|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 14:36:12   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

renesme**, tvoja bejba pa taka nočna žurerkauser posted image .....
ma ne ej.....ti novemberski otročki bodo ultra zaspanci...saj veš....noči bodo daljše, krajši dnevi...to bo vse tipi-top....ko bi le a ?

LP



moja bejba je bila rojena 9.10user posted image  tolk o kratkih dnevih, no ja, zame so bili prvi mesec, ko je bil moj še doma, res kratki, sem hodila ob 17ih spat, da sem se mal naspala do 23ih, ker sem dežurala ponoč, sam pol do petih naslednji dan je bila spet dolga. Pa sem mislila, da bom navajena vstajat ponoč, ker si že v user posted image  velik pokonc ponoč, pa prakso smo mel dežurstva nočna, no ampak tist je bil 1 teden skupuser posted image , tole se je pa kr vlekel...dobra stran tega je da se kg kar sami topijouser posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 15:06:15   
nadinne
Hej hoj user posted image

Končno imam čas da še kaj napišem...tu v službi je tak norenhaus, da je groza...mi skačejo po glavi uf! Se vidi da sem pod stresom...beba je nenormalno živahna danes user posted image

Glede spanaj...jaz na "srečo" že najmanj 2 leti nisem spala v kosu, odkar imam težave s hrbtom v ležečem položaju...ne pomaga npbeno ležišče...nič...samo vaje za hrbten mišice, ki pa jih sedaj ne morem več dealt, ker me potem ful boli trebuh. Tak da moj splanec zgleda nekako akole...od ca 22h-0.30 pa potem na wc, pa spet spim kako uro in pol in se moram spet malo vsest, da hrbet počije, pa potem tako naprej do 5h ko vstanem za v službo...niti čez vikend ni drugače...ponavadi komaj čakam da vstanem zjutraj...nič poležavanja user posted image

Uf moram iti domov...me je user posted image  prišel iskat...doma nadaljujem mojo pisarijo user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 15:17:09   
november2010

IZVIRNO SPOROČILO: lottyka


november2010 - tole tematiko sem pa lansko leto na pamet znala user posted image . Super delo in zanimiva tema. Kaj pa delaš? urejaš internetno stran? Pišeš članke...?





urejam, moderiram, pišem.... vse kar je treba :) ja, je pa to taka fajn tematika :)

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 17:46:34   
nadinne
Uf...končno sem frej...pridem domov ob 16h pa da kosilo naredim pa da pospravim vse...evo je pa ura 17.30! Kmal bom mogla it spat user posted image

Da nadaljujem kjer sem končala...v bistvu ne vem kaj sem še hotela prej povedat user posted image Ja ementaler sindrom user posted image
Aja, glede tega, da nekatere še hodimo v službo...meni bi se odpelal da bi bila skoz doma, sploh sama...sploh nisem tip da bi bila sama...ja paše kak dan, to je pa vse. Poleg tega meni sedenje ne povzroča nobenih težav...prej dolgotrajna hoja in stanje...to pa no go. Pač merkam da se ne zasedim...večkrat vstanem in se pretegnem pa malo sprehodim in je ok...moram merkat zaradi išiasa! Več težav mi povzroča sam računalnik v smislu vedno enakih gibov z desno roko...miška in to...me včasih za lopatico peče da je hudič...ampak spet...malo telovadbe in to je to. Glede na to da moj ostane čez slabe dva tedna na cesti si pa niti pod razno ne morem privoščiti bolniške, ker ne bi prišla čez mesec...trenutno delava lasten vhod pa še hišo izoliramo...denar kar leti...jaz sem pa že tako na bogem minimalcu in mi malica ter potni stroški znesejo malenkost manj kot sama plača. In tudi šparava kar se le da...bog ve kdaj bo moj dobil novo službo...dojenček pa na žalost ni poceni...tako da dokler nimam težav in nosečnost lepo napreduje bom delala...itak sta pa le še 2 meseca user posted image

ljubljana...he he, sem se nasmejala, ko si rekla da bi otroka kar nekam zabrisala...sama se spomnim enakih občutkov pri nečakinji, ko je bila dojenček...jaz sem imela takrat komaj 15 let in se spomnim kako je bilo enkrat...sestra je dobila drisko in ker ni bilo drugega doma, je mene prosila da tamalo peljem ven da bo zaspala v vozku, ker je bila že sitna...se spomnim da sem jo mogla oblečt (zima) v vse tiste pajace pa kombinezončke...no ko mi je to uspelo sva šle z vozičkom en giro ca. 6km...tamala se je drla za ponort...js rdeča v ksiht, ker so me vsi zijal če mogoče ne dajem otroka iz kože (vsaj mislila sem da me vsi gledajo)...sem kar hotela tist vozek nekam porint in it domov user posted image No tik pred domom tamala zaspi...KONČNO...in potem pridivja en avto mimo in pohupa kot pri norcih...tamala se je stresla da sem mislila da jo bo kap! Js sm bla v stanju tipa iz avta iz kože dat! Ampak na srečo je tamala koj nazaj zaspala...ja jok prej ji je pobral vse moči... predvsem pa trmo user posted image Tako da mislim da je normalno da imamo take občutke...itak pa bi za naše malčke vse naredili in tudi to pretrpimo. Jaz sem kar hvaležna za dva nečaka ki sem ju pomagala gor spravt, ker imam nekaj izkušenj, pa še bolj utrjene živce user posted image No bomo videli kako me bo moja beba znala okoli prsta sukat user posted image

Uf...sem se razpisala...sedaj grem pa na kavč malo poležat da hrbet zgliham, pa da noge vzignem.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 18:44:40   
emma83
škorpijonček danes probala tisti recept, ful dobro, zelo enostavno, to mi je všeč.

Evo pa je skoraj dan pri koncu, odkar sem prišla domov samo ležim in počivam, res upam, da se bom danes kaj naspala.

ljubljana pohvalno za tako iskren in izčrpen opis tvojega počutja po porodu, meni gre ful na živce, ko začnejo nekatere ful olepševati stvari, ko pa vsi vemo, da ni vse tako rožnato.



(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 19:22:37   
škorpijonček_
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne

Več težav mi povzroča sam računalnik v smislu vedno enakih gibov z desno roko...miška in to...me včasih za lopatico peče da je hudič...ampak spet...malo telovadbe in to je to.



E, jst pa že skoz študiram, pa hudiča od kod men te bolečine. To je neverjetna bolečina, ko že ne veš kaj bi nardil...prav žge. Zdaj mi je pa jasno, da bi lahko bilo to, jauser posted image . Drugače pa tudi moj križ ni čist tko kot bi moral bit...me je na začetk leta štihnilo, da dihat nisem mogla, pa komaj do dohtarja prlezla. Zdaj pa tud opažam, da me včas boli, ko že spredaj nosim takšno težo.
Men se zdi trebuh iz dneva v dan večji, pa še tri mesece je do konca, madona bom ja kot balon. Eni pravjo, da se komaj vidi, jst pa ko sem navajena bit brez trebuha, že prav veliko razliko opazim.

Emma...a si delala to tisto ko vse skup narežeš in spečeš? To je res zakon...hitro, enostavno, pa še zelo dobro.

Nč, grem počas pod tuš...smo se dans mal prešvicali, da bomo lažje spali.

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 19:28:32   
ječi12
ojla

a sm spregledala kje ste se dobile,pa kje se naslednič?

dons sm kupila kompletek za iz P,itak v hmju unga z ušeski pa še nevtralen je ker je bel. pa kapco pa štumfke.
majo pa res čis mim za oblečt,sploh nism zadovoljna z izbiro,mogoče bo septembra al pa oktobra k bo mal hladnje bolš.

prej sva pa z malo nardile tortico,tako k se nč ne peče,pa je bla ful vesela da je loh zravn delala,pol pa skos sprašvala kdaj jo loh proba :)

js sm pa prejle neki za šolo delala in si zaslužm zdj mau pauze :)

aja mene malo tko brca da me prou boli mehur,a je možno to?? tko me brcne da me prec lulat prime,in pol morm it čeprou nč ne steče skor vn....no sj bom vidla v četrtek kašn bom mela urin,pa če je use ok pol je res bejbi.

zdele bo pa ati za večerjo naredu neki dobrga,sam še nč ne vem kaj..... :)

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 19:31:05   
emma83
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Men se zdi trebuh iz dneva v dan večji, pa še tri mesece je do konca, madona bom ja kot balon. Eni pravjo, da se komaj vidi, jst pa ko sem navajena bit brez trebuha, že prav veliko razliko opazim.

Enako, se mi zdi, da se bom razpočila vsak moment.


Emma...a si delala to tisto ko vse skup narežeš in spečeš? To je res zakon...hitro, enostavno, pa še zelo dobro.

Nosečniški možgani, nisem napisala kaj sem skuhala. Fileje v testu, dala sem pa purana, ker nisem imela piščančjega mesa.




Jaz si bom verjetno omislila kakšno nosečniško masažo, ker me kar v križu začne malo boleti. Na netu sem najdla en masažni salon v Zalogu, računajo 35€ za 60 minut.

ječi v petek so se punce dobile v BTCju, so toliko čvekale, da smo imeli naliv.


< Sporočilo je popravil emma83 -- 17.8.2010 19:34:41 >

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 19:56:04   
škorpijonček_
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

Men se zdi trebuh iz dneva v dan večji, pa še tri mesece je do konca, madona bom ja kot balon. Eni pravjo, da se komaj vidi, jst pa ko sem navajena bit brez trebuha, že prav veliko razliko opazim.

Enako, se mi zdi, da se bom razpočila vsak moment.

Emma...a si delala to tisto ko vse skup narežeš in spečeš? To je res zakon...hitro, enostavno, pa še zelo dobro.

Nosečniški možgani, nisem napisala kaj sem skuhala. Fileje v testu, dala sem pa purana, ker nisem imela piščančjega mesa.




Jaz si bom verjetno omislila kakšno nosečniško masažo, ker me kar v križu začne malo boleti. Na netu sem najdla en masažni salon v Zalogu, računajo 35€ za 60 minut.

ječi v petek so se punce dobile v BTCju, so toliko čvekale, da smo imeli naliv.



Hehe...tud jst mam včas tak feeling...sploh zvečer. Pa ko še poštudiram kolk je še pred menoj...oja...to bo še velikuser posted image . Kdaj se pa začno ponavad strije delat? Bi že bla kakšna, če bi bla nagnjena k tem?

Možgani ja...ementaler sindrom bi rekla ena, če bi se spomnila ktera, pa očitn mam tud jst ta sindromuser posted image ...tud ta recept je super, pa mnjamsi.

Pa še neki...a se je že kteri zgodlo kaj podobnega, mi je prav smešno, saj vem, pač slučajno, a je že kar spookyuser posted image . Ko se kaj z mojim menim, pa kakšne odločitve sprejemava, bebica pobrca, kot da bi vedla o čem gre in hoče, da ima pravo glasanjauser posted image . Pa že dvakrat pr isti stvari...ko se bo kupval spet avto zame (ko ga bom rabila), vedno ko omenim mojo željo, on tko pobrca, da se strinja in da on bi se pa res rad vozil s tak fajn avtočkomuser posted image . Res funny.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
   RE: novembrke 2010
17.8.2010 21:39:20   
aleksa83
Pozdravljene user posted image

Sem mislila, da sem edina, ki jo vse boli, ko se zjutraj zbudi, a sedaj vidim, da ni tako,...
Včasih se kar kotalim po postelji, ko moram na wc, ko pa vse tako boli,...
Pa vedno bolj sem utrujena, noge so mi začele otekat,...

Komaj čakam na jutri user posted image , imam pregled, da vidim kaj mi bo G. lepega povedala,...

Vam javim user posted image

Lepo noč vseeemm


_____________________________

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 7:55:19   
Urša08
user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 7:58:55   
Urša08
jutro

Pri nas dnevi kar letijo. Ta teden sem precej sama s tamalima in je kar naporno, se zvečer samo še na kavč zvrnemuser posted image user posted image user posted image je zgleda kondicija na nuli. Tako kot večina mam tud jaz določene nosečniške radosti kot so bolečine v križu,... ampak sej to mine. Me se pa tudi skoz bolj približujemo cilju.

Grem zajtrk narest.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 8:42:46   
aleunam
Dan!

Kako smo danes spali? Jaz dokaj v redu spim (trkam). Se tudi prebujam in premaknem iz enega boka na drugega, ampak zaenkrat me to ne moti. Pa samo enkrat na noč moram lulat. Če le lahko, potem tam po osmi več ne pijem, vsaj ne veliko. Drugače pa jaz dam zgornjo nogo na malo trši vzglavnik od kavča, pod roke si dam še enega mehkega in spim kot user posted image . Edino rebra me tiščijo, danes so me spet proti jutru.

Mislim, da so mi zize začele spet rasti. Sicer neopazno navzven, a čutim. Ni pa tako kot na začetku user posted image , ker me ne bolijo. Pa sem mislila, da več ne bodo rasle. Je že zdaj dovolj. user posted image
Urša08, res je, bližamo se cilju. Čas kar beži, ne morem verjeti, da sem v 30. tednu. user posted image  Kaj je bilo za zajtrk?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 8:56:35   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

evo tudi mene s pregleda in spet na bolniški....tudi jaz si ne predstavljam več, da bi delala, pomoje bi kar pod nujo po parih dneh morala v boniško, ker mi trebuh že zdaj, ko sem doma, kar otrdeva...
Drugače pa sem kar malo razočarana, pa ne nad pregledom, ampak nad tem, da imam naslednji UZ šele 16.9.user posted image  to bo že polnih 33 tednov, tj. 2 tedna kasneje kot v 1.user posted image . Pa še so sestre nekaj ugotavljale zakaj bi UZ- hm, kontrola rasti, otrok je medenično....babeuser posted image

Prva noč doma- sem šla prav pogledat....prvič se je zbudila ob 22:30, potem ob 1:00, ob 2:00, ob 5:00 in ob 6:30....zelo podobno je bilo tudi potem naprej...pa to ne pomeni, da ko se je ob 2:00 zbudila, da smo ob 2:30 že spali, ne, ne, do ene 4ih je gledala ko čuk, pa zaspala in spet....potem od 6ih naprej pa tud spat ni več hotlauser posted image   Tolk da veste, fouš sem vsem tistim, ki jim otroci spijo!!!user posted image


A so ti na pregledu omenjali tudi CTG? Kdaj ga delajo? Drugače pa se za kile ne sekiraj, si suhica (kolikor se spomnim slike z bušijem), pa bo itak šlo vse dol. user posted image  

Spanje - a si si prav pisala ali to iz glave?

Jaz zaenkrat v dobrih 14 dneh od pregleda nisem nič pridobila. Sicer +6/+7 ni malo, ampak da bi vsaj počasi obstalo. Vem ja, pobožne želje. user posted image  Mam pa ta teden spet prebavo kot tekoči trak (zato najbrž ni šlo nič gor), kar je po svoje dobro, ampak kar je preveč, je preveč. Včasih mi je prav slabo, neglede na to kar pojem.

Koliko približno pa zdaj tehtajo user posted image , posteljica, plodovnica...?

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 9:04:10   
škorpijonček_
Dobro jutro,

jst moram tud rečt, da sem postala še večja zaspanka in tale tema zjutraj me sploh ne spravi pokonci. Pa ko ni tako vroče, je super. Še dobro, da grem delat in da user posted image  mora na sprehod, da se prsilimo vstat.
Joj, ene že v 30 tednu...kak blizu ste že. Je fajn prebrat kaj me bo čez par tednov spet začelo matrat in tole z joškam upam, da ne bo prehudo...so že zdaj dost zrasle user posted image .

Za zajtrk smo pa imeli muslije in jogurt, pa itak skoz neki zravn glodam.

Danes sem spet samo pol dneva na šiht, mam pol dopusta...moj gre in ga do nedelje ne bo in bova s kužijem sama, jej kak ga bova oba pogrešala...sam da pride čimprej nazajuser posted image .

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 9:30:05   
nejka000
Ojla!

Evo mene, sem še med živimi. Ne bom rekla kolk dolgo sem že pr računalniku ampak vse sem prebrala za naazaj, tak da evo par mojih komentarčkov.

srečanje jaz bi tudi, joj kaj vse zamudim!Pa zadnje cajte kr neki po LJ skačem in bi res lahko prišla. Ma to mam zej ko ne sledim.

papirologija jaz grem v ponedeljek vse urejat na CSD. Porodniško začnem 10.10.

trebuški,bolečine,...pri meni se full pojavljajo krči pa trebuh mi otrdeva večkrat na dan. Pijem magnezij pa buscopan jem itak že celo nosečnost. Sramna kost me je bolela v začetku zaj pa vidim da se bolečine vračajo. Pa bomo potrpeli še te 3 mesce. Sem se pa razlezla v zadnjem času. Pa ne tolk v trebuh kot v širino. Po kilah je +9. Joj morem malo pazit!

Brce naša beba je pravi divjak. Nima mira. Najbolj brza zjutraj tam od 6tih naprej, pol pa skoz cel dan. Vmes je kako urco mirna pol pa spet tak da mi kr cel trebuh premika. Se mi pa zdi da se je obrnila ker so zaj brce bolj pod rebri oz. v predel želodca prej pa je skoz po mehurju skakala.

sprehodi na WC počutim se kot bi mela vnet mehur. Kr mam vse bl nizko sem na WCju skoz. Se doma že smejijo z mene. Ma grem res na vsake pol ure do uro.

spanje kaj je že to? Spim jaz na obroke. Zvečer me hitr zmanjka pol pa tm od sred noči zijam v luft po par ur. Ne morem se nikak namestit, na nobe bok mi več ne paše, da o bolečinah v križu ne govorim. Me špika tam proti jutru v križu k bi mi kdo igle not tiščal.

zize jaz ravno velike spremembe ne občutim. V začetku so poskočile za dve cifre in zaj tako stoji. Je pa mi začelo mleko full ven tečt tako da rabim blazinice za dojenje. Pa full so napete.

depilacija pri meni je to že skor misija nemogoče. Brez ogledala ni šanse da tam spodi kaj vidim. Mi je pa res moteče če me tam doli kaj pika, tako da se matramo redno s to depilacijo.

spomin  mene HB se še drži. ste me pa nasmejale nekatere z vašimi prigodami.

ime jaz sem se skregala z vsemi. Smo meli v zadnjem času intenzivno debato okol imen pri nas in vsak bi nekaj drugega. in sedaj je obveljala moja in bo naša pupika ZOJA. Sploh več se ne pogajam okrog tega.

Mislim da sem na grobo povzela dogajanje preteklega meseca, zej pa upam da vas bolj redno sledim. Sedaj je bilo pri nas full napeto, pa še brez neta smo bli vmes in vas sploh nisem nič brala. Malo sem si vzela tudi časa zase in mi je uspelo nakvačkat full lepo dekico za voziček, sam še rob morem nardit pa bo gotova. Je imel Žan tako ko je bil dojenček pa sem zaj še eno nardila tokrat v roza barvi.

Vsem tud čestitke za opravljene preglede, in posebne dogodke. ne bom vseh naštevala ker bo pol moj post predolg. vidim pa da se vam je full dogajalo med mojo odsotnostjo.

Pa lep dan vsem!

pa še ena slikca od danes zjutraj-da vidite kako ratsemo
user posted image


< Sporočilo je popravil nejka000 -- 18.8.2010 9:31:18 >


_____________________________

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 10:27:30   
ječi12
jutro

moj zajtrk-riževa čokolada pa pol litra vode user posted image  groza! dobr dons pol res več nč ne jem,ker mam jutr popoldan pregled,pa ker sm bla do zdj pridna pa nism dobila še kile,nebi hotla zdj kr 5jih met ker me bojo kregal user posted image

aja naši bejbiji so nekje eno kilo težki zdj! sm si vse prebrala o 28 tednu. vdihnejo že sami,samo so pljučka še nezrela. majo že bejbi maščobico,pa oči so popolnoma razvite...skratka lepo napredujejo.tiste k ste še več noseče je še boljše :) ampak mamo še 2-3m do konca :)

js se tut zbudim za vsako premikanje iz boka na bok,ampak zaenkrat zaspim nazaj brez problema. mam pa tut js kovter pa poušter pod zgornjo nogo,pa še enga pa pod roke :) tko da sm usa oblazinjena user posted image

učeri sm nabavla komletek za iz P.joj je fleten.sm pa kr belega uzela,nikol ne veš če je spol pravi user posted image  ne ne hec! bi bil kr šok da bi bil drug spol.mamo ime in mamo use prštiman za določen spol.... :)

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 10:28:27   
ječi12
nejka lep buši,tak mali pa špičast :) ga maš pa bolj dol,js mam za joške že poličko user posted image user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 10:33:08   
malajka84
Jutro punce, dons sm pa mal potegnla s spancem, je bil tak mir uzun, sm sam ptičke slišala pet.:)
Drugače pa še zmer po ene trikrt-štirkrt na wc-lulanje, pa to ni tko k na začetk par kaplc, zdej je kr ornk količina, pa sploh ne pijem velik zvečer...eh bomo že a ne.::)

čas.
.res tako hitro leti..še dobra dva meseca pa bomo mele svoje štručke v rokah..pa s emi zdi, da je komaj bil tisti dan, ko smo lulali na test.:)

joške
..men rastejo glih ne, no ja...me pa bradavice bolijo d je groza, dotaknt se ji ne sme nihče sploh!:) a obstaja kakšna krema za to? kr tista k je za pol k se doji? kaj pravte?

nejka..lepo ime ste zbrali, meni je zlo všeč...., lušn buši:)

ime
hja pri nas tudi kr letijo predlogi iz vseh strani, pa bl k govorima d se bomo sama odločla bol hočejo bit prijazni...heh, naj, midva mava svoje v glavi, drugi pa naj devajo mnenja..gre skoz eno uho notr...skoz drugega ven:)

previjalna torba
...kje ste jo kupšle, katero mate? jst je nism dobla zraven vozička, ker mam rabljenga zdej pa iščem eno lušno, pa nč kej pametnega, tko da vsaka inf. dobrodošla:)

Zdej se pa lepo mejte..jst grem pa na en pegl party!





(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 10:47:47   
november2010
Hoj hoj!

Kar se imen tiče - midva ima že izbranega, ampak dokler ga nisva skupaj izbrala, pa si dala pol še mal časa da se navadiva na ime pa tko, nisva nikomur nič govorila... ker če bi druge poslušala pol ne bi nikol do konca pršla.....zdaj pač poveva da bo Adam, če komu ni kaj všeč to res ni najin problem.... edin ena kolegica mi je rekla, da kaj taka čudna imena zdaj vsi izbiramo, pa če ne bi mogoče še kak ime vsaj zraven dala.. user posted image user posted image user posted image ampak sej pravim, vsak po svoje.... ne more bit pa vsem vse všeč.... še dobr :)

Jaz oa zdele tle ene knjige urejam, imamo v enem prstoru, ki bi lahko služil omari ogroooomno knjig in smo se zdj končno odločl da se jih znebimo, zdj pa sortiram pa pišem seznam knjig, da bom potem knjižnjicam poslala al pa antikvariatu če bi želel met....
sem komaj dve mali polici spraznila pa sem že pri številki 150..... tak da mislim da ene 600 jih je zihr vseh skupaj.....

Jaz imam danes 3D UZ v Šentvidu, upam da se bo kaj videlo :) a tiste k ste že šle ste imela navaden CD zraven al DVD??

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 11:24:00   
Soncchhek
hojla hejla

Emma83,  dej napiši kako delaš purana v testu....to še mogoče jaz lahko jem...

nadinne, sem se nasmejala tvoji zgodbici..jaz jih tudi imam na zalogi šepaše od nečakinj, potem sem bila 2 leti varuška sestričnini tamali....pa čez poletje merkala 3 bratrančeve....skratka izkušenj šepaše....kako bo pa z mojo bebico pa bomo videli haha....saj eno je ko jih " merkaš", drugo pa ko so 24/7/365 tvojiuser posted image .

škorpijonček, jaz imam tudi filing da je moj buši ogromen..saj tudi je user posted image ...zarad izbruhanih kg...se mi zdi da sem ratala tako drobcena v noge pa rit pa roke pa...tam nad prsim...pol pa pogledaš na sredino pa bušiiiiiiiiiiiiiiiii....je pa prekrasen, to pa ja !user posted image
si spraševala za strije....jaz imam take majčkene kje...od prej....na novo pa.....nič da bi opazila.....
jaja to, da bebica pobrca...ko je kira faj debata..to se je meni nardilo že....pa tudi ko sem se nad mojim malo pojezila...bebica pobrca...pa pravi moj..evo vidiš...se z atom strinja.....user posted image user posted image user posted image .

ječi12, hiter povej recept za tvojo tortico, ki je ni treba pečt..... jaz zadnje čase ful rada kaj spečem...( čeprav ne smem pojest hihi....no zase nardim posebej seveda....če že)....pa kupujem sladkarije...pa ko pridejo obiski je polna miza user posted image ...jaz pa samo gledam...

aleunam, a rastejo zize? meni se je tudi zdelo, da so se nekam ustavile ....zdaj pa...se spet malo oglašajo...pa že par dni opazim na morcu take majčkene posušene pikice.....pa ne vem a kaj curlja ven...čist minimalnega....


aja, tale pritisk in brce po mehurju...jaz imam to že kir mesec...pride..se umakne...včasih par dni ponavlja...pa neha....pa je mir pa spet jovo na novo....

oo nejka kir bušiiiiiiiiiiiiiiii !!!!še bo rastel o jaaaaaaaaaaaa....

Imena pa mi imamo zbrane po 3 za fantka in 3 za punčko. Vsaj priimek ni več problem, se bo dete pisalo po mojmu....menda pa tudi jaz enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image .

je treba delat....da sem lahko potem frej...
lep dan punce !


(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 12:08:54   
lottyka
Lep pozdrav vsem,

čas- ja res kar leti. Še malo več kot 2 meseca. To bo tako hitro okoli. Sploh si ne predstavljam še da lahko imamo čez 2 meseca že malo štručko v rokah.

prsi - moje naj kar take ostanejo. Dovolj sta dve košarici porasta, že tako me motijo. Moj se seveda ne pritožuje nad velikostjo in upa da bodo dolgo take ostale user posted image . Mi pa čedalje bolj pogosto teče ven, tako da imam tudi jaz blazinice skoz pri roki. Sem pa dobila včeraj nasvet naj si začnem mazati bradavice s kremo od Aventa za bradavice, da se pripravijo na dojenje user posted imageuser posted image A to je treba že prej mazat? A si jih ve mažete s čim?

nejka - lep buši user posted image in Zoja je tud men zelo všeč.

Previjalna torba - Jaz jo bom dokupila v BC, sva našla eno ki nama je obema všeč. Je kar velika in ima dovolj predalov, za barvo pa so rekli da nama lahko naročijo v željeni, da bo bližje barvi vozička. Ta ki je od Maxi Cosija torba nama ne potegne. Poleg tega ima ta torba tako narejeno, da se da pripet lepo na ročaj vozička in jo samo odpneš dol ko rabiš. Ima noter prav take zatiče, da samo obesiš na ročaj. Poleg tega je tud mojemu všeč, da mu ne bo pol nerodno ko bo tudi on okol skakal s to torbo. Je taka kot na linku, samo da bo čist črne barve. Črn blago in potem je gor pošit vzorec s črnim cvernom. Upam da se bo obnesla.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200898

imena - midva sva imela oba imena izbrana v 5 minutah in je izbira dokončna. Res pa je, da sva se odločila da nobenemu ne poveva in nobeden ne ve. To pa ravno zaradi tega ker ima vsak svoj okus, svoje mnenje, vsak kakšnega pozna s tem imenom,... potem pa poslušaš te pripombe in nasvete in predloge,... Poveš da je dokončno pa vseeno dobiš, kaj pa če bi bil raje npr. Nejc,.. Da se ogneva tem stvarem, pač ne poveva. Nama sta oba imena najlepša in ni pomembno kaj si mislijo ostali. Bodo že vsi zvedeli ko bo rojen/a, pa naj pol komentirajo.

november2010- jaz tud nisem vedela in sem nesla oba s sabo. Jih pa nisem rabla tako da ne vem na katerega snema.

Jaz sem se pa odločla da začnem danes lepo počasi spalnico praznit. Predal po predalu, počasi pa bo. Ker bova premikala pohištvo in ene omare gredo ven, da dobiva prostor, bo treba vse spraznit. Jaz imam tok cunj, da bom naredila čistko in kar nisem oblekla v zadnjih 2 letih gre stran, prav tako kar mislim da ne bom več oblekla. Upam, da dobim kaj prostora noter. Pa še lažje bo potem ko bo treba čist spraznit. Ker vsega na 1 dan ne bom zmogla, je bolje da začnem že sedaj. Nič, grem nekaj pojest in na delo.


(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 12:10:45   
ječi12
sonček zakaj samo gledaš pa nič je ješ?
drugače pa se kupi mlete plazma piškote(edino če jih sama zmelješ,loh pol navadne kupiš) te zmleti so pa ponavadi kr tm k čokolino, v šparu jih majo. no rabiš en paket 300g. zraven daš pa še 200g masla ali margarine,2dcl juica,200g sladkorja pa 3 rumenjake. in to  skupi v maso zmešaš,oblikuješ in daš v hladilnik za en dan. loh tut manj no.
js pol še prelijem z čokolado,ker malo čokoladnega mora bit :) in je super.sploh otroci majo to radi ker pride ko ježek.

user posted image

tole je pa srček k se midve afnava z malo :)

mene tut zadnje dni joške bolijo,pa sm se spraševala zakaj zdj to,pa vidim da nism edina.super! :)

ja teče že zdj lahko vn,tut meni je že,zdj je pa mir.ampak najbrž bo še. se pa to k se posuši pozna k en silikon tok je trdo :) pa rumenkaste barve.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 12:21:40   
ljubljana
ime: Zarja
Zoja je pa moja nečakinjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Se tudi moja tašča kar naprej nekaj usaja, tast je že obupal. Pa je rekla, da se bomo sigurno še premislili, pa da smo to zbrali sigurno zato ker njima ni všeč, pa kako jo bomo pa krstili, ker Zarja pa ni krščansko ime, pa da ženske naj nebi imele imen ki vsebujejo črko r ...user posted image
Ampak smo tako zelo zabetonirani okoli tega imena da nam je čisto vseeno kaj si drugi mislijo pa še drugorojenec je predlagal in mi je tako lepo v ušesih zazvenelo da sem tako vedela da je to ime za našo punčko.

Zdaj sem se pa tako najedla da me bo razneslo. Ena solata250g iz špara, dve kornšpic štručki s francosko in pol litra ego jogurta.
Se koram kar lotit pospravljanja pisarne da malo pokurim.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
   RE: novembrke 2010
18.8.2010 12:24:19   
ljubljana
ja teče že zdj lahko vn,tut meni je že,zdj je pa mir.ampak najbrž bo še. se pa to k se posuši pozna k en silikon tok je trdo :) pa rumenkaste barve.

user posted image
Ja jaz sem mislila da mi po porodu pomarančni sok ven teče ker je mleko bolj rumenkasto oranžne barve prve dni.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?