|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
8.10.2008 8:22:53   
dajamaja
Jutro babike!

Danes stiskamo pesti za Mandrejo (čimprej javi) in za WP user posted image user posted image user posted image

Hedi parček bosta imela user posted image user posted image  Super, samo, da ste vse ostalo videli in je tako kot mora biti!!!
Arneja, jaz nalulala sem že, zdej mora še Reš kaj videt user posted image  . Me veseli, da sta se uskladila s tvojim glede nadaljne poti. Pravijo, da se počasi daleč pride user posted image  

Shuka, ti kar mal zavidam sprehode v tem lepem vremenu. Sicer sem pa jaz tudi včeraj po službi šla z eno 4 mesečno bebico na sprehod. Do trgovine, kjer sem ji lahko izbrala oblekice. Kako lepe stvari se zdaj dobijo. Si ti že nabavila oblekice!? Pa ostalo. Sem včeraj kar mal preučila, kaj vse od opreme ima ta princeska.... lahk verjetno premoženje zapraviš. Če se spomnim, ko je bil moj sine otroček ... pri nas živ dolgcajt ... smo v Italijo moral po kaj bolj prikupnega. Zdej še kakšno o revmi rečem in bom ta prava mamka.

Pri meni se je trebuh že mal izbočil in čutim raztezanje (pa ne od hrane user posted image , ker mi je apetit precej padel) in rahla slabost se pojavlja. HB vsaj nekaj dogaja v pozitivni smeri user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
8.10.2008 8:32:03   
Shuka
Dajamaja - super za prve konkretne znakce in naj bodo slabosti čim milejše, sicer bi bilo bolje, da jih ne bi bilo ampak ni povsod idealno, tko vsaj vemo da kaj dogaja, ne? user posted image

Jaz se nič ne zapravljam za bejbija, ne upam, sej veš sem sera pa vraževerna, kaj če kupim kej prej pa bo šlo kej narobe, no na to ne mislim, ampak kupujem pa tudi še nič user posted image user posted image user posted image
Šparam, da bom pol pred koncem zapravila celo premoženjeuser posted image , sicer pa imam dobre prijateljice, ki mi bodo kar nekaj stvari dale tako da predno ne dobim teh stvari ne bom nič zapravljala, da si ne delam po nepotrebnem kake zaloge. Tko da če bo naša štručka fantek bo nosil mal punčkaste cunjice ampak me to ne moti, ni mus da je po zadnji modi oblečen, važno pa je da je oblečen. In tudi, če bi bilo obratno se ne bom obremenjevala, bom pa vesela vsake pomoči, ki mi jo bodo prijateljice nudile, tako da pustimo se presenetiti.user posted image Sicer mam pa svakinjo, ki ima trgovino z otroško konfekcijo pa komaj čaka, da bo imela model za oblačenje user posted image user posted image user posted image .
Je pa res, da imajo tolk cortkane stvari zdej v trgovinicah, da bi kar vse kupil, sam cene so zasoljene.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
8.10.2008 8:42:22   
sabsa
Vsem današnjik akterkam držim pesti. Dobro opravite in hitro poročajte, nam radovednicam.

Kako ste trepetalke? Počasi minevajo dnevi, ne?

Jaz sem danes 2. dan po transferju in me je okoli 3. ure do jutra kar precej zvijalo po "trebuhu", sedaj pa je ok.

LEP dan vsem!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
8.10.2008 8:47:52   
Abra
Dobro jutro! user posted image

Danes nam spet sončka sijeta user posted image user posted image
Kaj vidim, Hedi ima parček user posted image user posted image super, da je vse ok! Saj tko nismo dvomili user posted image

Dajamaja, trebušček se že boči user posted image user posted image ja, za tri je pa potrebno več prostora user posted image slabosti naj bojo pa čimbolj mile.

Shuka, s šopingom si torej tko, kot jaz. Na netu si pa ziher že ogleduješ user posted image jaz sem se danes ponoči že skoraj za voziček odločila user posted image če sanjam o njem, je ziher taprav user posted image

Danes navijamo za mandrejo in WP user posted image user posted image Mandreja ne bo nič lulala, če se prav spomnin. Čakamo na beto, torej user posted image
WP, ti pa čakaš polno vrečko, kajne?

Tko na hitrco, zdaj ne utegnem vsega brat. Uživajte v sončku!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
8.10.2008 8:53:57   
sapi
Gretka saj nisem tako hudo mislila ... ampak jih pa pokaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Hedi,
a parček ... kolk lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... samo, da je vse ok ... jaz bi tudiiiiii user posted image ..
tassi super za pošto user posted image , torej bosta s pikovit skupaj trepetali ... res vama želim uspešno tako kot vsem nam ...
mismis tudi jaz v takem primeru podarim kak bon, tu nimaš ravno za zgrešit ...  ali pa mogoče vino, ki je bilo narejeno ob njegovem rojstvu 1968 ampak to zna biti drago...
mandreja naj ti danes pokaže en lep rezultat ...
WP tebi pa uspešno na UZ ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
8.10.2008 9:17:30   
lara light
Lepotičke moje, sem vas skrbno prebrala, za veliko več kot par besed pa žal...user posted image

Shukica, lepota moja zagorela, a tvoja bo kar modeluser posted image ...se že kažejo neuresničenje želje starševuser posted image , shuki saj veš, da to rečem, ker te imam radauser posted image ...masaža je kot želiš, ta je bila ravnoprav močna po nogah in nežna drugoduser posted image

Želvica, več o masaži, če te zanima na zs, je pa meni tko blizu, da grem kar peš!user posted image

Gigi, sonček moja rozasti!user posted image

Več zvečer, lep dan vsem! Lubčkov 100!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
8.10.2008 9:20:12   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Zarjica, da ti odgovorim, kako sem.
Danes popoldan sem šla na tajsko masažo. Pridem, maserka me pozna, se mi približa in jaz že hočem vstat, da jo objamem in steguje roko proti mojemu trebuhu (oblečeno imam pleteno majčko, ohlapno, ni šans, da se kaj vidi) in pravi: baby? yes? Nimam pojma, pravi, da me je videla v obrazuser posted image . Res je, da sem ji enkrat v aprilu zaupala, da si otroka želim in to je bilo vse. Fajn feelinguser posted image ...masaža pa je bila božanskauser posted image .
Larči - a kr tajska, ti a ni tajska kao mal bl močnejša, mislm bl te pregnete kot klasična al je bl taka posebna masaža to? user posted image

In kolk te je pogruntala, pomoje se ti res na obrazeku vidi, da si nosečka user posted image user posted image user posted image

več ljudi mi je reklo, da nekam žarimuser posted image ....ljudje božji, ko bi vi vedeli, kaka sreča je mene doletelauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
8.10.2008 10:20:04   
zarja1
Dobro jutro pikice.....

Shuki moj  hvala za zajtrk, mam dans nekaj podobnega...A sonček te je mal obarval. Lepo! Za šoping pa boš prišla malo na naš konec, skočiva do Graza in si dava duška. Še Abro zraven pokličema, da vidi kam bo gimnstičarko vsak drug dan vozla. Si zamišljaš tolk bab v enem avtu?????? Škoda da ni več povračila davka...user posted image user posted image user posted image

Larči lubek pa ni ta masaža kr orng huda. Če se prav spomnim sem bla le enkrat pred časom, pa me je baba čist zlomla....user posted image . To da je vedla, da si srečka user posted image  te je pa verjetno tisti sijaj okrog tebe izdal.

Tassi super za pismo, še eni plajtravčki bodo Pikovitek, a ne?user posted image user posted image user posted image

Mandreja jaz še kr stiskam pesti.....

Arnejči zlatek naš, lani je pri nama padla Djerba konc septembra. Nič ne boš zamudila, je morje že hladno, ni več nekega vzdušja,... Toplice pa bodo pasale.

Sabsa a tebi se že znakci kažejo? Super.user posted image

Želvica a gobarka strastna si? O bi te moj imel......jaz jih glih ne maram preveč, jih sam nabiram....

in stanje pri nas. Ne vem no. Jaz počivam maksimalno, tu pa tam, bolj tam, me kaj narahlo špikne, drugač pa nič. Počutim se fantastično. Sem se odločila, da se ne obremenjujem z znakci, ker itak iz vseh vaših izkušenj vidim, da ni nič ziher.

Lubice moje lep sončen dan vam želim, se beremo zvečer....

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
8.10.2008 10:30:51   
Grethy
Grethy, moja soklomifenka, naj nama kar s pomočjo tabletk rata .

Arnejči ... a obe se baševa s klomifenom ???? ... matr mora nama ratat nooooo ... jz sem sicer dala na stand by razmišljanje o zanositvi ... pa user posted image user posted image iz čiste želje po (pohotauser posted image user posted image user posted image )in užitka ...

Klomifen pa pade pol zraven po rdečki kukr en manjkajoči vitamin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SREČNO obema !!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
8.10.2008 10:39:25   
ledenka
Sreda, 08.10.
womanpolice - UZ

navijam za lepe folikle!!!

Hedika user posted image user posted image user posted image  super, čestitam za parčeeeeeek!!!!! maš prav, nič povedat, nikomur user posted image  

Žiži, fino, da je vse ok in ni ciste user posted image  

Mandreja??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pupe moje, objemčkam vsako posebej user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
8.10.2008 10:51:57   
pika74
Helou pupe user posted image .

Kako ste kaj?
Jaz sem danes 3. dan po ET... in še vedno nisem v formi. Večinoma sem na kavču, berem knjige, gledam TV, spim, jem... user posted image ...
Prejle sem morala mojga reševat, k je brez bencina ostal na sred AC... majku milu... bi ga za ušesa... sem komaj vozila avto... tko da še dobr, da sem na bolniški.
Drugač še vedno čakam na pošto iz GKLJ, če so dali kaj zamrznit... oplodilo se jih je kar veliko - 13/18, samo imam filing, da so bile večinoma samo morulce.... pogoj za v skrinjo pa je blastocista, kolikor mi je znano user posted image .
In še nekaj mi je blo zanimivo zadnjič na ET-ju. Ko je biologinja razlagala kvaliteto zarodkov... sem ji rekla, da zdaj je najbrž drugač, ker so naredili pol IVF in pol ICSI... pa je rekla - ne, vse smo dali IVF...user posted image ... ne vem, zakaj potem ginekolog zavaja in na napotnico piše, da bo pol pol... če potem to ni tko?

No, lep pozdrav vsem ki čakate in tistim, ki ne čakate in vsem prisotnim in odstotnim user posted image

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
8.10.2008 11:02:48   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Shuka, s šopingom si torej tko, kot jaz. Na netu si pa ziher že ogleduješ user posted image jaz sem se danes ponoči že skoraj za voziček odločila user posted image če sanjam o njem, je ziher taprav user posted image

Midva mava še en drug problem, nisva še čist ziher al se bova selila v večje stanovanje al ne, ker pa imava sedaj malo garsonjero, pa seveda, če bi prej kej kupovala tko ne bi mela kam dat in kot rečeno, če bom veliko dobila od prijateljic se mi tudi ne splača kupovat. Ko bova pa vedla al greva drugam al ne pa seveda najnujnejše pride tm enkrat okol decembra al pa januarja, prej res nisem mislila karkoli kupovat. Sej šparamo, pol bo vse prov prišlo user posted image
Tašča mi že cel mesec teži, da naj si ogledam ker voziček bi rada mela, men je pa tolk zoprno ker ga nočem še imeti in ji skoz govorim," ti sam špari pol se bomo pa odločil"! Sam ji ne pridem do živga, tko da se do januarja ne premaknem z mesta glede vozička user posted image user posted image user posted image . Ja spremljam po netu kolikor mi dete dopušča sedeti pred računalnikom in gledam kje imajo kej lepega pa praktičnega, k jest sem taka pupa, raje praktično kot po zadnji modi.user posted image

Če si pa sanjala določen voziček, pol ti je pa ta res usojen user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
8.10.2008 11:03:35   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Vsem današnjik akterkam držim pesti. Dobro opravite in hitro poročajte, nam radovednicam.

Kako ste trepetalke? Počasi minevajo dnevi, ne?

Jaz sem danes 2. dan po transferju in me je okoli 3. ure do jutra kar precej zvijalo po "trebuhu", sedaj pa je ok.

LEP dan vsem!

sabsa ... držim pesti da so ti bli to znaki orng ugnezditve user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
8.10.2008 11:05:15   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Shukica, lepota moja zagorela, a tvoja bo kar modeluser posted image ...se že kažejo neuresničenje želje starševuser posted image , shuki saj veš, da to rečem, ker te imam radauser posted image ...masaža je kot želiš, ta je bila ravnoprav močna po nogah in nežna drugoduser posted image

user posted image user posted image user posted image ta je bla dobra user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest sem čist srečna, če mi ne bo treba po nepotrebnem zapravljat za otroške cunje, bo svakinja to zrihtala brez nas user posted image user posted image in bravo za tako svakinjo, jo imam najraje na svetuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
8.10.2008 11:08:10   
Grethy
Gretka saj nisem tako hudo mislila ... ampak jih pa pokaš ...

Ja Sapika, pokam jih ja user posted image user posted image user posted image user posted image , mi je lažje žvet če se mal pohecam  ... sej me poznaš no, še ko je krizna situacija, probam vse na hec obrnt, da ni tko črno, sam če mi duša dopušča ...

Kako si ti ???

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
8.10.2008 11:09:07   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki moj  hvala za zajtrk, mam dans nekaj podobnega...A sonček te je mal obarval. Lepo! Za šoping pa boš prišla malo na naš konec, skočiva do Graza in si dava duška. Še Abro zraven pokličema, da vidi kam bo gimnstičarko vsak drug dan vozla. Si zamišljaš tolk bab v enem avtu?????? Škoda da ni več povračila davka...user posted image user posted image user posted image
Jest sem prec ZA en šoping, šoping in Graz user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, me vse nosečke, s kombijem prišle, oni pa ne vračajo merverštojer, res ni fer user posted image user posted image user posted image , sam zapravle bi pa vseeno celo plačo, sej se ne hodi tja vsak dan, no mogoče vsak drug dan user posted image user posted image user posted image

Ti pupika pazi nase in uživaj, znakci pridejo pol v 7 tednu user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
8.10.2008 11:09:55   
Grethy
A so že s polcije kej javli kolk je blo na UZ foliklčkov videt ??????????

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
8.10.2008 11:11:30   
Grethy
Ščukica draga, midve pa tekmujeva kera bo več postov napisala a ???? user posted image user posted image user posted image user posted image

Enga ti, enga jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
8.10.2008 11:19:43   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Helou pupe user posted image .

Kako ste kaj?
Jaz sem danes 3. dan po ET... in še vedno nisem v formi. Večinoma sem na kavču, berem knjige, gledam TV, spim, jem... user posted image ...
Prejle sem morala mojga reševat, k je brez bencina ostal na sred AC... majku milu... bi ga za ušesa... sem komaj vozila avto... tko da še dobr, da sem na bolniški.
Drugač še vedno čakam na pošto iz GKLJ, če so dali kaj zamrznit... oplodilo se jih je kar veliko - 13/18, samo imam filing, da so bile večinoma samo morulce.... pogoj za v skrinjo pa je blastocista, kolikor mi je znano user posted image .
In še nekaj mi je blo zanimivo zadnjič na ET-ju. Ko je biologinja razlagala kvaliteto zarodkov... sem ji rekla, da zdaj je najbrž drugač, ker so naredili pol IVF in pol ICSI... pa je rekla - ne, vse smo dali IVF...user posted image ... ne vem, zakaj potem ginekolog zavaja in na napotnico piše, da bo pol pol... če potem to ni tko?

No, lep pozdrav vsem ki čakate in tistim, ki ne čakate in vsem prisotnim in odstotnim user posted image

Lp
user posted image
Ziher bo pošta pršla, da so dal eskimčke na varno user posted image user posted image user posted image in če so ti delali le IVF pomeni, da je imel tvoj dobre plavalčke, tko da naj pride pošta čimprej
user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
8.10.2008 11:20:43   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ščukica draga, midve pa tekmujeva kera bo več postov napisala a ???? user posted image user posted image user posted image user posted image

Enga ti, enga jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim ja user posted image user posted image user posted image

No zdej si spet ti na vrsti user posted image

In kako si drugače? Klomifenček že papaš al še čakaš nanj?user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
8.10.2008 11:29:33   
Goldy
Dekleta, daaan!

Vidim, da že v polnem štartu. user posted image  Dejte mi povedat, to da me skozi nekaj špika pa slabo pa zvija - to je dobro, a ne? Ker včeraj sem bila ko crknjena. Slabo na kvadrat. Danes mičkeno bolje.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
8.10.2008 11:33:44   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Vidim ja user posted image user posted image user posted image

No zdej si spet ti na vrsti user posted image

In kako si drugače? Klomifenček že papaš al še čakaš nanj?user posted image

Ne ga še ne papam, imam ga pa že ... čakam rdečko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
8.10.2008 11:34:49   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Dekleta, daaan!

Vidim, da že v polnem štartu. user posted image  Dejte mi povedat, to da me skozi nekaj špika pa slabo pa zvija - to je dobro, a ne? Ker včeraj sem bila ko crknjena. Slabo na kvadrat. Danes mičkeno bolje.user posted image

Goldika to bo vse minilo čez par mesecev ... saj veš iz teh slabosti preide v nosečniške in pol počasi pojenja ...user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
8.10.2008 11:37:05   
Grethy
zarjica in larica

kako sta .. prva lovi nosečnost druga se pa lovi z nosečnostjo, ker jo je že ujela ... kako vama gre miški ????

Larica baje kar seva  ...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
8.10.2008 11:40:42   
pika74

Ziher bo pošta pršla, da so dal eskimčke na varno user posted image user posted image user posted image in če so ti delali le IVF pomeni, da je imel tvoj dobre plavalčke, tko da naj pride pošta čimprej
user posted image

tenks.

Sej točn to je rekla una biologinja... sam zakaj hudiča, pol ni nč za zamrznt?
Včasih bi rada bla bog... sej vem, nemogoča sem.

Pa tole čakanje kar ubija... čeprav imam samo še par dni za počakat, da bom vedla, pr čem sem. V vseh preteklih 4 postopkih sem namreč dobila izcedek, ki je napovedal uverturo M, na 6. dan po ET. Torej... sam še do sobote zdržim, pa bomo vedl, kok je urca... če se lahko zanesem na statistiko sevede.... ahja...

bo že user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?