Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
sicer pa uživam v še nekaj minutkah brezdelja, pol pa akcija za danes... kuhanje kosila, peka peciva... jest mam obiske šele danes... pa še vse naenkrat... moja mama, tašča, prijatelji... 
,se pa
že pošteno premetava,čez dan je komaj kdaj mir,taka je bla tamala,nonstop akcija,pa tud zunaj ni blo nič bolje,spala 3xpo 20min čez dan....
Na srečo je z njim/njo vse v najlepšem redu, zato me je poslala k pljučnemu dispanzerju, kjer smo prišli do ugotovitve, da imam natolčen rebrni lok. Glede na to kak neverjetno je hiperaktivn/a se sploh ne čudim, ampak je na srečo že 2 dni boljše.
Imam občutek, da bo spet enako, čeprav srčno upam, da ne.. Niti 3D mi nebo pomagal, če nogic ne premakne, tak da bo na koncu še res najino majsko darilce presenečenje..
in
zredila za kar 23kg in sem vse do zadnjega tudi izgubila, tako da se mi ne zdi smiselno se preveč obremenjevat, raje uživam v nosečnosti in hrani seveda....
tko da naša vda sta pa zdrava štartala v novo leto aleluja upam da tko ostane je pa učer biu vodoinštalater in je zarisu kje treba preštemat da potegne sevi da bo naredu centralno ker ta ki je gradiu ni potegnu cevi za treto etažo
nevem kje je logika ampak midva morva to nardit dodatno aja plus odtoke pa vodo uglaunem katastrofa a stene mam že vse pobeljene ampak sam prvo roko tist u nulo bova pa midva samadva ker se bova še z barvam igrala
Je pa zato trebušček že lepo viden. In majčke postajajo prekratke
. Lepo pančajte, pridno tipkajte in poročajte o svojih pregledih.
Zdaj sem se že malo pomirla, sem pa res bla grozno jezna!
Vedno pravim vsaka stvar se zgodi z razlogom, pa že mora tak bit..
Upam, da v petek ne mislijo spet kaj zamučkat, kr nebom tiho, še dobro, da gre moj z mano.. Tolaži me edino to, da vem, da je z najinim
Očitno sem tista, ki je potrebna za vodenje statistike. Saj veste, da je le 3% novorojenčkov pred porodom obrnjenih na ritko?