|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
28.10.2010 22:47:20   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

uh, pestro tle na RRuser posted image .

V glavnem kava jutri: jaz pridem. Potem se dobimo pred Zaro ob 10.30?

Zmenjeno. Ker pa bom pripeljala še mamo in Lijo (pa ne na drink, sam v BTC, da ne bo pomoteuser posted image ) se zna zgodit, da bomo kake 15 min zamudili. Te/vas poiščem v lokalu zraven.

Ko bom ponoči 5 ur v kosu spala, častim rundo v Zvezdiuser posted image .

Deal!! user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
29.10.2010 3:28:02   
Anonimen
saj ne vem al va naj voščim dober večer al jutro hihi
pišem ob bol smotani uri hihi

no mi imamo zadnje dni dežurno službo user posted image
sploh noče spat, pojedel bi malo morje mlekca in čaja... user posted image
pa eno urco ga moram met v naročju in mu pet, da pol končno zaspančka user posted image

slončkanje: na pregledu sem že bla in sem od bolečine skorajda ginekologinji dala eno krepko za uho, tak me je bolelo... tut ko sva z mojim poskusla, nisem mogla, mene tak boli da adijo... pa še vnetje sem fasala...

eto še naše mere: porodne 3100 g, 51 cm, OG 34
1m: 3500 g, 51,5 cm OG ? al mi ni povedla al pa sem jo preslišala ker sem razmišljala zakaj je tak malo zrastel...
drugače pa mama drugi tedn že drugo posvetovalnico...

no zdaj pa letim pod tuš pa spat... preden se kljunček zbudi user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
29.10.2010 5:12:18   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Glede na to, da vas bo več, tam ni baš veliko prostora zunaj. Kaj pa tista 2 lokala zraven Zare, nasproti Emporiuma

ja to ja...no a se strinjate?in ob kateri uri že?

v tem primeru mene ne bo...fajn se mejteuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ce je kaksna napaka ali ce katera hoce da jo dodam napisite - pa malo odebelite da vidim

Kaj pa če bi po vrstnem redu dajale, tako kot so se rodili, da bomo hitreje našle

ce se kri da,kar naj...meni je to prevec delauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: brezcopatka

Pa še eno vprašanje: če vam v lupinici zaspi, a ga potem, ko pridete domov, date takoj ven, ali počakate da se zbudi?

ce je to kratek cas in tko vem da jo bom zbudila jo pustim,drugace jo probam cim bolj nezno prestavit v posteljico da spi naprej...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
29.10.2010 5:29:47   
katrinka
user posted image

user posted image maca29 - luka
rojstvo: 48cm in 2820g
1 mesec: 53cm in 4140g
2 mesec: 56cm in 5660g

user posted image benika - manja
rojstvo: 50cm in 3320g, OG 35cm
1 mesec: 55cm in 4180g, OG 37cm

user posted image   jazzy1 - lija
rojstvo: 54 cm in 3280g
1 mesec: 52,5 cm in 4120g
2 mesec: 57 cm in 4960g

user posted image   soncica - jakob
rojstvo: 52cm in 3690g, OG 37cm
1 mesec: 56cm in 4850g, OG 39cm

user posted image   katrinka - sandra larisa
rojstvo: 45cm in 2040g
1 mesec: 49,5cm in 2
1,5 mesec: 50,5cm in 3130g

user posted image   almera - ronja
rojstvo: 50 cm in 2840g
1 mesec: 52cm in 3650g

user posted image   nadka30 - melanie
rojstvo: 50cm in 3290g
1 mesec: 53cm in 4350g

user posted image   brezcopatka - gal svit
rojstvo: 51cm in 3430g, og 36cm
1 mesec: 58cm in 4400g, og 40cm

user posted image   natalija28 - Matija
rojstvo: 50cm in 3450g
1 mesec: 52,5cm in 4130g

user posted image   lenca78 - neja
rojstvo: 54cm in 4180g, OG 36cm
1 mesec: 57,5cm in 5060g, OG 39cm

user posted image   tannya - živa
rojstvo: 53 cm in 3750g, og: 35.5
1 mesec: 55 cm in 4550g, og:36.5

user posted image   archie - teja
rojstvo: 49cm in 3350g, OG 35,5
1 mesec: 51cm in 4050g

user posted image   laliela - niko
rojstvo: 51cm in 3100g, OG 34
1 mesec: 51,5cm in 3500g

< Sporočilo je popravil katrinka -- 29.10.2010 5:36:20 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
29.10.2010 7:19:27   
mala
Ahhh mene ne bo na kavico punce, sem včeraj izvedela, da je za vedno odšel moj bratranecuser posted image user posted image  in mi je preveč hudo...
Lepo se imejte pa upam, da mi naslednji teden res rata...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
29.10.2010 8:18:43   
tinkatonka
mala....moje sožaljeuser posted image user posted image .

srečanje...najverjetneje prideva,a definitivno tud zamudiva in bom šele okrog 11h tam. Greva z pradedkom od Jakoba v BC kupit nov kombinezom za Jakoba, potem pa še na kavico in tortico. user posted image Tak, da se vam potem pridružim :)

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 29.10.2010 8:23:36 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
29.10.2010 8:29:07   
malecka_mateja
jutro!

Kako ste kaj? Prazniki so pred vrati, tile prvi sicer neprijetni ampak potem je martinovo, kmalu miklavžek in že božiček. joj kako čas letiuser posted image Mi smo že začeli obiskovati grobove včeraj danes dokončamo da v ponedeljek ne letamo iz enega konca slovenije v drugega. v ponedeljek gremo samo najbljižnjim. Zunaj je že prava zima. pri nas na vikendu(pohorju) je že snegecuser posted image

Drugače smo ok. Tjaša ma ta teden počitnice. Tin vsako jutro presenti ker vsak dan potegne spanec. je samo 1 krat ponoči potem pa spi in spi jaz pa se zbujam ker mi je to še novouser posted image user posted image user posted image no samo da se lepo naspi. Zadnja dva dni mam tudi ful naval mleka, nevem zakaj sej je vse isto kot prej amapk sej lepo da je. se mi zdi da je hitreje in lepše naje. tudi zvija ga manj. sem tudi na brezmlečni dieti ker po mleku ima sluzato blato in sumimo alergijo. tako  da ni fajn, ampak za naše sončke vse.

Za seznamček: ob rojstvu 3100g 49 cm OG 35
1. mesec 4070g 54 cm OG 36

V torek pa imava spet posvetovalnico pa da vidimo. meni se zdi da je pravi debeluščekuser posted image user posted image user posted image ma tako lepo polna ličkauser posted image
Jaz rabim eno brco v tazadnjo da bi šla v vrtec kjer delam diplomo da bi jo odposlala in končno mela zagovor pa mi nekak ne znese. sej bom. rada bi se rešla že.
Grem možeku pripravit zajterk pa sebi, ker otroka sta že sita potem pa gremo atvo preobut v zimske čevljeuser posted image user posted image user posted image

lep dan vsem. pa user posted image vsem za cm in guser posted image user posted image user posted image ter preglede.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
29.10.2010 8:35:42   
katrinka
mala - moje sozaljeuser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
29.10.2010 8:38:07   
tannya
Mala:user posted image user posted image user posted image ,sožalje

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
   [Brisano sporočilo]
29.10.2010 8:55:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brezcopatka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1435
29.10.2010 9:16:05   
eva2010
Joj samo en dan pa pol me ni, pa ful pestro na forumu.

Mislim, da ni nič narobe, če se kdaj krešejo mnenja, tudi to spada v debato, samo, da je na nivoju. Dobri stari zakonci, se morajo tud kdaj skregat, da jim funkcionira user posted image user posted image

Masaža je uspela user posted image user posted image user posted image . 1,5 ure užitka, sicer ni to najbolj nežna masaža (imenuje se Tui-na), ampak se je prijateljica potrudila, da je bila z mano malo bolj nežna. Medtem pa je Luka užival z njeno mamo na sončku. Upam, da kmalu ponovim. 

Mere sporočim kdaj drugič, ker se grem zdaj rihtat za pregled pri G.
Sem zasledila mimogrede, da se nekatere po bajerju sprehajate (nenka7, če sem si prav zapomnila), tudi jaz sem večkrat tam, ker je dosti sonca, tako, da se lahko kakšen dan srečamo.

LUPINICA - jaz ga ne prestavim iz lupince, ampak ga pustim, da se sam zbudi, ponavadi pa to ne traja več kot 0,5 ure, tko, da mislim, da to ni problem.

Lep dan vsem.

(odgovor članu brezcopatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
   [Brisano sporočilo]
29.10.2010 9:37:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu eva2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
29.10.2010 9:43:06   
Lenca78
mala moje sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
29.10.2010 9:50:49   
Izabelina
jutro, jutro, jutro!!

zdele ste že na poti na čvekanje... naj bo čimbolj uspešno! če se boste kdaj zmenile v škofji loki se vam še midve pridružva user posted image ... drugače je pa bolj težko, ker sm nemobilna, na bus se pa ne bova basale, vsaj zdej še ne...

moji šivi še kr bolijo, zdej so se celo odprli in spet krvavim... tko, da še neki časa ne bo nč z user posted image ... no ja, je pač treba mal potrpet... poporodni pregled mam 8ga 11. upam, da se do takrat že pocajtam!!

pri nas še vedno kombiniramo joško in AM, podnev dojim ko hoče, ponoč pa flaška, da lepo spi... še vedno se zbuja na 3ure, je kr točna... sam zaenkrat se js kr uredu počutim, tko, da ni problema z vstajanjem... podnev je pa kr sovica, najraj se nosi v naročju, tut mal zadrema, če jo pa odložim pa hitr začne protestirat...

ej, a vas tut mot, ko se ljudje začnejo z user posted image tko otročje pogovarjat? js kr izpuščaje dobim user posted image sta "tast" pa "tašča" pogruntala, da se Eva ne dere ampak derčka?!? user posted image joooojojoj... pa to so vendar odrasli ljudje no...

mala: user posted image moje sožalje!!

no pridem mogoče pol še kej okrog... zdele je moja sestrica pr men na počitnicah pa se morva mal družt!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
29.10.2010 9:54:10   
Izabelina
aja še mere:

Eva: ob rojstvu 3950g, 53 cm, OG: 34
      1. mesec: 4590g, 56 cm, OG: pa ne vem

vidm, da mate napisan tut za drugi mesec; a to ste mele posvetovalnico? ker mi mamo datum šele decembra, ko bo 3 mesce stara, patronažna pride pa februarja za GH...

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 29.10.2010 9:56:02 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
29.10.2010 11:18:34   
kajča
mala moje sožalje user posted image

Naju v BTC žal ne bo, je Nace bruhal in driskal in je danes doma. Res škoda, pa tak lep sonček je. Pa drugič.

Še mere za seznamček:

rojstvo: 3920g, 51 cm, OG 35 cm
1m      : 4590g, 55 cm, OG 37,5 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1441
29.10.2010 11:50:42   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

To so mere od Toma, Lija je stara že dve leti user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
29.10.2010 11:54:53   
Jazzy1
mala: sožalje tudi od mene.

kavica - mi smo morali odpovedat - se je Tom zgleda nalezel od Lije, ki je bila ta teden malo prehlajena. Revček se je ponoči skoz zbujal k mu je nagajal nosek. Smo ene pol litra fiziološke porabili pa na dve uri sesali. Ma hudič je k tolk male prehlad al pa kaka bolezen rukne pišuka. user posted image Pa še je / pije ful težko. No, upam da bo hitro minilo. A ste tiste, ki ste že imele prehlajene pikce še kaj drugega poleg spiranja s fiziološko delale?

Drugače se morm pa mal pohvalit (ponosna mama user posted image kaj čte): Lija se je včeraj prvič pokakala v kahlico in to čisto brez spodbude. Kar naenkrat je vstala, šla v WC po kahlico, jo prinesla v dnevno (je namreč mali ekshibicionist in jo moramo vedno gledat ko lula user posted image user posted image user posted image ) se usedla, mene poslala za računalnik in se pokakala. user posted image user posted image Do sedaj je bil namreč cel hudič če ji nismo dali pleničke gor ko jo je tiščalo. No, sva danes potem Toma za kratek čas pustili pri babici in jo mahnili v Zvezdo na vegansko tortico, ker sem ji to obljubila ko se prvič pokaka. No, sedaj po dost o drekcih user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 29.10.2010 11:58:06 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
29.10.2010 11:56:47   
benika

user posted image

user posted image maca29 - luka
rojstvo: 48cm in 2820g
1 mesec: 53cm in 4140g
2 mesec: 56cm in 5660g

user posted image benika - manja
rojstvo: 50cm in 3320g, OG 35cm
1 mesec: 55cm in 4180g, OG 37cm

user posted image   jazzy1 - Tom
rojstvo: 54 cm in 3280g
1 mesec: 52,5 cm in 4120g
2 mesec: 57 cm in 4960g

user posted image   soncica - jakob
rojstvo: 52cm in 3690g, OG 37cm
1 mesec: 56cm in 4850g, OG 39cm

user posted image   katrinka - sandra larisa
rojstvo: 45cm in 2040g
1 mesec: 49,5cm in 2
1,5 mesec: 50,5cm in 3130g

user posted image   almera - ronja
rojstvo: 50 cm in 2840g
1 mesec: 52cm in 3650g

user posted image   nadka30 - melanie
rojstvo: 50cm in 3290g
1 mesec: 53cm in 4350g

user posted image   brezcopatka - gal svit
rojstvo: 51cm in 3430g, og 36cm
1 mesec: 58cm in 4400g, og 40cm

user posted image   natalija28 - Matija
rojstvo: 50cm in 3450g
1 mesec: 52,5cm in 4130g

user posted image   lenca78 - neja
rojstvo: 54cm in 4180g, OG 36cm
1 mesec: 57,5cm in 5060g, OG 39cm

user posted image   tannya - živa
rojstvo: 53 cm in 3750g, og: 35.5
1 mesec: 55 cm in 4550g, og:36.5

user posted image   archie - teja
rojstvo: 49cm in 3350g, OG 35,5
1 mesec: 51cm in 4050g

user posted image   laliela - niko
rojstvo: 51cm in 3100g, OG 34
1 mesec: 51,5cm in 3500g
[/quote]

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
29.10.2010 11:58:58   
Jazzy1
benika - hvala! Sem dojela namig user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
29.10.2010 13:28:03   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

ej, a vas tut mot, ko se ljudje začnejo z user posted image tko otročje pogovarjat? js kr izpuščaje dobim user posted image sta "tast" pa "tašča" pogruntala, da se Eva ne dere ampak derčka?!? user posted image joooojojoj... pa to so vendar odrasli ljudje no...

ja moja tašča še vedno reče Aneju (pa je že ornk fant in ne dojenček), če bo papcal pa pančkal. Pa ji odgovorim, da pri nas ne papcamo ampak jemo in ne pančkamo ampak spimo. user posted image user posted image user posted image

jazzy....user posted image user posted image user posted image za Lijo in njen podvig. Ja a ni luštn, kako se teh stvari mame razveselimo, ko naši otročki odraščajo. user posted image Upam, da se Tom čimprej pozdravi!

kajča...bogi Nace. Upam, da ni kak rotavirus.

lupinica...ga prestavim ven, obvezno, že zato, ker je v njej preveč oblečen in bi švical, če bi ga tudi v stanovanju pustila v njej.

katrinka...user posted image user posted image za tvojo Suzano, ki se uči sama jesti.

Jaz grem pa zdele pojest...nekaj na hitro, ker itak nimam časa. Bom kr jajček na uč pa eno velko skledo solatke. Možu bom pa popoldne naredila kislo zelje in za zraven telečje hrenovke.

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 29.10.2010 13:32:30 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1446
   [Brisano sporočilo]
29.10.2010 14:05:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1447
   [Brisano sporočilo]
29.10.2010 14:05:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1448
29.10.2010 14:22:05   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Jazzy - meni je P včeraj rekla, da bom s fiziološko največ naredila. Sluznico je treba vlažit, s tem mu olajšaš dihanje. Nekak je bila proti aspiratorjem na sesalec, bolj te na dah zagovarja. Tudi nad vlaženjem prostorov ni bila navdušena (jaz recimo dam mokro brisačo na radiator in nekaj kapljic evkaliptusovega olja). Mi je svetovala, da bo dosti bolje, če 2x na dan fest prezračim, ker preveč vlage kao ni dobro za dihala in da se bomo samo prehladili? ter da zdaj v teh deževnih dnevih je itak dovolj vlage v zraku.

No, pol bomo kar samo s fiziološko nadaljevali. user posted image

aspirator - Je kaj rekla zakaj ne? Jaz imam oba, ampak se mi ta s sesalcem res super obnese. Spravi ven, kar ustni tudi pod razno ne...

Hmmm...prehladili? No, vlažilec zraka pri nas laufa predvsem popoldne in zvečer, čez dan zdaj ko je sonce dosti luftam, ker smo itak na sončni strani in je toplo. Vidim pa na svoji koži npr, kako mi pomaga vlažilec v kurilni sezoni - imam občutno manj suho kot če ga ne uporabljamo. Sicer pa se mi zdi, da centralna tako izsuši prostor, da z uporabo vlažilca kvečjemu spraviš stanje na normalo, ne pa da je preveč vlažno. user posted image Drugače pa hvala za   predloge. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1449
29.10.2010 14:27:44   
Jazzy1
Fajn da ste se na kavici lepo imele. Za ponedeljek že en dež napovedujejo user posted image user posted image .

lokacija - med je tudi Rudnik ok, čeprav se mi edino zdi, da je tam tisti lokalček čisto ob cesti. user posted image Sicer pa je dosti odvisno od vremena: ob lepem vremenu je meni mesto ali pa Tivoli še zmeraj super. Ob slabem pa mogoče kdaj lahko gremo tudi notri v kak Citypark al pa na Rudnik. Saj doplodne ko ni neke gužve tudi ni nekega hudega navala bacilov, ne? Vem namreč da nekatere mamice apriori ne hodijo v šoping centre pozimi. No, saj tudi jaz ne visim veliko v njih, da ne bo pomote, ampak za kako kavico se mi pa res ne zdi problem. Pričakujem debato. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?