Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:32:22
|
|
|
|
Antigona
|
Sisy a slikce iz piknika si vidla???
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:32:59
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Jutro!!!! Punce, ne boste vrjele ampak moj je celčo zrihtal tistih nekaj slikic ki jih je poslikal na pikniku. Nahajajo se na najini strani pod rubriko za stranke, geslo je piknik. Žal pa niso vsi otročki gor, je reku da je slikal tiste k so se mu kej nastavl, karkol naj bi že to pomenilo kak svetovno ful hude fotke Pajaca s Petrčkom in Talika s Markom, pa Petja in Luka na gugalnicah z mamicama-te so mi najbolj svetovne Antigona-jst bi pa tisto skupinsko mela po mejlu...Pa uni dve od Sare tut...pliiiiiiizzzzzzz
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:33:29
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Sisy a slikce iz piknika si vidla??? telepatija glej moj post zgoraj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:34:46
|
|
|
|
LadyB
|
oooooj, antigona, kook sta lepaa!! full si bla lepa nevesta Miudva sva pa mela včer posvetovalnico, pa ga kr niso mogl stehtat, k jim tehtnica nagaja. Je vs čas nihala od 7000-8000 ko je bil gor . Zdaj pa nevem kok je pridobil od kar je bil bolan. ma dons mi je tko neki čudn Tin, jokav se je zbudil, pa prej tko jokav šel spat nazaj. Pa zdej se je že dvakrat zbudil, se drl ko sraka, pa spet nazaj zaspal. Upam da mi nebo spet kej zbolel. Pa še bruhnu je zjutri mal . mam zdaj kr eno paranojo da je včer tašči padel ko ga zvečer merkala, k sva mela tečaj. K sva ji prnesla un kolo, pa je prov rekla pol ko sva šla da je full nevaren, da je skor padel. , pa mam paranojo da ma pretres možganov k tko velik spi pa joka, spet me trga. k mi ena misel pride v glavo se je kr nemorm znebit, pa me živcira. Sej me razumete
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:34:50
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona .... Je pa res da sem izbrala tako obleko da se ne vidi moje rite in bokov točn tako oblekco bi jst mela ... A si si jo sposodila al si jo kupila?
< Sporočilo je popravil Sisy -- 16.5.2008 10:35:06 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:35:16
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona uaaaaauuuuuu
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:36:01
|
|
|
|
LadyB
|
slikce s piknika pa so supeeer , res lepe
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:38:12
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antigona .... Je pa res da sem izbrala tako obleko da se ne vidi moje rite in bokov točn tako oblekco bi jst mela ... A si si jo sposodila al si jo kupila? Sposodila v Princu... Je pa zgoraj korzet, krilo pa posebej A linija brez vlečk in ostalih jajc. Taka čist simpl... Sem jo takoj vidla in probala. Pa sem pol še okol hodila in se vrnila nazaj po to....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:38:40
|
|
|
|
*lenc@*
|
ojla! je doma, smo bli že na jutranjem sprehodu. So pa tam enga zaštihal na fuzbalu in kar neki aretiral tak, da sem prav vesela da je doma. somara - zelo lepa, zelena barva huda antigonine slike - super fajn!!! 3 favoritke janez in jerca(pr tej sem si rekla vav, kaj je ta za na steno) , talika in mark na gugalnici ter peter in natalija
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:38:52
|
|
|
|
zalenka
|
jutro oz dober danko mam zdele mal cajta k mi je mami nitko peljala ven, ker jest kao vsaj 2 dni ne smem ven. zdej bom tečna k kle notr čepim . sej dela mam polhn, sam da se mi pa ne . sej pomoje me bo čist vse počakal, tko da ni panike abc - fajna omara. v to res spraviš boga in pol. antigona lepa sta bla, frizura je the best , obleka tud ful ful lepa - skratka lepa sta bla vidim da se vse že za zvečer prpravljate. uživajte in fajn ga žurajte. jest bom šla pa prej spat ko nobene ne bo na rr. popoldne pa frizer, komaj čakam, da se zmebim teh dolgih las. pokažem če bo za kej, sicer bom pa samo potožila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:39:47
|
|
|
|
Antigona
|
Za slike iz piknika pa ne vem niti kje so, nitikaj bo moj reku... Sej veste, avtorsko delo pa to... Grrrrr, ampak jst žal ne morem nič pomagat. Se morm z njim zment... Sisy, vajinih slikic je itak več, pa ABC Janezovih tud....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:40:22
|
|
|
|
*lenc@*
|
antigona zelo lepa sta bla na poroki in tud slike so ok, sam vi2 jih bolj strogo gledata k sta v tem fohu
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:41:37
|
|
|
|
Sisy
|
al si jo kupila? IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antigona .... Je pa res da sem izbrala tako obleko da se ne vidi moje rite in bokov točn tako oblekco bi jst mela ... A si si jo sposodila al si jo kupila? Sposodila v Princu... Je pa zgoraj korzet, krilo pa posebej A linija brez vlečk in ostalih jajc. Taka čist simpl... Sem jo takoj vidla in probala. Pa sem pol še okol hodila in se vrnila nazaj po to.... ma točn neki tacga sm si jst za svojo poroko zamislila....no ja ko bo in če bo Men bi fajn skrila "ta kritične dele" , pa ful nežno izpade....Na korzetu so pa neke bunkice al kaj? Zanč si dala gesli od ene alenke in še ene...za Pupsiko...da bi se mal na oblekcah naslajala...pa morm rečt da je men osebno tvoja stokrat lepša....Glih zato ker je bl simpl....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:42:59
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Za slike iz piknika pa ne vem niti kje so, nitikaj bo moj reku... Sej veste, avtorsko delo pa to... Grrrrr, ampak jst žal ne morem nič pomagat. Se morm z njim zment... Sisy, vajinih slikic je itak več, pa ABC Janezovih tud.... aja , škoda a pol ni variate da jih dobimo? kok bi pa računu? Da nam bankrotirala?
< Sporočilo je popravil Sisy -- 16.5.2008 10:43:14 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:43:01
|
|
|
|
*lenc@*
|
TIN, VSE NAJ NAJ!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:44:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
ZALENKA, za pogum!!! ****, kaži se... A gremo drug teden v GIbi-gib? K bo lepo vreme...ste za?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:45:08
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* ter peter in natalija tole sm tut jst pozabla oment ful lepa
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:45:28
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy dobro jutro avgustovke se me še spomnite? hehe... Sm bla zdele mal na off glede računalnika...Smo en dan slabo spal pa sm mogla mal not prnest Dons smo mel sistematskega, Sarine merce pa so: 72 cm in 9310 g. Je bla tamala tok razpoložena pa se skos smejčkala pa afne guncala tko da je bla P čist navdušena...Pa še pokazala je vse kar zna (bravo bravo,papa in tako dalje)...Ja priznam,smo prej mal vadle doma Iz prstka so ji kri vzel pa sploh dojela ni kdaj so jo pičl...Je moj reku da je sam čaku kdaj bo jok...Pa ni blo nč je sam na konc slišu papa... hehehe V glavnem vse je BP Sem pa naši P omenla kako vsi vaši avgustovčki že fajn plazjo,nekateri že skor hodjo...Pa da sem kr mal žalostna da naša še nč...Pa je rekla da nej se ne sekiram, da ni še nič prepozno,da bo,itak....Pa mi rekla nej mal z valjem vaje delava...Da bo tamala začela pod sebe nogce vlečt...In pol posledično tut plazit...Tko da ni razloga za paniko Antigona-morm pohvalt vajine poročne slikce...Res sta ful lepa....Pa to ne rečem vsakmu veš Čudovita oblekca pa ti si tok leeeeepa pa suhcana ej sisy a za valj ti je tud na fth kej omenla. ker jest sm jo vprašala kere pripomočke pa je sam žogo omenla. tud v pikapolncinem prospektu k majo valj notr piše da je od 1 leta naprej????
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:46:36
|
|
|
|
*lenc@*
|
Seal je tud men dobr kadar mi paše počasna.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:46:53
|
|
|
|
Sisy
|
Zalenka-omenla že omenla...Sam ko bi ga blo pa treba dat pa ništa Sej mam enga doma-tko ala povšter varianta pa bom s tistim poskusla....Sam mi na FTH sploh pokazala ni kako jo nej na valj naštimam... Bom pa pač sam svoj mojster...
< Sporočilo je popravil Sisy -- 16.5.2008 10:47:29 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:47:32
|
|
|
|
*lenc@*
|
Zalenka, naša ma zdaj orng valje k jo mamo v bazenu... tak počne k hoče ven, prav naslanja se na valj in vaja je dosežena
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:47:48
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Za slike iz piknika pa ne vem niti kje so, nitikaj bo moj reku... Sej veste, avtorsko delo pa to... Grrrrr, ampak jst žal ne morem nič pomagat. Se morm z njim zment... Sisy, vajinih slikic je itak več, pa ABC Janezovih tud.... aja , škoda a pol ni variate da jih dobimo? kok bi pa računu? Da nam bankrotirala? Ti sporočim kaj in kako.... Morm se z mojim zment Zdele pa šibava ven... Čau
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:48:20
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Zalenka-omenla že omenla...Sam ko bi ga blo pa treba dat pa ništa Sej mam enga doma-tko ala povšter varianta pa bom s tistim poskusla....Sam mi na FTH sploh pokazala ni kako jo nej na valj naštimam... Bom pa pač sam svoj mojster... sisy, se mi zdi, da so na dvd od Vzajemne te vaje al se motim, ti bo talika povedala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:49:00
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Za slike iz piknika pa ne vem niti kje so, nitikaj bo moj reku... Sej veste, avtorsko delo pa to... Grrrrr, ampak jst žal ne morem nič pomagat. Se morm z njim zment... Sisy, vajinih slikic je itak več, pa ABC Janezovih tud.... aja , škoda a pol ni variate da jih dobimo? kok bi pa računu? Da nam bankrotirala? Ti sporočim kaj in kako.... Morm se z mojim zment Zdele pa šibava ven... Čau ma ja ni panike...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 16.5.2008 10:49:24
|
|
|
|
*lenc@*
|
Sisy, orng pogrešata kapco? TI jo pošljem?Mi ni panike... če ja, mi pošlji naslov na ZS.DRgač se pa kaj vdimo ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?