|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 7:17:03   
MalaNeli
bucka tut v dmjih majo.

naš dojenček je kond 28 tedna mel 1250, ampak kolk je to točno izmerjeno. nevem če se je potrebno obremenjevat s tem. mogoče kadiš?

jaz grem danes po eno kremico. v bistvu jo uporablja moja mama, za vse možne stvari, sem jo pa mogla it naročit v MEDIKEM, ker se je kje drugle ne da dobti. je pa otroška kremica... pozabla sem kako se reče, vam povem ko pridem od ortopeda (mesečni obisk). in jaz si bom kar eno tisto kupila.

aleksa83 - hvala za prepisana navodila. jaz te papirje redko obdržim, tako da tega nisem mogla prebrat. super pa da ga lahko uporabljam, ker za kaj drugega mi tako ne koristi v omari.

aja, NP 13.9.



(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 7:22:10   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

Renesme a pa ni bebival sam k je rit vneta? al ga loh vsak dan uporabljaš?


sej če ima probleme z vnetji tako nič drugega ne pomaga...lahko ga pa skoz uporabljaš
Jaz bom vseeno najprej navadno hladilno mazilo uporabljala iz enega razloga- je 5x cenejeuser posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 7:24:50   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

Renesme a pa ni bebival sam k je rit vneta? al ga loh vsak dan uporabljaš?


Pozdravljena!
Ravno pred 2ma dnevoma sem si kupila Bepanthen Plus, ker sem se porezala po prstu, se mi je kozarec zlomil, ko sem ga pomivala.

V navodilu piše:
-uporabljamo tudi za: celjenje razpokanih bradavic zaradi dojenja.
-Pri preprečevanju in zdravljenju pleničnih izpuščajev ali pordelosti oziroma bolečin in razpok bradavic na dojkah je priporočljiva tudi uporaba mazila Bepanthen.
-Ni podatkov o škodljivem vplivu zdravila Bepanthen Plus na nosečnost in dojenje. Kjub temu naj nosečnice in doječe matere zdravila naj ne uporabljajo na velikih površinah.

Tak to piše v navodilih o kremi Bepanthen Plus v zvezi z bradavicami oziroma dojkami. Upam, da sem kaj pomagala.





Bebival in Bepanthen ni eno in istouser posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 7:51:04   
D0aisy
Aleksa83 tudi jaz imam kar precej težav v nosečnosti s prebavo. Tako, kot ti je ena že svetovala probaj z lanenimi semeni (celo žličko na dan) pa gibaj se čimveč. Mene je ful strah, da ne dobim kakšnih hemeroidov, ki so baje v nosečnosti kar pogosti.
Majabar- lepo ime in dobra ideja
Library- ti le pojdi v bolniško. Pazit moreš nase, zdaj ne smeš biti ne psihično in ne fizično obremenjena. Delati pa moreš v zdravem okolju.

Jaz pa danes končno pičim še malo na morje, res da samo za podaljšan vikend; ampak se ne smem nič pritoževat saj sva že bila na medenih tednih cele 3 tedne. :) 

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 7:54:46   
novemberska


Dobro jutro čvekeuser posted image


Pa je petekuser posted image user posted image user posted image še dans pa dopust...komi čakam...sicer ne grem nikamor prav daleč, sam par dni toplic pa par dni morja pa bo dopust mim. Pol pa še 4 tedne delat, pa konc. Si šparam dva tedna dopusta za konc...da bom lahk s prvim oktobrom zaključila z delom, pol pa od 15.10 porodniška. Ne morem verjet da se to tok hitr bliža.

A gre ker punca 6.9 v materinsko šolo v porodnišnico lj? Jaz sem se lih ta teden prijavla, na termin ob 16.15h. Moj ne more z mano ker ma šiht, bo pa šel na tisti hitri tečaj za očete. Sej nima veze, glavno da je pri porodu z mano, da bom mela koga nad kerim se bom znašalauser posted image user posted image (mal heca)

Ja nič pa gremo delat še mal....lepo bodite

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 8:22:05   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

Renesme a pa ni bebival sam k je rit vneta? al ga loh vsak dan uporabljaš?


sej če ima probleme z vnetji tako nič drugega ne pomaga...lahko ga pa skoz uporabljaš
Jaz bom vseeno najprej navadno hladilno mazilo uporabljala iz enega razloga- je 5x cenejeuser posted image


hvala.
pri nas je drugače palil sudocrem. ta nam je dostkrat rešil rito,če ne pa canasten če je blo že prehudo. pri lulikah je še hujš k lahko vse notr gre,se mi zdi no....

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 8:25:44   
phelps
Dobro jutro!

Čveeeekeeee!! user posted image user posted image

novembrska, včeraj so me klicali, da danes ali v ponedeljek dobiva preko DHL voziček, komaj čakam user posted image Tebe še niso poklicali?

Lottyka in MalaNeli, ful lepe torbe - tiste od katerih ste dale linke user posted image

Včeraj sem naredila en krog po Muellerju, pa sem opazila, da se tam dobijo vsi pripomočki za nego dojenčka (milo, dudice, flaške...). Fino - vse na enem mestu user posted image

Moški in šoping - hehe, jaz sem tudi opazila enega zmedenega očka v Baby centru. Ampak mi je bilo tako cute user posted image

Library, delaš na sodišču? Jaz tudi. Za razliko od tebe nimam problemov, mojo nosečnost so ful lepo sprejeli user posted image . Se spomnim, da takrat ko je bilo zunaj tako zelo vroče, mi je vodja oddelka - sodnica ponudila, da mi gre po malico, ipd... Mi je bilo ful hecno user posted image Pa spise smo razpolovili, da niso tako težki, ipd... Upam, da bo tako do konca, sicer je pa samo še 6 tednov do nastopa porodniške.

Kreme, jaz uporabljam izključno tisto za mazanje trebuščka, kak dan se namažem tudi po prsih. Nimam (še) nobenih strij, so pa vidne žile na prsih user posted image Vitaminskih dodatkov ne jem, samo sedaj sem kupila Magnesol zaradi otrdevanja trebuha.

Včeraj popoldne sem bila čisto fuč, nisem mogla ležat, nisem mogla sedet. Sumim da je to od 8 urnega sedenja v službi. Med dopustom sem bila aktivna in sem veliko gibala in je sedaj kar šok bit skoraj cel dan v pisarni.

Ne bomo stokali, vikend je, pa bomo nadoknadili vse! user posted image user posted image Danes sem povabljena k v.d. tašči na češpljeve cmoke, že to je razlog za dobro voljo user posted image

< Sporočilo je popravil phelps -- 20.8.2010 8:26:22 >


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 9:31:26   
škorpijonček_
Jutrooooo,

jej kak sem danes fajn spala, pa me je kuža prišel zbudit, ko je že ura zvonila user posted image .
Petek je user posted image , sicer zunaj dežuje, pa vseeno, bi pasal en tak dan, za poležavanje...sicer danes ne bo nič...mam celi dan norijo.

Danes popoldne grem v Müllerja očke pasit, pa ziher ne bo pr tem ostalo...sam brzdat se morem, da preveč ne zapravim. No, saj za pleničke je še malo prehitrouser posted image . Bom pa kakšne druga malenkosti, pa sebi kakšno kremico.

Aja, obleko probala zjutraj, še je ok, tko da še teh 10 dni naj zdrži, ker drgač bom user posted image , takšna izbira je v štacunah trenutno.

Do srede nas čaka lepo vreme, v sredo pa ohladitve...ko bi le bilo vsaj tistih par minut tam lepo in suho vreme...čeprav dež pa dinarčke prinaša user posted image .


(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 9:35:41   
flik
Dobro jutro čveke user posted image ,

še danes, potem pa na morje, jupi, komaj čakam. Danes pop. pa še pregled pri gin, da vidimo, da je vse ok, pa da spet slišim srček in ostale zvoke naše maleuser posted image .

Kreme za ritko: pri našem prvem se je najbolj obneslo lekarniško hladilno mazilo gorenjskih (!) lekarn. Sva ga kupla tut od ljubljanskih, pa ni blo pol tolk dobrouser posted image . Imel smo tudi Bubchnovo - po njem je dobil rdeče pikice ne pregibih, pa še vpila se ni tako kot bi se mogla. Je pa res, da nikoli nismo imeli težav z vneto ritko, razen ene 2x, pa še to je bila posledica driske. Drugače pa je moje mnenje glede raznih kremic in losijonov in podobnih zadev tako, da čim manj. V začetku sva ga recimo po gubicah (vrat, za ušeski, pregibi rokic in nogic) mazala z oljem ali bepantenom, ker se koža kaj hitro vname... Drugače pa jih po telesu res ni treba preveč mazat, tudi brez tega najlepše dišijouser posted image . Malega še vedno umivava samo s trdim milom (od nivee, al pa DM-ov baby love,...), pa mal šampončka na glavo 1x na teden, pa je.

Modrci: zadnjič so bili v Muellerju v akciji za 7 eur, pa sem enega kar kupla. Enega njihovega sem imela že prvič, pa je bil čist ok, bombažen, mehak, praktičen. Pa še za tako ceno user posted image . Upam da mi bo potem še prav - ker nekak tle spet ni nobenega pravila, enim se prsi potem, ko pride do dojenja, še dodatno povečajo, drugim se prej, pa spet dvakrat ni enako... Meni so se prvič na začetku, tut obseg prsnega koša se mi je kar povečal in potem je pri tem ostalo, drugič je precej podobno, le obseg prsnega koša je ostal isti...

Library: joj, prav obupna je tvoja služba, babe smotane, ne morš verjet.  Si mislim, da z lepo besedo ne boš nikamor prišla user posted image . Probaj si res zrihrtat bolniško, če se le da. Kolk imaš pa še do dopusta oz. porodniške?

Majabar: lepa gesta, odlično ime! Srečno na tekmi!

Nič, imejte se skrajno lepo in pazite nase in na svoje pikice!


(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 9:43:58   
emma83
Dobro jutro čveke,

včeraj se nisem nič oglasila, sem imela cel dan gužvo, pa še svoj avto sem peljala na servis in tam pustila 400€ user posted image , za zjokat dobesedno.

Drugače sem pa danes že naročila jogi za posteljico in sicer tega v BC, ga imajo danes znižanega 20%. Mi je bolj všeč od Dormea, ker ima že antialergijsko in antibakterijsko zaščito, Dormeo pa tega nima.

Lep dan vsem.

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 10:41:29   
škorpijonček_
Emma...a to onega od Lagee? Cena nekje okol 79€? Meni so tudi nekaj takega v BC svetovali.
A to je samo spletna cena in kje to naročiš?

Hvala.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 10:49:46   
emma83
Ja od Lagee je, redna cena je 85€, znižana pa 68€, je pa res samo na spletu, na baby centrovi strani, takoj na začetku imaš dnevne akcije, tam vse piše.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 10:53:13   
škorpijonček_
Pa pralno, koker sem zasledila, ne?

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 11:14:48   
aleksa83
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Naša občina podari neko knjigo in bon za 80 eur za novorojenca,..., boljše to kot pa nič,...


Si sigurna? Mislim, da kar 100€ podarijo in to na TRR, če govoriva o Ptuju. ---> http://www.ptuj.si/_pdf/pravilnik_o_edp_za_novorojence.pdf



Ja, na Ptuju ja, ampak jaz spadam pod eno sosednjih občin,...
Tako imajo napisano na spletni strani,...
Pozdravček,...

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 11:18:53   
november2010
Hej nosečke!

Jaz sem bila pa danes mal po opravkih, sem nesla za otroški dodatek, pa vzela papirje za urejanje porodniške, so bili prijazni in mi vse lepo razložili, sem čist presenečena. :) Pa še par nakupov sem opravila,in zdaj je ura že kar čez enajst... tako da moram zdaj hitro za par urc delat za računalnik.... se mi ne da čist nič, ampak kar je treba je treba :)

majabar - fajn slikce, in fina izbira imena. I like. :)

library - držim pesti, da se v službi kaj uredi.... drugač pa kot so že druge rekle - bolniška. Ni nobena služba več vredna kot tvoje in otrokovo zdravje ter dobro počutje.

Zdaj pa res šibam delat.....

Pozdravček in lep vikend!

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 11:59:49   
malajka84
ječi...jst bom šla na zavod pa povedala kak je na stvari, pa bomo vidli kaj mi bojo predlagal, zavarovanje si bom mogla sama uredit, pa sej tja bom šla pa zrihtala, ker sva skupno gospodinjstvo šele par mescev nazaj uradno prjavla, poročena pa tud nisva...pač bom mal šibala od zavoda pa na socialno pa na zzzs pa....eh mi bojo že povedal, sje ne mormo vsi vse vedt že prej....
Tko da v septembru grem uredit paket na socialno pa kar še je pa da vidmo kaj bojo rekl, ker sem nek slišala, da je ena verzija da ti zavod plačuje starševski dodatek, po drugi pa socialna,..tko d ne vem nič ..in je najbolš d one vprašam, k vejo kaj pa kk:)

majabar
super ime..men je zlo všeč

vikend...midva jutri šibava v mozirje mal rožce gledat...pa še tm po okoliških krajih, če bo kej pametnega,..kaj pa vem najin zadnji izletek v dvoje pa pol:)

drobnarije...tam nekje v septembru bova šla še po par stavri, ker sva pač iz takih rovt doma, da če hočeš izbiro je treba do Celja, to je pa že skor ura vožnje in ne vem, mene vožnja že zdej matra...kaj šele bo pol oktrobra, tk d sva rekal d bov azdej to počas zrihtala pa je...bolš prej k prepozn

tašča danes pride na obisk..se je prvič sama povabla, je rekla d bi se mal oglasla....no ponavad ko gre sm vsa živčna, bomo vidl...nč rada nimam njenih obiskov....ma bomo vidl, mogoč se je pa kej spremenila.-uipanje umre zadnje;)

modrci
..to bo tud še akcija neki najdit..bo treba ture po trgovinah pa najdit, čeprov alisa perilo ma marsikaj pa lahk prek neta naročiš, zadnjič sem si noečniškega....in je tolk zlo usper mehek..ma k da ga ni, sam tistga pše nosm..perem nosm perem nosm:) tko dbom tam pogledala pše za te za dojenje, pa še cene do ugodne, ker majo velik akcij

Zdej pa sreča d me je psica pršla cukat za hlačnico, d agremo ven, če ne bi cel roman napisala počas.:) Mejte se lepO!user posted image


(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 12:21:07   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: novemberska

A gre ker punca 6.9 v materinsko šolo v porodnišnico lj? Jaz sem se lih ta teden prijavla, na termin ob 16.15h. Moj ne more z mano ker ma šiht, bo pa šel na tisti hitri tečaj za očete. Sej nima veze, glavno da je pri porodu z mano, da bom mela koga nad kerim se bom znašalauser posted image user posted image (mal heca)

Ja nič pa gremo delat še mal....lepo bodite



Grem ja, sam na un termin ob 18.00.

kremce - aaaaaaaaaa halo ve ste že pri kremcah user posted image  jaz sem šele nekje pri pohištvu in oblekcah ...

papirji - a rabiš nujno za CSD (v LJ) tud potrdilo o datumu poroda? Včeraj mi niso nič dali pri G ...


(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 12:58:55   
lottyka
Dobro jutro vsem,

Najprej library sem kar jezna ratala ko sem brala tvoj post, kako si eni še danes mislijo da si lahko vse privoščijo. Zaposlena si za nedoločen čas in postavi se malo zase in za svojo bebiko. Odpustit te ne morejo, če si nakoplješ kakšno zamero ali dve teh user posted image žensk pa tudi če je nadrejena vmes, pa se ne smeš sekirat, itak te 1 leto ne bo in se bodo že pomirile. Poleg tega pa jim boš dala tudi jasno vedeti, da s teboj pač ne bodo tako delale. Jaz bi se na tvojem mestu uprla premestitvi in jim lepo povedala vsem kaj si mislim. Včasih je treba tudi povzdignit glas, pa ne v smislu dretja ampak v smislu postaviti zase. V kolikor to ne uspe pa ti tudi jaz priporočam bolniško, pol pa bodo morale ženske delat delo, za katero so plačane. Dva meseca pred rokom te nikakor ne smejo premestit na delo, kjer je potrebno dvigovanje ali vlačenje po tleh težkih stvari (vem kako je premetavat sodne spise, sem jih tud jaz že) da ne govorim o zraku in lojtri. Ti imaš za seboj tudi našo zakonodajo, po kateri nosečnica ne sme dvigovati bremen težjih od 5 kg, še posebej so izpostavljene tu nosečnice po 28 tednu, kar ti si. Ti bom na koncu pripela dva linka, kjer si lahko to tudi uradno prebereš. V kolikor ti to ne bi uspelo, pa se posluži druge metode, prenašaj spis po spisu, nikakor ne cele škatle. Vmes si vzami počitek na prostem, kajti pač od zraka noter te duši in ne moreš biti toliko časa tam. Delodajalec ti je dolžen zagotoviti primerno delovno mesto tvojemu stanju, kar to definitivno ni. Imaš pravico da poskrbiš zase in za svojega še nerojenega otroka in to bi jaz na tvojem mestu tudi naredila. Je težko, sploh če se šefinja spravlja nate. Tolaži se da ni več dolgo do porodniške in boš imela 1 leto mir. Upam, da nisem bila preostra ampak take stvari me res pogrejejo.
http://www.cilizadelo.si/default-30600.html?PHPSESSID=57e2cf1c73d64abfe1f02551394fd3e5
http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/vzd/Nosecnice_1.pdf

user posted image za vse lepo opravljene preglede in 3D ultrazvoke user posted image .

majabar ime mi je res všeč, se sliši prav fino. In super slike, kar banane na vrtu, hudo user posted image .

novemberska, jaz sicer ne grem v LJ na materinsko, bi pa šla na njihovo predavanje ko bo anesteziolog. A bi mi lahko sporočila kdaj ga boste imeli, bi se pridružila. Pa super za dopust, ti bo pomoje prav pasalo malo oddiha.

modrc za dojenje - jaz bom pomoje vzela v H&M kakšnega. Čeprav upam, da se mi ne bodo drastično povečale, drugače bom pa mojga poslala po kakšnega večjega.

drobnarije,kremce - Verjetno bom konec septembra ponovno spraševala kere kupit user posted image , prej nimam namena kupovat. Zadnji teden Septembra mogoče prvi teden Oktobra najkasneje bom vse nabavila, kar se tiče kozmetike  zame in za bebiko, s plenicami vred.
Sem pa včeraj zvedela lepo novičko mi bodo moji (brata s familijo) kupili Angelcare varuško user posted image , meni ne bo treba. Sem se matrala zdele že par tednov, kako jo naročiti iz Anglije kjer je pol cenejša, pa brez uspeha, zdej so se pa odločili da nama bodo oni kupili. Tako da ena stvar manj na seznamu za kupit user posted image . Prav vesela user posted image .

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 13:08:49   
MalaNeli
phelps tut jaz ne jem nobenih dodatkov, poskušam pa zelo veliko zelenjave in sadja na 1000 in 1  način. Pa sm tut na magnesolo iz istega razloga. Navse zadnje :S včasih tega ni blo. Sm hotla jest te dodatke, pa sm v 2,3mescu zbruhala vse, pa sm rekla da taj pač tega ne bom jedla.

kreme za dojenčka, je nisem dobila, ker se od MAKRA kozmetike ne da naročit več, sem želala Hladilno mazilo, za novorojenčke, dojenčke, odrasle... - ČE GA KATERA SLUČAJNO KJE NAJDE NAJ SPOROČI.

lottyka kaj pa praviš na to: http://www2.baby-markt.de/ANGELCARE+Babyphone+Bewegungsmelder+AC+401.htm
10€ cenej še vseeno? :( jaz pa na žalost nimam takšnega bratca, da bi mi to kupil. tako da imam še vedno na seznamu, če bo šlo skozi, čene pa budne noči.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 13:13:24   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli


lottyka kaj pa praviš na to: http://www2.baby-markt.de/ANGELCARE+Babyphone+Bewegungsmelder+AC+401.htm
10€ cenej še vseeno? :( jaz pa na žalost nimam takšnega bratca, da bi mi to kupil. tako da imam še vedno na seznamu, če bo šlo skozi, čene pa budne noči.



Prištej še poštnino in si na istem pomoje, kot pri nas. Sem vse pregledala in edino v Angliji je okoli 70-80 funtov. Če poznaš katerega ki gre v London, se ti splača njega poprosit da ti kupi.

Drugače pa imaš še tegale, je 140 EUR, sam ne vem kaj je razlika. Jaz sem se odločila kar za AC401.
http://www.angelcare.si/ac301.htm


(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 13:18:42   
MalaNeli
ja ta je novejši. maš prav ja, če vse prišteješ. bom vidla, mogoč pa gre kdo v anglijo :) 

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 13:24:27   
lottyka
Ja se ti res splača. Jaz sem preračunala da če kupim povratno letalsko karto do Londona in pod pogojem da letim še isti večer domov me pride še vedno ceneje kot pri je cena pri nas. Sam kaj ko mojga ne morem tja poslat, zame bi bilo pa tud preveč, ne bi zmogla. Toliko o cenah pri nas.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 13:26:36   
MalaNeli
kje si pa gledala tega iz anglije?

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 13:29:27   
škorpijonček_
A je tole (Angelcare) potrebno imet, kolk jih bo pa še imelo?

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
   RE: novembrke 2010
20.8.2010 13:31:30   
MalaNeli
potrebno ni. je pa fajn. sem se pogovarjala z mamico ki ga je mela pri drugem otroku, pa je rekla da je bla veliko bolj mirna in sproščena.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?