|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasvet pri pisanju prošnje
18.8.2009 21:09:39   
Klemy82
Zadeva je taka.
Pri podjetju, kjer sem že leto in pol zaposlena prek študentskega servisa, bi se rada zaposlila. Moja nadrejena in njen neposredno nadrejeni me podpirata in mi bosta napisala priporočla, vendar je tukaj še zadnja inštanca, The big Boss, ki ga bo treba prepričati, da odobri mojo zaposlitev. Glede na to, da ne kandidiram na nobeno prosto delovno mesto, ampak se vsi skupaj sklicujemo na dejstvo, da bo šlo kmalu precej ljudi iz oddelka v pokoj, šef pa ima neke ideje o velikih kadrovskih premikih, ki ne predvidevajo novega kadra, kar težek zalogaj.
Ima katera kakšen res pameten nasvet, kako naj sestavim to prošnjo, da bo čimbolj prepričljiva?
Hvala že vnaprejuser posted image

_____________________________

Jst.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nasvet pri pisanju prošnje
18.8.2009 21:47:14   
K_a_t_i
Predvsem ne omeni ničesar kar naštevaš zgoraj.
Napiši kaj si za podjetje že dobrega storila in še bolje, kakšne dobre načrte, ki se jim ne bo mogel upreti, še imaš.

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nasvet pri pisanju prošnje
18.8.2009 21:49:52   
Pingvinčica
Klemy82 - kakega dobrega nasveta nimam. Ti bom pa držala pesti, da uspe. Jaz sem ravno včeraj dobila službo in vem kako grejo živčki, ko ne veš, če bo služba ali ne. Srečno!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nasvet pri pisanju prošnje
18.8.2009 22:15:21   
Klemy82
Hvala Pingvinčica in Kati.user posted image
Uf, ja, živčki pa delajo 100 na uro...

_____________________________

Jst.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nasvet pri pisanju prošnje
20.8.2009 9:30:39   
Poka
Pojdi do njega, samozavestno in mu predlagaj ter povej zakaj naj bi te obdržali.

Odvisno za katero delo se pogajaš. Npr. če bom jaz potrebovala komercialista in bo prišel nek komercialist in mi bo rekel, da ima poslovne zveze že od prej, da je mogoeč že celo kak kontakt navezal, ter da bo delal prometa najmanj 100 000 EUR mesečno in bo to tudi dokazal, mu dam poskosno dobo 3 mesece, da ga preizkusim, pa potem vidim.

Če je delavec, me zanimajo znanja od prej - če je to precej iskano znanje, ga obdržim in tudi plačam, sploh če je znanje težko pridobit in rabiš par let, da si spreten v tem.

če je to ekonomist, mogoče ma kake ideje, kako naredit poslovanje bolj učinkovito. če je tajnica brez izkušenj, ko je sicer zelo pridna in predana, je pa tako: verjetno je nebi vzela, ker zna papirje vsak zlagat. Odvisno od podjetja, lahko da si lahko privošči še za eno plačo, ker rabi enga ki zlaga papirje, drugače je res nered. od tu se pa pač priučiš še za druga dela.

želim ti vse naj naj, ampak vedno imej v mislih, da podjetnik velikokrat gleda, kako dodano vrednost bo nek delavec prinese in seveda lahko tudi upaš in odvisno od tvojih pogajalskih sposobnosti, da ti dajo tudi primerno plačo.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?