Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
napreduje, vendar ima obseg trbuščka premajhen za njegovo starost ( za skoraj 2 tedna). Ostalo je ok. Tako da ali je dolg in suh ali pa se bo odvijalo v smeri zastoja rasti zaradi moje osnovne bolezni. Je rekla, da če bo tako šlo naprej naj se pripravim, da me 1.4. obdržijo notri.
Upam, da je pretiravala, saj je res bolj ziheraški tip. Me je pa postalo strah.
Na zadnjem pregledu v bolnici pred 4 dnevi gin ni bil mnenja, da je kritično. Držite pesti, da bo z našim malim vse ok. 
po takem dnevu mi je bolje. Tudi meni se zdi, da je najina rahli paničar oz naredi paniko preden je panika. Še dobro, da sama vem, kako je na stvari.
na striženje, pa je čist neprepoznavna, kot bi bila en drug kuža. Jutri pa barvamo pirhke, pečemo potičko in vse zapakiramo v košarico. Škoda ker vreme glih ne bo nevem kako obetavno ta vikend, ampak sej si bomo naredili luštno.
Lan
Upam da bo vsaj dobra, če že izgleda ne bo pravega. Sem se pa letos odločila za potico polnjeno s kokosom. Mnjami kokos
. Se pa tudi prva pofočkam da sem še 2 v 1. Zaenkrat (trkam) luna ni vplivala name.
.Sedaj pa le uživajte.Pa še njegovi prvi prazniki so.
je moral it gume zamenjat,saj sva že na obeh avtih imela letne,tak da so zdaj vsaj na enem zimske,saj veste,če me bo moral slučajno zapeljati do P.Ja,nikol se ne ve
in je fuuul pasalo