|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
9.3.2009 9:07:42   
Dorca
Dobro jutro,

moj rotavirus - če je rotavirus??? se me še kar drži, še skos mi je slabo, pa nič ne jem (dobro da sem založena, da bo user posted image imel kaj jesti)!

Ali ima katera že izkušnje s tem, pa koliko časa traja? Men se vse skup vleče že od četrtka!




_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
   RE: Avgustovke 2009
9.3.2009 10:55:48   
opatija
Dobro jutro user posted image !

Upam, da ste lepo spale. Jaz sem spala še kar dobro, tamauček se je zbudil le enkrat in takrat sem morala na wc, sicer pa sem bila komauser posted image Tale banana je res fajn, no pa tudi sprehod od Lucije do Pirana in nazaj je najbrž nekaj pripomogel k temuuser posted image Zvečer me je pošteno bolel hrbet, da o nogah sploh ne govorim, pa spet so mi otekla kolena. Ali se to še kateri dogaja? Meni se je to zgodilo že tretjič in me kar malo skrbiuser posted image

Aprilčica žal nam vandrati po Krasu ni uspelo (ustavili smo se le na večerji), bo pa to definitivno naslednji izletuser posted image Srečnica, da si doma na tako lepem koncu Slovenije. Jaz sem zaljubljena v Kras, je noro lepo pri vas, pa še TAKO dobro hrano imateuser posted image Moj Nik se je očitno vrgel po mami, je pravi gurmanuser posted image Tudi njemu so všeč tartufi, čist je bil navdušen nad pršutom (si ga je kar sam postregel in ga po prvem grižljaju kar vlekel k sebi), sir in olive pa itak obožuje. Kazal je še na teran, vendar si ga ni uspel priboritiuser posted image
Super, da si si malo odpočila in imela čas zaseuser posted image Upam, da ti odobrijo bolniško, te popolnoma razumem! Zdrži še malo, pa pozitivne misli in vse bo OKuser posted image

Kerala glede dopusta z dojenčkom sem še precej neodločena. Idealen čas bo začetek, še bolje konec oktobra, vendar bi šla rada nekam, ker bo še toplo in morje še primerno za kopat. Mikajo me hrvaški otoki vendar so temperature začetek jeseni najbrž že vprašljive. Zato bo letalo najbrž neizbežno, se pa tudi jaz s tako majhnim dojenčkom ne bi upala v zelo oddaljene kraje. Z malo večjim user posted image pa se mi zdijo Karibi še najbolj primerni. Tam je precej čisto in kar je bistveno, ni nobenih nevarnosti za kakšne okužbe. Za dojenčka to sicer ni tako nevarno ker se bo dojil, bolj se mi zdi problematično za Nika, ki pa si hitro s čim postreže in iz svojih izkušen iz Afrike in Azije vem, da so kakšne driske hitro prisotne. Izjema je Mavricius - tam se mi je zdelo popolnoma varno, pa sem bila noseča, videla pa sem kar nekaj turistov z dojenčki in majhnimi otročki. Tja bi šla tudi z dojenčkom brez skrbi, bi pa raje kakšno destinacijo kjer še nismo biliuser posted image

eee35 na telovadbo se še nisem spravila, me je kar sramuser posted image Sem pa bila danes zjutraj že na Rožniku (da me slaba vest ne potolče). Popoldne pa res upam, da bom končno zbasala svoji rit še na telovadbo, ker sem že prav panična zaradi teh kil, da ne govorim o celulitu. Zdaj se mi zdi, da se mi je začel delati že na rokah!user posted image

Muca83 glede mleziva se nič ne sekiraj. Moja prijateljica je uporabljala blazinice od tretjega meseca naprej. Hormončki že delujejouser posted image Z modercem pa se boš najbrž kar morala sprijazniti, čeprav se strinjam, da je groza spati z njim. Jaz sem se po rojstvu Nika morala na hitro sprijazniti z večno mokro pižamo, kljub modrcu in dvema blazinicama, ker sem imela noro veliko mleka. Ko se je tamauček dojil, je meni iz druge joškice dobesedno špricalo. Skos sem bila premočena in še dobro, da sem imela podlogo čez jogi, ker bi ga sicer lahko vrgla stran. Tudi čez dan so bile blazinice za dojenje obvezna oprema, ker če mi jih je zmanjkalo, sem imela na majicah dva velika mokra kroga. Če zgodnje mlezivo kaže na veliko mleka se kar pripraviuser posted image Te "težave" res niso prijetne, je pa dojenje vredno tega. Jaz sem ful uživala, ko sem gledala Nikca, kako zadovoljno je jedeluser posted image Srčno upam, da bom tudi user posted image ki ga nosim pod srčkom, lahko tako dolgo dojila.

Tejči77 Tudi jaz ne vem, kako bo z vozičkanjem, ko dobimo user posted image . Nik bo 24.3. star dve leti, pa se še vedno kar rad pelje (še posebno če je utrujen) in super dolgo spi v njem. V soboto je spal kar tri ure. Upam, da se bo vseeno malo odvadil vozička pred rojstvom user posted image , ker se bojim da bo žalosten, če mu user posted image vzame voziček. To se je zgodilo pri moji prijateljici. Njena hčerkica je doživljala ornk izpade, ker je mislila da bo šla v voziček ona, je šla pa novorojena sestrica.

Glede kreme za mazanje trebuščka: jaz sem se v prvi user posted image mazala s chicco-vima kremama proti strijam za trebuh in prsa in sta obe super. Nimam niti ene strije. Po joškicah sem jih po porodu dobila, ker sem imela naenkrat ogromno mleka in mi je okoli bradavic vse popokalo, pa je z mazanjem v enem tednu vse izginilo. Tokrat bom uporabljala iste kreme.

Drage user posted image , čuvajte in božajte trebuščke, pa glejte, da si naredite čim lepši danuser posted image !

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
   RE: Avgustovke 2009
9.3.2009 12:22:19   
Drnula
user posted image user posted image Opa Sulfinija... pri nas se res ne obdarujemo toliko. Kaka knjiga, rožica ali torta. Moj od mene že dolgo ni dobil nič razen torte ali nabranih rožic. Bo letos morda knjigo  
Jaz imam preglede redno na točno 4 tedne, potem se bodo skrajšali na 3 tedne in zadnje dva ali tri pregledi na 2tedna. Takrat si itak že na koncu in ti UZji ne pomenijo več toliko kot zdajle. Jaz tudi komaj čakam jutri.
Zdajle pa čakam, da pride ena punca, prva kandidatka za moje nadomeščanje.

Mlezivo , meni je pred porodom - morda kak mesec prej, priteklo ven morda par kapljic, če sem si stisnila in bila hkrati pod vročim tušem. Po porodu pa so mi joški skoz puščali. Začelo se je v porodnišnici, ko sem se 3. dan po porodu zbudila zjutraj premražena, čist mokra in nisem poštekala za kaj gre. Potackane majice in rjuhe so bile stalnica še 16m po porodu user posted image


(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
   RE: Avgustovke 2009
9.3.2009 12:26:36   
irency84
user posted image Hey moje nosečke user posted image

Najprej res smola zame, ker prihajam res redko na ta forum, preprosto ne najdem časa, da bi brala vaše forume. Zdaj imam toooliko dela s pripravam na poroko, poročim se 20. junija, in res zavzame veliko časa s samimi pripravami in obveznosti, ki se tičejo tega. Ampak ko pa pridem na forum, imam pa tooooliko za prebrat, da se kr malo otrudim med samim branjem :).  Sem na tekočem, da ste eni že  nabavili vozičke za vaše malčke eni se v to pripravljate, jaz pa še kr čakam, bom po poroki user posted image .

Danes imam pregled in komaj čakam, da vidim spet našega otročka, dones bom zvedla tudi spol, čeprav sem na začetku nosečnosti rekla, da ne bom spraševala o spolu, zdaj pa kr ne morem mimo tega, da ne bom vprašala. Upam in želim si, da bo drugače vse uredu.

Vsem nosečkam želim lep in prijeten teden do naslednjega branja oz pisanja :).

Upam da bom našla čas, da vam napišem, kako je bilo na pregledu.

Z lepimi pozdravčki Irena

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
   RE: Avgustovke 2009
9.3.2009 12:58:03   
TjasaJ
Ojla souser posted image !

Spet vidim, da ste vse ok, za rezultate AC pa držim pesti! Spet nas je več in upam, da bo kaj prostora v porodnišnicah user posted image .

Jaz sem še vedno brez interneta doma in le redko vas uspem prebrat. Uživajte v nakupih, v brcah in v izbiranju imen!!! Več pa povem, ko bo več časa...

(odgovor članu irency84)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
   RE: Avgustovke 2009
9.3.2009 13:26:48   
hel32
Dober dan vsemuser posted image ,sem bolj malo na forumu ker kr naprej počivam,imam namreč malo povišan pritisk,ampak samo pri g tako,da mi ga sestra meri kar 3 krat,sem bila na vseh preiskavah pri intrenistu v bolnici,pa pri kardiologu pa je vse v redu z srcem in pritiskom,se namreč sam umiri od150/90 v pol urah nazaj na 110/60,verjetno nervoza.
Ker sem se prevač zredila v 2 tednih(1,5kg),imam strogo dieto brez soli in en sadni dan na teden,tako da je tista kilca že šla dol.
Preglede pa imam na dva tedna in vsakokrat marom dat vodo,zaradi beljakovin,in vsakokrat mi z UZ zmeri user posted image ,zdaj sem
v15t5dni in velik 9 cm!
Upam samo da mi ne bo treba v bolnico na koncu, ker sem bila že v prviuser posted image  cel mesec in pol,vam povem ni lušno.
Prve metuljčke čutim že kak teden,takrat,ko ležim.
Naslednji pregled imam 18.3.,uživajte in božajte svoje trebuščke,moj je že kr velik,prvič se mi še ni tako fejst vidlo!

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu TjasaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
   RE: Avgustovke 2009
9.3.2009 13:30:42   
šivilja
Muca83 meni je patronažna sestra po drugem porodu povedala bolj udobno varianto od modrčka, pa še bolj diha. Torej vzameš tiste mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo (dobiš jih tudi po porodu), ki jih prodajajo v Sanolaborju in DM in prerežeš tisti del, ki naj bi ti prišel med noge. To potem navlečeš nase okoli prsi in nato notri pred prsi položiš po dolgem na četrtine zloženo tetra plenico. meni je bilo dosti bolj udobno odmodrčka in blazinic.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
   RE: Avgustovke 2009
9.3.2009 14:17:59   
aprilčica07
Joj, kako sem besna.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem bla pr dohtarju, ni bla moja osebna zdravnica,  ampak je bil en čudak star ko zemlja, ki jo je nadomeščal....  in me je gledal debelo, ko sem ga prosila, če bi lahko bla na bolovanju? ma kreten zarukani, res ne morem drugega rečt.... me hotel, da grem jutri kr delam.. ma haloo??? nevem no.. pol mi je pa sestra šla tolko na roko, da je vskočila v besedo in rekla, da naj mi da vsaj do petka bolniško... mukoma mukoma je pol napisal uni bolniški list.. za kozlat res..  nič nisem na bolovanju, zadnje sem bla enih 5 let nazaj in zdaj ko rabim pa tako.. ma naj gre vse nekam... bandauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj samo upam, da bo vsaaj moja g imela več razumevanja in me bo pustila doma, dokler nevem ali je otroček ok ali ne...

Se opravičujem, ampak me je tolko razpiz..., da sem se mogla tle gori zlajat.. evo, zdaj je še bolše..user posted image user posted image


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
   RE: Avgustovke 2009
9.3.2009 14:40:47   
šivilja
Ja, včasih jih res ne razumeš, kot da bi šla bolniška iz njegovega žepa. K sreči imam jaz razumevajočo zdravnico in ginekologa, ki razumeta težave in me podpirata. Aprilčica07 ne obupaj, je pa grozno - kaj pa on ve kako se ti počutiš.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
   RE: Avgustovke 2009
9.3.2009 14:47:06   
eee35
Dorca: možno, da je res virus, jaz na tvojem mestu ne bi se dotikala mleka, pa mlečnih izdelkov, ker znajo še dodatno podražiti želodec. Predvsem veliko pij - kakšen nesladkan čaj, da ne zgubiš veliko tekočine, pa probaj mogoče jest prepečenec, ni vrhunsko okusen, ampak za takšen bog želodec kar v redu, pa tudi, če kakšen košček tu pa tam poješ. A si bila pri zdravniku?
Aprilčica 07: raje ne komentiram čist tako, kot bi rada, ker bi bile tukaj same pike, res je svinjarija, strinjam se, pa še najbolj me živcira glih to, kaj si rekla, da 5 let niti enkrat na bolniško nisi šla, ko pa jo res rabiš, pa nula, kot bi prosila za zlato - isto jaz neumna, hodim v službo s prehladi, zvitimi gležnji pa tako naprej, namesto, da razmišljam predvsem o svojem zdravju. Itak nobenega to ne zanima.... Mogoče bi morala neki živčni izpad dobiti tam, pa bi ti ta star kozel napisal par dni....

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
   RE: Avgustovke 2009
9.3.2009 15:04:29   
aprilčica07
šivilja, eee35: hvala za tolažbo:):):)user posted image user posted image

saj zdaj sem se že skulirala in lažje diham, ampak res sem bla jezna.... sicer upam, da mi bo moja g šla na roko in bom lahko doma, ampak nisem pričakovala, da bo splošni zdravnik, ki bi o tem mogel tudi kaj vedet tako butasto odreagiral kot je ta, ki je danes bil tam... mi je žal, da nisem zjutraj vprašala kateri dohtar dela, bi si pršparala malo živcev in imela malo več miru..

res, kot sta napisali, težko jih je razumet...  ampak sem zdaj bolša, samo nekomu sem se mogla potožit:):):)

a veste, da je pr nas snežilO? je bla prav snežna ploha, pred ene pol urce, zdaj pa že sonce sije........ user posted image user posted image


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
   RE: Avgustovke 2009
9.3.2009 19:11:26   
Piha
Hoj srečkeuser posted image

Po dolgem času spet ... malo časa da vam kaj natipkam.. sam tok napišete , da si do konca branja komaj zapomim vse vaše tegobe...

AC je že bogato mimo , vse ki jo še imate, res brez panike, ne boli in res res res zelo majhna je verjetnost stranskih učinkov in to vam tudi vse razložijo po posegu. Najprijetnejši del dneva, ko jo imaš, je pa seveda počivanje in klepetanje s sonosečkami do odpusta... Doplačevanje za Fish je stran metanje denarja, ker premalo pokaže, klicanje na genetiko pred iztekom treh tednov od posega pa zguba časa , ker analiza pač potrebuje svoj čas... če osebje motiš s svojimi klici prej, imajo nosečke, ki so ravno takrat ko kličeš na posegu , pač toliko manj pozornosti od personala, ki je tam zaposlen.
No pa s terapijo Magnesola jaz tudi bolniške sploh nisem rabila... je res odgnal vse "ščipanje"

Tud današnji moj pregled je bil BP. Jaz vesela , g zadovoljen, da lepo skrbim za njegovega pacientka....

Za nosečniške hlače in druge oblekce, res res lepe in udobne si oglejte ali obiščite trgovine ..www.mutsy.com... , cene primerljive s HM in CA , pa men se tud Kepica v BTC-ju ne zdi pretirano draga ima pa odlično ponudbo v primerjavi s Popkom. Ful primerne zgornje dele z malo potrpljenja sem pa našla tudi v Zari in v Street One trgovinah v njihovi redni ponudbi .

Vozičke gledam zaenkrat samo na sprehodih .. vsak je po svoje privlačen... edini, ki mi je zares grddd je un Stoke , meni je kot ena cestna svetila, sploh ko mu nadeneš športni del... Nejlepši so mi Jane... sam ker je naš izbor zaenkrat samo internetni ... se midva z možem odločava med Mutsy&Hartan... jaz pa solo navijam za PP pliko user posted image

Naslednje srečanje z našim user posted image  je v četrtek 12.03 - UZ samopl  , tko malo za hec da vidimo, če je tud pikica... ki je sedaj res že kar pikaaaaa preživela AC ugodno ... pol pa sam še čakamo izvid AC in MF... ker dokler ni tega, tud pri mojem g ni možnosti naročanja v naprej, da si rezerviram ugodno uro ...do sedaj sem si vse lahko urejala za 2 pregleda v naprej..

Aja pa še to... jaz imam čist redno oskrbo v našem ZD, izvid vode imam pred vsakim pregledom, kri sem imela do sedaj 1x, imam pa spet za pregled ob MF... za naprej sploh nisem spraševala, ker so res čist čist preveč prijazni vsi ... da bi imela razlog za težit ... čakam pa na vse preglede max 15 min. Bom pa vesela vaših info o krvnih preiskavah, da bom naslednjič vsaj vedela kaj ?

Lepo božajte vse svoje Pikice, ugodno nakupujte, in predvsem pazite naseuser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
   RE: Avgustovke 2009
9.3.2009 21:31:26   
Muca83
Živjo punce!No, jaz sem imela pa danes pregled, nisem pričakovala, ampak je kljub temu bil tudi UZ user posted image user posted image Bila sem presrečna, da sem spet lahko videla svojo pikico. Res je bilo zelo zelo na hitro, je samo poiskala srček, potem sva ga poslušali s to isto UZ napravo, na koncu je pa še na 3D preklopila toliko, da mi je slikco sprintala. In tokrat je bil bejbi celo zbujen. Hehehe

In potem je vprašala, če me spol zanima, tako kot že na NS. In je spet ista informacija kot na NS - očitno res punčko pričakujemo. Je rekla, da je zdaj pa že kar precej sigurno, po morfologiji bom pa lahko prepričana. No, saj jaz sem česarkoli vesela, samo da bo zdrav, je pa vseeno malo fino pričakovati punčko, ker imajo vsi okrog mene fantičke. user posted image

Sem pa dobila tudi eno manj lepo novico... Povedala mi je, da imam posteljico spredaj priraščeno in bom zato baje kasneje čutila prve gibe user posted image Bo treba baje kr počakat do 20. tedna ali še več. Ah... pa saj najbrž bo hitro minilo.

Podatki za seznamček:
starost 26 let - smo se postarali user posted image
naslednji pregled 07.04. - morfologija




(odgovor članu Piha)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
   RE: Avgustovke 2009
10.3.2009 6:36:20   
kargo
Pozdravljene souser posted image .
Vedno več nas je,super,več glav več veuser posted image .
Včeraj sem imela redni pregled,čeprav sem imela uro sem se načakala,tako da sem mislila da bom rodilauser posted image .Moja ginekologinja je bila še zraven ambulante dežurna,tako da so jo kar naprej klicali na oddelek.Ampak se je splačalo čakati.Z našo user posted image  je vse super,pomaknila se je malo višje,srček lepo bije,prav lepo ga je bilo poslušati.Povedala sem ji tudi,da sem prejšnji teden omedlela(se je to kateri že zgodilo) nisem imela nobenih predznakov tako,da sem se še kar ustrašla,glede na to da s pritiskom nimam problemov,ampak je rekla da je to včasih normalno,predvsem v prvi nosečnosti,seveda pa se ne sme ponoviti.
Za - kilograme(od kar sem noseča,jutri bom 17t,sem shujšala 5 kg)mi pa je rekla,da je baje tudi normalno v prvih 3 mesecih,da včasih izgubljaš na teži,boma pa naslednjič videle kako bo,če ne me bo pa dala naprej na preiskave.To se mi zdi prav smešno,včasih sem si želela kakšno kilo manj pa ni šlo in šlo,zdaj ko sem pa noseča,jih pa imam takoj manj kot pa pred zanositvijo,pa jem toliko,da mi je včasih že nerodnouser posted image .26.3 sem naročena na morfologijo in za laboratorij,kri in vodo,kri morem dati ker še nisem prebolela toxe.Juhuhu spet igleuser posted image user posted image A je mogoče že katera bila na MF?Zanima me,a moreš prej povedat,če hočeš da preide dragi zraven ali ga lahko kar zraven pripelješ?Ali ti lahko tukaj na MF posnamejo cd?
Aprilčica ti se pa ne sekiraj zaradi tistega starega zakopleksanega mačista,ki misli da je pojedel vso znanost sveta in ga pošlji nekam.Počakaj na svojo zdravnico ali pojdi svoji g.,ne bi smelo biti problema za bolniško,če ne pa zateži,da te boli križ in da se slabo počutiš.Joj me razkoplje tako,včasih bi lahko kar znorela,tudi jaz nisem v 12 latih bila v bolniški niti en dan,pa sem imela ful probleme da sem zdaj,pa še sam šef mi je rekel,da mi ne more dat primernega dela za mene in da je bolši če grem v bolniško,halo.Če ne bi krvavela in bila v bolnici bi bila zdaj že v službi.
Pa saj se vse zavedamo,da nosečnost ni bolezen,ampak bi mogli včasih ti bogovi od zdravnikov res vedeti,da je vsako leto več problemov in da nimamo vse služb,v katerih lepo sediš in pišeš receptov.O dosti je sem že zabluzlauser posted image .
Vidim,da že kar pospešeno gledate vozičke in druge stvari ter nakupujete,blagor vam ,jaz še iščem voljo.
Dorca ti se pa le vredo pozdravi do konca in počivaj.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
   RE: Avgustovke 2009
10.3.2009 7:31:06   
tejči77
Aprilčica, user posted image user posted image user posted image
Piha, tale Mutsy ima zgleda samo vozičke, nič nisem našla o nosečniških oblekah.
Kargo, a ti pa hujšaš, verjetno si veliko bruhala?
muca 83 user posted image  za user posted image .


_____________________________

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.


Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
   RE: Avgustovke 2009
10.3.2009 7:32:55   
tejči77
Jaz sem pa šla včeraj gledat v BC za tole banana blazino in pri nas v Celju je nimajo. V pikapolonici stane pa 60€. user posted image

A mogoče katera ve kje bi se dalo dobit stiropor kroglice? Jaz bi si jo potem sama naredila.

_____________________________

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.


Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
   RE: Avgustovke 2009
10.3.2009 8:47:15   
Anonimen
Ojla čveke... Dolgo se vam že nisem oglasila... Sploh nevem kdaj nazadnje... Prejšnji teden sem imela pregledek, ampak mislim, da sem to že povedala... Tudi to, da sem do zdaj že cca. 6-7-kg izgubila, namesto da bi kaj pridobila, ampak me je sestra pohvalila, da sem pridna, ker imam zadosti zalog in se mi ni treba redit user posted image user posted image user posted image

Sicer sem ravno od zdravnika, ker sem morala odnesti novo potrdilo za podaljšanje bolniške. Zdej pa spet čakanje na odgovor komisije user posted image user posted image user posted image

Moje nočno lulanje se je malo umirilo, trebušček se napihuje, tko da počasi že zgledam noseča user posted image user posted image user posted image

Kako ste ve kej? Berem da vas že kar nekaj spi z blazino... Meni še kar gre - tudi delno na trebuhu še lahko ajam user posted image user posted image user posted image   Hvala Bogu, ker sicer verjetno nič ne bi spala user posted image

No šibam zdej malo nekaj pojest pa se tipkamo kej... user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2692
   RE: Avgustovke 2009
10.3.2009 9:14:25   
Dorca
Dobro jutro,

eee35 hvala za nasvet, pri zdravniku nisem bila, sem včerej klicala, ker sem bla že čist aut, pa se mi noben bog ni oglasil, se mi je pa očitno začelo malo boljšati, ker sem bila včerej zvečer že skor ok, danes mi je pa pol manj slabo kot včeraj - upam, da gre na bolje. Jutri imam pa gin. tako da bomo vidl, če je vse ok - upam!

Tako lepo vreme, mi pa čepimo v službiuser posted image , namesto da bi se nastavljale sončku kje na obali, oh ja pobožne želje...

Sem se že zbudila, zdej grem pa delatuser posted image


_____________________________

Kdor nima otrok, ne ve, čemu ljubezen. (italijanski pregovor)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
   RE: Avgustovke 2009
10.3.2009 10:18:02   
lara27
Pozdravljene user posted image !
Evo mene z pregleda vse je o.k danes smo poslušali user posted image srček in user posted image je ravno takrat brcnil.
Moram povedati ,da sem bila malo razočarana ,ker nisem imela ultrazvoka, da bi videla pikico.
Rezultati izvidov so vredu protitelesa neg. toxa je tud neg. tako ,da morem dati spet kri pred naslednjim pregledom zredila se nisem nič sem na isti teži kot sem bila na prejšnjem pregledu.
Naslednji pregled je MF 20.4. in greva z mojim skupaj takrat bom tudi vprašala za spol ,ker me že firbec matra.

Lep dan vam želim še naprej.

(odgovor članu Dorca)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
   RE: Avgustovke 2009
10.3.2009 12:10:07   
modrasmotka
ojla
živa25 user posted image
user posted image
kako je potem to z komisijo?mene so tut dal v bolniško,pa vem le to da ko mam naslednjič pregled moram do os.zdravnice prinesit nekak recept,ker te dajo na komisijo.se vid da nimam izkušenj z tem ko nisem  let  že bla v bolniški.kaj to pomeni da te dajo na komisijo?user posted image
v primerjavi ko berem vaše probleme glede spanja sem jst veeeeliiiik zaspanček.spim celo noč do 11-12 kojker me nahod malo heca da si dimnik ščistimuser posted image ,se že sprašujem kako bo potem ko bo sonček na svetu ko bodo krajše nočiuser posted image .enostavno zvečer  zaspim na boku noge čez mojega lubija in me zmanka.
drgač pa že 3 dni narahlo če se umirim in napol sedečem položaju sedim na postelji občutim brcike našega sončekauser posted image tk lep občutek ko se use neki na novo dogaja neznam opisat sj vete kaj mislim.
no lep sončen dan vam še želim paposkusmo ga čim bolje izkoristiti.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara27)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
   RE: Avgustovke 2009
10.3.2009 12:11:50   
modrasmotka
no jst sm hotla sam ime nicka skopirat k sm bolj pozabljiva sm pa slikco tut zram
se opravičujemuser posted image

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
   RE: Avgustovke 2009
10.3.2009 12:20:37   
Anonimen
hehehheehehhe  ni panike
Od G boš potrebovala potrdilo, da naj ti podaljšajo bolniško in tisto neseš osebnemu zdravniku. Od pa podatke in kartoteko pošlje na komisijo. Pol pa čakaš na odgovor....

(odgovor članu modrasmotka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
   RE: Avgustovke 2009
10.3.2009 12:49:29   
kargo
Hojla tejči77,celo nosečnost do zdaj sem bruhala samo enkrat,zato se mi pa zdi čudno,da hujšam.
Glede stiropor kroglic,lahko jih dobiš v hobi trgovinah Prometej ali kateri drugi,dela jih pa marianne hobby iz Avstrije,sam je pač tako da so pakirane po 75g saj tu pri nas,stanejo pa 3,5 evra.Jaz jih uporabljam za lutke in hugece.Osebno mislim,ker sem si tudi jaz jo mislila zašivati,da se ne splača,ker boš dala isto za stiropor in blago.Zakaj pa ne rečeš tam v trgovini naj ti jo naročijo,men so jo in sem jo dobila v 3 dneh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
   RE: Avgustovke 2009
10.3.2009 13:34:52   
altaja
Glede materinske blazine: a je to mogoče to?

http://cgi.ebay.at/BEZUG-THERALINE-STILLKISSENBEZUG-zu-170-CM-STILLKISSEN_W0QQitemZ170303622339QQcmdZViewItemQQptZDE_Baby_Kind_Babypflege_Stillzubeh%C3%83%C2%B6r?hash=item170303622339&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1318
 

Če katera obvlada nemško..moja nemščina je bolj osnovna...

Glede stiropor kroglic..po mojem bi se dalo v kakem Merkurju to dobit al pa kaki drugi tovrstni trgovini. Ne vem no, bi blo za vprašat.

(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
   RE: Avgustovke 2009
10.3.2009 13:46:35   
tejči77
altaja, zgleda čist ta prava, kaj je not pa nevem, mi nemščina nekak ne greuser posted image
kargo, to so pa zasoljene cene. Bom povprašala pri proizvajalcih stiropora, ker mora to nekdo tudi pri nas delat. Sem zasledila, da eden na bolhi prodaja 250l stirop kroglic po 30€, torej morajo v Prometeju imet konkretno maržo.

_____________________________

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.


Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?