaj zadovoljno spi v mojem naročju.

(odgovor članu nora)
  Neposredna povezava do sporočila: 14040
   RE: Septembrke
10.10.2007 12:32:38   
zvezda71
user posted image a ima katera tabelo koliko mora dojenček na kg dobit ml hrane? nekje sem zasledila ta podatek pa ne vem kje. Se računa porodna ali trenutna teža? Šibam naš user posted image laččeeeeeeen

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 14041
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 12:56:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 14042
   RE: Septembrke
10.10.2007 13:01:13   
sandra85
srček, dobrodošla nazajuser posted image
sem vesela, da sta z Žanom ujela ritemuser posted image

očitno z našim sprehodom ne bo ničuser posted image ...kako pa se bomo zmenle, da dobiš une stvari? zmeni se z dragim...
al pa če ste za sprehod danes?


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14043
   RE: Septembrke
10.10.2007 13:04:52   
sandra85
user posted image  
ŠE NESTRPNO ČAKAMO:

(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja-> porodnišnica, spol,imeuser posted image )

7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice user posted image
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj user posted image
 
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. aldina, (25), 2n, Deskle  user posted image
25.9. matejad user posted image

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image   
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image


V pričakovanju: 2 user posted image , 2 user posted image  in  4 user posted image   ... le kaj se skriva v user posted image ------------------------------------------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM
za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ

-PORODNIŠNICA LJUBLJANA:
 01 522 61 11

-PORODNIŠNICA CELJE: 
            informacije: 03/423-33-38, 03/423-31-38                         
            oddelek za nosečnice (pomoč po porodu): 03/423-33-47
            urgentni oddelek: 03/423-35-53

OTROŠKA POSVETOVALNICA: 03/543-42-70; naročanje in informacije (7.00-8.00)

(ko pridete domov z otrokom, pokličete v posvetovalnico in otroka naročite na prvi pregled)

PATRONAŽNA SLUŽBA: 03/543-43-03 (7.00-8.00 in 14.00-15.00) 

-PORODNIŠNICA POSTOJNA: 05/700-07-20 

----------------------------------------------------------------------- 
  

 
SEPTEMBRČKE in SEPTEMBRČKI

user posted image                     




user posted image
25.7. CUKRČEK, okolica Vrhnike (PDP 1.9.)
KLARA
rojstvo: 2710g, 47cm
ALJAŽ
rojstvo:2830g, 49cm

user posted image
4.8. Rožica* (PDP 5.9.)
...
rojstvo: 2890g,  48,5cm


user posted image
10.8. Guppy, okolica Ljubljane (PDP 1.9.)
MAJA
rojstvo: 2620g, 47cm
1.mesec: 3150g, 49,5cm
MARKO
rojstvo: 2640g, 47cm
1.mesec: 3450g, 51cm


user posted image
 
16.8. anab, Ljubljana (PDP 20.9.)
MATIC
rojstvo: 2830g, 50cm
1.mesec: 3620g, 54cm


user posted image  
16.8. ursy, Ljubljana (PDP 5.9.)
LARA
rojstvo: 3000g, 49cm
1.mesec: 4660g, 54,5cm


user posted image
17.8. lasekP, Velenje (PDP 5.9.)
LARA

rojstvo: ...

user posted image
21.8. misska, Ljubljana (PDP 2.9.)
LEONID
rojstvo: 3240g, 51cm
1.mesec: 4610g, 55cm


user posted image
23.8. Eva* (PDP 14.9)
TINKARA
rojstvo: 3110g, 52cm
user posted image
24.8. nefretiti, Maribor (PDP 10.9.)
NEŽA
rojstvo: 2030g, 44cm
1.mesec 3380g, 50,5cm

user posted image
24.8. buškica, Medvode (PDP 19.9.)
GAJA LEA
rojstvo: 2250g, 45cm 

user posted image
24.8. surya, Posavje (PDP 28.8.)
IZAK
rojstvo: 3440g, 52cm
1.mesec: 4800g, 57cm
user posted image
27.8. Sandra85, Portorož (PDP 9.9.)
ENEJ
rojstvo: 3260g, 51cm
1mesec: 4700g, 56cm

user posted image

27.8. Bodoča, Slovenj Gradec (PDP 4.9.)
MATJAŽ
rojstvo: 3190g,50cm 


user posted image
28.8. Helenav, Izola (PDP 15.9.)
KLARA
rojstvo: 2100g, 47cm
1.mesec: 3250g, 49cm

user posted image
30.8. nena80, Dolenjska (PDP 3.9.)
LOVRO
rojstvo: 3580g,53cm
1.mesec: 4700g, 57cm

user posted image
31.8. Lumpa6, Ljubljana (PDP 2.9.)
ŽIGA
rojstvo: 3460g, 51cm
1.mesec: 4400g, 54cm
user posted image
31.8. nana 27, okolica Ljubljane (PDP 5.9.) 
MAJA
rojstvo: 3260g, 52cm
1.mesec: 4660g, 55cm 


user posted image
1.9. Carmy, Domžale (PDP 7.9.)
TINEJ
rojstvo: 3430g, 51cm
1.mesec: 3600g, 54cm


user posted image
1.9. ribica23, Domžale (PDP 9.9.)
ENEJ
rojstvo: 3150g, 50cm


user posted image
2.9. aljab, Celje (PDP 3.9.)
JANINA
rojstvo: 3400g, 51cm

user posted image
3.9. jonči, Kranj (PDP 3.9.)
TEJA
rojstvo: 3830g, 54cm 


user posted image
6.9. Pikica pokica, Celje (PDP 3.9.)
ZOJA
rojstvo: 3240g, 50cm

user posted image
6.9. PBJ (PDP 13.9.)
ANA
rojstvo: 3720g, 52cm
1.mesec: 5300g, 56cm


user posted image
6.9. jst86, Škofja Loka (PDP 12.9.)
LEON
rojstvo: 3950g, 52cm


user posted image
6.9. Mokka1, Ruše (PDP 3.9.)
GAL
rojstvo: 3680g, 51cm
 

user posted image
6.9. Tatty, Cerkno (PDP 20.9.)
LIN
rojstvo: 3280g, 52cm 

user posted image
8.9. _mala_, Maribor (PDP 10.9.)
EVA
rojstvo: 3200g, 50cm

user posted image
8.9. Dorotea, severna primorska (PDP 23.9.)
PATRICIJA
rojstvo: 3030g, 52cm
1.mesec: 3630g
 

user posted image
8.9. Mateja82, Celje (PDP 5.9.)
FILIP
rojstvo: 3460g, 51cm

user posted image    
9.9. Žabonka, Ljubljana (PDP 7.9.)
BRINA
rojstvo: 3600g, 51cm
1.mesec: 4050g, 53cm
 

user posted image
9.9. LEVASI, Ljubljana (PDP 9.9.)
KARLINA
rojstvo: 3480g, 51cm


user posted image    
10.9. Žarnica, Ptuj (PDP 21.9.)
HANA
rojstvo: 3400g, 51cm 



user posted image
12.9. Lemavrica, Ljubljana (PDP 3.9.)
JAKA
rojstvo: 3140g, 50cm

user posted image
13.9. annie, Ruše (PDP 17.9.)
NIK
rojstvo: 3410g, 50cm

user posted image
13.9. Emm, Velenje (PDP 9.9)
AMMAR
rojstvo: 4470g, 54cm


user posted image
14.9. Ninica (PDP 8.9.)
GAJA
rojstvo: 3410g, 51cm


user posted image  
14.9. zvezda71, Ljubljana (PDP 16.9.)
NACE
rojstvo: 4230g, 53cm


user posted image
15.9. Miša... (PDP 17.9.)
NIK
rojstvo: 2940g, 50cm

user posted image
16.9. mony79, Primorska (PDP 20.9.)
VID
rojstvo: 3820g, 52cm

user posted image
16.9. Zoya27, Celje (PDP 11.9.)
EMA
rojstvo: 3735g, 53cm

user posted image
19.9. kija
TIAN
rojstvo: 3500g, 51cm
user posted image
20.9. Duskamb, Maribor (PDP 7.9.)
MATIJA
rojstvo: 4000g, 53cm
user posted image
20.9. cuma, Izola (PDP 16.9.)
TINKARA
rojstvo: 3800g, 58cm

user posted image
20.9. 123a (PDP 30.9.)
ZOYA
rojstvo: 3530g, 50cm

user posted image
21.9. Srček, Strunjan (PDP 12.9.)
ŽAN
rojstvo: 3680g, 51cm

user posted image
21.9. nora, Ljubljana (PDP 22.9.)
LUCIJA
rojstvo: 3280g, 50cm
user posted image
21.9. Taja339, Laško (PDP 15.9.)
HANA BRINA
rojstvo: 3910g, 52cm
user posted image
21.9. Tanja Lina, okolica Kranja (PDP 28.9.)
LUKA
rojstvo: 3080g, 53cm
user posted image
22.9. taček, Slovenj Gradec (PDP 27.9.)
STAŠ
rojstvo: 3740g, 52cm
user posted image
22.9. NaILa, okolica Ljubljane (PDP 23.9.)
LAN
rojstvo: 3340g, 50cm
 user posted image
22.9. sevenka, Domžale (PDP 27.9.)
KAJA
rojstvo: 3150g, 50cm
user posted image  
22.9. jacklyn, Logatec (PDP 28.9.)
MARTIN
rojstvo: 3820g, 53cm

user posted image
25.9. ašun, Pirniče (PDP 18.9.)
ŽANA
rojstvo: 3600g, 51cm
user posted image
25.9. sonce78
VASJA
rojstvo: 3450g, 52cm
user posted image
25.9. *ribica*, M. Sobota (PDP 21.9.)
TIARA
rojstvo: 4080g, 53cm
user posted image
27.9. tianna, Sežana (PDP 23.9.)
...
rojstvo: 3640g, 52cm
user posted image
27.9. LINA31 (PDP 26.9.)
ŽAN
rojstvo: 3110g, 50cm
user posted image  
27.9. nadja00 (PDP 21.9.)
JANINA
rojstvo:...
 user posted image
1.10. *tajda*, Kamnik (PDP 30.9.)
DAVID
rojstvo:...
user posted image
1.10. andreja32, okolica Kamnika (PDP 28.9.)
ZALA
rojstvo:...

NOVE MAMICE:    ČAKAMO, DA SE ŠE KERA JAVI..........

V TOPLEM NAROČJU STARŠEV:  29 user posted image  in 33 user posted image    fantki še vedno vodijouser posted image  

NAPOVED SPOLA: 38X pravilno , 1x napačno: nena80

------------------------------------------------------------------------

 DRUGE INFORMACIJE:

- PREHRANA MED DOJENJEM
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638


- KRČI NOVOROJENČKA 
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1916538

- OTROŠKO SPANJE
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1909079

- VSE O DOJENJU
http://med.over.net/forum5/read.php?94,4199004

-PLENIČNI IZPUŠČAJČKI
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1922433

-PRAŠKA PASTA
http://www.lekarna-lj.si/070_storitve_izdelki/izdelki/0030/0140/0051


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 14044
   RE: Septembrke
10.10.2007 13:12:35   
Anonimen
nujno nujno nujno

user posted image naš že tri dni samo prdi - konkretno in ga napenja, se vidi, kaka pa ne....

KAKO POMAGATI? s palčko namazano s kremo sem probala spodbudit kakanje pa ne gree. NAšemu to ne ustreza???

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 14045
   RE: Septembrke
10.10.2007 13:18:31   
Anonimen
Sandra, mi smo bili čisto vsak dan na sprehodu, aje težko to splanirat. Težko se je za uro zmenit, ker ko ga kaki krčki zvijejo potem res ne grem nikamor. Sedaj pa sploh ne morem nikamor it, ker je mama odšla, jaz ne smem vozit in še manj dvignit njega z lupinico ali dalat voziček ki ima 13kg iz avta. Moža pa dela butasti urnik in ga po toplem in svetlem še sploh ni domovuser posted image . Tako greva samo malo okoli hiše in je to vseuser posted image . Trenutno. Drugače pa tudi Žan že raste kot konoplja, mi je pol stvari v št. 56 premajhnih, tako da se bojim da mu sploh prav nebi prišlo. Se mi zdi da kar pretirano raste, pravi patronažna da ko ga kake dva dni ne vidi da vsakič vidno zraste. No, jaz pa vidim po oblačilih, ker ga pižamice že vežejo in enih pajackov sploh oblekla nisva in so že premajhniuser posted image . Pa tak lepi so. Vidim da sploh ne smem šparat stvari za lepo, da ga moram tudi za doma oblečt v "talepe" stvari, ker če ne sploh ne bodo prišle stvari na vrsto.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 14046
   RE: Septembrke
10.10.2007 13:51:23   
ana b
Zvezda71 količina zaužitega mleka se računa 150-180 ml na kg telesne teže (trenutne) na dan. To količino deliš s številom obrokov in dobiš, koliko naj bi pojedel ob posameznemu obroku
Primer: teža 4 kg x 150ml je 650 ml/dan in recimo 6 obrokov, bi bilo to 110 ml na obrok.
Upam, da sem pomagala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14047
   RE: Septembrke
10.10.2007 13:56:55   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Sandra, mi smo bili čisto vsak dan na sprehodu, aje težko to splanirat. Težko se je za uro zmenit, ker ko ga kaki krčki zvijejo potem res ne grem nikamor. Sedaj pa sploh ne morem nikamor it, ker je mama odšla, jaz ne smem vozit in še manj dvignit njega z lupinico ali dalat voziček ki ima 13kg iz avta. Moža pa dela butasti urnik in ga po toplem in svetlem še sploh ni domovuser posted image . Tako greva samo malo okoli hiše in je to vseuser posted image . Trenutno. Drugače pa tudi Žan že raste kot konoplja, mi je pol stvari v št. 56 premajhnih, tako da se bojim da mu sploh prav nebi prišlo. Se mi zdi da kar pretirano raste, pravi patronažna da ko ga kake dva dni ne vidi da vsakič vidno zraste. No, jaz pa vidim po oblačilih, ker ga pižamice že vežejo in enih pajackov sploh oblekla nisva in so že premajhniuser posted image . Pa tak lepi so. Vidim da sploh ne smem šparat stvari za lepo, da ga moram tudi za doma oblečt v "talepe" stvari, ker če ne sploh ne bodo prišle stvari na vrsto.


PRI MENI JE ISTO...prejšnji teden sem mu kupila 1 hlačke in en pajacek, pa je imel sam 1x oblečeno, včeraj sem mu hotla dat pajacka gor, ki je res fulllll lep, pa mu je za kaka 2 cm premaliuser posted image
tut raste ko pleveluser posted image


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14048
   RE: Septembrke
10.10.2007 14:20:37   
lemavrica
Naš je pa šele zdele zaspal. Zbudu se je ob 6-tih, pojedel, zadremal za mkako urico in jaz zraven pol pa žur do sedaj. Zvijanje in jok. Pa je 2x kakal vmes, pa ni nič pomagalo. Pa vmes sem mu dala kapljice, pa čaj, pa pojedel je pri meni + dodatek. Sem bila že na koncu z živci, zdej sem pa Baby TV prižgala in je zaspal zraven. Ga je zgleda glasba umirila.
Jest imam pa tolk za oprat in zlikat da je za znoret in sploh ne vem kdaj bom. Da o ostalem pucanju sploh ne govorim. Resno razmišljam da bi najela eno gospo ki bi prišla 1x na 14 dni mal popucat in zlikat.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 14049
   RE: Septembrke
10.10.2007 14:26:26   
CUKRČEK
evo, smo z 2.pregleda. Maladva sta se fuuuul poredila. Aljaž ima že 4700g in 57,5 cm, Klara pa 4660g in 56,5 cm.


Pri enem mesecu sta pa imela Aljaž 3290g in 52 cm, Klara pa 3410g in 50 cm.
Se pravi, da se je Aljaž v dobrem mesecu zredilskoraj kilo in pol in zrastel 5,5 cm, Klara pa se je zredila 1250g in zrasla 6,5 cm. Orng "kapitalca" sta ratala. Sploh ni videt, da sta nedonošena.

http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=17652&asortType=3&apage=1

To so pa slike s krsta, kot sem obljubilauser posted image


< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 10.10.2007 14:40:24 >


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 14050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  560 561 [562] 563 564   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  560 561 [562] 563 564   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?