|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kosilo 14.1.2009
14.1.2009 22:31:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči

Piščančji paprikaš in pire krompir, za sladico pa pecivo z jabolkami in skuto.


Kako pa narediš piščančji paprikaš?

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kosilo 14.1.2009
15.1.2009 9:41:59   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

IZVIRNO SPOROČILO: Tejči

Piščančji paprikaš in pire krompir, za sladico pa pecivo z jabolkami in skuto.


Kako pa narediš piščančji paprikaš?


Ti bom povedala kako ga jaz naredimuser posted image
Najprej na nekaj olivnega olja popečem kose mesa (jaz ne uporabljam bedrc in perutničk, ampak samo belo meso). Ko je meso lepo, zlato zapečeno, dodam v posodo na večje kose narezano papriko, na lističe narezano čebulo, včasih tudi na kose narezn por. Malo podušim vse skupaj in zalijem z vodo.
Začinim s soljo, česnom, poprom, mleto sladko papriko, žlico ljutenice ali ajvarja...
Ko se zelenjava zmehča, pobere iz posode kose mesa in zelenjavo zmiksam s paličnim mešalnikom, da rata lepa, gladka omakica. Kose mesa položim nazaj, dodam lovorov list in sladko smetano, ter nasekljan petršilj. Še malo pokuham in to je to. Po mojeuser posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kosilo 14.1.2009
15.1.2009 10:30:13   
bamoocham
Danes sem pa sama, more moj podaljšat šiht, tako da bom jedla..še ne vem kaj..malo se mi šnit lušta, jih že dolgo nisem jedla, al pa kake zapečene testenine v pečici...
Mislim, da bo tole drugo obveljalo..ne lubi se mi kuhat samo za meneuser posted image

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?