|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 19:08:46   
aurora28
A imate ve tudi občutek, da boste vsak čas dobile menstruacijo?  Fora je v tem, da mene preden bi morala dobiti user posted image niso nikoli matrali krči, ampak tak občutek kot ga imam zdaj, pa kar naprej hodim na wc in iz nožnice mi skozi nekaj teče, nek  povečan izcedek. user posted image

Ah spet jamram user posted image user posted image


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 19:16:07   
Estrella*
Čmrlika še 2 posta in boš na cilju!!!Go,go,go,go,go.....Jutri pa dobro opravi s CTG. Glej, da bo vse mirno!
 
Aurea: kako to, da te ni na seznamu. Moram urihtat!
 
Jaz sem danes oddala pairje in mi je rekla, da tega 15 ne bo nič z nakazilom pomočiuser posted image user posted image  Saj sem sama kriva ker sem prepozno oddala. Za odločbo sem vprašala kdaj jo lahko pričakujem in je rekla, da mi tega ne zna povedat.
 
Punce nič nismo pridne, nekam po polžje se premikamo proti naši 200 ticiuser posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 19:20:21   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

A imate ve tudi občutek, da boste vsak čas dobile menstruacijo?  Fora je v tem, da mene preden bi morala dobiti user posted image niso nikoli matrali krči, ampak tak občutek kot ga imam zdaj, pa kar naprej hodim na wc in iz nožnice mi skozi nekaj teče, nek  povečan izcedek. user posted image

Ah spet jamram user posted image user posted image



Ne nimam takega občutka. Mene konkretno zašravfa na momente tako , kot pri M. Drugače pa meni tudi kar naprej nekaj izteka. Je čisto normalen pojav za zadnji mesec. Ni kaj bižamo se dnevu D.
Jurca mi  je MV meril na UZ. Prvič do sedaj. Ne vem kaj ga je pičilo.
Koliko si ti imela mere BDP, HC, in AC  in pri kolikih tednih že???

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 19:21:12   
aurora28
Žal res ne bo nič od pomoči Estrella*, ker MDDSZ nakazuje denarno pomoč samo enkrat v mesecu do 12. in še to samo tistim, ki so dobile predhodno odločbo o pomoči.  Škoda, da nisi oddala papirje do 31.3. user posted image

A ti imaš posteljico, ki leži čez MV in kaj to pomeni, carski rez?


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 19:31:53   
Estrella*
Aurora: ne nimam je čez MV, se pa drži od vhoda v MV čisto malo stran. Lahko bi se med porodom kaj zakompliciralo zaradi tega, a baje še ni nobene panike. Upam, da res ne , ker si CR res ne želim.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 19:32:23   
Katina
TamaraJ, madonca si pridna. Jaz sem danes kot ožeta cunja - sicer krivim vreme se pa bojim, da so se vmešali hormoni. Upam, da se v naslednjih dneh energija zopet prikaže in da postorim še tisto, kar imam na seznamu.
Prav si naredila, ko si se malo potožila na forumu. Prepričana sem, da ti je to prineslo olajšanje. Ljudje smo si seveda različni in ti tvojega najbolje poznaš. Jaz sicer mislim, da bi se moral zavedati, da si noseča in te nositi na rokah, še posebno, ko berem kaj vse si še sposobna narediti kljub user posted image . Če pa ti veš, da tega od njega ne moreš pričakovati ti svetujem, da se nam potožiš in me te bomo poskušale potolažit. Kmalu boš na te težave pozabila, morda se bo spomnil kaj lepega narediti in bo zopet vse tako kot je prav.

Naty*
, upam, da bodo tvoje težave kmalu mimo. Mogoče se vaš user posted image le opogumi in pride na svet malo prej, pa odreši mamico bolečin.
Ej, saj maš prav lušten buši brez napakic. Tokrat se mi sploh ni zdel tako ogromen kot na drugih slikah.

kasso, škoda za težavice po user posted image . Mogoče pa le niso povezane s user posted image ampak s tedni v katerih si. Važno je, da sta se imala lepo na mini počitnicah.
Super za UZ in slikice. samo, da je vse OK. Upam, da nisi preveč jezna na cukrarje, ker tud njim ni luštno posedat pred laboratorijem - garantiram user posted image .


Aurea,
vidim, da tudi ti kuhaš čudovito kavico, hvala. jaz sem jo spila šele popoldan, ker sem bila čist out. Maffine bom pa prepustila kateri drugi.
Jaz sem spalne vreče veliko uporabljala in tudi user posted image je bila v njej čisto zadovoljna. Tako sem vsaj vedela, da je vedno pokrita. Sem jo pa kljub vsemu pozimi še pokrila.

barbaw, tudi ti si med tistimi, ki jih težave že kar precej pestijo. Preden se dokončno lotiš barvanja se raje malo odpočij in počakaj na boljši dan.
Ful dober link za posteljnino. a kaj veš koliko je poštnine in v kolikšnem času dostavijo naročeno?

špelin@, user posted image user posted image user posted image upam, da boš jutri dobro opravila. Močno bom mislila nate in držala pesti. Če slučajno ostaneš v P mi pošlji SMS, ker sem kar naprej v tistem koncu pri enem ali drugem dohtarju, pa te pridem obiskat, prav?

narava
, glede poporodne depresije so ti druge že odgovorile. Upam, da te ne doleti, saj je to res ena zorna stvar in težko se je zopet postavit nazaj na svoje noge in ubrat prave trinice. Mislim, da se boš še najboljše pripravila, če boš sedaj pred porodom pozitivno razmišljala. Poskusi na vse dogajanje gledat s pozitivne plati. Veš vsak trenutek z dojenčkom je edinstven in nepozaben in verjemi mi zelo hitro minejo in kmalu minejo leta, ter otroci postanejo samostojni.

edinaos, tvoj buši je na slikicah videti zelo velik, zadnjič se mi sploh ni zdel velik user posted image . Mogoče se je pa tvoj G zmotil v meritvah, ker zgleda terbuh čist dovolj velik za tvoje tedne.
Tale komisija ti pa res dela zgago. Bo treba spet k svoji zrdavnici po odpustnico. Držim pesti, da boš vse lepo zrihtala.
čmrlika, kvaaaaa? samo še 20dni? Joj, mene tud strašiš, ker se zavedam, da sem kmalu za tabo. Jaz mam pa še cel seznam stvari za uredit. Joj, nimam še časa mislit na Rim.
Joj, ne še začet s popadki, mal še počakaj, ker špelinv zdaj res ne more talat odpustnic.

Estrella, pol velja za v četrtek. Točno se bova zmenili po SMS-u, ker imam jutri GP in še v flebološko amb. moram it in lahko se zgodi, da me napotijo še kam. Ko bom vedla kaj več o obveznostih v četrtek se javim. OK?
čestitke za uspešen pregled. Tvoj MV je še ful OK - a boš podaljšala najemnino user posted image (da ne bo pomote, jaz tud mislim, da imam MV še čist zaprt). user posted image za glavično vstavo, se je le odločila mamici malo olajšat delo v P. pa bravo, da boš naslednjič že imela CTG.
Sončnica Sandra Čestitke za vstop v 37t in nastop porodniške user posted image .
Jana81, tudi tebi čestitke za 28dni do PDP user posted image .
hijenca, vidim, da tebe hudo dajejo hormončki. Ah, k sreči to mine.
****,  tud jaz sem danes čisto out. Prejle se mi je celo malo vrtelo v glavi. sem si zmerila pritisk, pa je OK. Upam, da si ti že bolje.

kodrana, super za dobljeno gradivo in prijazno pomoč zdravnice. Boš videla, diploma bo kmalu končana. Ti verjamem, da si bila jezna, ker je tvoj neavtorizirano zaupal spol. Mislim, da si se dobro odločila, da mu ta spodrsljaj oprostiš. Kajti kar je narejeno ne moreš več vzet nazaj.

kasso mene po izredno matra, če pride sperma notr. trebuh mi stalno otrdeva, tišči me dol, peče.. zdaj pa, ko prakticirava umik, je vse ok.
Tudi pri nas smo na isti način rešili zadevo, da ne peče več - in deluje.

Taula, jaz sem v roku enega tedna dobila pismo iz CSD-ja, če ne še prej.


Ugotavljam, da nas počasi že obiskujejo težave tik pred porodom - zbadanje, bolečine ... Vse se počasi pripravlja in kmalu bomo  poročale o popadkih, ki bodo izginili, pa se zopet pojavili in na koncu o tem, da smo dejansko odšle v P po svoje user posted image .

No, kot sem že zgoraj omenila je moje današnje počutje bolj na dnu, malo mi je le pomagala kavica popoldan, da sem lahko spacala tiramisu in naredila čokoladne bonbončke po Aurorinem nasvetu za jutrijšnje darilo mojemu user posted image za obletnico. Jutri bom verjetno bolj malo na netu, ker imam dopoldan GP, za popoldan mi je pa uspelo dobit termin pri zdravnici za krčne žile. Sem v materinski šoli izvedela, da obstaja možnost, da te v user posted image vzamejo hitreje na pregled, če ti močno otekajo noge itd. Izkoristila sem priliko in šla k svoji zdravnici po napotnico in danes uspela priklicat ambulanto, ter že za jutri dobila datum user posted image . Tako bom še pred koncem user posted image prevelila kako in kaj.

Čmrlika, jutri dobro opravi na CTG-ju in poročaj.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 19:35:07   
Anitka
OJla!

Mi pa imamo danes polnih 33 tednovuser posted image user posted image SEm pa imela danes dvakrat v levi strani krče kot pri M. Enkrat v vrtcu in sem se morala vsesti za nekaj minut in je potem čez nekaj časa minilo, potem pa sredi Interspara s polnim vozičkom. Sem se komaj premikala po trgovini, pa še vsesti se nisem moglauser posted image HB je potem v avtu minilo.

Smo se zadnjič menile o spalnih srajčkah z gumbi in naj povem, da sem danes kupila še enouser posted image , tokrat spet z medvedki in spet v Kiku, a v slovenskem. Cena 8,49 evra. Pa za user posted image sem kupila dve brisači za kopanje in dve majčki.

Pri nas je pa danes 123 krat deževalo. Mislim!!! Pravo aprilsko vreme, sonce, dež, sonce, dež, veter, sonce, veter, dež...............

Barbaw a si ti že kaj naročala na pickin.de? Sicer pa hvala za informacije.

Špelin@ jutri dobro zrihtaj. Bomo mislile nate.

Edinaos zdaj sem pa še jaz jezna te tvoje zdravnike. To je res za *******ttt!!!

Ojoj ti moški vas pa nekatere samo jezijo. Ampak ne se pustit, čez koleno in po ta zadnjiuser posted image Saj jaz mojega tudi včasih ne razumem in se kaj spričkava pa bla bla, zdaj, ko je pa odsoten pa sem kar fajn žalostnauser posted image Le kje je še sreda proti večeru.user posted image

Ja ja punce, hopacupanje user posted image user posted image je v redu za mehčanje MV, tak da le pridno, a previdnouser posted image user posted image

Taula za porodniško sem jaz oddala papirje prejšnjo sredo, v petek pa sem že prejela odločbo.




_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 19:35:24   
Estrella*
MAJČICE 2008


27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 108cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

 01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    
 
02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:124cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:97 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  
         
05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:119 cm, +13,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:105 cm, +16 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:104 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)
 
11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/101 cm; 11,5kg ) 
  

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      
     
13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +4kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +11kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej
 
16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:108cm, +11kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 
 
17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm, kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  
 
23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +10kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +10kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:102 cm /+35 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +12kg)
  

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +12kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, user posted image :user posted image
 
31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +12kg ) 
 
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)


xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    


SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image          

Imamo 13user posted image : user posted image user posted image     
  
 
Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3 
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej
user posted image  murva
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image
RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 19Xuser posted image ,user posted image : 22Xuser posted image  in user posted image : 40X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image
 
08.04.2008: Katina (GP), Čmrlika (CTG)
09.04.2008: CatJa (GP), Katy82 (GP)
10.04.2008: Suzy85 (GP), kodrana (UZ), Tamara (UZ), jana81 (CTG)
11.04.2007: Tally (GP), **** (GP), aurora28 (GP + CTG)
14.04.2008: darmar (GP), buccka (GP)
15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP), Barbaw (GP), Pepita (GP), valentina2006 (UZ), Taula (GP)
16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP)
17.04.2008: Anitka (GP) 
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP)
30.04.2008: narava (GP)
 
OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA
 
 
KORISTNE POVEZAVE:
 
CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK



ZANIMIVE SPLETNE STRANI:


  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE



  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA


  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA


TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ


(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 19:43:05   
Estrella*
Čmrlika in Katina
 
JUTRI DOBRO OPPRAVITA, ZA SREČA PA
 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 20:15:04   
Naty*
čmrlika tile naši otroci majo že res zdej čist svojo pamet user posted image .... ko se bojo oni odločili, da je čas za ven bo šlo pa če se me na glavo postavimo user posted image . Bi blo pa kr zanimivo, če bi se res že začelo a? user posted image  Jutri na CTG si pa le orng privošči poslušanje user posted image  tvoje user posted image !!!!

črmlika, Aurea ja res HB, da so "lepotni dodatki" pustili moj trebuh pri miru user posted image . Tista luknjica od uhančka se je sicer mal raztegnila, drugo je pa kr nekak. Se tolažim, da me pol vsaj user posted image  gleda v trebuh pa ne opazi sprememb na nogahuser posted image ...

Aurea upam, da bo tud men pomagala masaža! Verjamem, da neki res naredi tud vsa nabrana voda, ampak glede na izkušnje se mi kr zdi, da bo pri men še kej več treba kot masaža user posted image ....

A katera ve kako je kej s proticelulitnimi kremami ko dojiš? (ja ja sej vem...s čem se že zdej ukvarjam user posted image )
 
aurora ja "menstrualni" krči se mi občasno pojavljajo, čeprav je blo v četrtek najhujš.... zdej pa še vsak dan parkrat. Izcedek mam pa js že skoz. Priprave, priprave user posted image ...

Katina hvala, sej se men tud zdi na prejšnji sliki večji user posted image . V bistvu mi večinoma pravjo, da je kr takšen, kot se pričakuje za ta mesec. Bolečine so pa po moje povezane s tem, da se moj mali res že pripravlja na start. Je že tolk nizko, da se mi zdi prav smešno.
Js ti držim pesti, da dobiš energijo nazaj. Drugače si pa pač privošči kak dan, ko ne boš naredila nič od tistega kar si planirala. Veš kaj...tud to si je včasih treba privoščit in ne imej slabe vesti. Na silo ne gre. Ko bo čas, boš že opravila vse kar je treba. Dobro opravi jutri na GPuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

edina upam, da boš jutr dobr zrihtala pri zdravnici. Js mislim, da če se bosta pritožle, da ti morjo odobrit še teh 17 dni. Ker to je pa že svinjarija no. Popoldne pa javi, če boš pri volji za kakavčkanje, da se mal zjokamo ena drugi.

_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 20:18:40   
barbaw
naty user posted image  buši. Meni se zdi, da je tu nekje kot moj. Celulit pa je maščoba, ki jo boš porabila za dojenje. So, don't worry!

aurora mene tudi najbolj moti to, da se mi noge ribajo. Ma to je najhuje poleti, ampak do takrat pa mislim, da ne bo več toliko špehca na mojih nogah.
Ti se pa s svojimi menstrualnimi krči kar pripravi, ker iz takih krčkov sledijo pravi popadki. očitno tvoj poba tudi napreduje proti izhodu.

čmrlika moj pa je kar pripravljen. Me je danes opozoril, da se je spodnji del trebuha še malo spustil. No, jaz pričakujem, da bo pred rokom. Natančni so pa le redko kateri. mogoče pa je tvoja pikica le po atiju. user posted image

Saj ne, da bi si hotela prilastit tisti rekord, ampak jaz sem imela vse skupaj 10 vaginalnih pregledov. user posted image  Še dobro, da gre proti koncu, ker bom sigurno še drug teden deležna kakega, potem pa bomo videli. A tisti v porodni tudi štejejo? user posted image

Katina poštnine je 12 eur in vsak naslednji artikel 3 eur. Sem že razmišljala, da bi naročila ampak še moram malo počakat s tem. Če bi nas več naročilo bi manj poštnine v končni fazi plačale. Dobava pa je nekje 3-4 dni.



_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 20:30:12   
barbaw
Naty večino krem proti celulitu med dojenjem ne smeš uporabljati, ker vsebujejo snovi, ki škodiju user posted image . nima se smisla mazat med dojenjem, ker rabiš te maščobe za mleko. Boš videla, da kar kopnijo ko dojiš. Nekaj pa tudi redni sprehodi naredijo. Se boš mazala, če ti bo kaj ostalo, ko boš nehala dojit.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 20:38:04   
barbaw
Pa so še moje slikice od trebuha gor.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 20:46:24   
hijenca
Halo user posted image !

Malo sem že k sebi prišla, sem se danes samo dvakrat zjokala, mogoče bi se še enkrat mogla, ko sem v Baby centru 100 € pustila. Kupila sem pa samo kad, pa stojalo za kad, pa seveda iz iste kolekcije še posodice za vodo, milo, vato,... Tako naš user posted image  bo imel vse oranžno, v istem stilu, še previjalno podlogo ima isto.

Moram pa priznat, da pa tile šopingi pomagajo pri nakopičenih hormonih. Je človek čisto miren.

Jaz pa zadnjih nekaj dni nimam nobenih krčev, še trebuh nimam več tako močno napet. Edino pri user posted image  tam pa trebuh postane trd kot kamen.

A ve katera, kaj se danes dogaja z ****? Je vse vredu z njo?




(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 20:57:48   
barbaw
Našo bogo **** nekaj muči. user posted image  Upam, da bo kmalu spet bolje. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 21:00:40   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Upam, da nisi preveč jezna na cukrarje, ker tud njim ni luštno posedat pred laboratorijem - garantiram user posted image .


oh ne, sploh nisem jezna na cukrarje, amapk na tiste laborantke, ki v ta večji gužvi hodijo na kavice pa sem user posted image Pa jih poznam in vem, da to z veseljem počnejo.
Naj se ti počutje kmalu obrne na bolje user posted image in dobro opravi jutri na GP user posted image

Čmrlika, naj veselo nabija jutri srček na CTG user posted image

Antika user posted image user posted image za 33T

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

A katera ve kako je kej s proticelulitnimi kremami ko dojiš? (ja ja sej vem...s čem se že zdej ukvarjam )


ne vem, amapk najbrž piše kaj na navodilih kreme..
Ali si za izcedek dobila kake svečke (Canesten)?

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Naty večino krem proti celulitu med dojenjem ne smeš uporabljati, ker vsebujejo snovi, ki škodiju . nima se smisla mazat med dojenjem, ker rabiš te maščobe za mleko. Boš videla, da kar kopnijo ko dojiš. Nekaj pa tudi redni sprehodi naredijo. Se boš mazala, če ti bo kaj ostalo, ko boš nehala dojit.

meni se je celulit med dojenjem le še dodatno kopičil . Nazaj sem shujšala nenamerno šele po končanem dojenju.



(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 21:06:59   
suzy85
lep pozdravček!

na hitro da se malo javim! vidim, da ste pridne s pisanjem in da se ene že resno odpravljate na odhod v P. upam, da moj user posted image počaka še vsaj ta teden, da zaključim s faksom, pol pa bo že. v soboto še opravim izpit, pol pa tud jst začnem počivat. spim dobro, pa tud na wc ne laufam ful pogosto (ponoči), sem pa ugotovila, da sem začela zatekati. mam občutek, da sem tudi ob jutrih malce zatečene, ampak le v noge, pa podplati me precej bolijo, še posebej, ko sem na faksu po cel dan! še par dni, pol bo pa boljše.

v album sem dala nove slikce bušija. postaja vse večji in večji! user posted image sem danes ugotovila, da bebiko čutim bolj na drugem koncu trebuha! se mogoče obrača? čas bi že bil! bomo v četrtek vidli, kaj bo G rekla!
obseg bušija je že 113cm, kile so že na +15! groza! je možno, da so mi v zadnjem mesecu tolk narasle zaradi zatekanja? user posted image

šibam še neke članke brat, pol pa ajat!

lep večer in user posted image user posted image user posted image za vse, ki imate ta teden preglede! aja, pa user posted image user posted image user posted image vsem za dopolnjene xx tedne!


_____________________________

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 21:16:05   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Katina


Aurea,
vidim, da tudi ti kuhaš čudovito kavico, hvala. jaz sem jo spila šele popoldan, ker sem bila čist out. Maffine bom pa prepustila kateri drugi.

Ni za kaj, Katina, še kdaj! user posted image  Se je treba kar malce pomatrat po netu, da se takale skuha user posted image

Izkoristila sem priliko in šla k svoji zdravnici po napotnico in danes uspela priklicat ambulanto, ter že za jutri dobila datum user posted image . Tako bom še pred koncem user posted image prevelila kako in kaj.

Super za tako hitro naročanje! Pa dobro opravi jutri!



Anitka user posted image  za 33 T!

Naty, po mojem je isti šmorn s temi anticelulit. kremami, kot pri user posted image ... Verjetno niso najbolj priporočljive user posted image  Če boš kaj izvedela, pa sporoči user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Saj ne, da bi si hotela prilastit tisti rekord, ampak jaz sem imela vse skupaj 10 vaginalnih pregledov. user posted image   


He, he, rekord je vsekakor tvoj user posted image
Mogoče bi te morale vpisati na razpredelnico - za posebne dosežke user posted image  user posted image  user posted image
Pa vidim, da si že odgovorila Naty glede krem... No, meni je prav - če bo user posted image  z dojenjem vse dol pobral, bo carsko!

Hijenca, ni panike - jaz se sicer nisem jokala, ko sem pustila dobrih 100 eur za posteljnino za zibko, jogi in spalno vrečo - ker je vse res super in še znižano je bilo, zdaj pa se že perejo te stvari v stroju. Se strinjam, da pomaga tole šopingiranje - sploh ko prideš domov zadovoljen, da je spet ena stvar s seznama odkljukana user posted image

Zdaj pa šibam gledat Ne čakaj na maj user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 21:31:25   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Jaz sem danes oddala pairje in mi je rekla, da tega 15 ne bo nič z nakazilom pomočiuser posted image user posted image  Saj sem sama kriva ker sem prepozno oddala. Za odločbo sem vprašala kdaj jo lahko pričakujem in je rekla, da mi tega ne zna povedat.



smem vprašat o kakšni pomoči je govora?
sem kaj pozabila oddat?

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 21:31:25   
aurora28
Suzy tvoj buši je tudi velik, no saj mora biti, kajne user posted image user posted image . Pa že popek se ti je izbočil. user posted image user posted image user posted image

Anitka čestitke za 33. teden. user posted image user posted image user posted image

Jana
govor je o denarni pomoči ob rojstvu otroka. Sej to si si že uredila, kajne?

------------------------------------------------------------------------------------
Estrella*:
Koliko si ti imela mere BDP, HC, in AC  in pri kolikih tednih že???

Moji podatki iz pregleda v 33., tednov so takšni:
BPD 8,22 cm
HC 30,78 cm
AC 29,94 cm

Teža v 33. tednu pa je bila 2240 g.

Kakšni so pa mere tvojega user posted image ?



< Sporočilo je popravil aurora28 -- 7.4.2008 21:32:49 >


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 21:33:09   
jana81
aurora kok sem se pa zdle nasmejala....OBE SVA ODDALE POST NA SEKUNDO ISTI ČAS.

_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 21:37:41   
aurora28
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 21:47:22   
katy82
Hej mačkice evo se mal oglašam čeprav zmatrana in brezvoljnauser posted image .

Na hitr sm vas sm preletela pa sm si edin Špelino zapomnla,upam da bo jutr vse v redu,da te bojo poštimal.Čimprej javi kako si!!!!!!!!!Druge pa mi ne zamert se bom tud vam posvetila sam da se mal naspim pa da me vsaj mal nehajo sramne kosti bolet k zdej sm pa že čist gotova od bolečin,ne morem ne sedet,ne ležat še manj pa hodt.Ah pa kaj jamram sej smo vse na istemuser posted image

Grem kr počas dol da vas ne zamorim še bolj,lepo pančkite


(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 22:03:55   
kodrana
evo, glih dans sem dobila mail.. o celulitu, kozmetiki..
kako nakladanje.. pomembna je masaža in ne ta anticelulitna krema..

Full zanimiv povzetek predavanja Sanje Lončar - neodvisne raziskovalke, 9.6.2007 v MB)

Liki v reklamah za celulit so, ne boste verjele, 12-13 letnice, ki so skrbno naličene, da izgledajo starejše, tako da v teh reklamah vidite napete noge deklic, ki seveda še ne morejo imeti celulita, ki pa je v kasnejših letih povsem naraven in normalen pojav!

Zelo pomembno je piti le dovolj vode!!! - če celica ne dobi zadosti vode, se ne more obnavljati, ampak se poškoduje - tako nastajajo tumorske tvorbe, ker vzdržujejo v telesu nekaj, kar je v okvari!

Od premalo vode nastaja tudi osteoporoza, visok krvni pritisk, težave s prebavo...

Nikoli ne jejmo zvečer! Organizem je sprogramiran, da potrebuje hrano zjutraj in v prvem delu dneva!

Dobra novica: čokolada je zelo dober vir magnezija! :))) (a ne pretiravajmo)

Proti celulitu niso potrebne in celo ne zaželjene ( mnogokrat škodljive ! ) nobene kreme, ampak je dovolj že sama masaža, npr. če se nekajkrat na dan spomnimo in malo zmasiramo stegna, četudi skozi oblačila, da spodbudimo cirkulacijo, pretok limfe... Večina anticelultnih "čudežev" je celo zelo škodljiva! Praznijo maščobne celice, zategujejo kožo, in to navečkrat s kislinami, po čemer so celice bolj dovzetne za UV, torej tudi za raka kože, po teh sredstvih ne bi smeli vsaj 7 dni na sonce!! kisline so tudi v vseh kremah za pilinge ipd.

Za hrbtenico je zelo priporočljivo sedenje na žogi (tisti ortopedski, saj veste kateri, ne? :))

Rešitve za DELNO odpravljanje celulita (ker v celoti to NI mogoče so le ):

- več vode in dovolj kakovostne soli
- več gibanja, masaže, knajpanja
- uporaba naravnih olj za nego kože (npr. Weleda)
- zeliščni pripravki, ki pospešujejo cirkulacijo odvajajo strupe...
- jesti ob pravem času
- vnašati manj "smeti" v telo
- izbirati hrano v skladu z individualnimi karakteristikami (krvno skupino, došo, stanjem posameznih organov)

V sredstvih proti celulitu so snovi za čiščenje strojev, razmaščevanje... (skratka, bolje da ne veste, kaj vse).

KOLIKO JE SONCE RES NEVARNO?

Npr. v sončnem vremenu na Jadranu je faktor približno 18, v rahlo oblačnem 10, v oblačnem 4, tako da v sončnem vremenu faktor 18 ali malo več (odvisno od tipa kože) povsem zadostuje! Ko so erupcije na soncu, morda nekoliko višji, npr. 20! Ljudje, ki uporabljajo visoke začitne faktorje, imajo največ raka kože! Po eni strani zato, ker so ta močna sredstva že sama po sebi škodljiva, po drugi pa zato, ker mislijo, da so potem zaščiteni in se brezskrbno nastavljajo soncu ob najmočnejšem sevanju.

Naravna zaščitna sredstva za sonce so na bazi TITANIUM DIOKSIDA (npr. Weleda) - ki naredi na koži refleksno plast, se ne vsrka v kožo, faktor 20 je povsem dovolj! (sicer se menda malo vidi na koži, ampak zdravje je prvo, sploh pri otrocih! - sicer se pa tudi pri navadnih kremah za sončenje svetimo...)

Naravna sredstva: lahko jih uporabljamo 3 leta, ker tukaj gre za minerale, ne povzroča alergij,... Titan in cink so koži prijazni.

Kokosov, olivna,... olja so primerljiva s faktorjem 4! Na kožo se pa pred sončenjem ne sme nanašati šentjanževkino olje, ker je fototoksično! Je pa priporočljivo za opekline PO sončenju, ker preprečuje raka kože.

Naravna sredstva torej delujejo na površini kože, imajo veliko daljšo obstojnost od sintetičnih filtrov, zato v preparatih ne zahtevajo močnih konzervansov, delujejo takoj po nanosu (ne šele čez pol ure).


Če se že pojavi alergija, se priporoča ALoe Vera gel, krema Cosmerba-rjava, in mazila na bazi ognjiča.

Nivea in Eucerin sta se po nemških strogih Eko-testih izkazala za NAJSLABŠE - formaldehidi so celo v Nivei za otroke!!!


DEPILACIJA

Najbolj naravni rešitvi sta vosek in britvica.

Depiliranje s kristali karbeksa: so precej grobi za kožo, niso primerni za ljudi s tanko občutlivo kožo, za otroke, starejše,... za zdrave mlade z močno kožo pa bi še prišli v poštev.

NAJHUJŠA MOŽNA VARIANTA: kemična depilacija z depilacijskimi kremami!!! Tega ne uporabljajte NIKDAR! Kemija, ki je v treh minutah sposobna stopiti dlako(!!), zelo spremeni pH kože, koža naenkrat postane odprta, izgubi zaščitni sloj, vanjo vdrejo patogeni organizmi, kar lahko traja tudi do teden dni! Takrat ne bi smeli niti slučajno v bazen...


ANTIPERSPIRANTI

-zamašijo pore
-zmanjšajo izločanje žlez znojnic
-umazanija se vrača v telo

Naravna rešitev:

-ne preprečujmo potenja
-slanica preprečuje razkroj in razvoj neprijetnega vonja
-uživanje dovolj vode - to naredi bolj blag vonj
- naravni materiali oblačil
če že moramo uporabiti respirant, ga detajlno speremo takoj, ko "nujna" situacija mine!

Bezgavke se napolnijo s "smetmi" (če jim zapremo ta "vrata"), pogostejši je rak dojke,...

Tudi nedrčki prispevajo k temu (zaprejo pretok, cirkulacijo, limfo...) - zelo redek je rak dojke pri ženskah, ki ga ne nosijo!

Kristali iz himalajskih soli (naravni!) so OK, ampak ne tisti umetni, ki jih delajo iz aluminijevih soli!!!

V Sanolaborju se dobi slanica (namesto deodoransa), v majhni flaški nanesemo je malo na robček in narahlo obrišemo področje. Tudi Weleda in Hauschka imata zdrave deodoranse.

EUCERIN: 10% čebeljega voska in 90% nafte!
Podobno: Vichy, Oil of Olaz, Nivea,... najslabše!!!


Samoporjavitvene kreme: kemija bodisi prodre pregloboko ali pa zatre obnovo celic, razen pri tistih, ki "držijo" le 2-3 dni. Probletmatični so tisti, ki imajo učinek 10-15 dni ali več, ker so očitno prodrli v najgloblje plasti kože.

Zato Haus c hka in Weleda sploh nista izdelali teh krem, ker imata stroge zdravstvene kriterije in sta priznali, da ni varnega načina, na katerega bi se naredil tak izdelek, in imajo filozofijo, ali varno, ali pa raje nič!

Dobra mila in šamponi se ne penijo!! (vsaj ne preveč). Lauret sulfati - snovi, ki se penijo, spodbujajo prekomerno maščenje, in naredijo začarani krog!

****************

NO, evo, toliko z njenih  zapiskov, ( zgolj pomembni povzetki….! )  pravi ona, ki jih je zbrala….: sem skoraj omagala :))) upam, da bo komu kaj koristilo, sicer pa vam res polagam na dušo in toplo priporočam predavanja te gospe Lončar, če bo kdaj v vaši bližini, mene niso še nikdar razočarala, odkar vem zanjo, grem vedno, ker res vse utemelji, predavanja so dostopna in razumljiva, razloži mehanizme, kako stvari delujejo, zakaj so ali niso ok,...


_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
   RE: Majčice '08 - 3.del
7.4.2008 22:14:28   
MARTINA25
OJLA MAJČICE!!!

Danes sem imela pregled pri G!Hvala vam za vse pikepoke!!!!
Drugače pa sem mogla dat kri za toxo-tretjič pa za železo (to sem sama rekla sestri da bi bilo pametno da mi pregledajo kri še za to), pa standard urin. V slednjem so mi našli sladkor, tko da moram jutri na cuker testuser posted image ....res je, da sem v nedeljo zvečer pojedla dva vanilijeva navihančka....upam, da je to-to. Ful mi zaostaja voda v telesu.....Drugače sem lepo zaprta, zdravnici sem povedala, da me večkrat boli trebuh-kot da bi imela musklfibr, pa sva naredile še UZ in je rekla, da je naš otrok precej velik, tko da ona računa nekje na 23.05 da bomo šli v Rim...čeprav v materinski knjižici mi pa ni spremenila datumauser posted image
ZAradi zastajanja vode in povečane teže-zredila sem se SPET za 3 kile....mi je rekla, da moram od zdaj naprej jest SAMO sadje in zelenjavouser posted image , nč mesa in sirov!!!Torej, kivi, grozdje, jagode, melone.....user posted image
V glavnem držite pesti še za jutri, da bo ta cuker test ok!!!

ŠPELINA držim pesti zate!!!!!!!!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?