|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
24.11.2009 14:38:22   
talika81
beba75, user posted image   user posted image   user posted image  to je pa res super novica. potem bomo lahko v kratkem spet držali pesti zate, da vendarle uspe. superca ... user posted image  user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
24.11.2009 15:41:35   
tassi1
punce, navijam in vsem čestitke  user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
24.11.2009 17:12:06   
zarja1
Beba75 super za zamrznjenčka.user posted image user posted image user posted image

Senčka helov, kako ste kaj? Malo te včasih popukam na dvojčkih.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
24.11.2009 18:36:18   
september1
atina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za user posted image user posted image , srečno do konca
beba tega zamrzjenčka boš pa pestovala!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
24.11.2009 21:31:21   
Shadow
Zarja, v redu smo! Ti kar mirne duše kukaj k nam, jaz bom pa z velikim veseljem kukala k tebi čez 9 mesecev! Držim pesti zate in za vse MB borke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
25.11.2009 6:34:19   
beba75

Kaj mi svetujete. Ali naj grem po pingvinčka takoj pri naslednji M ali naj eno spustim in grem potem. Zdaj pač res želim vse pripravit 100%( saj me razumete).

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
25.11.2009 6:40:42   
rojena77
beba dobro jutro. Jaz ti žal ne znam svetovat, ker sem sama šele tik pred prvo punkcijo. A v ambulanti pa ti niso kakega nasveta dali? Bodo punce povedale ko se prebudijo
A si bila ti zdaj v prvem postopku? A se lahko obrnem nate če česa ne bom vedela?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
25.11.2009 6:50:06   
daga79
ja super beba user posted image user posted image ta pa bo sigurno ostal pri mamici

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
25.11.2009 6:51:57   
rojena77
Daga kako daleč si pa ti s postopkom? Ne zamerit ampak toliko je informacij, da si vsega pač ne zapomnim

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
25.11.2009 7:06:53   
beba75

rojena77 v amb. je bilo naenkrat toliko inf.,zdravnici se je full mudilo na odd. tak da je bil ta pogovor expresno hiter in nisem mogla dobiti vseh inf. Saj bi jih lahko poklicala v amb., ampak nenako lažje mi je če mi punce tukaj povejo iz lastnih izkušenj.

Če boš imela kakršnokoli vprašanje se ti kar obrni na mene, ali pa kar napiši tukaj na forumu, ti bo vsaka z veseljem pomagala. Saj zato pa je forum da si pomagamo,se veselimo ali jočemo skupaj. Je potem lažje.

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
25.11.2009 7:08:25   
beba75

Punce hvala za lepe želje. Upaaaam da se uresničijo. Saj zato pa bi rada se popolnoma pripravila, da si ne bi kasneje kaj očitala.

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
25.11.2009 7:39:07   
daga79
meni je dr.reljič na sestanku rekel da navadno počakajo dva -tri cikluse (cca. vsake tri mesece ) da se telo malo opomore teh hormonov

rojena jaz imam UZ v 3.12.in takrat začnem z gonalom

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
25.11.2009 10:29:06   
zarja1
Beba 75 jaz imam za seboj same zamrznjenčke, kar 4. ET je to že moj pa 1. ICSI. Skoz so mi vsi predlagali le en mesec pavze, res pa je da jaz po postopku nisem mogla do ET zarad hiperce in sem morala čakat 6 mesecev. Ti pa si direkt iz postopka.

Ene zagovarjajo takoj v nov poskus, ker je telo polno hormonov in rado rata. Druge počakajo kak cikel. Odločitev je pa žal samo tvoja.

Kakorkoli se boš odločila, jaz navijam zate kot noraaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
25.11.2009 12:37:52   
saturn
IZVIRNO SPOROČILO: beba75

Kaj mi svetujete. Ali naj grem po pingvinčka takoj pri naslednji M ali naj eno spustim in grem potem. Zdaj pač res želim vse pripravit 100%( saj me razumete).

Beba75,
a tebi so rekli, da lahko greš takoj po zamrznjenčka? Jaz sem imela namreč konec oktobra prvi neuspešen ET v Mb, pa so mi rekli, naj za zamrznjenčke pokličem šele ob tretji M. Tako da sedaj čakam na decembrsko M., za katero upam, da ne pride med prazniki, sicer se bo vse skupaj še za en mesec podaljšalo.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
25.11.2009 13:30:37   
beba75

zarja1 hvala za odgovor. Verjetno bom kar pri naslednji  poklicala, ko je telo res še polno hormonov. Potem tako ne vem kdaj bom spet dobila M ( imam neredne), nazadnje po zadnjem IUI se mi jezgodilo da sem dobila tečko še normalno potem pa je ni bilo skoraj dva meseca in smo jo mogli pred postopkom sprožit z tabletami. Je pa vse odvisno od njih če me bojo spustili skozi ali pa bom mogla počakat na tretjo ( januarsko) M po postopku kot je rekla saturn.

saturn
kaj si ti že dobila navodila( list papirja) za priprave na zamrznjenčke?

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
25.11.2009 13:53:23   
saturn
Jaz nisem dobila še nobenega navodila. Meni je sestra rekla samo (ko sem bila na krvnem trstu in je bil neuspešen), da naj pokličem, ko bom dobila tretjo menstruacijo, da se zmenimo za UZ. Niti ne vem, če dobim kakšne hormone, injekcije ali kaj podobnega. Zdravnica pa mi je rekla, ko sem jo vprašala, če lahko grem že po drugi M. v začetku decembra v postopek z zamrznjenčki (da ne bi čakala na januar), da ne, da naj bi minila dva polna meseca od tranferja, da se telo malo ščisti (sem imela dolg postopek s femodemom, dipherelinom in gonalom). Jaz se potem nisem kaj veliko s tem ubadala, pa tudi, ko sem računala datume, sem ugotovila, da če bom drugo M. dobila okrog miklavža, potem bi itak transfer moral biti med prazniki, sestra pa je rekla, da takrat ne delajo. 

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
25.11.2009 14:08:14   
sarči08

Živjo,

vsake toliko vas malce berem, ker tudi sama hodim v MB.

Za menoj je 3 postopek (pri prvem postopku sem imela 3 x poskus z zamrznjenčki), pri drugem postopku sem imela le dva zarodka oba so mi vstavili in končalo se je z rojstvom hčerke.
Sedaj sem zopet poskusila (test sem imela v ponedeljek in je bil negativen). Imam pa še 3 zamrzjenčke.

Rekli so mi naj počakam do februarja in jih takrat pokličem na 1. dan menstr. za dogovor za UZ.

Do sedaj so pri meni potekali zamrznjenči takole: 1 dan M dogovor za UZ, potem te spremljajo z UZ in ugotovijo kdaj pride do ovulacije, dobiš tudi neke teste, ki pokažejo ovulacijo, potem ti dajo termin kdaj je vstavitev. Do sem brez kakršnih koli zdravil, po transferju pa Dabroston do testa za nosečnost.

Lep pozdrav in vsem skupaj veliko sreče!

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
25.11.2009 14:40:50   
zaljubljena23
Beba user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela, da imata zamrznjenčke in zelo mi je žal, da vama ni uspelo, objemček....

September, čestitke še tukaj...

Atina, tudi tebi čestitke za plusek...

Jaz pa jutri kličem, če so me uvrstili v termin za OP, v ponedeljek sme klicala, ker sem M dobila čez vikend in mi je dejala naj pokličem v četrtek po 13 uri, če gremo že v tem krogu na OP...

Drugače pa imam eno prošnjo...Za dokončanje diplome še moram narediti analizo ankete in bi vas prosila, če bi si vzele nekaj časa in jo rešile...Lepo prosim...Hvala...Še prilepim povezavo

http://www.zoomerang.com/Survey/?p=WEB229X7HBBC49

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
25.11.2009 16:22:43   
db
oj a je katera jutri v mb

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
25.11.2009 16:29:10   
atina1
Zdravo

Da vam še tu sporočim.

Moja beta je 1224, tako da je nosečnost potrjena.
A je to vredu?
Sem pa 15 dan po et in 18 dan po punkciji.

Aja pa hvala za čestitke.

LP
Anita

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
25.11.2009 16:34:01   
tassi1
user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
25.11.2009 16:35:38   
zarja1
Za vse srečke user posted image , ki nameravate svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prvič ugledat v UKC MB, a ste prebrale današnjo novičko? 24ur/dan možnost epiduralne.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
25.11.2009 16:36:15   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: atina1
Moja beta je 1224, tako da je nosečnost potrjena.
A je to vredu?
Sem pa 15 dan po et in 18 dan po punkciji.
beta je zelo zelo lepa. Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
25.11.2009 20:11:44   
beba75
saturn tudi jaz sem imela dolg postopek, pa mi je rekla daimajo rajši da se  čimprej porabijo pingvinčki. Ker sem se jaz kar začudila ko mi je rekla da naj pokličem že jan. Je pa res , da je pri vsaki drugače. Jaz bom drugo leto že stara 34let, nimamrednih M oz. po vsaki hormonski terapiji imam tako vse čisto zmešano, baje " med vrsticami prebrano" mi je rekla da bi mogla v postopku imeti ET na 5dan ( imela sem ga na 3dan)ker se je takrat ravno komaj začel razvijati, ker ta ko so ga zamrznili se je komaj do 5dne razvil. Je pa rekla da pač ostaja možnost da odmrznitve ne bo preživel in spet" med vrsticami prebrano" ne bi rada pač zgubljala časa da pridem v drugi postopek IVF. So se zeeeloo znižale čakalne vrste.
Dobila sem pa že vse papirje o pripravi maternice za odmrznene zarodke, hormonske tbl. in potem bom še dobila ultrogestan ( je boljši kot dipherline).Ker tukaj je samo da se zarodek vgnezdi ( kar pa je pri meni problem) in je poudarek samo na to.
Ravno zdaj imam M ( zelo močno in traja že 4dni pa mislim da še bo kake 3dni; ponavadi jo imam samo4dni) tako da bi naslednjo M mogla dobiti nekje po 22.dec. in bi prvi UZ bil takoj po praznikih( se datumsko izzide). Zato ne bom več čakala in bom kar takrat poklicala.

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
25.11.2009 20:17:58   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: sarči08

Rekli so mi naj počakam do februarja in jih takrat pokličem na 1. dan menstr. za dogovor za UZ.

Do sedaj so pri meni potekali zamrznjenči takole: 1 dan M dogovor za UZ, potem te spremljajo z UZ in ugotovijo kdaj pride do ovulacije, dobiš tudi neke teste, ki pokažejo ovulacijo, potem ti dajo termin kdaj je vstavitev. Do sem brez kakršnih koli zdravil, po transferju pa Dabroston do testa za nosečnost.

Lep pozdrav in vsem skupaj veliko sreče!

NO se vidi da je pri vsaki drugače. Meni je dr. rekla da ko dobim M pokličem se dogovorimo za UZ na cca. 10dan, dobila že hormonske tbl.,po Et pa ultrogestan. Je pa res jaz svojih ovulacij nimam ( ugotovljeno da jih imam največ 2-3 na leto), zato mi tudi sedaj morejo vse umetno-hormonsko narediti. Ja pa nobenih testov ni omenjala.

(odgovor članu sarči08)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?