Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:18:57
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Dobro jutro! Abc100 dobra omara. Mi imamo takšno v spalnici ( mogoče še malo večjo) in res vse not spravim. Kavasakoca če greš v H&M ne pozabi bone! Zalenka, sam da je to za tabo!!! Naš nagajivček je pa včeraj dobil gugalnico in smo jo že priskusili. Tak uživa da je joj , vriska kot Mark!! hvala Jorja
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:19:27
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Jutro!!!! Punce, ne boste vrjele ampak moj je celčo zrihtal tistih nekaj slikic ki jih je poslikal na pikniku. Nahajajo se na najini strani pod rubriko za stranke, geslo je piknik. Žal pa niso vsi otročki gor, je reku da je slikal tiste k so se mu kej nastavl, karkol naj bi že to pomenilo Tok so lepe slikice. A jih lahko dol vzamem? čE SE DA, KAKO PA? ups črka.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:21:57
|
|
|
|
Anonimen
|
kako lepe slikce sploh una k sta abcin Janez( črno bela ), hudo!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:23:47
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu kaj sem zdele jst vidla? da je 17.7 Seal v Hali Tivoli . Mi2 z mojim sva ful nora na koncerte tko, da tole je prav za naju, poslastica!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:27:46
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Jutro!!!! Punce, ne boste vrjele ampak moj je celčo zrihtal tistih nekaj slikic ki jih je poslikal na pikniku. Nahajajo se na najini strani pod rubriko za stranke, geslo je piknik. Žal pa niso vsi otročki gor, je reku da je slikal tiste k so se mu kej nastavl, karkol naj bi že to pomenilo Tok so lepe slikice. A jih lahko dol vzamem? čE SE DA, KAKO PA? ups črka. Ne iz strani se jih ne da dol vzet. Jih boš pa dobila.... Sam se morš z mojim zment
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:32:58
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kako lepe slikce sploh una k sta abcin Janez( črno bela ), hudo!! Poopsika tvoje ni na nobeni slikci, se ni Tjaška nič nastavljala?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:38:44
|
|
|
|
srursa
|
Antigona, super slikce iz piknika. Tudi Rok je gor. Zdi sem mi, da so se večinoma samo fantki nastavljali.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:39:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kako lepe slikce sploh una k sta abcin Janez( črno bela ), hudo!! Poopsika tvoje ni na nobeni slikci, se ni Tjaška nič nastavljala? ne, mi je tega ne učimo ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:41:24
|
|
|
|
Antigona
|
Sem pa zdele neki iskala in sem najdla najine poročne slikice... A kero zanima kako sva zgledala 5 let nazaj???
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:41:37
|
|
|
|
Anonimen
|
srursa, prideš danes? ej zdele bo mogče mim usekala...Vse čestitke za rojstni dan . Si ga imela par dni nazaj ne?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:41:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Sem pa zdele neki iskala in sem najdla najine poročne slikice... A kero zanima kako sva zgledala 5 let nazaj??? mene
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:43:04
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Antigona, super slikce iz piknika. Tudi Rok je gor. Zdi sem mi, da so se večinoma samo fantki nastavljali. O ne ne, sam fantki se pa niso nastavljal. Nastavla se je Petja, pa Lina, pa Sara, pa Zoja, pa Mija pa Neli tud...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:43:07
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Sem pa zdele neki iskala in sem najdla najine poročne slikice... A kero zanima kako sva zgledala 5 let nazaj??? mene Mene tudi zanima.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:44:40
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Sem pa zdele neki iskala in sem najdla najine poročne slikice... A kero zanima kako sva zgledala 5 let nazaj??? mene mene tud
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:47:19
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika srursa, prideš danes? ej zdele bo mogče mim usekala...Vse čestitke za rojstni dan . Si ga imela par dni nazaj ne? Kdaj pa? In kam? Jaz nič ne vem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:49:01
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Sem pa zdele neki iskala in sem najdla najine poročne slikice... A kero zanima kako sva zgledala 5 let nazaj??? mene No prov, sam zate . Ampak niso tok hude fotke, ni moj slikal
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:50:38
|
|
|
|
Anonimen
|
wow, kako si bila lepa nevesta kako ti pašejo malo daljši laski , pa tako lep make -up, ful luštna si bila, res!!! pa tvoj tudi seveda
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika srursa, prideš danes? ej zdele bo mogče mim usekala...Vse čestitke za rojstni dan . Si ga imela par dni nazaj ne? Kdaj pa? In kam? Jaz nič ne vem. sej to še tud jst ne vem ...smo se pogovarjale okol 7h, verjetna lokacija Joe Penjas...ampak če bo ful slabo vreme( dež) potem meni ni lih za it, kaj pa vem no...kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:54:34
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika wow, kako si bila lepa nevesta kako ti pašejo malo daljši laski , pa tako lep make -up, ful luštna si bila, res!!! pa tvoj tudi seveda hvala hvala , sam pretiravat pa res ni treba. Make up sem si šla delat k eni v Župančičevo jamo, mislim da je bil naslov Štihova 19, ko si ravno spraševala včeraj... Ampak jst šminke ful ne prebavljam in se mi takoj posvaljka... Sem ji to povedala pa mi pravi da bo ziher zdržala. Moram povedat da še do doma nisem pršla ko šminke ni blo več na ustih. Pol sem si pa gor dala kar un balzam za ustnice k ma mal barve not
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 9:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: poopsika wow, kako si bila lepa nevesta kako ti pašejo malo daljši laski , pa tako lep make -up, ful luštna si bila, res!!! pa tvoj tudi seveda hvala hvala , sam pretiravat pa res ni treba. Make up sem si šla delat k eni v Župančičevo jamo, mislim da je bil naslov Štihova 19, ko si ravno spraševala včeraj... Ampak jst šminke ful ne prebavljam in se mi takoj posvaljka... Sem ji to povedala pa mi pravi da bo ziher zdržala. Moram povedat da še do doma nisem pršla ko šminke ni blo več na ustih. Pol sem si pa gor dala kar un balzam za ustnice k ma mal barve not nič jst ne pretiravam, meni si bila ful všeč. Sej jst tud ne morem met šminke na ustih, uporabljam barvne balzame, redkokdaj kako šminko..vse dol pojem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:06:01
|
|
|
|
srursa
|
Antigona, super lepa sta.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:06:57
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika srursa, prideš danes? ej zdele bo mogče mim usekala...Vse čestitke za rojstni dan . Si ga imela par dni nazaj ne? Kdaj pa? In kam? Jaz nič ne vem. sej to še tud jst ne vem ...smo se pogovarjale okol 7h, verjetna lokacija Joe Penjas...ampak če bo ful slabo vreme( dež) potem meni ni lih za it, kaj pa vem no...kaj praviš? Ne vem. Jaz ne morem pred pol deseto. Ker moj dela in nimam varstva.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:23:44
|
|
|
|
Sisy
|
dobro jutro avgustovke se me še spomnite? hehe... Sm bla zdele mal na off glede računalnika...Smo en dan slabo spal pa sm mogla mal not prnest Dons smo mel sistematskega, Sarine merce pa so: 72 cm in 9310 g. Je bla tamala tok razpoložena pa se skos smejčkala pa afne guncala tko da je bla P čist navdušena...Pa še pokazala je vse kar zna (bravo bravo,papa in tako dalje)...Ja priznam,smo prej mal vadle doma Iz prstka so ji kri vzel pa sploh dojela ni kdaj so jo pičl...Je moj reku da je sam čaku kdaj bo jok...Pa ni blo nč je sam na konc slišu papa... hehehe V glavnem vse je BP Sem pa naši P omenla kako vsi vaši avgustovčki že fajn plazjo,nekateri že skor hodjo...Pa da sem kr mal žalostna da naša še nč...Pa je rekla da nej se ne sekiram, da ni še nič prepozno,da bo,itak....Pa mi rekla nej mal z valjem vaje delava...Da bo tamala začela pod sebe nogce vlečt...In pol posledično tut plazit...Tko da ni razloga za paniko Antigona-morm pohvalt vajine poročne slikce...Res sta ful lepa....Pa to ne rečem vsakmu veš Čudovita oblekca pa ti si tok leeeeepa pa suhcana
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:27:17
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika srursa, prideš danes? ej zdele bo mogče mim usekala...Vse čestitke za rojstni dan . Si ga imela par dni nazaj ne? Kdaj pa? In kam? Jaz nič ne vem. sej to še tud jst ne vem ...smo se pogovarjale okol 7h, verjetna lokacija Joe Penjas...ampak če bo ful slabo vreme( dež) potem meni ni lih za it, kaj pa vem no...kaj praviš? punce ne mi zamert, vem da sem obljubila ampak jst danes zvečer ne bi šla ven..Sem tok neki utrujena zadnje čase,sploh nimam volje tko da se mi ful ne daaaaaa...Bom raj zapečkarca , upam da niste hude...Ve se pa fajn mejte pa ga fajn zažurajte,še zame a prov
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:30:48
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy dobro jutro avgustovke se me še spomnite? hehe... Sm bla zdele mal na off glede računalnika...Smo en dan slabo spal pa sm mogla mal not prnest Dons smo mel sistematskega, Sarine merce pa so: 72 cm in 9310 g. Je bla tamala tok razpoložena pa se skos smejčkala pa afne guncala tko da je bla P čist navdušena...Pa še pokazala je vse kar zna (bravo bravo,papa in tako dalje)...Ja priznam,smo prej mal vadle doma Iz prstka so ji kri vzel pa sploh dojela ni kdaj so jo pičl...Je moj reku da je sam čaku kdaj bo jok...Pa ni blo nč je sam na konc slišu papa... hehehe V glavnem vse je BP Sem pa naši P omenla kako vsi vaši avgustovčki že fajn plazjo,nekateri že skor hodjo...Pa da sem kr mal žalostna da naša še nč...Pa je rekla da nej se ne sekiram, da ni še nič prepozno,da bo,itak....Pa mi rekla nej mal z valjem vaje delava...Da bo tamala začela pod sebe nogce vlečt...In pol posledično tut plazit...Tko da ni razloga za paniko Antigona-morm pohvalt vajine poročne slikce...Res sta ful lepa....Pa to ne rečem vsakmu veš Čudovita oblekca pa ti si tok leeeeepa pa suhcana Ja, svoje čase sem bla pa res mal bolj suha, suhcana pa nikol, sam tolk da veš.... Je pa res da sem izbrala tako obleko da se ne vidi moje rite in bokov
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?