živa
|
Hoj! Sem utrujena in se mi res ne da pisat, ampak moram, no. Valči, pa daj no mir. Fiziološko so otroci zmožni nadzirati urin pri letu in pol, ne prej. (naj me kaka medicinka popravi, če sem kaj zgrešila, ampak kolikor vem, je tako.) Glej, moj N. je bil tudi od leta in pol brez plenice, ampak ne tako, da je povedal, ampak tako, da sem ga vsaki dve-tri ure dala na kahlo in se je potrudil in lulal, kakal je pa itak v hlače do letošnje jeseni. Ponoči je bil suh pri 2 letih in pol, ko je tudi podnevi že povedal, da ga lulat. Skratka, tudi čvergija mislim poleti prvič dati na kahlo, je pa res, da že zdaj čisto obožuje N., ko ta lula v kahlo, in da je čisto ubrisan na kahlo, samo da jo prinesem v sobo . Itak pa ne lula vanjo, raje pleza dol in gor in pomaka vanjo roke in jo prevrača in še kaj . Kasija, uživaj na bolniški . Ko boš kaj sama z E. in boš želela družbo, pa pokliči, gremo lahko na kak sprehod z deco. Moj itak kar naprej dela. Mehurčica, tebi naj gredo pa besede tvoje šefice skozi eno uho noter, skozi drugo ven. Jaz se tudi pogosto zasekiram, ko me gnjavijo zaradi študija in člankov in drugih obveznosti, jaz pa po 5 tednov na bolniški, ampak kaj naj. Ena moja sodelavka, ki je že upokojena, je enkrat rekla: ko boš pogledala nazaj, ali boš rekla, joj, škoda, da nisem bila več v službi, ali pa škoda, da nisem bila več z otroki? Ok, toliko se spomnim. Lep preostanek dneva žena vam želim, lp, živa
|