Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

)
!
za zjutraj in pol pridno z pisanjem na RR
! Nekaj me zanima in sicer če mi lahko poveste, kje bi si jaz lahko kupila barvaste hlačne nogavice za nosečnice? Zadnjič sem že šla pogledati v Fabianija in jih imajo, ampak samo črne in kožna barva
, to pa mi sploh ni všeč. Jaz moram obvezno nositi oranžne, zelene, modre, rdeče, rjave... in seveda črtaste brez teh pa itak ne gre.
pa jem zajtrk. Ma ne sej si bom kr prvoščla veliko mero ležanja danes, ampak še prej morm kužiko ven pelat. Osnutke mam pa itak v svojem računalniku, ampak za drugo delovno mesto. Tko da sm jo mogla pelat preko vseh gesel do taprave mapce, pa še pol sva mal predelale, da je zdej tko kot je treba
. Sem se zelo prestrašila, saj je bilo krvi kot pri menstruaciji
. Kljub brisanju ni izginila. Sem kar laufala k g. Me pregleda in na ni bilo videti kakšnih nepravilnosti.
, ampak pol k sm prebrala do konca ....uf....hvalabogu, da tvoj mali/a veselo skače po bazenu
Ok, ti samo počivaj in jej tablete pa bo krvavitev izginila.