|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
23.2.2009 11:22:54   
pikatara
Taškica seveda sem za kavo. Povej ko boš imela čas pa pridem na tvoj konec. To da bi se pri mojem stiskala skoraj ne pride več v poštev, razen, če on zleze do mene in me od zadaj objame če sem na boku. Pa še to ne zdržim dolgo, ker se skoz premetavam. Ja res sem vesela vodne postelje, pa še to ni več dovolj, tako da sem si začela svoj kovter pod sebe dajat in pol noči prespim odkrita. Držim presti da tvoj sine ozdravi.

Skoraj eno uro sem bila na banki, ker sem odprla še en tekoči račun kamor bom dobivala otroške doklade, denar od paketa za novorojenčke,... Nočem dobivat na svoj tr ker pol to gre. Bo tale kot varčevalni za otroka. Pa na pošto sem šla, ker so mi od Galeba poslali posteljnino in blazini, pa še nisem utegnila pogledat, ker me je preveč lakota dajala. Pa je najbolj fajn kar zraven računalnika jest.

Lara lepo da si se oglasila, smo te že močno pogrešale. Kak dan sem že taprava s preveč energije, ampak je na žalost teh dni vedno manj. Sedaj se mi pa že pozna ta moja nosečnost. pojem pa grem na kavč. Izpitov pa nebi več opravljala, ker se mi res ne da več. Ampak sem govorila s profesorjem, ki me je že trikrat vrgel. Izpit je v angleščini in večinoma skoraj nobeden ne naredi. Pa je tolk fer, ker ni do junija nobenega roka več, da bom imela ustni izpit. Tako je vsaj kaj možnosti da naredim. Celo tolk fer je, da si moram sama termin izbrat. Ampak je treba pohitet, ker sem že v 33. tednu. So še razumevajoči moški na tem svetu.

Rubin poslala sem ti zs. Kje si ga pa našla? Moj je brez lupinic, drugače je pa super. Sprednja kolesa niso vrtljiva, je pa prestal test ko sem ga 1 km po Gorici peljala sredi sejma. To je tako kot bi šla čez staro Ljubljano v soboto dopoldne. Premagala sem tudi stopnice. Še enkrat hvala Lari, ker mi je povedala zanj.

Taškica nič ne skrbi, me bomo nosile naše otročaje najmanj do 37. tedna. Sam pozitivnih misli moramo met dovolj. Je pa res, da dela medicina čudeže in da je pol z vsemi korenjaki vse vredu. Bogi tvoj sine, da zboli glih med počitnicami in smučanjem. Je pa res en revček. Včeraj ti nisem odgovorila, ker ti nisem takoj, pol sem pa pozabila. Tam pod prsmi me boli ko hudič, vse me tiši in peče, najhuje je pa na desni strani. Ponoči je tako hudo, da si vedno rečem zjutraj k zdravniku, do jutra pa malo popusti. Boli če se premaknem, obrišenm nos, kihnem,... Sem pa ugotovila, da če se tam primem neha bolet. tako da se skoz držim ko se premikam, ko je pa treba zjutraj vredu nos obrisat in fejst pihnit, mi pa moj roko gor drži. Pol je pa vredu. Imam v petek pregled pa bomo videli. Včeraj zvečer sta naše dva imela žur, je trebuh poskakoval ko nor. Kupit je poterbmo le še stvari v lekarni, bi šla že danes, pa sem seznam pozabila doma. Cotke so oprane in zlikane, čakajo samo že da moj police v omaro naredi. Police že imava sam not jih je treba dat, kar bo verjetno danes. Oprat moram še posteljnino, obrobe in kovtrček sem že. Zlikat 30 tetra plenic. Eno omaro v mansardo preselit. Počasi bo vse pripravljeno. Dobit moram še povijalno in en košek, ter eno lupinico. Lupinico dobiva takoj ko rodim, ker je še v uporabi, ampak že imajo nov sedež. Počasi bo vse. na CSD moram, vendar sem videla, da moram še prej papirje v službi potrdit. Jih bom danes izpolnila in jih jutri po pošti poslala. Počasi bo vse.

Maja je napisala, da je Fran dobro, Dane pa slabo. Ne diha sam, počila so mu pljučka, krvavitve,... Vse vas pozdravlja. Sem ji napisala da mislimo nanjo nin držimo pesti.

Sunčica kje si?

Blanč nimam pojma, ker meni vse moja ginekologinja dela in sem ful zadovoljna z njo.

Snežinka se strinjam s tabo. Mene najbolj skrbi, da bi prehitro rodila in bi mogla bit pol predolgo v porodnišnici. Ampak če je enkrat tako si z veseljem tam. Je pa res lepše doma in bit 3 v 1 čimdlje, kljub vsem bolečinam. Je pa kar malo lažje, ko veš da še druge muči. Točno čez en mesec bom rodila, natanko 4 tedne še.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
23.2.2009 12:12:00   
Rubin.
Lep pozdrav vsem sonosečkam. Danes je mrzlo in turobno, nič kaj lep pogled ven.

Voziček sem našla na ebayu, sem malce gledala vozičke za dvojčke. Potem pa sem poguglala pa mi je tvoj post ven vrglo. user posted image

Meni je sicer slabo, ampak ob tem kar prebiram tukaj še ni nič kaj me čaka user posted image . Jaz tudi verjamem, da se bo nosečnost dobro končala in bo trajala tja do 38 tedna, in isto želim tudi vsem vam.

Maji pošiljam en velik user posted image  in sem v mislih z njo. Danetu pa

user posted image

da ga čuva in bedi nad njim.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
23.2.2009 13:03:37   
suncicica
mater mam jaz sreco..........danes je bil dr.djukanovic, in me gleda in pravi ....vi pa imate veliki trebuh,boma naredila uz.
pol pa isce in isce in pravi ....ste sigurni da nosite dvojcke,meni se zdi da vidim tri glave . wtf


potem se mi mi  izmeri in en ima tezo 2600g drugi 1880. in pravim to je nemogoce,ce sta pred 3t oba imela cez 2000g. pa mi pravi.....saj vas sprasujem ce sta samo .,ker tudi meni ta teza ni jasna.
in zdaj naj lepo cakam 10 dni za ponovni pregled? in  bogve kaj mi bo rekel naslednji zdravnik.


do konca nosecnosti me bojo naredili cisto zmesano.

_____________________________

Stella in Pia

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
23.2.2009 14:34:54   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

mater mam jaz sreco..........danes je bil dr.djukanovic, in me gleda in pravi ....vi pa imate veliki trebuh,boma naredila uz.
pol pa isce in isce in pravi ....ste sigurni da nosite dvojcke,meni se zdi da vidim tri glave . wtf


potem se mi mi  izmeri in en ima tezo 2600g drugi 1880. in pravim to je nemogoce,ce sta pred 3t oba imela cez 2000g. pa mi pravi.....saj vas sprasujem ce sta samo .,ker tudi meni ta teza ni jasna.
in zdaj naj lepo cakam 10 dni za ponovni pregled? in  bogve kaj mi bo rekel naslednji zdravnik.


do konca nosecnosti me bojo naredili cisto zmesano.



user posted image . Sej vem, da ni smešno, samo si tako slikovito opisala, da sem se morala nasmejat.

A trojčke praviš:

user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
23.2.2009 14:55:54   
taškica
Suncica - saj najbrž res ni smešno, ampak jaz sem se tudi nasmejal tvojemu postu. A misliš, da se ja mal hecal?

Ej punčke, jaz sem se danes merila okoli trebuha in imam 113cm !

Pika - madona, ti si fajn pošibala celo zadevo. Jaz bom po tridesetem tednu začela preganjati dečkota naj prične razmišljati v smeri previjalk (rada bi jih imela v kopalnici - na pralnem in sušilnem stroju).

Aja, tudi jaz odprla še en račun! Prejšnji teden!

Vam pa zaupam, da sem formalno pristala na dopustu. Bolniško sem prekinila in bom koristila letošnji dopust (in lanskoletni) - tako da lahko grem kamorkoli praktično, ker sem na dopustu!!!!!!user posted image

Pika a si dobila regres?

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
23.2.2009 14:58:38   
suncicica
jaz sem imela pred 3t 113 obseg trebuha. zdaj si ga se nisem merila.
ko bi se vsaj hecal! pa je bil zelo zaskrbljen.


_____________________________

Stella in Pia

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
23.2.2009 15:19:57   
lara light
Lepotičke moje zlate,

kako ste se razpisale, Blanči nas je malo zbrcala, saj ima prav!user posted image  Je pa res, da vsaka s svojimi težavami, postajamo lene in okupirane z drugimi rečmi.

Sunčičica, jaz se nisem smejala, a je bil tudi dr. resen? ))Saj ne da ne bilo lepo, a vseeno, da pri vseh teh kontrolah šele sedaj zveš, da čakaš tri?? Ampak glede na trebuh, po mojem le dva...saj ni velik sploh..mislim nate, bodi mirna, tako največ narediš za svoja otročka/e...drži se in kdaj imaš zdaj pregled? aja vidim čez 10 dni, naj ti mine hitro in brez težav.user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
23.2.2009 15:31:10   
Snezinka4
Oprosti Suncicica, jaz sem se tudi smejala. To je bil enak smeh kot takrat, ko sem na prvem UZ videla dve vrečki pri sebi....Ja ce je pa res tri videl, zakaj pa ni potem treh zmeril? Jaz skoraj ne morem verjet, da bi se danes lahko še to zgodilo. Sicer se pa zaradi teže ne sekiraj preveč, saj jo itak iz tabel gledajo, kar pomeni da je precej prilagojena. Raje primerjaj obsege ali pa dolžine. Sicer pa sta oba tako velika, da se ni nič več za bat. Srečno !  

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
23.2.2009 15:37:10   
lara light
Pika, tako poveš o Majiuser posted image , HB da je Fran dobro, upam iz vsega srca, da bo tudi Dane čimprej v redu...hudo mi je zanje.
Majči, pošiljam vam najlepše želje!user posted image
Pika, Taškica, hvala za nasvet o odprtju posebej računa, pametno do konca! Bom tud jaz tko naredila. Dobro, da vas imam!
Pika, upam, da bo na ustnem boj popustljiv in da narediš!
Nikar se mi zahvaljevat toliko glede vozička, uživam, če komu lahko kakorkoli pomagam in to je bila le ena info, te prosim...ni niti omembe vredno.user posted image
Pridna, vse si porihtala! Bravo, bravo!user posted image

Taškica, nikar se bat lubica, saj veš, poglej v moj podpis...kot pravi Pika, po 37t dobimo prepustnico za P!user posted image
In super za dopust! Uživaj draga, 100 na h!! Jupi!!!user posted image

Blanči, glede Cerarja nimam nobenih info. Ti bo kera druga odgovorila.

Snežinka, super da si bolje!user posted image

Taškica, še takih cukrov!! Hvalauser posted image

Grem srčice moje, zdaj me čaka predavanje o novorojenčku, v četrtek pa še ogled porodnišnice in smo z MŠ že končali. Moram rečt, da je bilo precej skopo.
Sicer pa je moj hrbet kot nov, spim saj veste, kot ve, težko, a ni panike zaenkrat. Škratka se oglašata poredko in nežno, pregled imam 9.3. in v tistem tednu grem tudi po injekcije za pljučka in bom noter eno noč, pa domov. Hitro gre vse skupaj, MB sem že na prgu 28t??? Ne vem kdaj se šli mimo, mi ni jasnouser posted image user posted image . Vsekakor gledam oblekice iz dneva v dan in si ju zamišljam...sanjam sanje, ki se bodo kmalu uresničile...uživajte tudi ve! Čimmanj bolečin in veliko veselja!user posted image

Pobožajte narahlo trebuščke, menda jih ne smemo preveč, pa lep dan še naprej!user posted image user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
23.2.2009 15:56:47   
Snezinka4
Taškica - imaš ZS.

Punce kako boste pa ostale porabile lanskoletni in letošnji dopust? Boste pustile da vam propade?!?user posted image

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
23.2.2009 16:09:19   
pikatara
Sunčica saj vem, da ni lepo, ampak mislim da smo se vse nasmejale. Če bi bili res trije bi jih morali že prej odkrit, saj se vidi na uz. Sunčica ti le nič ne skrbi ker si že v visokih tednih. Očitno boš ti najdlje 3 v 1, ker si kolikor vem že v 37. tednu, kontrola pa čez 10 dni. Nič ne skrbi saj sta sam dva.

Taškica regresa še ni bilo, mogoče drug petek. Sem pa malo povprašala in ti isto pripada. Eni govorijo da med porodniško tudi. Bomo videli. Saj sem mogla malo pošibat, sicer še ne nameravam rodit, vendar smo blizu. Sem glih 16 tetra plenic zlikala. Joj kako je to dolgočasno, srajce so vsaj zanimive. Tudi če ne bi imele previjalne se ne bi nič sekirala, v kuhinji na mizi bi ju previjala, pa na kavču in postelji. Kopanje bo tako ali tako na kuhinjski mizi, ker je največ prostora. Moja svakinja ima vse pripomočke na plastičnem vozičku na kolesih (tisti s tremi perdali, ki jih imajo povsod) pa ga kar zasabo pelje. Ti si pri tretjem in četrtem verjetno še bolj zaskrbljena kot pri prvih dveh. Ali pa smo me prvorodke bolj brez skrbi, ker še ne vemo kaj nas čaka.

Ja Lara še prehitro gre. Še malo pa bomo vse zibale. Ampak vse ob svojem času. Glede otroških dodatkov sem pa rekla, da se mi vsak mesec ne bo toliko poznalo, kot pa če to pustim in se nabira. Pa za paket za novorojenčka bom dala ta tr, bo pol za stolčka za hranjenje, pa avtosedeže. V bistvu bo to kot nek varčevalni račun za otroka. Če bi bil eden bi verjetno počakala in na otrokovo ime odprla, tako je pa lažje da je name, da se kasneje ne bosta kregala.



(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.2.2009 7:55:41   
Rubin.
Dobro jutro.

user posted image

user posted image




(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.2.2009 8:04:26   
ona23
Ho hoj
Evo, zdaj se vam pa še jaz pridružujem,
sem v 27 tednu, trebuh me tudi že počasi ovira (kako se ostale sploh še premikate, ki ste malo bolj pri koncu? user posted image ), ker jaz ne vem kako se bom.
Imam pa že eno malo pikico doma, ki bo čez 14 dni stara eno leto, PDP imam pa 29.5, dva fanta bosta.
No, v glavnem, sporočam vam, da sem se vam pridružila, če pa kakšno vprašanje zinem vmes, če ste ga že predebatirale... sorčy.
Upam, da bom sledila kolikor toliko, ker imam že z Emico kar precej dela
No en lep pozdravček še od nas 3, zdaj pa hitro v maškarce skočimo. Ha ha ha, razmišljam, če bi se v baletko oblekla user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.2.2009 8:29:36   
taškica
Rubin - hvala za kavo in krofe. Madona, da bi tole res stalo pred mano, bi bil pa res praznik!user posted image

Suncica in trojcki - ce je bil res zaskrbljen tale tvoj doktor je pa njegov odnos totalno neresen. Dobro se ve, da se v kasnejših tednih ne vidi ploda dobro - najbrž ima premalo prakse z dvojčki, pa je zamenjeval ritke z glavami. No potem pa te takole zmeša še z kilažo. Mah ti zdravniki so res nekaj boljšega, sploh se ne zavedajo kako srkamo njihove besede, se zanašamo na njihovo znanje. Ziher nimaš trojčkov, kdaj smo šle že stavit, da boš rodila? kaj sem ti že napovedala?

Lara - ne skrbi glede Majinih ta malih. Vse bo ok. Moraš se veseliti, ne pa da ti je hudo.

Pika - mah, ne da sem zaskrbljena, ampak točno vem, da moraš imeti vse pripravljeno in da je zadeva odvisna od mene. Pa da se kaj v familiji premakne preteče veliko vode in časa in minut in vsega. Poleg tega je pa moj mož pravi umetnik. Včeraj sem ga poslala po dvig moje bolniške (za dva tedna februarja) in pride s pildkom, zdravstvene kartice pa nikjer.
Na koncu smo jo locirali pri sestri, ker sta se pogovarjala in jo je umetnik čist zmešaluser posted image .

Ona dobrodošlauser posted image ! Če želiš te uvrstimo na naš seznamček, nas je pa kar nekaj v teh tednih....pa oglasi se redno, saj bo punčka dovolila, da kakšen post napišeš. Srečno!


No, danes sem za spremembo celo dobro spala, fantje so šli, veselim se jutrišnjega pregleda in to je to. Vas vse lepo pozdravljam....pa prosim da pišete, ker bo meni dolgčasssssssssss 

_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.2.2009 8:32:26   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: ona23

No en lep pozdravček še od nas 3, zdaj pa hitro v maškarce skočimo. Ha ha ha, razmišljam, če bi se v baletko oblekla user posted image


user posted image ti ga pa pihneš! no, zakaj pa ne, kolikor vem so trikoji dovolj raztegljivi user posted image user posted image

rubin, hvala za krofe in kavico! si pekla že navsezgodaj? user posted image

jutro zaspanke!!! (danes ste sigurno dobro spale!)

no, da nadaljujem:

taškica, držim pesti za jutri. te pa povsem razumem glede pregledov, tudi jaz sem jih komaj čakala, ker sem bila po pregledu potem nekaj časa ful pomirjena. tvoj mož umetnik?? ne vem če niso kar vsi tu nekje...user posted image , jaz svojemu dajem navodila kot za otroke, skoraj da še narišem user posted image

sunčica, ne vem no, meni ni smešno, temule dr bi bilo treba kakšno napačno diagnozo kdaj postavit, da bi se naučil lekcije... vse bo ok! čakaj malo, kje je tvoj tikerček, kdaj maš ti pdp?? kmalu ne?? kje pa si zdaj? ku-ku

lara, si boljš? super, te pogrešamo ...

kdo ima kontakt od maje?? naj ji pove, da mislimo nanjo in na njena fanta!!! držita se fran in dane!! user posted image user posted image user posted image , evo za srečo ni pujsov nikoli preveč...

no, še blanč: mislim, da lahko k cerarju prideš samo z napotnico svojega ginekologa! jaz ga sicer nisem videla, bi pa lahko punce, ki hodijo k njemu, povedale. ti bi samo na morfo šla k njemu? ne vem, a je to možno.

< Sporočilo je popravil nokes -- 24.2.2009 8:44:33 >


_____________________________

nokes

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.2.2009 12:12:34   
Snezinka4
Oooo, krofi....jaz sem jih tudi precej kupila. Pekla jih nisem še nikoli. Pa me že po polovici enega zgaga peče. Ampak, če pa mal donata spijem, bo šla lahko pa še druga polovička po grlu dol, ne?user posted image ...pssst pa še kakšen, ker sem jih kar nekaj kupilauser posted image ...

Lepo da je spanje v splošnem danes bolje. user posted image  Tudi jaz sem spala neprekinjeno celo noč. Tega luksuza se bo treba kmalu odvadit.user posted image
Kako je pa kaj z bolečimi križi? Bollje? Vse ok? Želim vam, da je.


Kar se pa Daneta in Frana tiče, pa verjamem, da če vsaka vsak dan na njih pomisli in jim zaželi dobro zdravljenje, da to tudi pomaga. Maji želim mir in spočitost, da bo lahko mirno prenašala vsakodnevne spremembe in da bosta zato tudi maledva mirnejša in hitreje napredovala. Če pa pujski pomagajo jim jih pa še jaz pošiljam en šopek: user posted image user posted image user posted image

Saj jaz še nisem dobro začela s pripravami, ampak mi je pa kar muka, ker ne vem kje naj bi imela previjalno in kje oblekice. Prej smo bili v majhnem stanovanju in je bilo vse pri roku, zdaj smo pa v hiši in ne vem ali naj bo previjalna (skupaj z vsemi oblekcami) spodaj v dnevni, kjer naj bi bila še ena postelja za dnevno spanje ali naj bo v kopalnici zgoraj (s tem da tam ni prostora še za oblekice, pač pa le za previjalno dilo, oblekice naj bi bile v knjiznici, ki se bo čez 1-2 leti spremenila v otroško sobo). Kje imate pa ve, ki stanujete v dveh nadstropjih, previjalno? Zgoraj ali spodaj? Ker vem, da ko bom previjala, bo ravno tista cotica, ki jo bom želela nataknit na otroka v drugem nadstropju kot bom jaz...user posted image ...saj mogoče to ne bo nič narobe, bodo vsaj kile po porodu šle hitreje dol user posted image ...Kakšen nasvet?


(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.2.2009 13:06:15   
suncicica
me veseli babuske da ste se vceraj malo nasmejale. mislim da rabimo vse malo smeha.

odlocla sem se da se nebom vec spuscala v to,ce so 3 so pac 3.user posted image

taskica saj vem kaj si mislis ja, ampak ta zdr. je predstojnik ptujske porodnisnice in ima ambulanto za zdr. neplodnosti, torej ni neki zacetnik. in zato mi je se bilo vceraj vse bolj noro.
moj je rekel ne sekiraj se, poslusaj svoje srce. in mene resnicno ne skrbi al so 2 al 3, samo tista razlika v tezi me je stresla,ker sta do zdaj imela najvec 200g razlike .

no, meni moje srce pravi da nebi smelo bit nic narobe,in da je to mali spodrsljaj zdravnikov(mater si dobro lazem).

rubin  oprosti ampak nikjer nisem zasledila o katerem modelu vozicka govoris.


_____________________________

Stella in Pia

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.2.2009 13:10:43   
pikatara
Ona dobrodošla. Pri vas pa res ne bo dolgčas, boš imela kar trojčke. Bo pa veselje toliko večje.

Rubin krofki zgledajo dobro, bi kar nekaj zmazala. Me pa res nič ne izuči. Že tako ali tako imam tako grozne bolečine pod desno dojko, pa je sam še huje ko se najem. Pa si res ne morem kaj ko pa je tako fajn jest. Kadar me ne boli kar malo pozabim.

Taškica čim prej si vse prirpavi da boš mirna. Js se na mojga lahko zanesem, vem da bi vse naredil super, vendar hočem imet sama vse pod kontrolo. Še malo pa bo vse pripravljeno. Glede regresa sem vprašala. Pripada ti ne glede na to ali si na bolniški ali v porodniški, tudi če nič dopusta ne izkoristiš, izplača pa ga delodajalec. Je pa informacija 100% preverjena. Jutri pa čakamo tvoje rezultate s pregleda, jaz ga imam v petek. Ko boš za kavo sporoči. Glede tiščanja pod rebri pa nimam dobrih novic. Samo slabše še bo. Sem pravkar poklicala k ginekologu, ker od 4 zjutraj nisem mogla spat. Boli me ko hudič. Kakorkoli se premaknem zaboli (ampak res hude bolečine), če si nos obrišem, če zazeham,... Mi je rekla da je to čist normalno, da bo še en mesec tako in še slabše. Naj jem 10 x na dan čist po malo. Poleg bolečin lahko pride še do bruhanja in slabosti. Je rekla, da čez en mesec, se bosta pa nižje spustila in bodo bolečine in pritiski na sramno kost. Najprej se je začelo tako da me je le koža pekla in srbela, to je trajalo kar nekaj časa, sedaj so pa res vsak dan hujše bolečine. Ene parkrat sem ponoči tako zajamrala, da moj sploh ni spal.

Punce ko boste začele papirje na CSD urejat ne pozabit, da mora en obrazec delodajalec prej potrdit. Ampak ne prej kot 60 dni pred PDP, ke so pri nas morali potem obrazce popravljat.

Sunčica nič ne skrbi in uživaj še tele zadnje trenutke miru in tišine. Je bil pa moj čist šokiran ko sem mu povedala, še sedaj mu ne gre in glave. Sporoči ko zveš kaj novega. Kako te je skoz skrbelo da boš prehitro rodila, pa se zdaj poglej.

Snežinka mislim, da ne boš utegnila mislit na to katero oblekco bi oblekla, ampak boš vzela prvo ki ti bo prišla pod roke. Vsaj od začetka, pol boš pa že videla kako bo. Verjetno bomo vse čez nekaj časa vse premetale in si na novo zložile.

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.2.2009 14:01:03   
Barbk
Joj babuške mene lahko kar mal za ušesa. Nisem res nič pridna s pisanjem. Komaj uspem še kaj prebrat. Zdaj sicer ne bom vsake posebej komentirala, ker bom ziher kakega kozla ustrelila user posted image , mislim pa prav na vsako posebej od vas.
Suncicica sem tudi jaz debelo pogledala ko sem brala tvoj post. user posted image  Veš, jaz kar verjamem, da bo vse vredu. Drži se. user posted image
Z moje strani tudi letijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Frana in Daneta. Vsi trije z Majo so v mojih mislih.
Ona dobrodošla med nami.
Pikatara user posted image . Me je kar groza ko berem o teh bolečinah. Pol pa jaz jamram tukaj ko me zateguje čez trebuh, vsake toliko malo useka, pa mal križ čutim...Sem en velik hipohonder. user posted image  
A sem se že "pohvalila", da se mi zdi, da že kak teden čutim škratka. Tako ene parkrat na dan me na rahko oplazita. Je kar zgodaj, sam sem res skoraj 100%, da sta to ona dva.

Jej zdaj pa šibam v kuhinjo, rižota se mi bo prismodila. Pridem še zvečer.

_____________________________

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.2.2009 15:41:42   
Snezinka4
Ojej ojej Pikatara...še ni konec bolečin?user posted image Upam, da je tvoja g. malo pretiravala in da zadeva ne bo trajala še en mesec. Ta bi bila pa dolga.user posted image Malo se pogovarjaj z malima pa ju prepričaj naj malo noge prestavita.user posted image  Mogoče bo pa pomagalo.user posted image  Sicer pa poglej tudi tisti dve, ki sta imeli bolečine v križu - bolečine so prišle, bilo je hudo, a so šle v slabem tednu. NI bilo tako? No upam, da so tvojim bolečinam tudi dnevi šteti. Saj jih imaš že najmanj od četrtka, ne? Na MŠ si jih že omenjala. Zdži ! Vsi ti pa želimo, da hitro minejo !

Barbk - super za škratka. user posted image user posted image  naj le brcata. Tako je prav.

Suncicica - tak pozitiven način razmišljanja je pravi ! Super si! Dva al pa trije, ni važn, sam da so zdravi !!!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.2.2009 20:29:53   
ona23
Hvala za dobrodošlico.
No, jaz vam glede regresa povem, da sem bila jaz na porodniški (oz najprej sem bila na bolniški pol leta, potem pa še na porodniški) uin sem dobila lepo celoten regres. Pa delam pri privatniku, sicer je bil precej pozen, ampak bil pa je!
No, pa glede oblekic,... jaz sem jih imela pri prvi punčki tam kjer sem imela pleničke. Tako, da ko greš previjat, popokaš lepo vse skupaj,... pleničke in novo majčko. Zdaj smo tudi mi v hiši, in bom lepo dala naredit mizarju previjalno mizo, z omarco spodaj, bomo imeli pa v spodnjem nadstropju, ker bomo več ali manj kar dol (samo spalnica in otroška soba je gor), čez dan bomo spali spodaj, ponoči pa gor. (če se bo tako izcimilo, kot sem si zamislila).

Kaj pa se dogaja z Majo? Če se kateri da, naj mi na hitrco pove.

Mogoče katera od vas ve, kako je z materinsko šolo pri dvojčkih? Nekaj sem slišala, da naj bi mogla it jaz še enkrat na eno predavanje? A je kaj drugače kot pri enemu otročičku? Ker pri meni je komaj eno leto odkar sem bila.

Kako je s težo pri nosečkah z dvojčkih? A se res lahko zredimo samo kilo na mesec? Ker meni grejo kile mal bolj poskočno gor kot tkole :)

No, lep večerček vsem in mirno nočko

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.2.2009 20:46:31   
blanč
Ona 23, če bi bilo tako "samo 1 kg gor na mesec" bi jaz v bližnji prihodnosti šla že rodit.

_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.2.2009 21:58:39   
taškica
Ojla punčke,

Snežinka - moj predlog imej oboje - previjalno ta pravo dol kjer so oblekice in previjalno dilo gor v kopalnici. Ker boš uporabljala oboje. Jaz imam samo dve kopalnici - in na oba stroja nameravam dati - kupiti tiste dile - se dobijo v baby centru, samo malo drage so. Prostora za previjalko nimam, ne vem, oblekice pa ne bodo tam kjer bom previjala. Mah se bom že znašla.

Suncica - dober argument glede predstojnika...ampak odnos pa vseeno ni pravi.

Pika - hvala za vse informacije, kar si spisala, mislim, da grem jaz kar lepo po tvoji poti. Srbenje kože, zdaj se je sicer malce umirilo tole tiščanje, ampak če kaj pojem me kar gor sili. Prav zoprno. upam, da ti bolečine minejo in upam, da boš še malo plavala, ker ti očitno to pomaga. Mislim nate, da bo vse ok.

Ona - jaz sem hodila na nekatera predavanja na MŠ, kljub temu, da ima dva mižka doma. Nazadnje je bilo to pred 6 leti, zato sem se odločila da grem. Mislim pa da teboi ni treba - predlagajo obnavljanje znanj na 5 let.
Glede kil - no, jaz sem zagoto rekorderka, +20kg sem pridelala do sedaj, kaj šele bo.

Danes sem poslala Maji SMS, pa mi je odgovorila, da je ta manjšega Frana že pestovala, Dane pa je na predihavanju (ta večji). Te stvari trajajo. Ampak jaz verjamem da bo dobro, da so to ta pravi borci, ki zmorejo veliko. Počakajmo še na njeno poročilo.

A kera kaj ve, kaj je z našo Skorpijo, se že crkljajo doma?

Naj vam tale video dvigne moralo; ona jih nosi pet, me pa "samo" dva, ni hudič, da ne bomo zmogle.

http://www.youtube.com/watch?v=5IqwnU_PwFQ&feature=email






_____________________________

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.2.2009 22:17:16   
lara light
Lepotičke moje, samo na hitro ker sem cel dan pohajkovala v original maskiuser posted image

Pika, upam da bo kmalu popustilo, se mi prav smiliš, en objemček in pikopoko za lažjo nočkouser posted image user posted image
Taškica, hvala kar me 'usmerjaš'user posted image  in glede Maje, hvala, lepo jo nazaj pozdravi in pošiljam jim najlepše želje!user posted image user posted image user posted image

Kg na mesec je še za enojno premalo, saj je +12 nekje normalno, sicer pa smo si različne, dajte no, saj same najbolj vemo, ko in kdaj pretiravamo. Ene se redimo brez preveč in obilne hrane,...mah, jaz se sploh ne sekiram, samo da pridem do 37t, ostalo me ne zanima!user posted image Bom imela potem čas dol metatuser posted image

Ona 23, dobrodošla, te damo na seznamček?

Sunči, vse bo v redu, 2 ali 3, samo mirno in veselo! Drži seuser posted image
Taškica, itak da bomo zmogle! user posted image

Skorpija, je pa verjetno že doma, naj se javi!!

Noki, kako se rihtate? Voziček že v uporabi? Vsaj po stanovanju? Kako kuža?user posted image

Lepe sanje!


_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
25.2.2009 4:30:06   
mucka25
Dobro jutro in pozdravljene vse. Najprej vsem, ki vas pestijo težave en šopek user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu bolje. Predvsem pa MAJI in njunima škratoma velik dobrih misli, da si bosta čimhitreje opomogla in ju bo mamica lahko stisnila k srcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mene je spet začelo mal skrbet, če je z obema vse OK sam, da se mi pregled približa.Kilogrami mi tud nikamor ne gredo. Sem se do sedaj zredila komaj za 8 kg, tako da sploh nevem kako kaj to vpliva na mali bunkici. No en dan bom še zdržala in verjamem, da je vse dobro in, da lepo napredujeta, sam kaj ko ju vse manj čutim in včasih sploh nevem al sta se obe premikale al neuser posted image . No bodo neprespane noči za pol prov pršle, ko se bomo skupaj doma crkljaliuser posted image . Drugače me pa spremlja zdaj že kak teden tako zoprn nahod, da mi zdaj že z oči teče, bom morala še kake vitaminčke jest.

Zdaj grem pa mal po kupih cunjc pogledat, bom se morala kar počasi začet lotit vse pripravt za prihod žabic. No z mojim se morva še odločt ali bom jaz tamalima dvema v otroški sobi in on s tamalim v spalnici ( sva ga namreč močno navadila, da spi pri namauser posted image ) ali bomo vsi v spalnici?

Dobro jutro in en obilen zajtrk za uspešen dan.



(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?