|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
2.11.2010 13:00:16   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Aja ... malo pozno, ampak tukaj še je moja obljubljena porodna zgodba ...

Moja zgodba je zelo žalostna ... 15.9. sem bila na CTG-ju, kjer sem pri zdravnici zvedela, da mi je umrl ati ... Takoj so me sprejeli na oddelek, saj so zaradi stresa in žalosti pričakovali popadke. Teh ni bilo, zato sem prosila, če lahko grem prespati domov ... zjutraj sem morala takoj nazaj in ko sem se sprijaznila, da ne bom mogla na pogreb, me je zdravnica začela pripravljati na porod s tabletkami za mehčanje mateničnega vratu - ker se ni nič začelo dogajati, sem ponovno šla zvečer domov ... V petek sem spet dobila tabletko in ker je začelo nekaj nakazovati, sem mogla tam ostat - GROZAAA (spala skoraj nič, na porodni postelji ... z lučjo - jokala, jokala in še enkrat jokala ... bilo je res katastrofalno, ko sem ostala sama). Naslednji dan sem se vse pogovorila z zdravnico ... bila sem nenaspana, psihično uničena in mi je obljubila v primeru, da ne bi zmogla carski rez ... Tako so mi ob 5 popoldan predrli mehur, mojega poslali domo, češ naj pride okoli sedme ure, da še grem jaz zdaj počivat ... meni ugasnejo luč in mene začne zvijat na polno ... pozvonim, pride babica in mi reče, da so to popadki za spanje, da se še nič prav ne dogaja (mene pa zvijalo enako kot pol na koncu), jaz v šok, sem rekla, da hočem zdravnico, da hočem carski rez ... ker če to še lahko traja celo noč, jaz ne bom zmogla. Pride zdravnica, me spravi k sebi, se zdere na mene, češ da je bla ona tolko fer do mene, da me je tri dni pripravljala, naj jaz dam zdaj njej eno urco, da vidimo, kako napredujemo in če se ne bom odpirala, gremo na carski rez - zdravnica res ena A ... pride moj in ko so vidli vsi, da samo njega poslušam, so naju pustili kar same in tako sem lepo napredovala in ob 22.21, na žalost na dan atijevega pogreba, sem rodila našega sončka Nijo z 3910g in 53 cm :-) Če ne bi imela jaz take situacije, pa sem verjetno imela porod za podpisat, glede na to, da sem rodila v 5urah in da je šlo vse normalno - drugač pa si priznajmo ne, boli pa kot p... Sem pa imela srečo tudi za tako zdravnico, kateri drugi me niti pogledali ne bi, ona še je prišla naslednji dan in res vse pohvale vredna ...

Skratka, usoda se je res grdo poigrala z nami in na porod res ne bom imela lepih spominov ... Drugač pa se zdaj počasi ozračje malo umirja, tako da smo ujeli ritem in smo srečni, da je naš sonček zdrav ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
2.11.2010 13:03:30   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Inčy

Hvala nadka ... sem že pogrešala tvoje slikice, ki me vedno v dobro voljo spravijo user posted image user posted image

ni zakaj.Povej kako je kaj tvoja Nija,verjetno uživate kakor se le da.

Punce to so pa rožice za vse nas da nas malo razvedrijo v tem deževnem dnevu;

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
2.11.2010 13:04:04   
mala
Moje sožalje Inčyuser posted image user posted image  res si mogla veliko pretrpet..

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Inčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
2.11.2010 14:21:02   
malecka_mateja
dan!

Incy dobrodošla nazaj user posted image

Natalija tudi jaz razmišljam o plavanju tam okoli 5-6 meseca starosti amapk nevem še kje in kdaj moram se malo pozanimat. a pade ta teden kaka kavica???

Midva sva iz posvetovalnice vse je ok, veliki smo že 59 cm ter težko 5390g tako da smo super napredovali. naslednjičpa že ceplenjeuser posted image

Za seznam:
Tin
Rojstvo 49 cm 3100 g in 35 cm OG
1. mesec 54 cm 4065 in 36 cm OG
2. mesec 59 cm in 5390 g OG nam niso zmerili

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
2.11.2010 14:25:48   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Arboretum - (še enkrat komentiram, ker sproti berem) aaaa jaz ta četrtek ne morem, ker imam poporodni pregled, lahko pa v petek namesto kavice v LJ, se ljubljančanke enkrat pripeljete na naš konec user posted image
Katrinka - arboretum bi bil pa tudi za tvojo suzano, do igral ni tako daleč, take-avay-kavo bi ti pa me pripeljale iz kafiča dol do igral. Pa še jaz lahko namontiram buggy board jo malo zapeljem, če bo utrujena za nazaj do avta, ali pa kakšen poganjalec posodim. Kaj praviš?

a mislis da bi slo,a ves mene skrbi k moja suzana bi vse kamencke pogledala pol pa jaz ne morem vozickat...pa ce bi blo treba sandro podojit ne morem letat za suzano,a ves take stvari...tezko je k mam premalo rok
sej bugya morm tko kupt,al pa ce dam suzano v vozicek pa sandro v sling...mah
hvala pa k probas pomagatuser posted image

uspavanje -jaz je sploh ne,k zaspi zaspi...

ovcka - mam ogledano,po mojem bom kupila...

darilo za bozic-novo leto: suzana dobi mizico pa stolcek za igrat,za sandro se ne vem

benika - super za avtouser posted image

natalija - of sploh ne o tascah,pa o kakih ''''pametnih'''' svakinjah...katastrofa...te cist razumemuser posted image

inčy - moje sozalje se enkrat ob izgubi ocka,sem pa vesela da je s tvojo pupiko vse ureduuser posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 2.11.2010 14:32:43 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
2.11.2010 14:37:24   
katrinka

user posted image

user posted image maca29 - luka
rojstvo: 48cm in 2820g
1 mesec: 53cm in 4140g
2 mesec: 56cm in 5660g

user posted image benika - manja
rojstvo: 50cm in 3320g, OG 35cm
1 mesec: 55cm in 4180g, OG 37cm

user posted image   jazzy1 - Tom
rojstvo: 54 cm in 3280g
1 mesec: 52,5 cm in 4120g
2 mesec: 57 cm in 4960g

user posted image   soncica - jakob
rojstvo: 52cm in 3690g, OG 37cm
1 mesec: 56cm in 4850g, OG 39cm

user posted image   katrinka - sandra larisa
rojstvo: 45cm in 2040g
1 mesec: 49,5cm in 2
1,5 mesec: 50,5cm in 3130g

user posted image   almera - ronja
rojstvo: 50 cm in 2840g
1 mesec: 52cm in 3650g

user posted image   nadka30 - melanie
rojstvo: 50cm in 3290g
1 mesec: 53cm in 4350g

user posted image   brezcopatka - gal svit
rojstvo: 51cm in 3430g, og 36cm
1 mesec: 58cm in 4400g, og 40cm

user posted image   natalija28 - Matija
rojstvo: 50cm in 3450g
1 mesec: 52,5cm in 4130g

user posted image   lenca78 - neja
rojstvo: 54cm in 4180g, OG 36cm
1 mesec: 57,5cm in 5060g, OG 39cm

user posted image   tannya - živa
rojstvo: 53 cm in 3750g, og: 35.5
1 mesec: 55 cm in 4550g, og:36.5

user posted image   archie - teja
rojstvo: 49cm in 3350g, OG 35,5
1 mesec: 51cm in 4050g

user posted image   laliela - niko
rojstvo: 51cm in 3100g, OG 34
1 mesec: 51,5cm in 3500g

user posted image   izabelina - eva
rojstvo: 53cm in 3950g, OG: 34
1 mesec: 56cm in 4590g

user posted image   kajča - bina
rojstvo: 51cm in 3920g, OG 35 cm
1 mesec: 55cm in 4590g, OG 37,5 cm

user posted image   sanje2 - anej
rojstvo: 49cm in 3020g, OG 34,5
1 mesec: 51cm in 3790g, OG 37,5

user posted image   lillchy123 - Naja
rojstvo: 45cm in 2130g, og:30 cm
1 mesec: 49cm in 3000g, og:34cm

user posted image   zalcy - neža
rojstvo: 43cm in 2020g
1 mesec: 47cm in 2800g, og:33cm
2 mesec: 50cm in 3480g, og:34,5cm
3 mesec: 55cm in 4800g, og:37cm

user posted image   barbi 195 - Neža
rojstvo: 50cm in 3210g, og:34cm
1 mesec: 54cm in 4050g, og:37cm
2 mesec: 60cm in 5100, og: 39cm

user posted image   malecka_mateja - Tin
rojstvo: 49cm in 3100g, og:35cm
1 mesec: 54cm 4065g, og:36cm
2 mesec :59cm in 5390g

user posted image   mala - lenart
rojstvo: 51cm in 3650g, OG:35,5cm
1 mesec: 53,5cm in 4510g, OG:37cm

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
2.11.2010 15:24:47   
Lenca78
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Lenca: a tako malo ti poje???!user posted image pa tako ogromna je? Ja od česa pa raste tvoja Neja?? user posted image

Ja ampak res je Neja prava babnica. Vsaj po slikah. Je pa lepa k hudičuser posted image Manja poje nekje med 60-90 ml AM na obrok. Čez dan se hrani na cca. 2-3 ure, ponoči pa spi.

Hvala lepa za kompliment sm zrastla še par cm user posted image

archie tud Neja je na 2-3 ure čez dan po 90ml ponoči pa spimo na srečo.

Čeprov danes jo nekej matra, pomoje je dobila sor :( pa mi ni jasno od česa ker vse prekuhavam sam zdej k sem ji z dakratinom namazala se je končno umirila in zaspala.

kopanje jest bom šla z nejo pomoje kr pr 4ih mesecih sej piše da lahko in vsaj po kopanju sodeče ma vodo zlo rada kokr mamica user posted image in bo lepo čez zimo na toplem v bazenu, no sej bomo vidli januarja kako bo.

Jazzy1 ti kr predlagej en dan k ne bo dežja user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
2.11.2010 15:38:15   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

natalija - of sploh ne o tascah,pa o kakih ''''pametnih'''' svakinjah...katastrofa...te cist razumemuser posted image

No meni je vsaj s svakinjami prizanešeno-je moj lubi edinček. Bratec pa mlajši in trenutno samski. Tak, da...user posted image

Mateja: sem takoj za. Ta teden  nimam obveznosti tak da kar povej kdaj, ob kolkih in kje.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
   [Brisano sporočilo]
2.11.2010 15:58:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
2.11.2010 16:37:31   
JEJ
Benika,kak avto ste kupili?

Inčy, ;)

Neposredna povezava do sporočila: 1585
2.11.2010 17:20:29   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: archie

Naši je bilo 60 ml mleka dovolj ko je imela 3 tedne. Sedaj, ko pišete, koliko pojejo vaši user posted image in koliko Teja, mi je pa čisto jasno, od kod njej te tolsti prstki in noge in taaaaaka lička in podbradek user posted image user posted image user posted image ampak saj menda na mojem mleku ne more biti predebela, a ne?? Moj mož se kar malo zasekira, če rečem: uuu kakšna debela lička ima user posted image user posted image user posted image

60 ml mleka?? user posted image Naš ima to ravno za prvi 'hod', ko se gremo slow food... Res, sem šla zdajle pogledat, ker si prav pišem zadnje 3 dni, koliko poje naš požeruhec, pa sem prišla do, khm, častitljive številke 210 ml za obrok!!! in to poleg dojenja. Šment. Samo je pa res, da naš 'obrok' včasih traja 2-3-4 ure. Se vedno najprej dojimo, pa previjemo, potem pa naredim stekleničko 60 ali 80, potem pa vidimo kako gre naprej. Če še vedno grize vse okoli sebe naredim še 60 in včasih potem sledi še ena runda. Ne vedno, ampak manj kot 80 + dojenje pa nikoli, tako da... Ooooooooo ja, lička in tolsti prstki so pa več kot očitni. Se mi zdi, da ga je vsakič ko ga pogledam več v košari. In takoooooooo smo že težki, joj joj. Ah, pa sem rekla, da bom danes poklicala svetovalke za dojenje, pa je dan kar odletel mimo, kot vedno. No, sva šla pa na banko odpret račun in nabavit 'gricko' za nohtke. Ima take kot želedke in samo čakam, kdaj bo 'napičil' sebe ali mene.

Aja, sem že prejšnji dan spraševala, pa ni nobena nič napisala konkretnega: tiste ki imate fantke že od prej - tinkatonka, almera, benika... kakšna so navodila za nego lulčka? Patronžna ni nič rekla. Ali moram to vprašat pediatrinjo? Pa kaj so tiste posvetovalnice ki jih omenjate? Pri nas ni nič takega. Smo imeli pa 'kar tako' 2 pregleda pri p, ker smo imeli težave s težo (prenizko!!! user posted image ). No, zdaj je definitivno nimamo več.

A da potem kar normalno jeste čebulo, no potem pa tudi jaz naročim jutri za kosilo kaj v fini omakci user posted image

Tole plavanje mika tudi mene, samo se tudi jaz blazno izogibam bazenom, saj sem tudi precej občutljiva spodaj in me vnetje ujame ob najmanjših 'prekrških'.

Za sprehod okoli Bleda sem pa tudi jaz, saj je to 'moj' konec; No ja, ne še čisto. Grem pa vseeno lahko na 'uvajanje' user posted image

A ni čudno zdaj ko se je prestavila ura - je pet in nekaj, pa je že čisto tema. Me kar ima da bi šla malo mižat zdaj. No pa mogoče res grem.

Lep večer!

T.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
2.11.2010 17:22:58   
Jazzy1
Joj jaz sem pa dans tooooolk zaspana (pa sm dobr spala, sam pritisk me matra user posted image ). Komaj čakam da pride mož domov, da se mal uležem. 

Neposredna povezava do sporočila: 1587
2.11.2010 17:23:28   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

No, pa sem otvorila sezona peš do mesta- sem šla samo malo na sprehod, pa sem kar do mesta potegnila, šla Ronjo slikat za potni list- revca tako prestrašeno zgleda. Smo se kar namučile s fotografinjo, ker je nala ves čas na stran gledala. Zdaj moram pa en dan še do tobačne stopit in dat vlogo za pasoš.

Kam ste se šli to slikat? Tam kot je zadnjič omenila Ninibo-pri Kapitelju nekje? Koliko pa pride za te male čmrlje? In jaz se sploh ne morem odločit, ali bi imeli osebno ali pasoš. Sama osebne sploh nimam, ker mi je pasoš čisto dovolj, tega pa itak nujno rabim za potovanja.

T.

Neposredna povezava do sporočila: 1588
2.11.2010 17:25:42   
Lenca78
Jazzy1 sm ti odgovorila :D

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
2.11.2010 18:18:54   
tinkatonka
lulček...vsakič ga pri kopanju potegnem dol, potem ko se že malo namoči. Če ga pa npr samo umijem s krpico pa ga tudi potegnem.

ovčka in tiste,ki jo že imate...kje se pa to kupi? A paše na vse vozičke?

koliko pojejo...pri nas poje od 100-130 ml na obrok, včasih tudi manj, a res redko. Na dan znese cca 820ml. Ima 7 obrokov.

božična darila..še ne razmišljam preveč. Kakšna malenkost od naju. Itak že čez leto kupujeva igrače in oblačila. Pa Anej ima potem kmalu že RD in je treba kakšne ideje še za rojstnodnevna darila prišparat.

inčy.. res žalostna a hkrati vesela zgodba, saj imaš v roki svoj zakladek, tvoj ati pa jo "Čuva". user posted image Drži se in večkrat se javi in nam poročaj o Nijinem napredku.

katrinka...a si kaj razmišljala da bi kupila voziček za dvojčke, da bi bila bolj mobilna? Vem da to mamice, ki imajo majhne razlike med otrokoma prakticirajo. Če se ne motim je tud sarcy to nabavila za Najo in Marka. Al pa vsaj bugyyboarduser posted image

nov avto...midva bi ga nujno rabila, a ni denarčka za to, žal. user posted image Imama Fiat Punto Grande (ki ni nič grande, tak da ne vem kdo se je spomnil to ime). Trenutno sem tud jaz obsojena na zadnji sedež, ker so pasovi zadaj prekratki in ne moreva lupinice zapet, tak da je Jakob vedno na sprednjem sedežu.

soncica in sleepy...ne nič ne boli križ, ravno zato, ker se teža fajn porazdeli na obe rami in te hrbet nič ne boli, pa še roke imaš frej. Pa res otroci notri zelo zelo radi spijo, ker so tko stisnjeni k mamici, fajn je toplo, pa še po mami diši.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 2.11.2010 18:24:23 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
2.11.2010 19:04:13   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

natalija - of sploh ne o tascah,pa o kakih ''''''''pametnih'''''''' svakinjah...katastrofa...te cist razumemuser posted image

No meni je vsaj s svakinjami prizanešeno-je moj lubi edinček. Bratec pa mlajši in trenutno samski. Tak, da...user posted image

mas sreco ves, od brata zena je prfektna,tudi najmlajsa sestra od mojga,ta druga sestra se recmo popravlja,od svaka punca je pa zivi obupuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

katrinka...a si kaj razmišljala da bi kupila voziček za dvojčke, da bi bila bolj mobilna? Vem da to mamice, ki imajo majhne razlike med otrokoma prakticirajo. Če se ne motim je tud sarcy to nabavila za Najo in Marka. Al pa vsaj bugyyboard

vozicek za dva - ni sans,moja suzana ful rada hodi,sej bugya bomo kupl ta mesec k placa pride...sej jaz sama z njima cist super grem samo ce bi me vozickale zadeva ne gre...k bi se ve mogle vsakih 5minut ustavljat pa nazaj it k moja suzana more vse kamencke vzet pa naredi 10korakov nazaj pa 2naprej...tudi je stos...sej bo lazje k bo sandra malo vecja

avto - mava vectro,obe sta zadaj k spredaj se airbagov ne da izklopit - tovarnisko,tko da sem jaz spredaj,pupi pa zadaj,bomo pa itak cez ene 2 leti mogl vecjega kupt ce bomo se kakega otrocka meli...

bancni racun - ga imam za obe odprt,pa oba z mozem mava pri zivljenjskem zavarovanju se dodatno notri otroke tko da sta financno in zdravstveno poskrbljeni,se delnice jima kupm pa mamo to podrocje urejeno

< Sporočilo je popravil katrinka -- 2.11.2010 19:06:39 >

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
2.11.2010 19:49:48   
archie
kaj pomeni znizano placilo vrtca? oz. kdo je upravicen do njega?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
2.11.2010 19:55:16   
JEJ
Do znižanega plačila je upravičen vsak, ki na občini poda za to vlogo in ki ne presega njihovih najvišjih standardov. Polna cena jasli je npr. (na pamet) okoli 400 eur ... in ko oddaš to vlogo, ti glede na vajine dogodke, zračunajo, v kateri razred spadata in potem plačata npr. 250 eur, ostalo krije občina. Lahko pa pogledaš lestvico in sama preračunaš ;) Treba pa je oddati novo vlogo do 15. 11.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
2.11.2010 19:56:26   
Inčy
Evo ... naša mala tečka se zabava z vrtiljakom v posteljci in mami ima malo časa, da še celo kaj napišeuser posted image  

Hvala za vsa izrečena sožalja ... na žalost pač tako je življenje, zato je potrebno živeti za žive, ti nas potrebujejo, pokojni nas na žalost več ne user posted image  Samo nekaj še vam rečem - IMEJTE SE RADI - nikoli ne vemo, kaj prinese naslednji dan ...

Avto ... jooooj, midva imava Megana karavana in že razmišljama za večji avto, ker ta naša žabica oz. njena oprema pol preveč prostora zavzame ... npr. košara in voz dam odzadaj in že več nič ne vidim v ogledalo user posted image  Upam, da nama ga uspe v bližnji prihodnosti zamenjat no ...

koliko pojejo? koliko ima ena ziza? user posted image user posted image user posted image

Čebula ... hja, jaz še nisem ugotovila po čem jo črviči ... sem že vse poskušala odstranit in vedno isto ... edino babike ... kako vam reagirajo na te D3 kaplice? Jaz bom verjetno prosila za zamenjavo za one na beli recept ... zmeraj, ko ji dam oziroma 10 minut kasneje se joka grozljivo pol ure skupaj in predvidevam, glede na to, da je kolegica imela enak problem, da so te krive ... user posted image

JEJ user posted image

Skratka ... šibam zdaj v posteljo, lumpika itak komaj čaka, da se pripopa na ziziko - vrtiljak ni več zanimiv  user posted image

Nočko punce user posted image

"Ovir ni. Ovire vidiš samo takrat, kadar umakneš pogled od cilja."

EX Inčika

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
2.11.2010 19:57:19   
Lenca78
Do kdaj pa je treba dat v vrtce vlogo za prvega otroka? A ni do marca? madona a mam sam še par dni?

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
2.11.2010 20:14:12   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Do kdaj pa je treba dat v vrtce vlogo za prvega otroka? A ni do marca? madona a mam sam še par dni?

to sem se tudi jaz zacela sprasevat user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
2.11.2010 20:19:19   
benika

A maš ti mogoče otroka v vrtcuuser posted image Čaki, a nisi ti prvorodka?

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
2.11.2010 20:21:39   
benika
Otroci se v vrtec vpisujejo nekje marca(različno od občine do občine). Tiste, ki imamo otroke že v vrtcu, moramo do 15. novembra oddat vlogo za znižano plačilo vrtca. Tiste, katerih otroci bodo šli prvič v vrtec septembra 2011, boste to vlogo oddajale avgusta 20141.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
2.11.2010 20:21:59   
Lenca78
Ne nimam otroka v vrtcu sam pač bom mogla enkrat dat tole mojo štruco pa ne vem do kdaj dam logo za vrtec nasplošno.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
2.11.2010 20:23:49   
benika
JEJ, midva sva kupila Ford Galaxy s 7 sedeži.

Lulček...to je spet ena stvar, katere priporočila in nasveti se razlikujejo od pediatra do pediatra. Moja zagovarja tezo, da se naj lulček pusti pri miru. Jaz jima kožica nisem vlekla dol ampak si jo je Benjamin povlekel dol sam.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?