Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ni se mi dalo kuhati. Je bilo potrebno iti v štacune v tem slabem vremenu in malo zapraviti
.
. Moj čaroben tiramisu, ki se naredi v 15 minutah, ker vem, da nam za deserte že primanjkuje časa. Evo, da se boste malo razvajale in da bo noč bolj "začinjena"

danes je zbruhal po kavču in še zdaj smrdi cel kavč po kislem
ma revček mišek, kako nej ga navadim??? problem je samo v tem, da si odlomi velik kos in ne uspe prežvečit. ker melje, sam mu očitno zbež v grlo, al kaj? ker ko mu dam mali košček česa (kruha, piškotka,..) ga lepo melje dokler se ne stopi...ma on si sam odlomi košček če mu dam piškotek v roke...pomoč?
Počasi bi bil že čas, da začne malo grist - drugače ima že 4 zobke in me v prst ugrizne kot
. Ker za kruh vedno odpira usta na veliko, ji z roko ponudim kruh (dam košček pred usta) in ko odpra usta ji uturim, pač drugo hrano. In tako pada vedno znova in znova na foro in vse poje.
tud ne dobi Am za večerjo, ampak ji naredim mlečno kašico. No v bistvu mi sploh nč več mleka po flaši ne spije, že sigurno en mesec al pa še mal več. Stara je 7mesecev pa pol. Mleka samega sploh nikol ni preveč oboževala. Zato se je sama odstavila že pri 2,5 mesecih in pri 3 sem ji mogla mleko dajat po žlici, da je sploh kej pojedla. K je žlico vidla se je pa kr trest začela od veselja. Tko da sva na GH šli že kar s 4 meseci in zdej ma pač že vse obroke goste.
Rdečo peso, kako??