Bajsa
|
Torčica jaz ti pošiljam in upam da boš našla koga, ki zna bit dober poslušalec, ker verjamem da to pomaga. Tud moja najboljša prijateljica je padla v depresijo po porodu, pa mislem, da sem ji s poslušanjem in pozitivno energijo stala ob strani. Tko da je zdaj dobro. Najboljš je da za zdravila vprašaš kakšnega strokovnjaka, moje mnenje pa je , da če ne škodujejo , tebi pa pomagajo, nebi smelo biti ovir pri jemanju. Sej veš če se ti dobr počutiš se tvoj sonček tudi. Dolenjka tole zgleda dobr, pa veš kaj tud plašček zraven obleč, sej boš hit šibnla v avto, pa ni take panike, če se ne da zapet. Morem pa rečt da maš bušija da se reče. Sva že dve, tud jst sm pridelala že 10,5 kg , sm že lepo okrogla (lohk v album pokukaš). Meti tud men se včas že meša. No zdej je vsaj mal več vikendov frej, pa nima nočnih več tok, je zdej krimič kao neki, sam kaj ko si poleg šihta omisli še en kup enga športanja. Sm jezna kt . Non stop eni treningi, pa v hribe hod, pa laufat, pa k je bil vreme je še ful kolesaru. Se tolažm s tem, da on športa za dva, jst pa jem za tri , pa je razmerje odlično! No lepe sanje, nočko vsem puncam in tebi stari seveda prav tako