|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 8:53:03   
Polynesia
Jutro.

No pa spet čakamo, da se prikaže sonček, ampak mislim da bo danes kmalu user posted image .

Lyra srečno, sem prebrala da si prej pri mariborčankah napisala, da greš v PO...go go go, navijamo.

Caligula ja dobra si, da te nič kaj preveč ne skrbi, jaz bi že zdavnaj šla v P user posted image .

No se javim še kasneje, se šibam uredit, ker imam ob 10h pregled.

Aja, pa tudi mene zanima, kje se kupi ta krema za bradavice Lanolin?

Papa.

user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 9:15:47   
natasa78
Caligula, moraš nujno se it pokazat h gin, ker voda ti lahko odteka čisto po malo in potem je otroček na suhem in v nevarnosti.
Punce, vidim, da se pri vas že zelo dogaja, uživajte in imejte se lepo,za srečo že rojenim in še ne rojenim user posted image pošiljam user posted image , pozdravček, Nataša.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 9:16:48   
Oaza
Lanolin se kupi v lekarni.
Lyra- user posted image user posted image user posted image , da se vse dobro izteče, brez večjih bolečin in, da se boste čimprej cartali!
Caligula, tudi jaz bi na tvojem mestu že zdavnaj šla v P, čeprav nisem nekaj panična, ampak v tem primeru bi pa sigurno šla.
Tudi tebi user posted image user posted image user posted image .
Polynesia- fajn reši na pregledu! Jaz pa ga imam komaj čez 14 dni...user posted image Pa že tako dolgo nisem videla naše bebice...
Jaz sem spala super- očitno polna luna dobro deluje name! user posted image




(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 9:23:48   
caligula
mali brca kot nor torej se še ne mudi nikamor :D. včeraj sem šla najprej jest da ne bi slučajno je lačna rojevala. po moje bom počakala do petka na pregled pa tam povedala, ker mi vsi pravijo da samo na mehur pritiska in da mi urin uhaja.
zaenkrat je danes vse še suho, če mi pa danes še enkrat kaj brezvonja odteče pa obljubim da grem, ne bi rada paniko brez veze delala.
še vedno je doma lepše kot pa ležati tri tedne v p.

konina a ti še vedno v enem kosu? danes imaš pregled a ne? no, če te zadržijo bom imela vsaj družbo zanimivo, tinko in konino user posted image
in še res bomo vse tri skupaj ležale. kok smo me nm nosečke usklajene.user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 10:07:21   
carly
Dobr jutr,
Kako ste? Vidim da še vse v enem kosu. Od lyre še nič novic? Držim pesti, da bo danes že pestovala svojauser posted image user posted image .
pri meni pa še nič novega, trebuh je še vedno visoko, tako da se zgleda naši user posted image prov nič ne mudi ven, no pa saj ima še kar nekaj časa. Je tašča včeraj tako paniko delala glede lune, da jo je mogu že moj user posted image napizdit, me je prov dobesedno buljila v trebuh, kot da se bo pred njenimi očmi dol spustil pa da mi bo glih kar voda odtekla, joj tele tašče.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 10:09:09   
konina
caligula, jaz se ne dam. user posted image  Po moje pridem še domov. Saj moram, popoldne imamo še trgatev. user posted image  

NA tvojem mestu bi se pa šla pokazat vsaj G. S tem se ni za hecat in res ti lahko odteče tako, da ne veš. Moji sestri je. Če je vse v redu, boš tako in tako šla domov še za nekaj časa.

Lyra, upam da bo kmalu vse za tabo in da je prišel tvoj dan. SREČNO! user posted image

Je pa včeraj rodila prijateljica svojega tretjega otroka. V 3h urah je prišel na svet fantič težak 4.750g in velik 56 cm! Si morete mislit, kakšen korenjak. Bravo mami! Moja dva skupaj nimata toliko. user posted image

LP, Nina

_____________________________

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 10:36:00   
emina83
dan!

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za Lyro, da bo čimprej vse za njo in da bo čimmanj boleče- konec koncev, pa sej niti ne vem a bo imela CR ali naraven porod?


no, luna name ni čisto nič vplivala, jst sm pa tak držala pesti, da bouser posted image

caligula, povej mi a ti čutiš, ko ti voda uhaja, al začutiš samo mokre hlačke, ker če čutiš ko ti uhaja, probaj stisnit mišice medeničnega dna-keglove vaje in če ti bo uspelo vodo ustavit, pol je sam urin, če ne je pa ponavadi plodovnica. meni se je to dogajalo v 1.user posted image in sem zmeraj vmes ustavljala, tak da sem vedla da je vse o.k.

lanolin sem jaz kupila v lekarni, morm pa še po eno vichy-jevo kremico za strije skočit, ker tale moj lump očitno še noče ven, stare mi je pa ravno sinoči zmanjkalo, tak da danes je zadnji cajt za novo, ker da pa zdele popokam na koncu, tik pred rokom, se mi pa direkt zmeša. aja, pa še ribodermin in bepanten morm kupit, je obojega zmanjkalouser posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 10:38:56   
carly
Caligula kot je že Konina napisala, ne se hecat pa pejd se pokazat, nazaj te še vedno lahko pošljejo.

Sicer pa tudi jaz zadnje dva dni nekam zatekam, imam prste kot klobase, sam mogla prov poročni prstan dol dat dokler ga še lahko.

nič sedaj grem pa na eno kavico v spodnji "štuk" pa kasneje preverim če je kaj novic.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 10:40:20   
nagajiva
Ojla user posted image
 
Vidim, da je polna luna naredila svoje user posted image ......vsaj prestrašila nekatere, če že ne kaj drugega.......
Caligula-vseeno se pojdi pokazat. Tud jaz ne maram P, ampak voda lahko odteka po obrokih in kdo ve.....Samo pomirjena boš.....
Lyra*-verjetno je bil že čas, da spoznaš svoja user posted image user posted image . Evo user posted image user posted image user posted image  za srečo......
Men se je trebuh že pričel malo spuščat.....Pa saj ne vem kaj to pomeni. Ene "tete", ki tako rade komentirajo ob vsaki nosečnosti pravijo, da me čakata še kaka 2t. Spet druge, da je trebuh še visoko in ne bom tako kmalu rodila......Včasih me res raz.....user posted image  te "dobronamerne" pripombe in komentarji. Samo nervozno me delajo. Pa nimam še vsega urejenega in še ne mislim it v P.....Malo še pa res naj počaka. Pa babi ima 31.10. zabavo ob 70-letnici in bi bila še rada 2v1....
Sem kar eno kačo napisala, pa malo zatežila, ampak mi je pomagalo.......Res sem vesela za RR, da lahko malo zatežim.....
 

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 10:51:09   
luna8
emina83 za kaj pa uporabljaš ribodermin?

Jst sm pa pred polno luno slabo spala, včeraj je bilo pa že boljšeuser posted image

Men že skoz govorijo, da imam trebuh nizko, kot da bom šla glih kar rodit, ampak to mi govorijo že več kot en mesec pa nimam še nobenih problemovuser posted image


(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 10:53:36   
članica
oj,user posted image

Kaj smo danes vse zaspaneuser posted image

Držim pesti za Lyro, Caligula, ti si pa očitno že boljša - no, saj če tisto ni bila voda, je res težko rečt včasih...

Jaz sem tudi zelo malo spala, sem imela občutek, da me narazen vleče, pa dol pritiska... Precej podobno se počutim, kot je Katja opisala včeraj. Kristus, sam jamram spet.

Se bom rajš v trgovino odpravila, pa pol pogledam, če ste že kaj bolj zgovorne.

Sem pa za v P kupila Lanolin in bepanten plus- oboje v lekarni.

Držte se srečke nosečke 

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 11:12:12   
emina83
jaz ribodermina uporabljam za vneto ritko, za obrazeka, ko je mrzlo in veter piha, ker tak bolj masten, na začetku sem ga uporabljala za mazanje suhih predelov kože user posted image -- na nogicah okoli gležnjev, na pregibih, pač vsepovsod, kjer je imela user posted image suho kožo. je res vsestransko mazilo, tudi jaz si namažem komolce z njim al pa roke, ko mam čist razpokane, pa pusti tako lepo mehko kožo. 

sej jst sem že bla pozabla na njega, pol me je pa mami nanjga spomnala, ker so že mene s tem v P mazali, ko me je mami rodilauser posted image user posted image user posted image , tak da to je ful stara reč oz bom rekla dobro preizkušenauser posted image user posted image user posted image , pa mislim da v postojnski P še danes mažejo user posted image s tem, namesto z oljem.

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 11:27:19   
luna8
emina83 a to uporabljaš namesto hladilnega mazila, ali imaš tudi hladilno?

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 11:41:37   
emina83
ne, ne, hladilno mazilo uporabljam tako, za vsak dan, to navadno negovalno.  meni ga sicer sorodniki pošljejo iz bosne, ker dol je več kot 1x cenejše kot tu pri nas. nosijo mi pa pavlovičevo mast- originalno, ne vem če kaj poznaš (sicer pa stric google vse veuser posted image ), tak da ribodermin za rito uporabljam tedaj, ko je vneta, poznam pa tudi par punc, ki to uporabljajo za vsakodnevno nego.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 12:00:29   
tamy31
Pozdravljene!
Jaz sem nazaj s pregleda don sem bla pa res dolgo, CTG je bil vredu normalen je rekla, rekla je da imam trebuh že zelo nizko tko da se ji zdi da bo res prej kot imam rok , drugače pa sem ji povedala glede izcedka ki ga imam občasno in v malih količinah pa me je pregledala in rekla da ni nič videti mi je pa vseeno vzela bris za vsak primer čeprav ne vem čemu ker bom verjeten prej rodila kot bodo izvidi če bo tko kot je rekla!
Sem ji pa pše omenila glede odtekanja vode oz. da imam občasno pač mokre hlačke in sicer čisto malo ne toliko kot opisujete nekatire, pa je rekla da mi plodovnica sigurn ne uhaja sedaj še ne , če pa nebi bila prepričana ali mi ali mi ne pa naj raje pridem se pokazat, tko da Caligula jaz mislim da bi res bilo dobro da se greš pokazat!
No to polno lunos mo premagale zgleda da je sam na Lyro vplivala želim ji vso srečo in čim hitreje opravi , da se boste lahko cartali!
Zdej pa grem še kaj nardit k men res dons tko vse špika da ne vem morda pa smo res že čisto blizu!
lp

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 13:13:33   
nagajiva
Sem prišla preverit, če že kaj novega o Lyri..................
Pa eno vprašanje.....zasledila sem jogi s kokosovim jedrom, pa me zanima če katera ve, ali so vredu.... Si sploh ne znam predstavljat trdote, vonja, vzdrževanja ipd.

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 13:19:07   
natasa78
Evo,punce na začetku nisem nič kaj pridno sodelovala pri čveku, sedaj sem pa čist notr:) v glavnem, prvič sem bila dr. Cerarju,je res simpatičen gospod, pa kar kilometrino ima že dolgo, saj je bil zraven, ko je moja mami rojevalauser posted image ...v glavnem pravi, da sta moji dve user posted image user posted image že nared za ven, sem se kar malo ustrašila-oh jaz pa še nisem pripravljena na dan D (sem šele v 35. tednu)....zopet me je naročil čez 3 tedne, če se ne bo prej začelo kaj dogajat...sem kar vesela,da imam še čas...no imejte se lepo, uživajte, pozdravček, Nataša.

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 13:47:30   
carly
Tudi jaz sem prišla preverit, če je kaj novega o Lyri.

Glede jogija jaz ne znam svetovati, ga tudi še izbiram, pa sem tudi takega gledala pa se kar ne morm odločit kaj bi.

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 14:23:42   
konina
Evo mene nazaj. Nisem imela pregleda, ampak sva z G samo določila datum za CR. In to je 28.10. 2008 Če seveda zdržim do takrat. user posted image  Sem mu povedala, da dvomim, ampak se bom potrudila. Imam pa v ponedeljek 20.10. kontrolo pri njemu in CTG.

Sedaj grem pa jest, ker sem full lačna. Potem pa na trgatev.

LP, Nina

_____________________________

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 14:41:14   
Oaza
O Lyri še vedno nič novega?
Nataša, saj je prav tako, da se nam čimpogosteje pridružiš. user posted image
Aha, glede jogija pa tudi jaz ne vem svetovat. Midva imava navadnega- sva ga dobila od prijateljice. Po moje za začetek ne rabiš nevem kako komplicirat.

Joj, jaz sem pa tako utrujena, da bom verjetno šla za nekaj časa user posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 15:30:01   
pomar*ANČA*
še nobenega dojenčka?

jogi: sem jaz tudi gledala z kokosovim jedrom, ampak sem se potem raje odločila za kar navadnega, saj je bil cena precej različna. v bc mi je razložila, da so kokosovi jogiji, no z kokosovim jedrom malce trši in kvalitetnejši. kolikor sem jih pa jaz prešlatala in primerjala z navadnim, pa nisem opazila razlike.

kupila sem še zadnje kremce (upam da nisem pretiravala, ker sem kupila hladilno kremo, pa riboredm, pa lanolin, pa becutan- no becutan je bolj zame kot za bebiko, pa mandljevo olje- no to je tudi bolj zame za lase), zdaj morem kupiti pa le še termovko, pa imam vse. sem pa sebi kupila trenirko, da bom jaz tudi šla nova iz porodnišnice domov. sicer je nisem poskusla, ampak mislim, da bo ok, po dolžini so hlače prave user posted image sem bila pa jezna, ker sem v kiku popolnoma isto trenirko videla, le da je bila 30 eur cenejša, no pa ni bila nobena firma, sam vseeno.... user posted image aja, pa toooooooook luštne stvari imajo v kiku, še dobro, da so ga odprli v mengšu, praktično pred nosom.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 16:30:35   
poli*
meni je ostalo do konca še dobrih 14 dni... pa sem včeraj (kot marsikatera od vas) kar čakala, če bo teta luna kaj naredila, pa nič user posted image
Mesec in pol nazaj se je meni trebuh prav spustil, sedaj pa se mi zdi, da je včasih vedno višji... ne vem, kaj to pomeni user posted image

Emina- moja prjatlca je dobila tako hude strije zadnji teden pred porodom, ker se ji je otroček spustil in ji vso kožo potrgal. Tko da se jaz ne upam nbenmu nič hvalit, da jih nimam, da ne pom vsa razpokana naslednji teden user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 17:30:46   
poli*
aja punce, meni je sestra danes kupila na lj. tržnici malinine liste za čajček. Pa ji je tista tetka tam rekla: a bodo rodili? user posted image   user posted image  zgleda da dosti kupujejo punce to.
Piti ga začnem šele v petek, potem bom pa poročala, če je kaj pomagalo. Če bo porod hitro minil, bom sigurno rekla,da mi je čaj pomagal user posted image  user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 17:33:47   
nagajiva
O Lyri še nič? Verjetno bodo jo spet poslali domov, ker njena user posted image user posted image  kar nočeta na svet user posted image .
Jogi-sem spraševala zato, ker ga majo na Soncek.si za 40€, kar pa je kar poceni glede na cene drugot. Pa še za posteljo 70x140, kot rabima. Me kar mila da bi naročila. A je katera že kaj naročala pri njih? Upam, da hitro dostavijo in brez problemov....
Uf, sem kar že lačna. Mojega še ni in čakam in čakam...............Upam, da kmalu pride, ker drugače bom kar sama celo kosilo zmazala user posted image ......

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
15.10.2008 18:48:22   
Polynesia
Punceeeeeeeeeeeee....novičke od naše poguuuuumne lyre*, ki je rodila naravno!


"Pa smo ju le dočakali! Ob 17h se je rodila Zoja (3100g, 50cm), 7 minut za njo pa še Zara (3000g, 49cm). Vsi smo super! Solzice sreče pa tečejo...M&M"



B R A V O    P O G U M N A    M A M I C A    IN   P R I N C E S K I      !!!!!!!!!!!!!!  


(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?