Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

naokol. Držte pesti, mogoče bo pa uspelo
kere probleme mam... no pač ko bom na samem mestu dogajanja ne bom mela izbire in se bo treba maksimalno potrudit...
za september bodo vsi rojeni avgusta
jaz sem imela en tekoči šiv pa sem občutla to kaj je dr rekel na viziti: čim manj sedet če si šivana, čim več ležat in noge skupaj tiščat. Tiščat skupaj ker se maternica prej krči, sedet pa se ne sme zato ker šiv nima prekrvavitve. In ja, najprej ga nisem jemala resno sem si mislila: ah pa ta en moj šiv. Ja sem dobila kaj hitro vrnjeno. Sem sedela par minutk in ko sem se vstala je prav cukalo kar spet ni prijetno. Še jest je pametno leže ali stoje:)
nardil so mi CTG, ki itak ni pokazal nič in potem se odpravim še na UZ in pregled vaginalni kokr sva bili zmenjeni v G in pridem dol in ma ona drugo delo in nej kr jutr se spet lepo iz LJ v PO vozim ker je dežurna
tko da ne vem nič a sem kej odprta ali ne, nadomestni G pa je reku da oni prvič vaginalno gledajo šele ko si 5 dni čez rok
Kolegico sem na smrt prestrašila, sebe pa še bolj. Tako močno me še ni zadelo, sploh pa ne sredi dneva. Kr nekaj. Ampak sem potem kmalu prišla k sebi, pojedla košček peciva in je bilo ok.
Naši pregledi!
No če bi počivala bi blo najbrž drugače.
Zdaj pa šibam še posesat stanovanje, preden potem oddam Aneja v varstvo. Je imela Almera prav, zdaj še svinjarijo bolje vidim z novimi očali.