MetiLu
|
Dolenjka, jaz tud velik krilo nosim, sem si tudi celo eno nosečniško nabavila, pa kar navadne (nenosečniške)žabe oblečem spodaj, jih pa na sprednjem delu pustim pod trebuhom in se odlično nosijo. Jaz bi rajši kakšne odbite črne vzorčaste dala zraven, drugače pa tudi te niso tako slabe. Sej veš, vsake oči imajo svojega malarja. Lahko pa popestriš opravo, da ne boš čisto črna s kakšnim lepim šalčkom, ki se bo pokombiniral s plaščkom Sicer pa nima veze glede žab, sej jih ne boš imela prov dolgo oblečenih Pina-1, sem se že bala da nobena ne bo firbčna nad mojim nakupom : nabavila sem obrobo za posteljico (raven model ne okrogel, ker sta bila dva na voljo), odejico, igralno podlago z igračkami, tisto zvezdico (lučka z uspavankami), potem račke za na voziček, 2 slinčka, pa 2 dudike (avent) za novorojenčke (0-3m), pa eno ketnco za dudike, potem pa še eno brisačko s kapuco mislim, da je to vse je pa tak fajn material, kombinacija pliš in bombaž, pa ful lepa pastelno modra in rumena barva. V živo lepše zgleda kot na sliki