Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Tudi s prebavo sem kr zadovoljna, zaenkrat. Sem bila ravno v petek na pregledu in me G vpraša koliko popijem in mu tk veselo odgovorim, da 1,5 l vode na dan pa že spijem. Pa mi on odgovori, da je to občutno premalo, da moram spiti še enkrat toliko. Da če jaz nisem žejna, da to ne pomeni, da tudi
ni žejen. In sedaj pijem, kadarkoli se le spomnem.

je pa res, da sem se parkrat obrnila, sem se zbudila a vseeno bolje, kot prejšnjo noč, ko sem od štirih do šestih bedela. Celo virus se umika, kakor kaže, le učke me še malo pečejo in malo praska po grlu.
. Je zares ena redkih stvari, ki jih ne pojem, drugeča sem zlo jedu, jedu
? Sej jih spečem...pomojem nebi smela bit
Jih je katera že jedla letos....men se prav luštajo, ampak samo ene dvakrat na leto pa jih imam dovolj. Pa domače morjo bit, kupljenih ne bi pojedla....
potožim in me malo zmasira
. Pravzaprav sta 2 bodija v kompletu z dolgimi rokavi za skoraj ceno enega (5 EUR). Nisem mogla mimo, da ne kupim nič. Šla sem pa ubistvu unovčit en kupon za flaško.
zdej sem si dala pa kr mini vložek, ni druge, se že navajam na pleničke
tudi iz moje strani za uspešno opravljeno morfologijo.
85 in čestitke za dobro opravljeno morfo mkonec
. sem že toliko paketkovov robcev porabila, kot jih nisem v celem letu. no, grlo me sicer ne boli več, je medek z limonco pomagal, ampak v nos sm pa rdeča ko
(se spomnim ravno enkrat na let).
. Bo teba kar čim več vitaminčkov in čajčkov
. Jaz sem si danes kupila za preventivo "Hipp natal aktiv", ki je prehransko dopolnilo za nosečnice. Z 0,2 dcl na dan dobiš vse potrebne vitamine (Vitamine C, B1,... folna kislina, železo, magnezij,....a katero to pozna? Jaz sem si rekla zakaj pa ne, za zgubit nimam kej. Je pa zlo dobrega okusa, kot nek korenčkov gosti sok