Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

lepo da si se javil, nas je že skrbel, da si nas zapustil oz. se nas odrekel
se pogovarjaj... Sam vem, lahko je men govort, ti pa si v situaciji. Mogoče bi bilo res najbolje, da se pogovoriš z nekom, ki se spozna. Ginekolog (če je dober bo znal pomagati), psiholog, včasih tudi splošni zdravnik. Ali pa kak bioenergetik?
za srečo in pogum!
. Pol me bo pa zvil v službi
, sm čist adijo če ne spim vsaj 8 ur. Pa še eno novo dons dobim. Frrrrrrrr! Smo najdl eno, da me bo nadomeščala, pa je glih dva mesca slaba še, da se nauči vse. Bo že šlo, upam.
kavico spila, pa vmes še kakšen požirek čajčka, ker mi je neki začel spuščat nos. Jaz grem pa sam še točno 40 krat v službo
, sm ga vsega pomalcala, brez problema
bel plašček čez - super
žive sile. naj se znajdejo. jaz moram svoje stvari pošlihtat. no, in pol pridem domov k me mama mori že 2 dni, da naj kao prek telefona aktiviram internet... no in jaz kličem tja in s pomočjo po telefonu neki priklopim in izklopim - in kaj se zgodi - crkne vse!! je še fotr ven padu, da zdej sem pa še tv uničla in tko dalje. pa da ne omenjam, da so mi pri kuhinji razen dobavili premajhen hladilnik, še 2 vratca za viseče omarce, namest steklena, naredil mat vanilija. skratka rahel živčen zlom sem doživela in sem prav šla peš do pumpe tam pri nas kupit časopise in neki mal se sprehodit, da sem se skulirala...