Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... pazi se, kar naenkrat se bo tudi tebi zgodilo
. Je pa ful odvisno od karakterja otroka: moj starejši tega nikoli ne bi naredil, bi me vprašal, če sme vzet oz. še raje, če mu lahko dam
,
doma, Naslednji pregled, Brcike, Srček, Spol, Kje bomo rodile
Postojna
Postojna
NP 31.5.
jaz samo hodim, kolikor hodim
samo da bi blo vse ok!
. To je obicajno darilo ob rojstvu, pa se najbrz noben ni upal. Tako da sem zacela in koncala pisat v tisto knjizico, ki jo dobis po porodu, ma tudi preglede, pa meritve, pa napredek, pa kaj ze zna ipd notri in sem jo celo poceckala, tko da bi jo lahko tudi prepisala v vecjo, samo imam digitalne slike in ne vem cisto, kolk je bil na kateri star in tako dalje. Mogoce bom kupila 2 albuma in izpolnila za oba otrocka.
, moram tudi jaz napisat not še par zobkov. Imam še eno, ki mi jo je kupil moj svak, vendar je ostala prazna, saj mi ni bila všeč. Najbrž bom tudi zdaj kupila isto knjigo.
, ker čez trebuh ziher ne bo šel
in komej čakam jutrišni pregled,da spet vidim pikico..upam,da mi bo gin. lahko že povedala katerega spola je pikica ker me že zelo zanima