|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2005- 2. del
9.12.2007 11:10:37   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja...pa pri nas ne bo čakala do Dedka Mraza, ker to je še fuuuuuul daleč

Saj pri nas verjetno tudi ne. user posted image  Za takrat bo pač kaj drugega pod smrekico user posted image

Evo mi smo mu kar danes rekli, da mu je to prinesel Dedek Mrazuser posted image ...Pa je rekel samo..."Super! Kakšno brado je pa mel?user posted image " user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
9.12.2007 11:14:07   
Urša
Super! Kakšno brado je pa mel

user posted image user posted image user posted image  Kaj je dober Petardito! user posted image user posted image user posted image  Me zanima, če bo sestrica tudi tako govorno nadarjena! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
9.12.2007 11:17:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

na mail sem vam poslala našega teroristauser posted image

Drugič mu pa še luč vžgiuser posted image user posted image user posted image ...Ampak je res neverjeten, čist do temeljev je porušiluser posted image ....Pa kako letalo ima! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
9.12.2007 11:19:11   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Super! Kakšno brado je pa mel

user posted image user posted image user posted image  Kaj je dober Petardito! user posted image user posted image user posted image  Me zanima, če bo sestrica tudi tako govorno nadarjena! user posted image

user posted image user posted image user posted image  al pa bratec user posted image user posted image user posted image ....

...mene tudi zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image ....

...grem zdaj malo pospravljat, ko imam mir, ker sta moja moška odlšla na zrakuser posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
9.12.2007 13:12:35   
*bubi*
Evo tako smo pa mi danes zajtrkovali

user posted image user posted image user posted image  petarda. Naša mizica pa bo mogoče le dočakala dedka mraza user posted image

Ja, res je ful lepa ta Mammut linija, mi je kar žal, da sem toliko časa in energije zabila pri nas za iskanje mizice.

Aja, smo šli prej še v Toysa malo pogledat, imajo tudi kar lepo izbiro, ampak vse mizice so manjše, ena mojster Miha je lušna, samo ima podnožje čudno in je verjetno kar težko sedet user posted image  Pojma nimam, zakaj na tak način delajo.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
9.12.2007 14:15:33   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Evo tako smo pa mi danes zajtrkovali

user posted image user posted image user posted image  petarda. Naša mizica pa bo mogoče le dočakala dedka mraza user posted image

Saj naša ga je tudiuser posted image user posted image user posted image ..je pač prišel malce prejuser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
9.12.2007 14:24:00   
petarda
Evo imam napol pospravljenouser posted image , cunje oprane, posušeneuser posted image , moja moška spita, jaz sem se pa tako najedla, da se mi ne da do konca pospravit user posted image ...

Popoldne pa gremo k moji mamici na ostanek tortice, ki sva jo včeraj naredili za mojo babico-(mami je spekla testo, jaz pa sem jo nafilala in okrasilauser posted image ), ker je imela 75.rojstni dan in je ravno prišla na obisk iz Hrvaškeuser posted image ... Je bila ful presenečena, ker sploh ni pričakovalauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
9.12.2007 14:32:47   
petarda
Bubi kako je bubi?user posted image  

Pa ZS imašuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
9.12.2007 16:42:19   
*bubi*
Bubi je boljše, hvala. Res upam, da je bila spet samo vikend varianta user posted image  Res pa je bil danes cel dan not. Samo do babice sva šla in se tukaj igrala.

Dobiš odgovor, ko bom doma user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
9.12.2007 19:48:55   
petarda
Čeeeeeeeeeeeeeeeruser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
9.12.2007 19:58:03   
NinaŠ
Čeeer!

Pri nas končno sneži user posted image user posted image user posted image . Smo se prejle pripeljali domov, ko smo bili na obisku pri bretcu, pa smo mogli takoj malo pokidat user posted image user posted image . Sta bila drobižka čisto mokra, ko nismo imeli zimske opreme user posted image . Moj user posted image mi grozi, da bom jutri mogla ob 5. vstat, ko imam zjutraj službo, da odkidam, pa sem mu povedala, da ga zbudim takrat, jaz grem pa spat nazaj vsaj do 6. user posted image (ima dopust ta teden, tako da ima čist čas, da zjutraj pokida user posted image ).

Gremo zdaj večerjat, se oglasim še kasneje.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
9.12.2007 20:14:55   
petarda
Pri nas končno sneži

Pri nas pa dežujeuser posted image ...pa mi ni nič žal, da ne sneži...kar naj počaka, do dopustauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
9.12.2007 20:24:22   
*bubi*
Pri nas končno sneži

user posted image  Dajte še k nam malo poslat, prosim user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
9.12.2007 20:31:35   
NinaŠ
Dajte še k nam malo poslat, prosim

se bojim, da ga tudi pri nas ne bo toliko, kolikor sem si nadejala user posted image ...že ponehuje user posted image . Jutri bom mogla še pomesti še vrtove treh sosedov, če bomo hoteli snežaka naredit user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
9.12.2007 20:33:22   
*bubi*
bubi je zdaj čisto OK in res upam, da tako tudi ostane. Je za naslednji teden toliko načrtov, da bi bolezen res čisto vse pokvarila user posted image . Konec tedna pa 2 dedka mraza user posted image  moj službeni in RRjevski user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
9.12.2007 21:13:36   
NinaŠ
Mi imamo pred sebuj tudi "deloven" teden user posted image . Jutri popolde moram iskat Miklavževa darila še k babici in teti user posted image , v torek imamo cepljenje (2. doza klopni meningitis), potem še v vrtcu skupne delavnice z otroki (letos bomo pekli božični kruh in piškote), za sredo zaenkrat še nimamo planov, v četrtek popoldne se gremo kopat s prijatelji, v petek imam pa itak popoldne službo, dopoldne pa moram pod nujno it na sejem rabljene smučarske opreme v Radovljici - upam, da dobim kaj za Anžeta, ker drugače mi 200€ v Hervisu ne uide user posted image .
V vrtcu pa letos prvič organizirajo skupne delavnice za stare mame in očete - v torek dopoldne se bodo skupaj družili.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
9.12.2007 21:15:10   
NinaŠ
Bubi sam vi imate pa res en vikendovski sindrom, saj skoraj vsak vikend poročaš, da je bubi zakuhal user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
9.12.2007 21:21:20   
*bubi*
Ni tak hudo Nina. Saj se meni tudi zdi, da je "skoz" bolan, potem pa malo po koledarju pogledam in ugotovim, da je že kar nekaj tednov bilo vmes user posted image  Je pa res, da vedno začne v petek in se čez vikend k sebi spravi. Zdaj v petek mu je ful z noska teklo, ko sem ga dvignila v vrtcu.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
9.12.2007 21:25:47   
NinaŠ
Mojima dvema tudi hoče nekaj nosek začet spuščat user posted image ... ...ajoj, pa upam, da zdaj vsaj 2 dni še zdržimo, da bosta normalno cepljena, drugače bomo to spet prestavili... ...pol  je pa težko ujet ravno "zdravo obdobje".

Je pa res, da čas takooooo beži, da ko čvekamo tu gor in katera pojamra, da smo bolni, imaš občutek, da so naši otroci skoz bolni user posted image , pol po koledarju pa šele vidiš, da smo/so bili kar dolgo vmes zdravi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
9.12.2007 21:30:57   
*bubi*
pol po koledarju pa šele vidiš, da smo/so bili kar dolgo vmes zdravi

No, saj to je važno user posted image  Zdaj bo 2 meseca, odkar je bil v bolnici. In od takrat je samo 1x imel hujše težave z dihanjem. Pa en vikend je bil z otečeno očko, ampak to je bila alergija.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
9.12.2007 21:47:52   
*bubi*
Nič grem spat user posted image

Al pa še petardo malo počakam? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
9.12.2007 21:49:06   
*bubi*
Pa sharpy je tudi tukaj..... kako si kaj, sharpy? Ti je kaj dolgčas, ko dragega ni? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
9.12.2007 21:50:36   
*bubi*
Al pa še kako neumnost napišem......

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
9.12.2007 21:51:08   
*bubi*
user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
9.12.2007 21:53:31   
*bubi*
Ker bo kmalu nova stran user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...

naj-naj-naj dan
Naša črtica koraka

Recimo, od danih - kateri vam je najljubši?

1. april (11%)

1. november (1%)

15. avgust (13%)

8. marec (5%)

Velikonočni ponedeljek (20%)

1. - 2. maj (50%)

Število vseh glasov: 276

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!