3x mami
|
jutro! tybysy, ne skrbi. amnio opravljajo ljudje, ki imajo nekaj izkusenj s tem, tako da bodo ze naredili tako, kot je treba. drugace pa amnio ni tako 'popularen', ker je kar drag, ce gres samoplacnisko... mojcaya, mozno, da je zaradi ker je to pac nek napor, in ker so ravno misice spodaj takrat bolj aktivne. mal se pazi danes in glej, ce stvar mine. dokler ni izcedkov, po moje ni skrbi... vceraj zvecer sem bila taka, kot da bi me vlak povozil. se dobro, da se je moj vrnil malo prej in mi mal pomagal. namrec, v sluzbi sem potegnila par uric vec, da vidim, ce zmorem. saj ni panike, ampak sem hotla probat. in sem zal ugotovila, da bodo 4ure zame vec kot dovolj, do nadaljnega. cisto me je izmozgalo, pa se sama ne vem, kaj. tako da danes sem spet najavljena na kosilu pri tasci, in potem naprej v miren vikend... jutri gremo na obisk k bratrancu in njegovi (zelo bolani - rak) punci. tole planiram ze predolgo. so pa 'na kmetih' doma, tako da bo otrokoma zanimivo, ker bodo lahko skakali naokoli, mi pa bomo lahko v miru klepetali. naslednji teden nimava nic dopustov no, bo vsaj manj guzve po cesti in na parkiriscih. kam pa greste - ce greste - dopustovat naslednji teden?
|