|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
3.12.2009 21:48:00   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Sva se z user posted image že zmenila oz. se je sam ponudu da ko bo sadje na jedilniku bo on hranu user posted image . Me razume kako mi je HB. Če ga pa tist trenutk nebo doma bo pa za drug obrok sadje, se prou nč ne sekeram. Nebi pa rada otroka prkrajšala sadja ker ga pač js ne jem

a, pametna rešitev, če je le možna. je to kr zoprn, če si po cele dneve sam doma. jest pa sara si tega ne bi mogle prvoščit.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
3.12.2009 21:49:09   
rožca26
sara, tuševe pa ne. jest mam domača, jih moja mami pr svoji sodelavki dobi, k majo kmetijo. so pristno domača user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
3.12.2009 21:49:49   
Anonimen

Sva se z že zmenila oz. se je sam ponudu da ko bo sadje na jedilniku bo on hranu . Me razume kako mi je HB. Če ga pa tist trenutk nebo doma bo pa za drug obrok sadje, se prou nč ne sekeram. Nebi pa rada otroka prkrajšala sadja ker ga pač js ne jem

a, pametna rešitev, če je le možna. je to kr zoprn, če si po cele dneve sam doma. jest pa sara si tega ne bi mogle prvoščit.

mah konec tedna, še jst rajš hranim Živo, ker pri mojemu gospodu to tako uspeva, da imam več dela za njim, kakor za Živouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
3.12.2009 21:50:11   
rožca26
aja, pa jest v tuša ne hodim - se mi ne splača, ker mam merc. slabih 10 min stran.
Ja, to je pa lenoba user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
3.12.2009 21:50:29   
3Sonček3
No js nimam problemov s tem. Moj lubi je skos doma, če kam gre sm vedno zraven, le redkokdaj gre s kolegi na pijačo (pa ne da mu ne dovolm sploh ne) sm pač on prav da se je že znoru in da se mu ne hodi vn. ok men je prou. Tko da sva res ceu dan skupej edino ko je na šihtu

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
3.12.2009 21:51:36   
Anonimen
aja, pa jest v tuša ne hodim - se mi ne splača, ker mam merc. slabih 10 min stran.
Ja, to je pa lenoba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nima mercator zastonj reklame - najboljši soseduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
3.12.2009 21:52:41   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

mah konec tedna, še jst rajš hranim Živo, ker pri mojemu gospodu to tako uspeva, da imam več dela za njim, kakor za Živouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oh bogica. moj se pa tud ponudi ne. se moram jest prov francoza narest, da pol on nahrani. ampak moram rečt, da mu gre še kr dobr. Bolj je smešno, ko km moram it, pa on vahta Vida - mu moram res vse povedat kaj mora narest, ker če ne tega ne naredi. Primer - je bil tamal tud 6 ur v mokrih plenicah, ker jest mojmu nism naročila, da ga je treba previt user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
3.12.2009 21:52:47   
3Sonček3

Ja, to je pa lenoba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nima mercator zastonj reklame - najboljši soseduser posted image user posted image user posted image user posted image

Js p v Mercatorju nikol ne nakupujem ker je zelo drag. Edino v Špar hodm pa če se potikam po Lj grem v Leklerka pa v eurospin pa mal v lidl drgač pa izključno špar

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
3.12.2009 21:53:59   
rožca26

Ja, to je pa lenoba

ja, pr men bo to res držal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
3.12.2009 21:55:28   
rožca26

Ja, to je pa lenoba

Js p v Mercatorju nikol ne nakupujem ker je zelo drag. Edino v Špar hodm pa če se potikam po Lj grem v Leklerka pa v eurospin pa mal v lidl drgač pa izključno špar

veš, vse je odvisno od tega kaj kupuješ. na koncu pridš kr nekak na isto ceno - pol pa še benz pršteješ (kar ga men ni treba), pa je stvar zaključena. špar, pa lidl in hofr, so pa čist na drugem koncu domžal.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
3.12.2009 21:56:56   
rožca26

No js nimam problemov s tem. Moj lubi je skos doma, če kam gre sm vedno zraven, le redkokdaj gre s kolegi na pijačo (pa ne da mu ne dovolm sploh ne) sm pač on prav da se je že znoru in da se mu ne hodi vn. ok men je prou. Tko da sva res ceu dan skupej edino ko je na šihtu

a da se je znoru. stavm, da če se primerja z mojim, da se niti tretjino ni znoru v primerjavi z mojim. pa ne, da ti ne vrjamem, da se je, sam vem kaj je vse moj počel. user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
3.12.2009 21:57:30   
Anonimen

mah konec tedna, še jst rajš hranim Živo, ker pri mojemu gospodu to tako uspeva, da imam več dela za njim, kakor za Živo

oh bogica. moj se pa tud ponudi ne. se moram jest prov francoza narest, da pol on nahrani. ampak moram rečt, da mu gre še kr dobr. Bolj je smešno, ko km moram it, pa on vahta Vida - mu moram res vse povedat kaj mora narest, ker če ne tega ne naredi. Primer - je bil tamal tud 6 ur v mokrih plenicah, ker jest mojmu nism naročila, da ga je treba previt

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej ne misli, da je moj kej boljši.
Sem mu pa zdej začela skrivat robčke za rit brisat, ker ko je on doma, če imam v predalu 5 paketov robčkov, bodo vsi odprtiuser posted image user posted image  Ne vem kako mu ratauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1287
3.12.2009 22:01:15   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

a da se je znoru. stavm, da če se primerja z mojim, da se niti tretjino ni znoru v primerjavi z mojim. pa ne, da ti ne vrjamem, da se je, sam vem kaj je vse moj počel. user posted image user posted image

Če je biu tak barabin kot moj sonček potem vem kako ti je, da nebove pršle do zaključka da sta kje skupej lutala user posted image user posted image user posted image . Tut moj ma res zelo pestro zgodovino. Midva ponavad ne hodva vn zarat teh razlogov. Škoda dnarja kr se bojo vrjetno spet teli sami pametni cigani (se opravičujem če sm koga užalila), to ni to kar je blo učasih, ko si šu na pijačo, dns je use bl nakičeno in rajš kolega povabm v svojo kuhinjo pa mu js kavico skuham. Pa se mamo še bolš k u gostilni, pa še kadimo lahko not user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
3.12.2009 22:01:38   
rožca26

mah konec tedna, še jst rajš hranim Živo, ker pri mojemu gospodu to tako uspeva, da imam več dela za njim, kakor za Živo

oh bogica. moj se pa tud ponudi ne. se moram jest prov francoza narest, da pol on nahrani. ampak moram rečt, da mu gre še kr dobr. Bolj je smešno, ko km moram it, pa on vahta Vida - mu moram res vse povedat kaj mora narest, ker če ne tega ne naredi. Primer - je bil tamal tud 6 ur v mokrih plenicah, ker jest mojmu nism naročila, da ga je treba previt

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej ne misli, da je moj kej boljši.
Sem mu pa zdej začela skrivat robčke za rit brisat, ker ko je on doma, če imam v predalu 5 paketov robčkov, bodo vsi odprtiuser posted image user posted image  Ne vem kako mu ratauser posted image user posted image user posted image user posted image

pr men tega ne more narest, ker mam v škatli le eno vrečko. druge so pa še čist zapakirane iz muellerja. pa ve, da bi ga okregala, on se pa res ne mara kregat
mam srečo,ker če bi bil kakšen drug, bi bil zlo hitr ogenj v strehi. pr njemu se pa jest zlajam,on posluša, včasih pokomentira, pa je mir

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
3.12.2009 22:02:04   
Anonimen
ufffffffffffffff kok smo zanimive!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pravijo, da je treba na vrhuncu prenehat, zato vas za danes zapuščam, pridne bit, pa rožca jutr FB - ne pozabuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1290
3.12.2009 22:04:19   
3Sonček3

ufffffffffffffff kok smo zanimive!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pravijo, da je treba na vrhuncu prenehat, zato vas za danes zapuščam, pridne bit, pa rožca jutr FB - ne pozabuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To si danes že 3x rekla pa si še zmerej tle user posted image sej ne da bi blo kej narobe, sm vem tut sama kako hudo je it z RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
3.12.2009 22:05:14   
rožca26
ah, moj sploh ni bil barabin - sam je pa poln idej. si lahka predstavljaš kaj je blo v najstniških letih, če ti povem, da je on že v prvih razredih OŠ delal razne poskuse z ognjem in gledal kako gorijo stvari??? user posted image  da ne govorim, da se je edin on pri enem mlad. filmu upal narest kadr z ognjem, bil star 16 let, izpit za pirotehnika pa lahka delaš šele pri 21 letih user posted image user posted image user posted image  in mnogo drugih zgodb na miljon idej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
3.12.2009 22:06:21   
Anonimen
zanimive!!!!!!!!!!!!!!!!
Pravijo, da je treba na vrhuncu prenehat, zato vas za danes zapuščam, pridne bit, pa rožca jutr FB - ne pozab

To si danes že 3x rekla pa si še zmerej tle sej ne da bi blo kej narobe, sm vem tut sama kako hudo je it z RR

Jah v  tretje gre rado, tokrat se pa res skenslam dol. Čao

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1293
3.12.2009 22:07:08   
rožca26

To si danes že 3x rekla pa si še zmerej tle user posted image sej ne da bi blo kej narobe, sm vem tut sama kako hudo je it z RR

pod to se podpišem sonček. sam bom pa tud jest počas odpeketala v pančjo vas user posted image  
No, a je blo težko kako debato najdit - čvek je bil - smo zapolnile kar 3 strani (skoraj) v slabi uri.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
3.12.2009 22:08:37   
rožca26
čav sara. dobr spi, pa svoji pupiki pozdrav - eni pošlji lupčka, drugo pa poboži. Pa da ne bo pomote - živi pošlji lupčka, da se ne boš matrala trebuh polublat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
3.12.2009 22:08:37   
3Sonček3
Vrjamm da ni biu lump, tut moj je meu tako družbo da so se zmer neki nouga spomnli nrdit, kar današnji mladini ne pade na pamet in on je biu vedno nadušen nad akrobacijo in podobnimi zadevami, uglavnm za usako piz...ijo je biu za. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
3.12.2009 22:09:35   
rožca26

Vrjamm da ni biu lump, tut moj je meu tako družbo da so se zmer neki nouga spomnli nrdit, kar današnji mladini ne pade na pamet in on je biu vedno nadušen nad akrobacijo in podobnimi zadevami, uglavnm za usako piz...ijo je biu za. user posted image

pa ja. isto moj. zdej si pa še predstavljaj, da si na folklori. tam je pa še hujš.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
3.12.2009 22:10:35   
3Sonček3
No prou punce kr pejte ajčkat, grem tut js kakšn film pogledat pa se potrudt zaspat. Lepo je blo klepetat, upam da nebo jutr kera jezna zarat nafilanih strani user posted imageuser posted image pa-pa čauuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
3.12.2009 22:12:41   
rožca26
no sonček, ti kar še mirne vesti kako grozljivko poglej (kar namest mene, ti odstopm sedež user posted image ). Jest grem pa zdej veselo spat. jutri bomo spet ob 6ih auf.

Lahko noč! user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
3.12.2009 22:13:49   
3Sonček3
Mi je zamankalo grozljivk user posted image . Js bom pa jutr spet do 10-ih ajčkala user posted image . Lahko noč

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?