|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
24.1.2008 10:33:00   
Lona76
Dinki je težko odštevati a ne? Sploh če ti gre še sodelavec na dopust, vem kako je. No sedaj mi je šefica rekla, da bo imela drug teden razgovore, pa da naj bi nov-a prišla 04.02. Upam da bo dojemljiva ker drugač se mi bo sfrtajčkal. Namreč nimam ravno živcev za učiti nekoga. Če vidim da se trudi pol je še nekak, ampak če je pa len pol se mi pa kruser posted image . No bo že. Še to odguramo, pol pa veselo priprvaljanje na user posted image . Moram še vse pripraviti, iz kleti prinesti, oprati, pa nekaj še nakupiti. Ampak sem se odločila da bom vse to delala, ko bom doma. Nič prej. Ne vem tudi meni se še nič ne mudi. Si tudi jaz pravim da imam še full časa.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
   RE: Marčevke
24.1.2008 10:38:03   
perp
user posted image user posted image  aja, ne morem verjeti. Včeraj sem na Centru za socialno delo dobila od naše občine celo knjigo NEGA MATERE IN OTROKA. Sej ne moreš verjeti.


(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
   RE: Marčevke
24.1.2008 10:39:04   
Sonnja
u js sm pa to knjigo dobla od tašče v začetku nosečnosti uoam da je od csd ne dobimuser posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
   RE: Marčevke
24.1.2008 10:49:51   
Katy13
Gaya24 - ja mogoče se še pa vidimo v SG-ju. To bi bilo pa res zanimivo. Te bova morali z JAnet prepoznati. user posted image

Vidim, da zvečer niste mogle spati. Sama sem prebirala literaturo do polnoči, potem sem šla na WC in spala do 8.30 zjutraj. user posted image  Brez da bi šla še vmes na WC. user posted image user posted image

user posted image  namenjene v porodnišnico SG:
- 23. 3. Sonnja
- 26. 3. Janet
- 27. 3. Gaya24
- 29. 3. Katy13

Če je še katera, naj pove, jo damo na seznam.. Več nas bo. bolj veselo bo. user posted image

Včeraj sem se lotila pregledovanja cotk. Nekaj sem si jih prinesla tudi večjih, sedaj sem pa vse ločila po številkah do 68 in pa večje od 68. Tiste do 68 bom oprala in zlikala, ostale pa bom presortirala in shranila. Ko bo pa potrebno, jih bom pa oprala. Ko bomo zrasli... user posted image  Imam pa jih eno veliko škatlo za oprat, nekaj jih bom pa po porodu izločila, če bo potrebno. Če bo user posted image , bom pač rozaste stvari izločila. Če pa bo user posted image , pa verjetno ne bom kaj izločevala, ali pa nekaj malenkosti. Sama se ne ubadam s tem kaj je dekliško in kaj fantovsko.

Sem se lotila pečenja žemljic in zato tako dolgo traja, da bom napisala ta post. ko čakam, da testo kipne, imam čas pisat. user posted image  Potem bom pa počasi začela pripravljat za kosilo, danes bo rižota z lignji in zelenjavo in solata.

Jutri pa greva z user posted image  v Maribor grem v knjižnice in upam,da bom dobila kje kakšne kompletek za iz porodnišnice, ker če ne ne vem kaj bomo oblekli user posted image

Ena je enkrat omenila, da je kupila v H&M-u odejico. Pa me zanima kakšna je in pa cena. Zelo bi bilo fajn, če bi jo lahko poslikala in pripopala sliko na RR. Sama namreč iščem koco (debelejši, ne iz flisa), pa je nikjer ne dobim. user posted image

Lepo bodite in se še kaj tipkamo.



_____________________________

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
   RE: Marčevke
24.1.2008 10:50:54   
eva78
Po dolgwm času se vam še jaz malo javljam. Danes vas že od 7 zjutraj prebiram. Moje počutje je še kar OK in nimam še nekih posebnih težav- razen sladkorne. Že to je prevelika težava. Na zadnjem pregledu je bilo z našo punčko vredu, čeprav mislim,da je imela obseg trebuha nekoliko manjši kot je predvideno za 32.teden. Gin.ni nič paničarila,ampak jaz sem gledla gor na UZ, kjer je izpiše k meritvi ustrezni teden. Imam pregled že čez 1 teden in upam,da ta mala raste, sicer ne vem kaj bo- a bom mogla v bolnico- a bom jaz slučajno tista,ki bom odprla marčevsko rojevanje?! upam,da ne, da bomo šle lepo po vrsti.

Zato me je strah,da ne bi prišlo do kake zahiranosti, ker glavico in ostale mere ima celo večje. user posted image  Nikoli si nisem mislila,da je ta nosečniška sladkorna tak problem. Zjutraj komaj uravnavam sladkor, se moram takoj po zajtrku spustiti na sprehod za 15  min, potem je pa vredu. Sploh nevem več,kaj bi pojedla za zajtrk, potem čez dan pa ni več problem.

Sem pa vesela,ko  berem lepe novičke iz vaših pregledov in upam,da tudi jaz ostanem med vami.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
   RE: Marčevke
24.1.2008 10:52:06   
Dinki
Bomo videl dedi, ko te bo naša mala pogledala s tistimi okicami, kolk se ji boš lahko uprl


Ah, ta bo definitivno njegova ljubica user posted image , ker zarečenega kruha se največ poje...

Lona76...tudi jaz nimam živcev za predajo dela...je toliko vsega za povedat, pa pri nas je žal tako, da jaz imam svoje delo, sodelavec svoje...nič se ne pokrivamo in nadomeščamo....ko grem jaz na dopust, me skoraj vse počakauser posted image ...kaj češ, tko deluje ta sistem in jaz ga ne morem spremeniti....beri to - moja zamenjava je sicer že tu, vendar je to študentka, ker vsi ostali, ki so dali prošnjo imajo seveda odpovedni rok in ne morejo priti iz danes na jutri, pri nas so pa začeli iskati zamenjavo v zadnjem trenutku....ne zavedajo se, da študentka lahko danes reče, da je jutri več ne bo....ampak to ni več moja stvar, jaz ji delo predajam in RES KOMAJ čakam, da GREM!!!!



_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
   RE: Marčevke
24.1.2008 10:53:47   
ek76
Pozdrav iz posavja!
Tudi pri nas je mrzlo. Sonnja tudi mene so prestrašile z urejani papirjev na csd in sem šla včeraj vprašati kako je s tem. Papirje lahko oddaš po 15.02, da se ti šteje še plača za januar 08, ki bo sigurno višja kot je bila januarja 07. Ostale papirje lahko oddaš prej, da dobiš tudi prej paket ali denar, lahko pa oddaš potem vse skupaj. Čas za oddajo je 60 dni  - 30 dni pred PDP.

Dinki res grozno, v takih primerih čisto zamrznem.


(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
   RE: Marčevke
24.1.2008 10:55:55   
Katy13
Pa še to, glede datuma poroda. Tudi jaz imam kar nekaj sorodnikov v bližini. Od dragega nečak bo 27.3. star točno eno leto, moj dragi ima rojstni dan 4.4., bratova punca 7.4. in moja mama 13.4. Sama pa pravim, da bom rodila 1.4. user posted image

_____________________________

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
   RE: Marčevke
24.1.2008 10:58:04   
Sonnja
ek 76 hvala za odgovor.sej mam vse (upam da) že urejeno razen tega. pol po porodu pa bo moj šel še zrihtat za dnar od občine ker prej ne moreš pa kaj je še treba na matičnem al ki žeuser posted image  še tisto uredit glede očetovstva ko je treba šeime otročka datum pa ostalo noz upisat.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
   RE: Marčevke
24.1.2008 10:59:57   
Vilma
Se vam čisto na kratko javljam, malce sem vas brala, pa ste veliko napisale, bom drugič kaj več napisala.
Naš malček palček je včeraj zvečer bruhal in to 5X v treh urah! Danes ima še rahlo vročino in zdaj sem v strahu, da ne bo šlo naprej v drisko. Oz. fule me je  strah rota virusa! Držte pesti prosim, da je samo kakšna zastrupitev s hrano.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:06:52   
Lona76
Sonnja dej se  pozanimaj, kakor vem za Lj. gre lahko oče očetovstvo podpisati še pred rojstvom otroka. Ko pa se otrok rodi pa pride matičarka v porodnišnico in ji tam ti poveš ime in priimek otroka, ter datum rojstva. Da ne bo po nepotrebnem potem okrog skakal. V porodnišnici pride do vsake porodnice in popiše otroka. 

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:08:15   
Sonnja
bogi revček js tud upam da ni rota virus. držim pesti!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:09:51   
Sonnja
ja sej podpisala sva očetovstvo sam pol je še potrebno nekam it dodatno izpolnat kraj in datum rojstva otroka pa ime in priimek. tak nerazločno pišem da me bote vsak cajt nekam poslaleuser posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:09:58   
Lona76
Aja Dinki drugače tudi mene vse počaka ko pridem iz dopusta. Znajo opraviti nekaj mojega dela ampak ponavadi "nimajo časa". Tako da me je tudi sedaj, ko smo bili na smučanju vse pričakalo. No kaj čmo. Kmalu bomo doma uživali.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:11:21   
Lona76
Aja Sonnja to pa ne vem kam še. No sej pravim v Lj. pride matičarka v porodnišnico in ti ni treba nikamor. Za drugje pa ne vem.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:12:44   
perp
Katera bo pa kaj rodila v Ljubljani? Glede na to, da naj bi bila ljubljanska porodnišnica prepolna, je nas marčevk na RR blazno malo, ki bomo rodile v Ljubljani.

27.02. Nasy
23.03. san
24.03. perp - moja malenkost
24.03. Zofy - kje pa si ti kaj?
28.03. Dinki
 
San prov fino bi bilo, če bi bile midve istočasno v sobi, ko bove rodile. Po izkušnjah moje sestre, je prov fino če je s tabo v sobi kakšna mamica, ki že ima otroke, da ti lahko da kakšen nasvet o dojenju, pa o poporodnih bolečinah in podobno.

Dones pa sem se razpisala že ene 10krat. MIslil, da sem končno prišla na 100 objav. user posted image  user posted image   in dobila dve zvezdici.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:12:50   
Sonnja
uh upam da bo pri nas tudi tako.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:15:09   
Sonnja
a vete kaj pa mene muči če bo z mano v sobi taka ko bo smrčala in se ne bom mogla spočit! butasto vemuser posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:16:41   
perp
Sonnja ha ha. Baje jaz včasih malo zasmrčim (vsaj na zečetku takoj ko zaspim).  HA hA user posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:19:59   
Lona76
Perp tudi jaz bom rodila v Ljubljani
Sonnja smrčanja pa ne boš slišala. Boš itaq slišala samo svojega user posted image k se bo zbudu. Vsaj pri meni je bilo prvič tako, da sem mislila da se samo moj dere, potem pa mi zjutraj cimra pove, da se je njen na 30 min zbujal tako kot moj, sam sva se menjavale. Svojega sem slišala, njenega ne. Tako da briga te za smrčanje.user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:20:49   
Lona76
Aja Perp rok imam pa 25.3, tako da zdej me je pa res strah. Ljubljanske porodnice smo vse na kupu.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:22:44   
Sonnja
ja malo smrčanja že kolegica mi je pravla ko je ona rodila da je ena tak smrčala da je misla da bo pop.....

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:25:58   
Lona76
Joj na to sploh nisem pomislila. Mogoče pa jaz kaj takega fašem v sobo, k tok govorim da ne slišiš. 

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:34:07   
perp
Lona76 zgleda, da sem te na našem skupnem seznamu spregledala. Sorry, ja res bomo na kupu. Bo velikonočni zajček imel veliko poslov s štorkljo. 

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
   RE: Marčevke
24.1.2008 11:35:25   
gaya24
Da vas še js mal pozdravim... Danes pa nisem mogla spat, sem se skoz zbujala, tako da sem bla kar do 11h v postli.

Janet: Od kod si, če ni skrivnost?


Js sem iz Sg, pa ti?
Sonnja: Vidim, da nas je vedno več, ki bomo rodile v Sg, pa še vse imamo nekje skupaj PDP. Ja super, upam, da bomo tudi rodile isti čas, da nam ne bo dolgčas v bolnici in bomo lahko mele RR kr v živouser posted image user posted image



(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?