Teja K
|
Dobro jutro! Milena, Strelkica, Julka - pri nas je bilo tudi smeha v soboto zvečer, ko je mala ob strani nogo ven postisnila po celi dolžini in sem jaz hitro moja dva k sebi poklicala... atija je skor kap, pa starejšega bratca tudi Regrat nisem nabirala, bi ga pa jedla, tako, da se moram mami najavit za 30. ko grem v MB ... Slovenija ima/nima talent - sem malo zmes pokukala, in včasih me je skor kap zadela, sploh ona 66 letna oma, ki je kao trebušne plesala, ampak to ni bil t od trebušnih , ampak oni mali ko je pel od Claptona pesem je bil pa hud... kaj pa oni pri 22 pa 7 otrok ....? Drugače se je moje počutje od sobote, ko sem se odjavila od izpita in posparvila študijsko gradivo iz mize bistveno izboljšalo , celo ponoči sem spala in čez dan bila čisto relaksirana ... Zivepo, bi mu jaz dala če grem v trgovino mu Jacka kupit in glede na to, da imaš izcedek in krče,... a pridem do tebe in te po riti namlatim naslednjič ko boš drve in škatle in ne vem kaj vse še nosla , bemo babnica nehaj se hecat ! Nahrbtnik - Nive sem jaz videla v DM-ju, ampak se mi je zdel full drag... Drugače bi jaz raje imela nahrbtnik, tako da bom malo pogledala po trgovinah, če najdem kaj primernega... Je pa res, da jaz imam še od Davida previjalno torbo in če najdem navadni nahrbtnik z kakšnimi predalčki, lahko podlago za previjanje tudi tisto iz torbe uporabim... Jaz bi mela en tak zelen, živobarvni nahrbtnik... sam moram it malo po trgovinah in prečekirat... Se mi zdi da je nahrbtnik bolj praktičen kot torba, imaš obe roki prosti, tudi na voziček ga lahko obesiš in to..
|