Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Do zdej sm mela družbo (sm spoznala ene 5
    Do zdej sm mela družbo (sm spoznala ene 5  , k smo bile skoz na isti termin naročene), tokrat pa še teh ne bo, ker je zame zmanjkal placa v "njihovem" terminu in sm na vrsti 1 teden kasneje.
   , k smo bile skoz na isti termin naročene), tokrat pa še teh ne bo, ker je zame zmanjkal placa v "njihovem" terminu in sm na vrsti 1 teden kasneje. 
     , haloooooooo...pa vsaka je bla na UZ 15 minut. Kr neki, jst ne vem a te sestre ne znajo naročat
 , haloooooooo...pa vsaka je bla na UZ 15 minut. Kr neki, jst ne vem a te sestre ne znajo naročat 

a zdej te ne bo, al kva? pa ti si čist neresna, punca, veš!!
  a zdej te ne bo, al kva? pa ti si čist neresna, punca, veš!! . Tud ti nisi dost boljša
 . Tud ti nisi dost boljša  ) v šoping. Je
 ) v šoping. Je  Jaz grem jutri z mati v Prlekijo k babici na obisk. Pa mi je tudi rekla, da naj torbo s sabo vzamem. Pa je ne bom! Pa mojemu se je cist odpelalo, da ce slucajno zacutim popadke in da ce se pustim peljati v MB, da se bo locil. Ker on se ne bo na obisk 2 uri v vsako smer vozil. Dumbass! Ceprav res upam, da me nic ne zagrabi.
   Jaz grem jutri z mati v Prlekijo k babici na obisk. Pa mi je tudi rekla, da naj torbo s sabo vzamem. Pa je ne bom! Pa mojemu se je cist odpelalo, da ce slucajno zacutim popadke in da ce se pustim peljati v MB, da se bo locil. Ker on se ne bo na obisk 2 uri v vsako smer vozil. Dumbass! Ceprav res upam, da me nic ne zagrabi.  

- pa ne takoj začet šimfat čez prekmurce (k  je moj
   - pa ne takoj začet šimfat čez prekmurce (k  je moj  )
 ) 

, Živa ti bi loh uporabila podoben recept
  , Živa ti bi loh uporabila podoben recept 

sploh dosegel velikost tega medveda, bo po mojem kr trajal. Mogoče dobi za 1. rojstni dan, če bo pridno rastel / rastla.
  sploh dosegel velikost tega medveda, bo po mojem kr trajal. Mogoče dobi za 1. rojstni dan, če bo pridno rastel / rastla.