glugluglu
|
no, v tem času (predno se jaz spomhim iti na RR) so tisti ležalnik v BC že prodali, piše,. da je razprodan. Drugače pa tudi, če je iz poliestra ni panike, če se da eno pleničko je čisto ok. Jaz bi raje takega, in sicer za preventivo proti alergiji na prah in astmi. Naš Mark ima alergijo na pršice (ki se lahklo tudi razvije v astmo) in smo mu morali kupiti blazino in vzglavnik (povšter in kouter) iz poliestra, ker v vseh ostalih naravnih materialih se ta prah preveč notri nabere in nikoli ne moreš tako hitro sproti prati, da ne bi škodovalo. Torej prednost tega ležalnika iz poliestra je, da se vanj ne zažira prah, kar je tudi fajn za dojenčke. Mi tega od začetka nismo vedeli, vse je moralo biti naravno, dokler se mi ni zdelo čudno kako to, da mu skoz iz nosa teče, najprej misliš, da je skoz - non stop prehlajen, no potem pa sva pri 3 letih šla k alergologinji in je ugotovila, da ima nahod zaradi alergije na pršico. Pa so morale iti stran plišaste igračke (večina), pouštri iz perja, kouter iz volne, , otroški tepih, itd... Dop. sem šla na CSD, naj bi mi šifro za paket aktivirala, nekaj je bilo res narobe, čeprav sem zdaj poskusila naročiti in še vedno ne dela . Mogoče jutri, končno pa sem danes dobila odločbo za plačo.
|