|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
3.3.2009 20:57:53   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Aja, pa še to: imam novo frizuro in se ful dobro počutim user posted image . Po dolgem času sem naredila nekaj za sebe in ne samo za Gala.

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
3.3.2009 21:11:25   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce živjo. Zdaj pa so slikce naše lane v albumu, če želite pogledati. 

Koooončnooooooooooooooooooooooooo... user posted image user posted image user posted image user posted image Ma kaka lepa rožica je.... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
3.3.2009 21:25:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

fiši - kaj so rekli v šoli za plakat?

v četrtek ima govorni nastop...bomo videli

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
3.3.2009 21:26:03   
gold fish

jaz nič ne vidimuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
3.3.2009 21:28:31   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

jaz tudi ne user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
3.3.2009 21:31:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: onina

jaz tudi nobene slikice ne vidim...
sta ravno mož in starejši sin prišla domov. Je bil sin prvič pri varuški in je bil kar jok. Mož pravi, da se mu je srce trgalo in, da ne ve, če ga bo jutri tudi tja peljal. Sem mu rekla, da je na začetku povsod isto...tudi, ko uvajaš v vrtec, je grozno...prvi dan še nekako gre, drugi dan pa jok, jok, jok...otrok joka, ti jokaš...no, potem je vedno bolje...no, saj tiste, ki imate dva otroka veste, o čem govorim...ostale pa ta izkušnja še čaka...ja, ni prijetno. user posted image

mi pa nismo jokali.... so nam posebej povedali...otroček bo malo zajokal, ampak treba se je obrniti in oditi......ker tisto mencanje, pa jokanje staršev še bolj neg. vpliva na vse skupaj.... in je res pomagalo..... ni bilo nikoli problema.....   je pa res, da sem jaz prvega uvajala v jaslice...... najprej sma šla oba otročke pogledat, ko so se igrali zunaj, pol not v igralnico za kake pol ure, pol sem ga tam pustila za pol ure, pol že za uro, pa spet 2...pol je bil do spanja...... in počasi je bil pripravljen za cel dan.......

...tisto naenkrat 8 ali več ur ..je pa res šok.....

...se pa spomnim, da mi je bilo ful hecno pol, ko sem bila pol fraj in sem lahko naredila kaj v miru...pa čeprav v par urah..... 

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
3.3.2009 21:32:30   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

evo ti ruke, stara...........user posted image

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
3.3.2009 21:35:01   
Olivija*

A v Atlantis si šla sama ali kot vodena telovadba? Ob kateri uri si šla. Ja, drugače je tam res ful toplo.

Danes je imel user posted image dopust in smo šli vsi trije. Ko smo prišli tja (okrog 10:00), je bila vodna aerobika in poln bazen upokojencev, zato smo šli v kaskadne kopeli. Kmalu so se upokojenci preselili na vrh na kolesa in smo bili še v bazenu.

user posted image je bila ful vesela. Imela sva jo v fredovem obroču in ko je videla svoje račke pred njo, je začela tako brcat, da se je res pomikala naprej proti račkam.Kot da bi znala plavat! Ene parkrat je tudi potisnila glavo v vodo, tako da ji je prišla voda v usta in nos, a ni nič jokala, le malo čudno je pogledala user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
3.3.2009 21:35:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Preden gre Kaja spat vas mal povprašam, pol vas pa berem user posted image .

Zvečer zdaj že 1 mesec dobiva Milumil, pa popije max 1 dl. Zdej sem pa kupila Novalac, nočno formulo, da bi jo bolj nasitilo, je pa ne mara. Sem tud sama oba probala, pa je Novalac res zanič...

Kaj naj? Naj še vztrajam z Novalacom in jo silim?
Ali mogoče lahko dam pol-pol; mal Milumila, mal Novalaca. Sej količina vode je ista, št. meric tudi. Pa bi lahko dala pol-pol. user posted image

..po moje lahko, mislim, da večkatera kaj takega prakticira....mogoče ne glih teh dveh amapk 2 različna proizvajalca......

pa mogoče ne začni pol-pol, ampak najprej več milumila, manj novalaca, pa postopno enači.....

..jaz tako prakticiram uvajanje aptamila 2 in že prej 1 iz prematila...pa ni bilo problemov...... je tud pediater tako rekel....

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
3.3.2009 21:37:07   
gold fish

Aja, pa še to: imam novo frizuro in se ful dobro počutim user posted image

.....mi pa firbčni.....user posted image

p.s
saj lahko Gala slikaš, pa si še ti goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2085
3.3.2009 21:38:08   
Olivija*
tudi, ko uvajaš v vrtec, je grozno...prvi dan še nekako gre, drugi dan pa jok, jok, jok...otrok joka, ti jokaš...no, potem je vedno bolje...no, saj tiste, ki imate dva otroka veste, o čem govorim...ostale pa ta izkušnja še čaka...ja, ni prijetno. user posted image

midva sva že dogovorjena, da jo bo oči uvajal. po moje so user posted image bolj navajeni, da oči pride in gre, mamice so pa prvo leto bolj kot ne ves čas na razpolago...

Neposredna povezava do sporočila: 2086
3.3.2009 21:39:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Koooončnooooooooooooooooooooooooo... user posted image user posted image user posted image user posted image Ma kaka lepa rožica je.... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     kaj jaz edina ne morem videt  al kaj  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
3.3.2009 21:42:19   
Olivija*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     kaj jaz edina ne morem videt  al kaj  user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi ne

Neposredna povezava do sporočila: 2088
3.3.2009 21:43:13   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

A v Atlantis si šla sama ali kot vodena telovadba? Ob kateri uri si šla. Ja, drugače je tam res ful toplo.

Danes je imel user posted image dopust in smo šli vsi trije. Ko smo prišli tja (okrog 10:00), je bila vodna aerobika in poln bazen upokojencev, zato smo šli v kaskadne kopeli. Kmalu so se upokojenci preselili na vrh na kolesa in smo bili še v bazenu.

user posted image je bila ful vesela. Imela sva jo v fredovem obroču in ko je videla svoje račke pred njo, je začela tako brcat, da se je res pomikala naprej proti račkam.Kot da bi znala plavat! Ene parkrat je tudi potisnila glavo v vodo, tako da ji je prišla voda v usta in nos, a ni nič jokala, le malo čudno je pogledala user posted image

saj zna....nekje do 7-8 meseca, če jih daš v vodo plavajo ....tauhajo....potem se to baje "pozabi" ....

..mene je vedno ful mikalo.kako bi to bilo....pa si nisem nikoli upala probat...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
3.3.2009 21:45:04   
gold fish
rr nekaj štekauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2090
3.3.2009 22:02:35   
gold fish
...ve pa štrajkateuser posted image ...

...pf...ti maš pa črno pikouser posted image ......saj ne se hecam....... samo Lano bi pa res že rada spoznalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2091
3.3.2009 22:35:43   
meta21
pf jaz tudi ne vidim slikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2092
3.3.2009 22:49:50   
Marsy
Evo, bomo Kaji že zdej začel pijačo (hrano) mešat, da se navadi user posted image .
Hvala gold fish.

Ko smo že pri taščah in tastih. Tast jo je videl samo v porodnišnici, tašča pa pri 4 tednih.

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
3.3.2009 22:55:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Hvala gold fish.

user posted image  

...

< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.3.2009 22:56:01 >

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
3.3.2009 22:58:01   
taja1235

hoj

evo mene...se prej nisva nc tehtali je pojedla rizevo kasico in zaspala in zdej spi ko angelcek in bo spala do zjutraj tam do sedmih...pr nas so noci res namenjene spanju odkar pa zvecer poje milupino riževo kašico pa spi tud do deset ur skupaj..no men pa joške pokajo k u popkorn ;))))) vse tece z mene

no dns sm ji dala skupaj za jest korencka in krompir pa nihotla se je ful zmrdvala .. pol sm ji pa cez pol urce dala samo krompircek je pa ceu kroznik zmazala...tko da zdej jemo posamezno zelenjavo user posted image sej pocasi pa bomo vse jedli..

kdaj lahko zacnejo jest kruh???

glede tašće in tastov pa morm jst rect da je ZLATA....vsako nedeljo nas poavbi na kosilo...tamalo mi cuva kadar rabim in vsak drug dan pride na obisk za pol urce urco da se mal igra z njo...in morm rect da jo ima tamala ful rada
učash pa se kake eurcke dobi v rokce tko da ..... hvala bogu za tako taščo user posted image user posted image user posted image

nc zdej pa grem spat...........vsem sladko nocko nase jenčije pa naj čuvajo angelčki...papa

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
3.3.2009 22:58:29   
taja1235

jaz tudi ne user posted image

js tudi ne vidim ;((((

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
3.3.2009 22:59:07   
Čarli08

Aja, pa še to: imam novo frizuro in se ful dobro počutim user posted image . Po dolgem času sem naredila nekaj za sebe in ne samo za Gala.

Bravo!

Neposredna povezava do sporočila: 2097
3.3.2009 23:32:30   
Lara Croft
U vlaku, u kupeu, sjede zgodna plavuša, časna sestra, Hrvat i Slovenac. Uđe
vlak u tunel, nastane totalni mrak i u mraku se čuje masna šamarčina. Izađe
vlak iz tunela, a Slovenac se drži za obraz i gleda zbunjeno.
Misli se časna "Sigurno je ovaj prostak pipkao plavušu, pa mu je ova vratila
kako spada."
Misli se plavuša "Sigurno je ovaj išao pipkat mene, pa je slučajno dohvatio
časnu, i dobio po zubima."
Misli se Slovenac "Sigurno je ovaj priprosti Hrvat išao pipkat neku od ove
dvije pa sam ja dobio šamarčinu ni kriv ni dužan."
Misli se Hrvat "Kad će opet tunel da mu zaljepim još jednu, majku mu je.bem
slovensku!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
4.3.2009 7:35:53   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
4.3.2009 7:37:18   
gold fish
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?