|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.4.2008 21:32:58   
aurora28
Smotka user posted image user posted image user posted image Tvoj namen je bil dosežen. user posted image  

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.4.2008 21:41:06   
Soncnica Sandra ***
Estrella, Martina, Valentina, Sandra in še katera gorenjka, komaj čakam da bo lepše vreme in se dobimo eno dopoldne ali pa popoldne na sončku nekje v Kranju, Zbiljah, ... na kavici.


Tudi jaz čakam n alepše vreme, ampak kot kaže ga še vsaj en tedn ne bomo dočakale user posted image user posted image user posted image

a je to sploh možno, ok sem že slišala da je razlika v 1-2 tednih, za 4 tedne prevelika?? A to po menstruaciji, ali po velikosti otroka?? Sorry če sem firbčka, ampak meni se zdi 4 tedne fuul, pa sej to je en mesec že??

Ja baje da je možno, tudi meni je moja G.rekla, da po obsegu bušija user posted image  prehiteva za 4.tedne, pa sem ravno tako delala cukr test. Sam je blo pol tudi vse OK. Jaz pravim, da naj user posted image  še kar malce počaka, ker mu najemnina za garsoniero še ni potekla user posted image
 

 
 



_____________________________

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.4.2008 21:51:21   
Soncnica Sandra ***
jst mam pa tko slabo noč in naporen dan za sabo.


Ja bogica nouser posted image user posted image user posted image    Upam, da si danes že kaj bolje?
 user posted image user posted image user posted image  za tvojega lubija. Jaz se tolažim s tem, da bo kmalu minilo, kadar me kaj daje. DRžim pestke, da se jutri zbudiš kot rožica!!! user posted image user posted image user posted image
 
 

_____________________________

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.4.2008 21:59:41   
Soncnica Sandra ***
Evo, mene nazaj

Samo na hitro, ker sem dala čez eno precej nadležno preiskavo in me ful boli desna roka, zaradi česar težko tipkam. Jutri vam opišem svojo celodnevno odisejado v KC in v porodnišnici

Hvala, ker mislite name, res vas imam rada


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jutri pa obvezno poročaj!!!!!

_____________________________

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.4.2008 22:03:53   
katy82
Špelina sam da si doma zdej se pa le pocartaj s svojimi pa dobr se naspi k jutr nam boš morala vse povedat.user posted image

Čmrlika ti si pa lumpa kaj mi lušte delaš da bomo tvojo bebico prvo vidleuser posted image


(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.4.2008 22:04:51   
katy82
Kje pa ste vse, House je že mim?user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.4.2008 22:08:36   
barbaw
Čmrlika jaz sem tudi pozijala ob tistem grem rodit. user posted image

Sem imela prej tako lep post napisan, pa mi je na laptopu šel v maloro.  Brezveze. Sem čisto brez energije. Škratek me je hecal do ... da sem bila že skoraj penasta, lubi pa samo spi cele dneve, .... Jutri ga moram nazaj k zdravniku spravit. Je dobil ful podočnjake, tako da ima verjetno kri čisto fuč. Problem pa nastane pri njemu, ker je alergičen an dve vrsti od treh antibiotikov. neko vnetje mora imet, ker mu od sobote vročina komaj kaj pade pod 39. Zdaj ima pa še pri nas user posted image  mlade.

Grem raje pod tuš in v posteljo, če mi bo ratalo kaj spat. Nočko! 

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.4.2008 22:38:46   
Katina
Martina25, važno da je z vašim user posted image vse OK. To, da moraš jest samo sadje in zelenjavo je mal čudno. Jaz mislim, da lahko oz. moraš zmanjšati le OH in sladkarije. By the way - v grozdju je ogromno sladkorja!
Dobro opravi jutri na testu user posted image ,

narava, veš ob vseh obveznostih okoli dohtarjev mi zmanjkuje energije za pisanje naloge. upam, da kmalu dobim navdih in stisnem zobe, ter dokončam.
barbaw, user posted image za 31 dni.

edinaos, bravo za tvojo osebno zdravnico user posted image .
Taula, bravo za bolniškouser posted image . jaz sem kupila fiziološko v ampulah od Nivee (18 x 5ml). Ostalo so ti verjetno že druge odgovorile.

****
, user posted image user posted image user posted image upam, da čimprej preženeš migreno.

jana81, bravo za avto. Naj vam dobro služi.

Čmrlika, važno, da je bilo na CTGju ok. user posted image

Špelin@
, samo, da si doma. Verjamem, da te zna KC zmatrat. Upam, da boš jutri tolk pri sebi, da boš uspela poročat.

Punce, sem se hotla lotit komentarjev tako kot zmeraj, samo sem preutrujena.

Zjutraj sem imela GP, imeli smo UZ in premerili našega user posted image , ki še vedno prehiteva. Trenutna ocenjena teža je 2890g. Vse ostale mere približno enako kot prej odstopajo od povprečja. Poslali so me še v laboratorij dat urin - v njem so sledovi beljakovin. O čakanju na izvide v laboratoriju ne bom izgubljala besed. Danes mi je G povedala, kakšna je naša realna slika. Žal ne znajo napovedat ali se lahko zgodi zgodba od Naje31. Odslej bom imela preglede na 1 t. Naslednjič 15.4. imam tudi že CTG, zopet pregled urina na beljakovine, kri za pregled železa in napotitev v P na posvet z dr., ki se ukvarja s sladkornicami. Še včeraj sem trdila, da bi rada opravila vse s seznama, danes pa si želim le to, da dočakamo zdravega in živega user posted image , pa čeprav jutri. Dobila sem tudi tabelo za beleženje gibov in namig, da verjetno ne bodo čakali do PDP. Kaj več zvem naslednji teden.
Popoldan sem opravila tudi pregled za krčne žile. Vidnih nimam, datum za UZ dobim po pošti. Povili so mi noge in pravijo, da moram to početi vsak dan. Se bom potrudila. Jutri šibam na ONKO dat kri, pa pokazat dnevnik z meritvami k sestram v diabetološki.

Danes sem še končala s šivanjem bluzice za nečakinjo, ki gre v petek na maturantski ples svojega brata. Sem tako vesela, da sem to naredila, ker sem fuč.

Moj je z veseljem pojedel del darila za obletnico, ki sem ga spekla včeraj zvečer. Tudi jaz sem dobila majhno darilce. najbolj vesela pa sem bila tega, da se imava še vedno tako kot pred 8. leti. Seveda sva tudi obujala spomine na tisti čas in bilo je prav luštno.

Vse, ki imajo jutri obveznosti pri G ali kje drugje: Dobro opravite! user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
   RE: Majčice '08 - 3.del
8.4.2008 22:48:49   
katy82
Joj Katina ti si pa boš zapomnla tole nosečnost a ne?HB da smo že tko pr koncu da bomo pregurale te tedne,sam ti si mi pa res boga k maš skoz neki.

Počas grem počivat tko da lepe sanje pa lepo pančkite


(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 6:35:31   
Estrella*
Jutro!
 
Evo mene na raport. Sem tako lačna in ne vem kao naj se zadržim, da že sedaj ne začne mlatit hrane. Mogoče 2dcl tople vode????user posted image
 
Čmrlika: ti, ti, nagajivka. Mene je tudi skoraj iz stola zabrisalo ob tvojem postu. Si nas pa potegnila 100/huser posted image  S atakimi stvarmi se ponavadi ni za hecat, kot si napisala te rado kaj useka nazaj. Sicer si pa že toliko daleč, da si tudi tak bumerang lahko privoščiš.
 
Katina: punca, drži se in upaj na najboljše. Mogoče bi bil prdčasni odhod iz bušija še najboljša rešitev za oba. Na zgodbo Naje pa nikar ne glej, ni šans, da se ponovi.

Včeraj sem zaspala pri zadnjih reklamah Hausauser posted image  A mi katera lahko pove kako se je končalo???

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 7:17:04   
aurora28
Dobro jutro!

Za menoj je pa ektra naporna noč. Zbudila sem se okrog 11 ure zvečer z močnimi bolečinami v trebuhu, trebuh je bil trd kot kamen celo minuto, najprej sem se ustrašila, da gre za popadke, nakar sem morala leteti na wc. Sem ponoči šla 3 krat na veliko potrebo in želodec me je grozno bolel, zeblo me je, 2 krat sem bruhala, nič mi ne paše jest....jaz bom kar umrla, če se tale moj user posted image ne bo spustil nižje, ker mi noge dobesedno tišči v zgornji del prsnega koša in ne morem nič početi.  Sem se od bolečin kar zjokala in zraven govorila, jaz bi šla kar rodit. Celo noč nisem nič spala, največ skupaj po pol ure in spet bolečine.

Kaj naj naredim, a obstaja kakšna metoda da se otrok spusti dol? Še nekaj me zanima, če se otrok ne spusti dol a se sploh začnejo popadki?

Estrella* žal nisem Housa gledala do konca, ker sem vmes tudi jaz zaspala. user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 7:38:33   
Estrella*
Aurora: jaz imam podoben problem. Hodim nenormalno na vel. potrebo in mala se mi vsake toliko časa valja po želodcu da ne morem dihat. Meni pomaga, da grem hodit in si nalo z roko masiram zg. del in jo probam malo potiskati navzdol. Ponavadi se umakne.
 
Brihala sem 3x pred parimi dnevi. Baje je noramalen pojav, glede na to koliko požrem in še user posted image  skače po želodcu, ni kaj drugega za pričakovat. Imam pa tudi vsakodnevne krče, ki postajajo vsakokrat malo močnejši.
 
Sedaj grem na Hiško belit jedilnico. Se beremo pozno popoldan.
Čauči

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 7:44:08   
Aurea
Dobro jutro user posted image

punce, danes poleg klasične kavice nudim tudi:

user posted image  wellness zeliščni čaj za dobro jutro
user posted image  čaj iz malinovih listov (za mehčanje mater. vratu)
user posted image  čaj iz preslice (za tiste, ki imajo težave z otekanjem)

Ne vem, kako, da sem se vrgla v kuhanje čajev sedaj user posted image  (mogoče zato, ker me moj user posted image  vsak dan sprašuje: a si že začela piti tisti malinov čaj? user posted image )

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 7:48:28   
Aurea
Ja, Aurora, jaz tudi kar tako naredim, kot Estrella - malo poskusim pobožati, potisniti drugam, če mi preveč nabija v rebra... Sicer pa verjetno ni kaj za narest... A malinov čaj že piješ? user posted image  user posted image

Estrella - dobro beli! user posted image

Katina, bogica, tebi pa res ni lahko v tej user posted image ... Držim pesti! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 7:51:16   
aurora28
Aurea hvala za čas, si bom postregla čaj iz preslice, ker še vedno zatekam. user posted image

Estrella* hvala ti za nasvet. Si malo božam trebuh in rahlo pomaga, ampak glede na to, koliko sem včeraj pojedla, sploh ni čudno, da imam takšne težave. To se zgodi ko pretiravam. Danes bom bolj na rahli hrani. Sem pojedla banano in mlečni griz sem si skuhala, za kosilo pa bo samo piščančja juha.


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 8:06:21   
darmar
Dobro jutro in dober tek. Jaz sem ravno pri kornfleksu. Kavico bi pa tudi spila, če bi jo imela s kom. Sama zase jo pripravim le redko.

Edinaos moja punčka je imela pri 31t in pol malo čez 2 kg, HC 314, AC-obseg trebuha 284, FL-femur pa 56 in GV/TT/BPD pa 88.

Včeraj smo potem šli res gledat Alvina in veverički in je blo res dobr, poleg našemu fantu še meni in moji mamici. Plus tega smo bli seveda tudi v McDonaldu in smo pojedli dve porciji kokic. Doma pa še pico. Kako se ne bo naša bejbika preveč redila. Poleg tega ne mine dan, da ne poje njena mamica cca. 100 g Milke. Ne morem brez nje.

Danes imam pa zmenjeno za v kitajsko, njami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 8:21:44   
darmar
Kodrana ko bi imela tudi jaz v sebi malo žilice za pucanje stanovanja. sicer je to res en začaran krog, ki ga ni nikoli konec, je pa fino imeti pospravljeno.

A ti tud pišeš dipl. Mater jaz sem po novem letu ful zastavial z mag. zdej pa že vidim da ne bo nič, ustavilo se je pri 20 str. Še za dispozicijo in predlog naslova se nisem potrudila.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 8:36:08   
jana81
ojla lepotičke...
 
danes sem pa tud jst mal bolj zgodna...nisem več mogla spat od 6h, pa sem kr vstala.
 
spali smo še kar dobro,razen obiskov do wc-ja.
 
aurora boga upam da bo danes bolje...pri meni ne glede na to kdaj jem (včeraj spet ob 23h) želodček dela normalno, mali pa ne brca tja.
 
estrella še kr delaš? ti,ti, te bomo za uhe.
 
aurea hvala za malinov čajček- ga kr pozabim pit.
 
no zdej pa grem mojga user posted image  mal žokat, ker se očitno še ni prebudil, včeraj je že ob 6h telovadil.
 
 

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 8:43:57   
barbaw
Jutro!
 
Katinca ti se samo čuvaj in svojega user posted image . Vse ostalo lahko pride na vrsto tudi kasneje. Upam, da imaš koga, ki bi ti pomagal pri vsakdanu. user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image  Prosim te, da misliš pozitivno tako kot si do sedaj. Če pa boš prej rodila zaradi velikosti user posted image  pa tudi ne bo nič narobe. Samo, da bo živ in zdrav.

Estrella nimam pojma kdaj so bile zadnje reklame. Fanta je Haus okužil s koktajlom glavnih 4 virusov in so ugotovili, da ima priprojeno ... imunsko bolezen in da bo hodil celo življenje po bolnicah in da se mu bo življenjska doba izdatno zmanjšala. Za presaditev kostnega mozga je bil možen darovalec mlajši bratec, ampak ta veliki brat ni hotel opercaije, češ da bosta šla ko bo ta mali star 18 let. Starejši brat ni hotel več biti mama in zaradi tega tudi ni hotel na operacijo in je bratca in sestrico odpeljala socialna. Kaj pa bo glede tiste policijske preiskave pa ni bilo nič zaključenega.

Aurora popadke dobiš ne glede na položaj otroka. Eni se spustijo prej kar pomeni več hoje na WC, eni se do poroda sploh ne, ... Probaj nasvet Estrelle. Jaz tudi mojo pikico pobožam ali podrgnem po riti pa jo premakne. Z želodcem sicer nimam težav, jih pa imam z jmišicami na desnem delu vrha trebuha.
Na veliko potrebo pa tudi jaz hodim 2-krat dnevno. user posted image  Kaj se pripravljamo, ker se tega ne spomnim iz prve user posted image .


_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 8:45:48   
darmar
**** in Estrella jaz začnem porodniško 25.4.???  Odločbe tudi še nimam, menda pa bo denar namesto paketa že 15.4. Bo prav prišel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 8:53:33   
aurora28
Spet sem bruhala user posted image user posted image . Znorela bom, jaz bi šla rodit. 

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 8:56:17   
Čmrlika
Dobro jutro!

Saj ne da bi se hvalila, ampak sem že vstala, ker sem to noč preveč in predobro spala user posted image , se vdi da sem bla včeraj čisto adijo, in zdaj očotno mati narana to porihta da pol pa eno onč gre krasno skoziuser posted image , samo 2 krat lulala, in takoj nazaj zaspala, nič črvekov po bušiju, user posted image  tudi bla mamina pridnica in ni galamila...Jeeeeee.

no zdaj bom pa pogledala, če še lahko kaj povem, al grem kar zajtrk papat...

Čmrlika ti si pa lumpa kaj mi lušte delaš da bomo tvojo bebico prvo vidle


kaj se mi zdi, al postajamo vse skupaj že malo neučakane? user posted image
user posted image  


Čmrlika jaz sem tudi pozijala ob tistem grem rodit.


Ja saj pravim, d znam bit včasih nagajiva, ampak namen je bil malo nemira vnest.......zarad 500-tke saj ne druga.....user posted image  pa da se mi ne bi ta hec prehitro v glavo razbil, sem raje  takj še en post napisala..user posted image

katina in Barbaw vse bo še vredu bota videli, saj se mora enkrat pri vsaki stvari obrnit na bolje...Katina ti se čuvaj in čuvaj in ubogaj zdravnike, pa bo user posted image  zdrav..Barbaw, tvoj lubi pa bo tudi kmalu boljši, sigurno. Držim pesti za vse vas...user posted image user posted image user posted image

Čmrlika: ti, ti, nagajivka. Mene je tudi skoraj iz stola zabrisalo ob tvojem postu. Si nas pa potegnila 100/h S atakimi stvarmi se ponavadi ni za hecat, kot si napisala te rado kaj useka nazaj. Sicer si pa že toliko daleč, da si tudi tak bumerang lahko privoščiš


saj vem , saj vem, kr kregajte me, pa sej sem hitro porihtala zadevo, ne? user posted image
ko bom pa res šla, pa mi itak ne boste verjele......user posted image  Vsaj nervozne ne boste zarad mene, ------------kot da bi drugače ble user posted image  user posted image  user posted image

Aurora- a zdaj pa še ti, al kaj? Jaz tako super noč ,zdaj pa se je tebi začelo...saj bo, ko boš rodila boš vse pozabla...mislim pa da ni nujno da se dete spusti, da popadki pridejo tudi brez tega...popravite me ostale...moji dve prijateljici in sestra so rodile tak da se mi zdi da so mele trebuh še višje kot drugače,user posted image res........


< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 9.4.2008 8:58:51 >


_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 8:56:28   
darmar
Katina držita se. Sicer pa tudi če takoj rodiš ni panike, ko pa je tvoje dete že tako veliko. Tudi mene zelo zanima kakšne bodo 14.4. mere.

Špelina dobro da so ti neprijetni pregledi za tabo. Ko se spočiješ pa poročja. Pa ne oziraj se na nagajivo Čmrliko. Tudi mene je skor s stola vrglo.

Martina pazi nase in kaj ješ. Saj lahko je biti pameten, nasvete upoštevati je pa težko. Vidim pri sebi, ko se nikakor ne morem upreti čokoladi, pa čeprav G pravi, da ne smem preveč sladkega, da ne bo user posted image  še bolj rasla.

Sandra in Valentina jutri me ne bo v MŠ ma moj sine zobarja ob 17.50. Moram še preveriti kaj točno bom zamudila.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 9:06:39   
aurora28
Katina vse bo v redu z tvojim user posted image , boš videla. Držim pesti in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za boljšo volje.

Čmrlika ja zdaj se je pa pri meni začel direndaj. Res komaj čakam, da grem rodit in še najbolj se mi to dopade, da ne vem kako porod poteka in za kakšne bolečine gre.


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
   RE: Majčice '08 - 3.del
9.4.2008 9:09:13   
narava
Pozdravljene tetke.

Vreme v lj je oblacnooo, sam za spat! user posted image  Jaz pa v sluzbo se 4x!! (sem si zrihtala se en dan frej, bravo jest!user posted image )

Prejsnja noc je bila pa user posted image  naporna! Celo noc me je nekaj stiskalo, so me krci po celem trebuhu dajal, itak je bil trd, da bi loh na njemu mizar mize delal?! pa me mine, pa spet zacne, pa spet mine, pa spet in spet in spet..do pred jutro, ko mi je koncno uspelo ukrast mal spanca, ampak kaj ko sem mogla bit ze mal cez 5 pokonci..zatekam takoooo mocno, da cevlje lahko obujem samo se ene, prste na rokah imam kot nek gradbeni delavec, stopala ze kar nekaj casa ne izgledajo kot stopala, ampak kot??
mislim, da se tale moj Poba ze kar ornk pripravlja na prihod, PDP gor ali doluser posted image

no, zadosti jamranja.

za **** in spelino sem zeloooo vesela, da sta ok.user posted image
GoYa: bravo punca!
katina: se malo, se malooooo..na dan ko bos ti rodila svojga zdravega in lusnega bebija, bom jaz vesela, kot bi sama rodila! prisezem!user posted image
estrella, jana in aurora: apetit?? kaj je to?? Hvala Bogu, pa moj mozek ni neki tezak, da bi hotel met zmer tipi-topi kosilo na mizi, ker jaz mu zadnje case skuham samo juho, sama pa skoraj nic ne jem ko sem doma? kar pojem v sluzbi je to to, doma pa kako sadje ali recimo kak priboljsek..seveda pa zjutraj ob pol 6 (pol pa v sluzbo) ze cel teden jem kruh z margarino in marmelado? pojem en kos in sem tak sita, kot bi celo struco zmazalauser posted image
saj se ne pritozujem, samo mi je cudno, ker je Poba kaaaar ornk nizko (sej pravim, da imam pod joski se kar luftauser posted image ), torej ne pritiska na zelodec in ni razlog t.i. "prostorska stiska"? Ne vem, vazn, da je Poba ok..

ena od majcic me je vprasala po paketku..hmm, mi kar pritisk dvigne.user posted image  dejansko nisem uredila se nic, ker cakam na dopust, da grem lahko urejat. seveda zato, ker so sedaj odlocili, da ob prvih delovnih sobotah ne bodo delal, tko da grem v sredo nekst vik se to uredit, pol ti pa sporocim..upam, da ne bo trajalo predolgo, ker posteljica je se edina stvar, ki mi manjka..ampak, ce se slucajno (!!) zgodi, da bo Poba prehiteval po desni, bo pac tisti cas do prihoda posteljice pri nama..

cmrlika: ej mala, ko bi ti vedla, kak si ti mene prestrasila?! ccc, skor bi na wc letela od treme in soka, ko sem tvoj post prebrala, da gres rodit?! user posted image

cvrklica (mas prevec zakompliciran nick za moj nosecniski spomin, da bi ga napisala pravilnouser posted image  sm se ze pri barbaw namatrala, da sem si ga zapomnilauser posted image ): ti kar dobrodosla med nami, kar kako reci tudi ti, sej je cist mozno, da bos ti tut majcicauser posted image  sam ocitno nobena majcica ne zeli bit aprilcica user posted image  hvala Bogu seveda user posted image

no, toliko. grem sedaj se malo delat, se javim kasneje..

pa da nau sla kera vmes ze rodit!? user posted image

aja, ps.: kaj pa skye?? se 3v1??

lp, narava, ljubljana, slovenija (matr, miran alisic iz bekuser posted image )

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?