|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
20.7.2009 10:50:39   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

dobro torej v sredo ob 10h pri epicentru(baby centru)...olive??

ja v sredo malo po 10h na koncu epic stavbe (pri igralih).

pridite še ostale: Oliva, zoja10, cveka, copka, katmat... in tudi ostale iz bližnje in daljne okolice.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 851
20.7.2009 10:53:56   
Blueeyes

nč grem dat enga spat z drugim pa na teraso...user posted image

ja ja, vitamin D je pomemben user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 852
20.7.2009 10:55:40   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake
KatMat Kako pa maš nastavljeno ti tole kamero?user posted image

to je pa skrivost... sicer zdej maš tud ti msn, pa boš mogoče kej tud ti našla zanimivga.. he he

vidim da se dobite??.. uživajte, pa kakšno slikco naredte 

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 20.7.2009 10:57:20 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 853
20.7.2009 10:57:42   
lake
Ampak nimam kamereuser posted image .
Glih do Postojne se mi ne ljubi vozt, tko da bom počakala da se dobimo v Ljubljani.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 854
20.7.2009 10:59:31   
maja1488

maja iz kje si že ti??...sory k si ne zapomnem

Ilirska Bistrica

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 855
20.7.2009 11:02:34   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

pridite še ostale: Oliva, zoja10, cveka, copka, katmat... in tudi ostale iz bližnje in daljne okolice.

Zmenjeno.

Evo moja se prebuja. Smo ji na dopustu čisto ritem sesuli. Tavečja je ob sedmih v spalnico prišla in pela na vse grlo. Potem zarja ni mogla nazaj zaspat... in očitno bo rabla še neki časa, da pride na stare tire. Al pa tudi ne bo, in bomo dobili nove.

Grem futrat, pol pa kej likat. Smo prnesli sam umazane cunje domov.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 856
20.7.2009 11:06:09   
Blueeyes
grem dojit, obest perilo in barvat klopco.. ajde

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 857
20.7.2009 11:08:06   
lake
Ko boš pa končala z likanjem pa še k men prid, ko boš glih ulavfana user posted image , si vsakič rečem da bom sprot likala, pa se vsakič kup nabere. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 858
20.7.2009 11:09:02   
Dudica1

ok.
a to je naprej dol od bc-ja ali pred bc-jem??

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 859
20.7.2009 11:14:14   
maja1488

ok.
a to je naprej dol od bc-ja ali pred bc-jem??

naprej, tam kjer je merkur, če se prav spomenem. leela, popravui, če se motim

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 860
20.7.2009 11:30:57   
Dudica1
aja to pol sploh ni tle pr BC ampak pr merkurju še mal neprej...ko so neka igrišča?nism pa vidla da bi bil kakšen kafič...no sej ni važn parkiram nekje v senci pol pa poiščem user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 861
20.7.2009 11:39:28   
lake
Da ne boste pozable fotoaparata sabo, pa slikic prpopat na RR.

Zdej greva pa do trgovine, dokler še ni tok zlo vroče, samo še vedni nimam pojma kaj naj kuham.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 862
20.7.2009 11:41:13   
Dudica1
jaz bom makarone in ragu pa zeleno solato

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 863
20.7.2009 11:42:53   
OliveOyl
Sem videla,da se dobite..me ne bo.

Jih ima še doma,z vsem tremi no way..user posted image user posted image  sama s Tino pa tud še ne,ker ne mara lupince in se dere kot jesihar.

dudi jaz nisem še nič dobila

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 864
20.7.2009 11:53:11   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Jih ima še doma,z vsem tremi no way..user posted image user posted image  sama s Tino pa tud še ne,ker ne mara lupince in se dere kot jesihar.

valda z vsemi tremi user posted image

lahko pa se enkrat z vsemi mulčki dobimo user posted image
sam takrat bo pivo, ne kava user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 865
20.7.2009 12:06:44   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

valda z vsemi tremi user posted image

lahko pa se enkrat z vsemi mulčki dobimo user posted image
sam takrat bo pivo, ne kava user posted image

če ne še kaj močnejšega user posted image user posted image user posted image

olive pa drugič user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 866
20.7.2009 12:38:40   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6
VPRAŠANJE - predvsem za tiste, ki dojite - kaj oz. koliko jeste čez dan? Čist tko me zanima, ker imam občutek, da se samo bašem. Ves čas mislim le na to, da moram jesti in piti, da bo dovolj mleka. Ampak koliko je v resnici treba npr. več pojesti, da je dovolj mleka oz. da je mleko dovolj močno?  Ali je pomembno samo, da je hrana "prava" (beljakovine)? Pa še to - ali imate še vedno krčke? Pri nas se mi zdi, da se počasi končuje. Zdaj probavam jesti več zelenjave in sadja, pa tudi kakšno skodelico mleka bi rada poskusila. Mogoče je še prehitro?

V bistvu jem in pijem manj, kot bi verjetno morala. To je davek, ki ga plačujem zaradi starejše hčerke, ki ni v vrtcu. Tašča sicer ful pomaga, ampak tudi sama želim čim več časa preživeti z njo... in kdor je že imel 20-mesečnega otroka ve, da je to full time job. Zjutraj ponavadi pojem 2 kosa kruha z maslom in medom in skledico kislega mleka (pri nas je bilo zelo malo krčev in še to le kak teden, dva). Potem kakšne 4-5 ur kasneje kosilo - vmes, če uspe, pojem kakšen kos sadja (nektarina, jabolko, banana). In potem spet kakšne 4 ure kasneje večerjo - mlečni riž ali kar ostane od kosila. Vmes se pogosto zgodi, da ne pojem ničesar. Ko je v bajti mir in mularija spi, pa okoli 22h pojem še kakšen kos sadja ali lubenico. Glede pitja - spijem okoli liter čajev - bodisi za dojenje ali pa otroške proti krčem - in okoli liter vode, soka ipd. V bistvu se izogibam pijačam z mehurčki, kavi in pravemu čaju. Zelje, fižol, grah sem že vse jedla v manjših količinah. Mislim, da je pomembno, da je hrana konkretna, zato tudi pri živalskih beljakovinah ne šparam - ampak imamo srečo, da vsaj zaenkrat ni videti, da bi bila user posted image  na kaj alergična.

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
kakšnega okusa pa je sezamov čaj? bom morala probati, mi zna biti všeč!

Malo verjetno. Jaz si ga sicer nisem sladkala - mogoče je cukran boljši. Počakala sem, da se shladi in ga pač poskusila čim hitreje spiti. Ni pa tako grozno, da se ga ne bi dalo piti.

Mama11 Kok je luškan, pa kok paše v kart. Še nagnjen ke tko kot da ga bo glih kar z ovinka odneslo. user posted image

Se strinjam, čeprav ni moj user posted image .

Potem se je v naši vasi zgodila še tragedija med igranjem nogometa-če ste brale kaj... user posted image user posted image
.
.
.
A vas je kaj strah nove gripe?Tole je verjetno za naše user posted image  kar mal narobe če dobijo a ne?user posted image

Žal nisem nič brala, tudi poročila mi ponavadi uidejo... sem pa prebrala obnovo od Dudice.

Gripe me je strah, ampak samo zaradi mojih deklic.

user posted image

za seznam

zdajle pijem žajblov čaj, jak

Ful dobra fotka, res angelček user posted image . Mogoče se motim, ampak ali ni žajbelj slab za mleko - vem, da eno zelišče definitivno zmanjšuje količino mleka, ne bom pa dala roko v ogenj, da je žajbelj.

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
ojjojjj

??

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Me pa spet skrbi Hanino polivanje in pridobivanje teže. Res veliko mi poliva, kljub dvignjenemu vzglavju in temu, da jo po dojenju držim še kake pol ure pokonci. Poliva npr. po 2 urah po hranjenju, to se mi pa zdi kar malo čudno, a ni? A mogoče ma kera kak nasvet, izkušnjo? Na teži pa tudi malo pridobiva- v 5 dneh 60 gramov. Ne vem kaj naj...

Žal ne vem, kaj ti svetovati. Mogoče bi bilo dobro, če bi poklicala svetovalke LLL ali dala vprašanje na med.over.net
Pa še glede tehtanja - tehtaj na teden ali dva tedna, da se ne boš preveč obremenjevala. Pri user posted image  naredi ful razlike, že če se pred tehtanjem pokaka ali bolj konkretno polula - kaj pa je tistih nekaj gramov.

Kje pa se dobi sezamov čaj?

Si ga moraš kar sama skuhat user posted image . 10 minut naj ti vre po žlička sezama na dcl vode. Sezam lahko potem tudi poješ. Pakiran sezam pa dobiš v katerikoli večji trgovini.

Na srečanje nas ne bo (ne bi mogla starejše pustiti doma), ampak kakšne fotke s srečanja bodo pa dobrodošle.

Jaz sem že speglala, vse tukaj prebrala, odgovorila, mularija pa še kar spi... nič, grem nohte spedenat pa brat Popolno ljubimko user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 867
20.7.2009 12:48:10   
Pikicapokica6

Ko boš pa končala z likanjem pa še k men prid, ko boš glih ulavfana user posted image , si vsakič rečem da bom sprot likala, pa se vsakič kup nabere. 

Kaj je že to likanjeuser posted image user posted image  Jaz perem vse cunje od tamejčkane na 60 stopinj in jih ne likam (tko mi je tud patronažna rekla, da jih ni treba), mož si mora likat samuser posted image , tavelka ima pa itak ves čas pajkice in elastične majčke, ki jih takoj po sušenju lepo zložim, pa niso nič zmečkane. Tolk o likanjuuser posted image  Hvala bogu moj ne nosi srajc, ker potem bi bla pa boga. Glede na to, da sem zadnjič naštela 54 majc, ki jih hb zna sam zlikat, si ne predstavljam, da bi imel toliko srajc, saj te bi mogla pa jaz likat.

mama11 - si ne predstavljam imet še tavelko doma, tko da vsaka ti čast. In verjamem, da zmanjka časa za kakšen konkreten, predvsem pa miren obrok. Jaz tud zadnje čase že mal probavam razširit moj meni. Zaenkrat je ok. Edino mal manj se bom basala od zdaj naprej.....če mi bo ratalouser posted image .

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.7.2009 12:54:21   
maja1488
Tudi jaz občudujem vse tiste, ki ste cel dan z dvema ali večimi. Svaka čast. Saj najbrž se navadiš ampak vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 869
20.7.2009 12:54:25   
Dudica1
mama11 jaz sm si pa včeraj imela čas zrihtat nohtke...a mogoče veš če se uni gel za nohte tud tko kje kupi al maš samo pri manikerki??
sm si spilla pa nalakerila pa ene nalepkice gor dala...ful bi si delala francosko pa ne znam sama...a ma katera kakšno idejo kato izpeljemuser posted image
Kje dobim te prahce in lake za te poslikaveuser posted image

Rada bi mela takele:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 870
20.7.2009 12:57:21   
Leela

aja to pol sploh ni tle pr BC ampak pr merkurju še mal neprej...ko so neka igrišča?nism pa vidla da bi bil kakšen kafič...no sej ni važn parkiram nekje v senci pol pa poiščem user posted image

ja točno tam, od merkurja še naprej.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.7.2009 13:02:07   
Dudica1

ok potem pa že vem kje je...hvala...user posted image ...se vidimo torej v sredo...jaz bom najbrž ob 10h že tam

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 872
20.7.2009 13:05:49   
maja1488

ok potem pa že vem kje je...hvala...user posted image ...se vidimo torej v sredo...jaz bom najbrž ob 10h že tam

jst tudi, kje v senci v avtu dojila user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 873
20.7.2009 13:07:28   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Ful dobra fotka, res angelček user posted image . Mogoče se motim, ampak ali ni žajbelj slab za mleko - vem, da eno zelišče definitivno zmanjšuje količino mleka, ne bom pa dala roko v ogenj, da je žajbelj.

Hvala za komplimente.
Drugače pa ne dojim, tako da ne bo težav. Žajbelj je pa drugače res precej močna zadeva in se ga več kot eno šalco na dan ne sme spit, četudi ne dojiš.

Tanja_  jaz mislim, da ima tvoja punčka refluks. Vem, da se izvajajo pri tem antirefluksni ukrepi. malo pobrskaj po netu. Mine samo od sebe, ko se mišica zapiralka dovolj okrepi. Ali pa pokliči pediatra kaj narediti.
Zna biti pa zoprno za dojenčka, ker ko se vrne mleko gor gre gor tudi kislina kar pa peče.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 874
20.7.2009 13:08:08   
Leela
oki doki

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?