|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
21.11.2007 12:05:13   
muki1
Dober dan.
Ojej, Frrrrčkovi user posted image . Upam, da gre za blago obliko črevesne viroze, res..... držim pesti za vas, da čimprej mine vse skupaj.

@lina, moje sožalje user posted image

Maxica, upam, da je že mimo razgovor in si že odrešena te skrbi. Ko je pri nas bila Iva brez glasu je pokasirala antibiotik, ker je baje bilo vse vneto. Upam, da pri vas še ni tako daleč.

Arabela, WB user posted image . Kako si kaj? Kako je kaj fantiček? Sem pokukala na trakec, pa si že kar daleč....kako hitro gre čas.
Ampak, da se lahko zraven Katarine učiš....vsa čast in slava, ej res.

PIKABUUUUUUUUU????????? KJE SI?????????????

Lu, jaz imam pa to nesrečo oziroma srečo da nimam tako nore gneče v službi. Pride že, ko se vse zabaše, ampak vmes pa so dnevi, ko ni dela in mi je tečno.

Psaša, saj te pogrešamo, ampak se tako redko javljaš, da je to skoraj normalno da te ni. Bi te pa z veseljem več brala, le piši, le piši. Pa upam, da bo Miha kmalu bolj čil.

*anč* kakšen napredek pri kopanju morda?

Vidim da je nova moda menjat avatar, moram razmislit v tej smeri, če že bloga ne pišem, da vsaj avatar menjam.

Omenjam Altati, Piškot, Pikapolono, Sivkomivko, Tasho, Borovničko........

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
21.11.2007 12:08:14   
altati
muki, a sam omenjaš meuser posted image user posted image user posted image user posted image  Počutim se zanemarjenouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
21.11.2007 12:10:26   
muki1
Pa še to vam napišem, da smo se včeraj dobili z MOCI. Prav fajn se imajo, Zoja in Iva sta se naklepetali user posted image , malo sta se ravsali, je bila Iva neka groba. Potem sva z Moci malo zamenjali in potežkali svoji oktobrki, ugotovili da sta obe lahkokategornici nazadnje pa sta Iva in Zoja padli v tak filmski objemček, da dol padeš. Čisto sta se raznežili, stali objeti kar nekaj časa, glavici sta naslanjali druga na drugo.... res sta bili carski.
Sva pa na koncu z Moci ugotovili, da se čisto več lahko zmeniva na netu, ker to v živo je eno samo letanje za otroki user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
21.11.2007 12:11:19   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

muki, a sam omenjaš meuser posted image user posted image user posted image user posted image  Počutim se zanemarjenouser posted image user posted image user posted image user posted image

Te samo omenjam, ampak nikoli zamenjam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 12:12:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3855
21.11.2007 12:14:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Te samo omenjam, ampak nikoli zamenjam user posted image  user posted image  user posted image

saj vem, saj vem, i love you too, my darlinguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 12:18:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3857
21.11.2007 12:20:43   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pikabu prižiga računalnik samo še za priprave, od nas se pa malo odvaja. včeraj mi je zagotovila, da se danes kaj pojavi
JI BOM ŽE DALA ODVAJANJA user posted image

kaj boste pa danes kuhale? jaz sem že tako lačna, da se mi kar megli. bo moralo biti nekaj ekspresnega :) en kviki :)
SEM PICO ZA MALICO.
Kaj pa je to kviki user posted image  Da nisi mislila KIVI user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
21.11.2007 13:54:28   
muki1
A vaši malčki radi gledajo otročičke na TV?

Našo Ivo razmeče od smeha, ko ji predvajam tole: http://www.youtube.com/watch?v=x3Rw_3ky-uo&feature=related

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
21.11.2007 14:01:35   
Maxica
S šefico sem govorila, ampak pri nas je res problem, ker nas je tako malo, da že ena sama bolniška naredi cel razsul v kadru. Bo govorila s predstojnikom, kako vse skupaj speljati. Upam, da bo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
21.11.2007 14:03:07   
Maxica

Ko je pri nas bila Iva brez glasu je pokasirala antibiotik, ker je baje bilo vse vneto. Upam, da pri vas še ni tako daleč.

Uf, hudo, a pol boljš, da se gremo spet pokazat? user posted image
Moram taščo vprašat, če ga je zdravnica tudi po grlu kaj gledala v ponedeljek, ko sta bila pri njej zaradi glivic.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
21.11.2007 14:55:42   
piskot
dan.

super user posted image , v petek mi ni treba do 20h delatuser posted image . ampak moram pa danes in jutri do 21 user posted image . bo hitro mimo. mi pa manjka, da decka ne dam jaz spat. user posted image

zelodec me boli. danes sem imela zanimivo prehrano. najprej svezi jabolcnik, potem tisto kavo s cokolado, potem 3 dcl svezih pomaranc, pa cez ocvrti sir. bravo jaz.

frrr za pomiritev zelodcka metin caj, ne kamilice. upam da ste ze kaj bolje

maxica vi bi pa lahko mal zamenjavo las naredil. je eden vse pobral user posted image .
za grlo bi pa jaz rekla, da ce nimas vlazilca, pa vsaj veliko tekocine. pa ne prevec vroce.
pa daj ... bodo pa za tisti 2 uri kaksno studentko zaposlili. kok to komplicirajo no, samo da imas ti slabo vest. sej ni da te ne bo en mesec, gre za daljse obdobje, naj pa malo investirajo, pa se potem bodo imeli koga ki ga bodo lahko uporabili za zamenjavo... kok je fino bit za druge pameten user posted image

arabela WB! kaj pa insider? se ima fino?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
21.11.2007 16:07:52   
piskot
aiii, kaksno lepo vreme se nam obeta za vikend ...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
21.11.2007 16:22:11   
*anč*

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

š
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Lan je pa ful zagrlen, se mu sliši, ko kaj govori, da mu kar zmanjkuje glasu. Kaj pomaga pri tem? Sicer ni, da bi bil kaj prehlajen, mogoče mal pokašlja, če je ful suh zrak, edino tole je pa kr zoprno. Topel čaj morda kaj pomaga? Ja, ko bi ga vsaj hotel piti.user posted image

vlažilec zraka, ki dela soparo mogočeuser posted image user posted image , če prav razumem tvoj izraz zagrlenuser posted image  (ker ga res ne poznamuser posted image user posted image user posted image )
kako si Maxi?
Danes moraš k šefici, a še vešuser posted image , da ti kamen pade od srcauser posted image

žajbljev čaj je za vse "grlene probleme" super,sam ga je treba mal posladkat,ker je drugač grenek.
drži se pri šefici!!

anč, mislim da je žajbelj za tako male še prepovedan...če ima prav nekje v malih možganih shranjeno. Mislim, da je še hudo premočen. Tudi za grgranje.

ups, nisem vedlauser posted image ... sorryuser posted image
sm po seb sklepala... men full pomaga.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
21.11.2007 16:30:31   
*anč*

A vaši malčki radi gledajo otročičke na TV?

Našo Ivo razmeče od smeha, ko ji predvajam tole: http://www.youtube.com/watch?v=x3Rw_3ky-uo&feature=related

user posted image user posted image user posted image  za poscat!
tristan gleda zelo občasno kako risanko,ni nevemkako navdušen.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
21.11.2007 16:33:15   
*anč*
arabela  welcome back!! sm te pogrešala. kako kej bebica?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
21.11.2007 16:46:58   
*anč*

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 18:01:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3868
21.11.2007 18:22:48   
Arabela
Mi smo doma tako veseli interneta, da sem atija komaj dol vrgla... evo me že spet moti...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3869
21.11.2007 18:28:02   
Arabela
Ja kar se učenja tiče sem kar notri padla... pa skupaj še z eno mamico 7mesečnice se učim, pa nama kar gre... če ne dobiva hkrati varstva pa je ena ali pa druga puža z nama, pa so ful pridne....

Mali insajder pa je ful ful aktiven... Katarina pol toliko ni brcala kot ta fakin... ponoči me brca v mehur da ves čas skačem na wc... moje počutje pa je tako tako... zvečer občasne slabosti, vrtoglavice itd... pa bo že... saj jutri imam spet pregled.

Je pa Katarinca postala prava cartika... ful se carta in rada gleda risanke pa da jo vmes božaš... hkrati pa pravi mali terorist... enkrat sem jo že skoraj zgubila v supermarketu, ker je kar odpekeltala...

Zdaj pa vas grem malo za nazaj čekirat, da vidim kaj se je kaj dogajalo..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
21.11.2007 18:39:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

altati, kako si se odločila glede knjige? a jo grem iskat a ti mojo posodim?

ej, danes sem pisala na založbo, če jo lahko pošljejo po pošti in kakšna je cena, pa ni ne bu ne mu še od njih.
Počakam še kak dan, če ne bo odgovora, bi te prosila, če mi jo lahko greš iskat.ok?

Neposredna povezava do sporočila: 3871
21.11.2007 19:14:13   
altati
Ravnokar sem dobila sms od Frrrr. Z Jašem sta pristala na infekcijski.Jaša je na infuziji, ne vedo še točno kaj je. Ona je še kar ok, samo glavobol jo matra.
Javila mi bo, kaj se bo dogajalo.

Jaša, Frrrr - držita se! Mislimo na vaju, kajne punce?user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
21.11.2007 19:24:06   
muki1
O fak user posted image .

Ampak vseeno boljše, da sta na infuziji, kot da dehidrira in se še en čas ne pobere skupaj. Frrrr, Jaša....držita se, upam da bo pobalinček dobro prenašal iglo user posted image  user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
21.11.2007 19:30:59   
piskot
drek pek, bogi jasa. sem mislila da bo kaj lepega novega tukaj.

jaz se vedno na sihtu, 5 minut pavze. noge bolijo, lacna, polna cokoladk in kave iz avtomata, zaspana, ne da se mi vec govorit, pa moram. spaaaalaaa. komaj cakam da pridem domov in se vrzem pod tus.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
   [Brisano sporočilo]
21.11.2007 19:44:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?