Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
vcasih se splaca
V bistvu knjiga ni slaba, samo prf**njena

na dan
in ne moj? ali ga tiste, ki ga imate vedno najdete? kaj se še sliši poleg srčka? sploh se ne morem odločiti...
poklices, pridejo na dom, preverijo srcek in potem se odlocas o nakupu! evo, biznis ajdija
, pa je bil to moj utrip.
Po eni strani je šel čas od NS-ja hitro, po drugi počasi.
. in sem bila, tudi zelo utrujena.
, da me naj ustavi preden se bom naslednjič kam vpisala. Tako, da upam, da bo tale zadeva res zadnja - vsaj za en čas.
?? Mislim; občutki, želja, intenzivnost, pogostost... Mal me vest daje, ker sva midva kot stara mama in ata, ki rabita konkratne priprave. Pa Timi spi pri nama (ja, ima svojo posteljo, ampak mi se takooo radi cartamo, da je vsem super)... Problemček nastane le, ko mali noče zaspat... in ko njemu uspe, sva midva že koma. Hmmm, po drugi strani pa ne skačem ravno v zrak od želje. No, občasno...
se bila pa pravi kofetkar.
Mlajša pika zdaj popoldne ne sme več spati, ker če slučajno zaspi, je potem zvečer do 11h kriza...
Midva z
Definitivno je mnogo bolje kot prej, ko sem bila cele dneve in noči
. A je še pri kateri ratal ful zaščitniški? Mojo kužko mam že skoraj deset let in je ful navezana na mene. Ni sicer taka, da bi rabla skoz pozornost, ampak je kljub vsemu razvajenka. Nikol ni bila ljubosumna na druge kužke, zadnjič je pa znorela, ko je en labradorec, k men priletu pa sm ga božala. Mislim, da se je bala, da mi bo kej naredu. Pa skoz se crklja pa mi glavo naslanja na trebuh ko sedim