|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
20.5.2008 10:08:26   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: April

IZVIRNO SPOROČILO: saskija

april 60 in ne 70 %, ampak je pomembno da napredujejo v teži, razvoju...

odvisno od primera...pri prvem sinu je blo bolj 90 %, če ne še večuser posted image .

ja kako bi ga pa lahko recimo do enga leta  izključno samo dojila če bi moral npr. v vrtec?

< Sporočilo je popravil Sisy -- 20.5.2008 10:09:02 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
20.5.2008 10:10:00   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

Rivi-maš prov...

Tko kot naša-plazi ne zato pa veselo papauser posted image  Vaši pa plazjo pa ne papajouser posted image  sej ne vem kaj je bolš/slabšuser posted image

ja...Mia je po celem stanovanju, zna pa komi kej rečt....ammmm...ji včasih uspeuser posted image user posted image

sam vidiš, kako si nas napalila z dojenjem in GH, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prav vse zagrizene dojilje smo ti repliciraleuser posted image user posted image user posted image

jaz pa pametno molčim  user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
20.5.2008 10:10:19   
April

pa je Sisy spet odprla temo o GH pri kateri se nikoli ne strinjamouser posted image

dejmo raj o vremenuuser posted image

pa saj se strinjamouser posted image ....sam otroc so različni, kaj moreš..eni so ješči, eni pa ne...eni ful pojejo, pa se ne redijo...eni so sam na mlekcu pa lepo napredujejo po teži.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
20.5.2008 10:11:17   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

jaz pa pametno molčim  user posted image user posted image user posted image user posted image

prov mašuser posted image

jst mam pa rada take sočne debateuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
20.5.2008 10:11:41   
Sončni žarek

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Drugače pa je z železom bogato- marelice, špinača user posted image  Prosim pomagajte, kaj še vse.........

sok rdeče pese user posted image

Hvala, kar pozabim na rdečo peso......Kako pa jo ve pripravite vašim malčkom?

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
20.5.2008 10:12:42   
April

april 60 in ne 70 %, ampak je pomembno da napredujejo v teži, razvoju...

odvisno od primera...pri prvem sinu je blo bolj 90 %, če ne še večuser posted image .

ja kako bi ga pa lahko recimo do enga leta  izključno samo dojila če bi moral npr. v vrtec?

katastrofa, ampak bi preživeliuser posted image
saj sem vedla, da bom doma, zato me to ni tolko skrbelo. Drgač bi pa ful paniko zganjala. Saj veš, men to ni blo niti mal všeč. Bi raje vidla, da bi akj drugega jedel. Ampak sem po tej izkušnji vidla, da je pri nekaterih tud mleko dovolj.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
20.5.2008 10:14:29   
Rivi

Imam eno vprašanje -koliko je v mejah normale hemoglobin za naše otročke? Rivi.........

razpon je kar velik (ta podatek je za starost 6m do 2 let) .....cca 120, (+/- 15)......

Hvala user posted image user posted image user posted image  Eva je imela 109 in je dobila sirup-ki pa se mi zdi, da jo zapira.....ji ga sedaj ene 3dni ne bom dala, pa bomo videli.

železouser posted image user posted image

hmmmmm.....pri taki vrednosti..?

(ta sirup lahko zapira....)

Sem vedla, da moram tebe vprašat user posted image user posted image user posted image   

Drugače pa je z železom bogato- marelice, špinača user posted image  Prosim pomagajte, kaj še vse.........

jaz bi ji ponudila več temnega mesa, npr zajčje, goveje....

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
20.5.2008 10:15:12   
Sončni žarek
GH- kok smo pa že o tem pisale user posted image user posted image user posted image

Naša jedka je vse, razen:  citrusov, vse kar je povezano s svinjsim mesom ne, pa tudi salam in paštet ne, pa melone ne mara, pa jagod še tudi ne sme-ker sem imela jaz alergijo v otroštvu,..... Pa pohanih stvari še tudi ni probala...pa pomfrija tudi ne.........

Neposredna povezava do sporočila: 3508
20.5.2008 10:15:35   
Antilopa

hm, nimam pojma user posted image   jaz ga kar spijem skupaj s pomarančnim sokom, otročku bi ga pa tudi dala kar pit (brez pomaranče user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3509
20.5.2008 10:17:16   
Sončni žarek
Nič grem kuhat, ker Eva pridno panča.

Danes bomo pa jedli piščančjo juhico ter bučkino rižoto user posted image

Se beremo zvečer user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3510
20.5.2008 10:17:48   
April
Aja, pa se spomnim, da so me vsi  "napadali" kaj za vraga kuham, da otrok noče jest. Jest sem se grizla, da ne zmam kuhat...user posted image  No, zdaj se lahko še sam smejem...je blo pa naporen, da pri enem letu, še na kakšen dolg izpit nisem šla z dobro volo, ker je blo treba hitr domov hitet, da sem podojila enoletnika, da ne bi bil lačenuser posted image  Odpro se mu ej pa šele potem, ko sem ga nehala ponoč dojit.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
20.5.2008 10:18:14   
Sončni žarek

hm, nimam pojma user posted image   jaz ga kar spijem skupaj s pomarančnim sokom, otročku bi ga pa tudi dala kar pit (brez pomaranče user posted image )

Saj sok ji bom itak dala za pit.......sem mislila, če jim dajatew rdečo peso-kuhano npr. user posted image

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
20.5.2008 10:27:50   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Dejte mi uno stran od Antigone k so naši čmrli gor prosim napisat. Bi rada slikce pogledala. Kok pa drgač računa njen za slikce?

Birdy stran je tale KLIK, morš it pa na zavihek za stranke, geslo je piknik...
Moj je pa reku da da za 5 eur, original fajl, pa že narejeno slikico v velikosti 15x23 (da si jo lahko daste v okvir) in skupinska je zraven zastonj....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
20.5.2008 10:28:35   
Antigona
Zdej se bom pa jst počas v Supernovo skokala... Kera bo kmalu tam???

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
20.5.2008 10:29:03   
birdy

Zalenka-jedli smo tam kjer je tista "čuvena" plaža v Metajni...Včasih ni blo tm skor nobenga...Zdej so pa vsi ugotovil kok je luštn ma je za moje pojme zadnja leta kr preveč folka...Gostilnica je pa zgoraj,not v kamnu,taka čist divja....Hobotnico morš zjutri naročit in jo greš potem popoldne pojest...

Glih berem za nazaj... Sisy, a to mislš uno plažo k je sam sonce?? Okol same skale? Tja smo pa tud mi hodil, groza, sovražm to plažouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
20.5.2008 10:33:48   
Antilopa
Rivi, ti si naročala iz Amerike, a ne? A mogoče veš, do katere vrednosti ni carine?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
20.5.2008 10:36:29   
zalenka

mia, a že kaj več papaš?user posted image

jaaaaaaaaaauser posted image user posted image
za zajtrk celi dve žlički jabolka in sliv:)))))

drugače pa, sem pozabila napisat težo in velikost Mie iz posvetovalnice pri 9m:
8670 g in 70,5 cm.....

tako da....ni več pri tavečjih in ta težjih avgustovčkahuser posted image user posted image

a si ti ziher da si ta prave mere povedala. ker se mi ne zdi nič manjša od anite pa je anita 75,6 cm????

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
20.5.2008 10:36:33   
zalenka

sej ne da se vtikujem v prehrano vaših malčkov ampak a to je kul da pr 9-ih mesecih tok mal GH jejo? Čist tko me zanima, iz firbca...Pa da nau ker kej zamerla...Sam firbec me matra ker mam skos občutek da je pr njihovi velikosti in teži ki jo imajo sedaj mlek kr mal premalo....

Sisy pri nas pa jemo že skoraj vse se JAkcu tudi fajn poznauser posted image , je že skoraj 90% vključen v našo skupno prehranouser posted image .

Pri nas je še minimalno stvari, ki jih ni jedel: svinjina, jagode, beljak (kot tak sam), fižol, zelje drugo vse je. Se pa tudi še doji.

90% vključen v vašo prehrano?? jaz pa mal zaostajam potem. zdej pa še naše P ni bilo da bo povedala kako in kaj pri 9m. dejte mi pliz napisat no. sm že včer sprašvala pa neč nočeste povedat user posted image

saskija a zdej pride na vrsto tudi že rdeče meso? kaka teletina, govedina?

a ve dajete rumenjak? jaz sem ji dala sam enkrat user posted image , se kr ne spomnim. kuham ji pa še vedno vse posebej. itak ona je kosilo okoli 13h, midva z mojim pa ob 16h ali 17h ko pride iz službe in skuhava.

a vaši jejo tudi že kaj pečenega? al še vedno vse kuhano?

kolk pa uporabljate olivno olje in sol? jaz ji cca 2-3x na teden dam mal soli in dve kapljici olivnega olja v kosilo.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
20.5.2008 10:36:42   
zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Zalenka, kok časa ti je pa kri tekla po puljenju? Men še zmer mal teče, tko občasno... Zdej me je pa strah da ni kej narobeuser posted image

men kri ful mal časa. notr mam rano čist lepo, sam prehladila sm si celo spodnjo stran ful.

na začetku kuj k mi je spulu je reku nej z vso silo ugriznem u un tampon k ti da in nej držim čimbolj 1 uro. pa sm držala 2 uri in je res pol čist zaustavlo krvavitev. menda pa da lahko kak dan ali dva še mal priteče kri.

kako se sicer počutiš? t eboli? a ti je dal antibiotik?

Aha, pol ni panike če občasno še kej prteče.
Drgač sem v redu, me niti ne boli, dons še nisem lekadola vzela tko da ni sileuser posted image  O kakšnem antibiotiku ti to sprašuješ?

Pa ti? Si vredu?

če ti lekadol nuca je to super. jaz sem imela komplicirano ekstrakcijo tak da mije kirurg predpisal naklofen. sam zdej mam očitno prehlajeno celo čeljust in mi zato niti en tablet ne nuca. mater je zoprna tale bolečina ej.

kolegica k je mela premajhno čeljust pa en kup težav in so ji večkrat ruval zobe je rekla začudeno če ne jemljem antibiotika. in sm rekla da ne. pa je rekla da je njej vsakič dal preventivno antibiotik da se ne bi kaj vnelo. sm bla precej začudena ker antibiotika jaz itak ne bi kr tako jemala. me je pa zanimalo kako drugi dohtarji.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
20.5.2008 10:36:48   
zalenka

Imam eno vprašanje -koliko je v mejah normale hemoglobin za naše otročke? Rivi.........

razpon je kar velik (ta podatek je za starost 6m do 2 let) .....cca 120, (+/- 15)......

Hvala user posted image user posted image user posted image  Eva je imela 109 in je dobila sirup-ki pa se mi zdi, da jo zapira.....ji ga sedaj ene 3dni ne bom dala, pa bomo videli.

železouser posted image user posted image

hmmmmm.....pri taki vrednosti..?

(ta sirup lahko zapira....)

Sem vedla, da moram tebe vprašat user posted image user posted image user posted image   

suhe slive, brokoli, vsa zelena zelenjava

Neposredna povezava do sporočila: 3520
20.5.2008 10:36:53   
zalenka

Jaz mu dam res že skoraj vse, sam da bi se kam premaknilo.user posted image  Včeraj je še burek lizal.user posted image

anita je pa včeraj prvi obliznila sladoled - sm jedla toma in je tolk gledala pa sm ji dala za obliznit. no pol sm mogla kr stran, drugač bi mi vse pojedla. pa nisem hotla dat - ne ne toma pa ne dam. ta je samo zame user posted image user posted image user posted image

sm škrt ane? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
20.5.2008 10:38:33   
zalenka
sm vas dobr zafilala s posti. zdej verjetn spet nau nobenga odovora ker boste spuščale user posted image user posted image user posted image

sm se navadla več postov pa mal manj črev, sam efekt na konc je pa isti user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte na srečanju. midve bova pa kr doma, sva brez avta. nitka pančka. pa še vn ne bo nič za it. itak si ne upam zarad zob.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
20.5.2008 10:40:22   
birdy
Naša je pa že ene parkrat jedla sladoled pa smetano. Pa kako je tulila če sem rekla da ma dost...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
20.5.2008 10:49:39   
zalenka

Naša je pa že ene parkrat jedla sladoled pa smetano. Pa kako je tulila če sem rekla da ma dost...user posted image

sej je prov. jest pa še kr neki za vse cvikam ker smo mel take krče. in ker jo je potem na začetku kr kera hrana še zvijala.

no kera bo zdej napisala kaj vse in v kakšni obliki.

no neki me pa še posebej zanima. paprika in paradižnik pa kumare - a mora to vse počakat do 1 leta????

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
20.5.2008 10:57:58   
April
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Jaz mu dam res že skoraj vse, sam da bi se kam premaknilo.user posted image  Včeraj je še burek lizal.user posted image

anita je pa včeraj prvi obliznila sladoled - sm jedla toma in je tolk gledala pa sm ji dala za obliznit. no pol sm mogla kr stran, drugač bi mi vse pojedla. pa nisem hotla dat - ne ne toma pa ne dam. ta je samo zame user posted image user posted image user posted image

sm škrt ane? user posted image user posted image user posted image

saj kmal več ne boš mogla tako umaknit...kar še uživej sama v sladoleduuser posted image ...na ice so pa vsi mahnjeni. to je bla prva hrana, ki jo je beno pojedel več kot par žlic naenkrat.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?