gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: onina jaz tudi nobene slikice ne vidim... sta ravno mož in starejši sin prišla domov. Je bil sin prvič pri varuški in je bil kar jok. Mož pravi, da se mu je srce trgalo in, da ne ve, če ga bo jutri tudi tja peljal. Sem mu rekla, da je na začetku povsod isto...tudi, ko uvajaš v vrtec, je grozno...prvi dan še nekako gre, drugi dan pa jok, jok, jok...otrok joka, ti jokaš...no, potem je vedno bolje...no, saj tiste, ki imate dva otroka veste, o čem govorim...ostale pa ta izkušnja še čaka...ja, ni prijetno. mi pa nismo jokali.... so nam posebej povedali...otroček bo malo zajokal, ampak treba se je obrniti in oditi......ker tisto mencanje, pa jokanje staršev še bolj neg. vpliva na vse skupaj.... in je res pomagalo..... ni bilo nikoli problema..... je pa res, da sem jaz prvega uvajala v jaslice...... najprej sma šla oba otročke pogledat, ko so se igrali zunaj, pol not v igralnico za kake pol ure, pol sem ga tam pustila za pol ure, pol že za uro, pa spet 2...pol je bil do spanja...... in počasi je bil pripravljen za cel dan....... ...tisto naenkrat 8 ali več ur ..je pa res šok..... ...se pa spomnim, da mi je bilo ful hecno pol, ko sem bila pol fraj in sem lahko naredila kaj v miru...pa čeprav v par urah.....
|