|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.11.2007 12:45:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Da se pohvalim-kajmak
10.11.2007 12:47:33   
Anonimen
Ja, mi smo ga tudi včasih doma delali iz mleka od kmeta. Saj to naložiš samo eno plast dol pobrane smetane, soliš, pa spet čez smetano, pa spet soliš itd., a ne?

Piojma nimam, koliko stane v trgovini. Veliko verjetno, kot vse.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
10.11.2007 12:51:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Da se pohvalim-kajmak
10.11.2007 12:54:02   
eya
Daj, prosim, napiši recept. Mi tudi včasih dobimo mleko iz ene kmetije, pa kajmak imamo tudi zelo radi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Da se pohvalim-kajmak
10.11.2007 12:54:29   
Anonimen
Ni kajmak pravi, če ni od pravih ljudi s skrivnim receptom. Komaj čakam, da grem v Bosno k babi. Njami. user posted image

Drugače pa lepo, da se trudite. user posted image  Je tud dober od nas Slovencev, samo čar je pa ....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Da se pohvalim-kajmak
10.11.2007 12:55:30   
eya


V mercatorju pride slabih 10 € kilogram kajmaka.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Da se pohvalim-kajmak
10.11.2007 14:31:56   
Anonimen
Jaz ga pa še sploh nisem nikol probala. Pa dvomim, da bi mi bil všeč, ker ne maram smetane od mleka. user posted image

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Da se pohvalim-kajmak
10.11.2007 17:27:50   
MARTINŠČICA
A se za kajmak pobira smetana s svežega ali s kuhanega mleka? Koliko časa potem to nalagate in zorite? Kje to zorite, v hladilniku, na sobni temperaturi, v kurilnici?

_____________________________

200% MAMI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
10.11.2007 17:47:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Da se pohvalim-kajmak
11.11.2007 20:22:06   
eya
Nalin, hvala. Sliši se pa kar komplicirano...ma, bomo probali, ker ga imamo radi.

eyauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Da se pohvalim-kajmak
13.11.2007 15:54:33   
pikecpokec
A to pomeni da lahko recimo 1 mesec zbiraš uno smetano z mleka? ker mi 1X na teden dobimo mleko in si potem predstavljam da bi npr. vsak teden pobrala kožo dol, jo solila, pokrila in postavila v hladilnik. naslednji teden bi dodala novo plast, spet solila, ....
In kdaj je to pol ''zrelo'' za jest?
Mi mamo kajmak ful radi, sam je drag ko user posted image v trgovini!



_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Da se pohvalim-kajmak
13.11.2007 20:09:46   
smrka
Jest nardim kajmak tkole:
kislo mleko zmesam z slatko smetano in to pustim na sobni temperaturi 24 ur. Zakon je dobro!!!!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Da se pohvalim-kajmak
13.11.2007 20:47:50   
pikecpokec
Aha, še ena fajna ideja! Še količine, prosim! Aja, a kislo mleko ''home made'' al kupljeno?

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?