Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Kaj čmo, ko so pa položnice vsak mesec večje
, treba jih je pa plačat
.
.
............
Me je starejši bratec poklical kako sem kaj, pa sem ga kr neki napizdila, je revež pol mami povedu, da neki ni vredu z mano in me je pol še ona klicala kaj je narobe, heheh..Hormoni!! Pa moj
ni upal dihat pol dneva, kr sm gledala ko ris (če je pa spal 3 ure popoldne in sm bla cel dan dejansko sama, prvo polovico dneva je pa v službi...sva šla pol v trgovino in je reku ljubica, kupi kar hočeš sam ne me ubit!
ljudi v glavo
!
Sam se ga bojim not vlact, ker ko zapne, zna tok zatezit, da bo pol jezna name! Pr morfi je kr sam uletu not z mano, ker ona ma tko da pregleda pa pol poklice not. Pa ga je sam gledala, kaj tam isce.
Zakaj pa je ne izprašaš vsega kaj te zanima? Pa ko dela čudne obraze bi jo vprašala kaj je narobe? Taki ljudje sploh nebi smeli it za zdravnika..Veš škode naredi kot dobrega
danes sem bolj lene sorte za pisat