|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 18:48:02   
Anonimen
Ah, ja. Tako kot vedno ste spet začele ena drugi dokazovat, katera je boljša. user posted image  A je tolk težko povedat, jaz sem se odločila tako, zaradi tega in tega, in pika?
Meni osebno bi se doma zmešalo. Čisto pa sprejemam eno, ki se je odločila, da bo gospodinja. Jaz pač to ne bom nikoli. Ne maram pa potem jamranja in jokanja in stokanja, kako je hudo. Enim je hudo v službi, enim je hudo doma. Vsak pa ima izbiro. Za določen cilj je le včasih treba tudi malo potrpeti (npr. da dobiš službo, ko/če si jo želiš).

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 18:48:34   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Nekaj pojasnil, ki se tičejo le mene:

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Zakaj nisem doma?
1. Ker bi se mi doma najverjetneje zmešalo. Jaz imam svoje delo (poklicno) rada in ne boste verjli - rada hodim v službo. Pomeni mi izziv, me izpolnjuje, me vsak dan postavlja pred nove odločitve...
Zato, ker si se sama tako odločila.
Ja, ker moj cilj ni biti doma in se ukvarjati s samo seboj in z gospodinjstvom
2. Ker ne želim stagnirati in vegetirati doma, čakajoča na to, da pade prahek, da ga bom lahko pobrisala ali pa da nekdo umaže krožnik.
Če si doma, nikakor ne pomeni da stagniraš in vegetiraš in tudi omara v kotu nisi. Verjetno obstajajo ženske, ki so doma in so z vsem na tekočem, gledajo tv, limonade, kofetkajo in zapravljajo svoj čas po svoji volji. Lahko pa si svoj čas razporediš in pereš čez vikend, ko je tok cenejši, likaš ob večerih, čistiš 1x na teden, med prostim časom (za tiste 4 ure, ko je dete v vrtcu) si pa privoščiš obisk prijateljice, v miru opraviš nakup ali pa greš samo firbcat po trgovinah ali pa se ukvarjaš s hobiji. Stagniraš in vegetiraš ziher ne. Vsaj v mojem primeru ni tako.
Zame osebno je to, kar si napisala brezplodno delo - pač vse delaš zato, da ti mine čas. Če je otrok v vrtcu, pa ne vidim nobenega smisla, da si doma.
3. Ker nisem dokončala faksa zato, da bom sedela doma in se ukvarjala sama s sabo in z gospodinjstvom.
Tudi jaz sem diplomirala in žal z doseženo izobrazbo ne bom nikoli opravljala poklica, za katerega sem se izobraževala. Izobrazbo mi pa kljub temu nihče ne more vzeti in verjamem, da mi pride vsak dan prav, četudi sem doma.
Verjamem, da ti pride tvoja izobrazba prav, ampak se mi zdi metanje denarja skozi okno, da greš študirat, potem pa z diplomo sediš doma. Najverjetneje je eden izmed ciljev študija tudi ta, da boš svoje zannje kar se da dobro vnovčil. Za posedanje doma ti je dovolj tudi OŠ.
4. Ker želim biti finančno samostojna in neodvisna od moža. Da mi ni potrebno zagovarjati vsakega €, ki ga zapravim. Da lahko grem mimo trgovine s cunjami in zavijem vanjo ter si kupim kaj, kar mi je pač všeč, pa pri tem ne gledam na to, da bo stalo največ 10 €.
Tudi jaz lahko zapravim koliko želim, je pa res, da ne zapravljam kar tako v tri dni, temveč po potrebi. Če rabim nova oblačila ni nikoli problem in tudi če gre le za nepotrebne reči si jih z lahkoto privoščim. Res pa je, da ne hodim k frizerju, nohte si sama urejam, za kožo tudi sama poskrbim, saj imam za vse to čas.
Vseeno pa se moraš najprej dogovoriti s soprogrom, ker je denar vajin in ne tvoj - ne zaslužiš ga sama.
5. Ker ne želim vsak drugi dan računati, če bomo z eno plačo lahko preživeli mesec in si delati spiskov za v trgovino.
Spiske si jaz delam vsakič kadar grem v trgovino zaradi nepotrebnega zapravljanja. In če bi pri hiši bile 4 plače, bi to še vedno počela, ker je koristna navada.
Ja, vendar si morda ena izmed redkih - če imaš omejeni proračun, moraš računati.
6. Ker lahko grem v šoping samo za svojo dušo, na pa zato, ker nujno potrebujem 2 majici.
Tudi to si lahko privoščim.
Vendar je potreben konsenz  z oževe strani. Najverjetneje ne greš v trgovino in si kupiš čevlje za 200 €, možu pa ne poveš.
7. Ker imam pravico in dolžnost, da otrokoma poleg ljubezni nudim tudi finančno varnost.
Če je ena plača dovolj velika se tudi to da.
Nikoli nisem rekla, da se  ne da. Ampak z eno plačo imaš omejeni proračun.
8. Ker moja otroka imata pravico imeti zadovoljno mamo, ki jo njen poklic izpolnjuje.
Tudi mame, ki so/smo samo gospodinje opravljajo poklic in jih tudi samo to lahko izpolnjuje in osrečuje.
Seveda, da jih lahko. Če jim je ob tem edino razvedrilo kofetkanje s prijateljicami in gledanje tv limonad (zame osebno brezplodno delo)
9. Ker si ne morem predstavljati življenja: zjutraj z možem v miru pozajtrkujeva in se pogovarjava, potem peljem otroka v vrtec, potem grem laufat... (moj dan je poln akcije in nikakor ni splaniran do sekunde).
Nekdo, ki bi bral tvoje vrstice, si prav tako tvojega tempa ne bi mogel predstavljati.
Ja, eni smo pač živeli v družinah, kjer je delo (poklicno) cenjeno in spoštovano. In marsikdo si mojega tempa res ne more predstavljati. Pa me otroka še vedno imata vsak dan ob 16.00 doma. Včasih še prej, vačsih pa morda malo kasneje. Le da doma ne kuhcam, ne kofetkam s prijateljicami, ne laufan in ne gledam tv limonad, ampak v času, ko sta otroka v vrtcu pač hodim v službo.
10. ker sem podpisala v doberm in slabem - ne mislim na moža zvaliti breme odgovornosti za finančno stanje družine.
Si kdaj pomislila na to, da obstajajo možje, ki jim odgovarja da so žene doma in da raje vidijo, da je žena srečna in da so otroci srečni, kot pa da imajo na računu gmote denarja?
Ne, nikoli, ker bi moj mož najverjetneje imel popolnoma drugačno mnenje o meni, če bi sedela doma, gospodinjila, skrbela za otroke, , gledala tv limonade, hodila na banko, v trgovino in na pošto kot da je to moja edina prava zaposlitev, šla laufat in pač v življenju veliko več naredila zase po (hmmm, kakšna plat je to) kot pa po duhovni plati. Zame je moški, ki mu je všeč, da ima doma ženo gospodinjo tisti, ki se še vedno ni dokončno odcepil od mame - vsak dan ga čaka toplo kosilo, nasmejana žena, zlikana srajca, zadovoljni otroci, sam pa ne ve v pomivalni stroj dati niti žlice, da ne rečem, da se po kosilu zvali na kavč in gleda televizijo pa prebere cajtnge, ker je pač njegova žena gospodinja in ima vse pod kontrolo. Zakonca sta enakopravna, če pa denar domov nosi samo en, pa je enakopravnost šla na dopust. Pa ne me farbat, da to ni res. Je res - vse se na koncu začne in konča pri financah. Možu pa daje moč nad celo družino, ker jo pač on prehranjuje (četudi vam tega možje ne bodo nikoli rekli, je pač tako).

Recimo v štartni poziciji zaradi teh 10 razlogov.
Potem pa  jih je še ****žnj poleg.



Pa ne jemlji mojega pisanja osebno. Sploh ne. Napisala si oporne točke po katerih sem poskušala tudi drugim razložiti, da je ostati doma in biti gospodinja čisto vredu, da nam nič ne manjka, ne nam gospodinjam in ne našim možem in otrokom, ker če bi nam kaj manjkalo, ziher ne bi bile doma.


Vsak si izbere tisto, kar mu trenutno najbolj ustreza. Vem, da je za tiste, ki ste doma, boleča točka, če vam nekdo to očita. Jaz nobeni ne očitam, da je doma, če je njej všeč. Vendar pa se mi zdi neumestno, da je doma nekdo, ki bi lahko bil uspešen v svojem delu. Gre enostavno za zatajevanje samega sebe, za izničenje svojih znanj in spretnosti in pač za življenje po liniji najmanjšega odpora.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 227
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 18:56:20   
Anonimen
natasa:
jaz sem se odlocila da po porodniski po tretjem otroku ostanem doma!
zakaj?
sem delala pri dveh malih v proizvodnji. noro. ob 5ih vstat, male postimat, oblect, nafutrat. porihtat sebe in gasa na siht. ob dveh sem letela v vrtec. pol šus v trgovino. pospravit, kar je ostalo od vceraj. aredit malima dvema malico. pospravit za sabo. z domnom naredit nalogo.ko je bila koncana, zacet vecerjo. vmes likat prat, male odganjat od sebe, da je bila vecerja ob 6ih pripravljena. pride moj dragi. postrezem vecerjo. risanka, pizama , kopanje, uspavanje. itak cela zivcna.
ko sta zaspala, pospravit po vecerji. nastimat za nasledni dan. se kaj narest kar je reba vsakodnevno. in padem v posteljo.

a-a!!!!hvala lepa. za 450€ na mesec.
za ta denar se raje posvetim mozu in otrokom. pa bajta bo postimana. brez vsakrsnegakoli stresa.
vidim zdaj, ko sem na porodniski. vse tece lepo, mirno. "zasluzim" pa 100€ manj.
ne recem da bi delala za 1000€. to je druga zgodba!

(odgovor članu Raho)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 19:01:38   
Pika Zoja
Obcutek imam, da se marsikje celotna zadeva/druzina vrti, zacne in konca samo pri denarju. Zalostnouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 19:04:03   
yellowcrystalstar
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Bravo Pika Zoja, bravo r1ta!! Strinjam se z vama.


enako

obup, kakšen način razmišljanja se prebira na tem forumu. žal, je takšna zaenkrat kolektivna zavest. bog ne daj, da bi si kdo na tem ljubem svetu drznil v čem izstopati. 500 let nazaj bi vse take končale na grmadi, v teh časih pa se pač doživlja javni linč.

in seveda jabolka ne padejo daleč od drevesa... user posted image


_____________________________

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 230
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 19:04:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

natasa:
jaz sem se odlocila da po porodniski po tretjem otroku ostanem doma!
zakaj?
sem delala pri dveh malih v proizvodnji. noro. ob 5ih vstat, male postimat, oblect, nafutrat. porihtat sebe in gasa na siht. ob dveh sem letela v vrtec. pol šus v trgovino. pospravit, kar je ostalo od vceraj. aredit malima dvema malico. pospravit za sabo. z domnom naredit nalogo.ko je bila koncana, zacet vecerjo. vmes likat prat, male odganjat od sebe, da je bila vecerja ob 6ih pripravljena. pride moj dragi. postrezem vecerjo. risanka, pizama , kopanje, uspavanje. itak cela zivcna.
ko sta zaspala, pospravit po vecerji. nastimat za nasledni dan. se kaj narest kar je reba vsakodnevno. in padem v posteljo.

a-a!!!!hvala lepa. za 450€ na mesec.
za ta denar se raje posvetim mozu in otrokom. pa bajta bo postimana. brez vsakrsnegakoli stresa.
vidim zdaj, ko sem na porodniski. vse tece lepo, mirno. "zasluzim" pa 100€ manj.
ne recem da bi delala za 1000€. to je druga zgodba!



in vsaka bi lahko takole napisala in konec zgodbe. ne pa potem o gospeh in manikiranju ipd. user posted image
jaz sem se že davno tega naučila, da ima vsak svoje delo takšno in drugačno. če stojiš za tem, kar delaš, imaš rešeno.
jaz sem, kakršna sem. ubijte me, če mislite, da sem slaba.

< Sporočilo je popravil natasa77 -- 8.8.2009 19:05:34 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 19:09:56   
yellowcrystalstar
IZVIRNO SPOROČILO: kofetarica

Doma je veliko več dela kot v službi, sploh če imaš službo v kateri si pol ali več delovnega časa na forumih.
Meni pa to ne gre v glavo, da nekatere ni sram zabijati čas med službo, pa zato še prejemati dobro plačo.
Pa kljub vsemu jamrate in udrihate čez državo.
Naj se vsak uzre vase, pa pometa pred svojim pragom.


exactly... to tudi mene čudi, kje so take službe, da so lahko zaposleni non stop na netu in forumih???


_____________________________

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

(odgovor članu kofetarica)
Neposredna povezava do sporočila: 232
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 19:58:59   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_


Stvar posameznice, če se odloči ostati doma, če ji tako bolj odgovarja in ji ali kamot znese ali pa se zadovolji z nižjim standardom ter da se ne izdaja za lažno samohranilko, ker goljufati zna vsak (ok, to ni tema te debate, ampak se najdejo tudi take..). In obratno. Vse lepo in prav. Dokler seveda ne prične gospa Novakova (oz. tista, ki si je za kratkočasenje pač spremenila nick) provocirati in trkati na vest zaposlenih mater.



A vas peče vest, ker niste doma.....user posted image


user posted image user posted image Če mi kdo trka na vest, še ne pomeni, da imam slabo vest.


_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 233
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 20:04:02   
nadya
IZVIRNO SPOROČILO: Raho


Vsak si izbere tisto, kar mu trenutno najbolj ustreza. Vem, da je za tiste, ki ste doma, boleča točka, če vam nekdo to očita. Jaz nobeni ne očitam, da je doma, če je njej všeč. Vendar pa se mi zdi neumestno, da je doma nekdo, ki bi lahko bil uspešen v svojem delu. Gre enostavno za zatajevanje samega sebe, za izničenje svojih znanj in spretnosti in pač za življenje po liniji najmanjšega odpora.



user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 234
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 20:52:20   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ne, nikoli, ker bi moj mož najverjetneje imel popolnoma drugačno mnenje o meni, če bi sedela doma, gospodinjila, skrbela za otroke, , gledala tv limonade, hodila na banko, v trgovino in na pošto kot da je to moja edina prava zaposlitev, šla laufat in pač v življenju veliko več naredila zase po (hmmm, kakšna plat je to) kot pa po duhovni plati. Zame je moški, ki mu je všeč, da ima doma ženo gospodinjo tisti, ki se še vedno ni dokončno odcepil od mame - vsak dan ga čaka toplo kosilo, nasmejana žena, zlikana srajca, zadovoljni otroci, sam pa ne ve v pomivalni stroj dati niti žlice, da ne rečem, da se po kosilu zvali na kavč in gleda televizijo pa prebere cajtnge, ker je pač njegova žena gospodinja in ima vse pod kontrolo. Zakonca sta enakopravna, če pa denar domov nosi samo en, pa je enakopravnost šla na dopust. Pa ne me farbat, da to ni res. Je res - vse se na koncu začne in konča pri financah. Možu pa daje moč nad celo družino, ker jo pač on prehranjuje (četudi vam tega možje ne bodo nikoli rekli, je pač tako).




ej samo to si pa malo grdo napisala,pa brez zamere...
A ni še bolj nefer od moškega da "zahteva" da ženska hodi v službo....,nato pa doma vse postori,se ukvarja z otroci,pere,lika,pospravlja...saj res da si delo delimo,vendar roko na srce,je večji del bremena na ženski....
Pa ne me narobe razmet zdaj....Jaz vem,da je mogoče večji del financ odvisnih od mojega partnerja,dokler sem doma...in sem vesela da on to tolerira,saj se tud sam zaveda da je z otroci zelo težko....

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 235
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 20:56:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Zakaj nisem doma?
1. Ker bi se mi doma najverjetneje zmešalo.



no vidiš...meni pa se ne zmeša ravno zarad tega,ker sem rada doma in vesela če lahko kaj v miru postorim...

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 236
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 20:59:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Če si doma, nikakor ne pomeni da stagniraš in vegetiraš in tudi omara v kotu nisi. Verjetno obstajajo ženske, ki so doma in so z vsem na tekočem, gledajo tv, limonade, kofetkajo in zapravljajo svoj čas po svoji volji.


Cudno, da se glede na vse bonitete, vsec moskih ne grebe za polozaj oceta, moza in gospodinja.
Se vedno bi bili z vsem na tekocem, pogledali bi nogomet, spili kaksno pivo in zaprvavljali cas po mili volji. Bas mi je cudno, da temu ni tako.

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 21:00:15   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

5. Ker ne želim vsak drugi dan računati, če bomo z eno plačo lahko preživeli mesec in si delati spiskov za v trgovino.



ja..ravno v tem je poenta...da postaviš tukaj pred dejstvo željo...tukaj se pač nekatere raje odpovejo "luksuzu" al kako naj poimenujem,se odrečejo določenim stvarem,v zameno,da so lahko doma...Pač..stvar posameznika...

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 238
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 21:01:41   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Cudno, da se glede na vse bonitete, vsec moskih ne grebe za polozaj oceta, moza in gospodinja.
Se vedno bi bili z vsem na tekocem, pogledali bi nogomet, spili kaksno pivo in zaprvavljali cas po mili volji. Bas mi je cudno, da temu ni tako.


oja..tud taki se najdejo..verjemi....user posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 21:06:38   
bumerang
Moj pravi, da bi takoj ostal doma. Je že večkrat rekel.
Samo ne bo, ker če bi kdo, potem se bi zagrebla jaz.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 21:16:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Cudno, da se glede na vse bonitete, vsec moskih ne grebe za polozaj oceta, moza in gospodinja.
Se vedno bi bili z vsem na tekocem, pogledali bi nogomet, spili kaksno pivo in zaprvavljali cas po mili volji. Bas mi je cudno, da temu ni tako.


oja..tud taki se najdejo..verjemi....user posted image


Ne vem, ne poznam.
Moski kvecejmu rece, da je trenutno brez sluzbe...se nisem slisala, da bi se kdo veselil, da gospodinji doma, razen gayev.

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 21:22:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ne, nikoli, ker bi moj mož najverjetneje imel popolnoma drugačno mnenje o meni, če bi sedela doma, gospodinjila, skrbela za otroke, , gledala tv limonade, hodila na banko, v trgovino in na pošto kot da je to moja edina prava zaposlitev, šla laufat in pač v življenju veliko več naredila zase po (hmmm, kakšna plat je to) kot pa po duhovni plati. Zame je moški, ki mu je všeč, da ima doma ženo gospodinjo tisti, ki se še vedno ni dokončno odcepil od mame - vsak dan ga čaka toplo kosilo, nasmejana žena, zlikana srajca, zadovoljni otroci, sam pa ne ve v pomivalni stroj dati niti žlice, da ne rečem, da se po kosilu zvali na kavč in gleda televizijo pa prebere cajtnge, ker je pač njegova žena gospodinja in ima vse pod kontrolo. Zakonca sta enakopravna, če pa denar domov nosi samo en, pa je enakopravnost šla na dopust. Pa ne me farbat, da to ni res. Je res - vse se na koncu začne in konča pri financah. Možu pa daje moč nad celo družino, ker jo pač on prehranjuje (četudi vam tega možje ne bodo nikoli rekli, je pač tako).




Ne, tvoj moz ne bi imel drugacnega mnenja o tebi zato, ker ti to pocnes in ker si zato zadovoljna, ampak zato, ker taksno zivljenje in razmisljanje iz dneva v dan, vecinoma spremeni tudi tebe in tudi ti nisi vec ista zenska. Nekatere se spremenijo na boljse, in tem je ta poklic v krvi, velika vecina pa na slabse.

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 21:23:41   
bumerang
Že tale
"Verjamem, da ti pride tvoja izobrazba prav, ampak se mi zdi metanje denarja skozi okno, da greš študirat, potem pa z diplomo sediš doma. Najverjetneje je eden izmed ciljev študija tudi ta, da boš svoje zannje kar se da dobro vnovčil. Za posedanje doma ti je dovolj tudi OŠ. "

mi je bila za okoli past od smeha. Potem pa še ...


IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
... se nisem slisala, da bi se kdo veselil, da gospodinji doma, razen gayev.


Saj nismo na temi črni humor, no.



_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 21:26:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang


IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
... se nisem slisala, da bi se kdo veselil, da gospodinji doma, razen gayev.


Saj nismo na temi črni humor, no.




Zakaj bi bil crni humor user posted image .

Samo enega gaya poznam, ki gospodinji, moz pa hodi v sluzbo. Pac taksna stereotipna delitev kot v paru moz-zena. Kaj je na tem crni smesnega?


(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 21:31:17   
bumerang
Na tistem tvojem paru nič, na trditvi pa veliko.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 21:32:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Na tistem tvojem paru nič, na trditvi pa veliko.


Aja, najbrz res.

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 21:48:16   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang


IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
... se nisem slisala, da bi se kdo veselil, da gospodinji doma, razen gayev.


Saj nismo na temi črni humor, no.




Zakaj bi bil crni humor user posted image .

Samo enega gaya poznam, ki gospodinji, moz pa hodi v sluzbo. Pac taksna stereotipna delitev kot v paru moz-zena. Kaj je na tem crni smesnega?





vidim,da nekatere še vedno niste doumele pojma gospodinjiti- biti doma brez službe....to ne pomeni da si samo doma in kuhaš pa pereš,vendar da si večji del doma in DA imaš na razpolago prosti čas...ne samo garanje...

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 21:50:07   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II


Moski kvecejmu rece, da je trenutno brez sluzbe...se nisem slisala, da bi se kdo veselil, da gospodinji doma, razen gayev.



saj jaz tud rečem da sem brez službe in ne da gospodinjim...user posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 21:50:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

vidim,da nekatere še vedno niste doumele pojma gospodinjiti- biti doma brez službe....to ne pomeni da si samo doma in kuhaš pa pereš,vendar da si večji del doma in DA imaš na razpolago prosti čas...ne samo garanje...


Nisem in zgleda, da tudi ne bom. Nimam primernih sol user posted image .
Kaj pa ti recimo pocnes v prostem casu?

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
   RE: Samo mama, žena in gospodinja
8.8.2009 21:51:49   
bumerang
No, če bi jaz bila doma, ne bi rekla ne da gospodinjim ne da sem brez službe, ker bi tako tudi bilo. Enostavno bi rekla, da mi ni treba hoditi v službo. Kar je bistvena razlika.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?