|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ???????
11.3.2011 22:46:19   
princeska29
a je možno da če imaš  ti neko izvršbo in ti ne morejo potegnit iz računa da se vsedejo na partnejev račun,čeprav nista poročena??? 

_____________________________

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ???????
12.3.2011 6:35:11   
Kerensa*
Ne - razen, če je bil on dokazano soudeležen pri nastanku dolga.

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ???????
12.3.2011 6:56:57   
Dashenka
Kaj pa v primeru izvenzakonske skupnosti?

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ???????
12.3.2011 7:01:44   
Kerensa*
Izvršba se nanaša na točno določeno osebo ali osebe in če je v izvršbi navedena ena oseba, potem nikakor ne morejo rubiti drugi, ne glede na sorodstveno ali kakršnokoli drugo povezavo (razen v prej omenjenem primeru, ki pa mora biti posebej ugotovljen in naveden). Če dolžniku nimajo česa rubiti, to ne pomeni, da bodo vzeli pa komu drugemu.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ???????
13.3.2011 21:47:12   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Kaj pa v primeru izvenzakonske skupnosti?


hmm..kaj pa npr. če je izvenzakonski partner in je prijavljen s partnerko na istem naslovu? kako se naj partnerka zgovarja, da so stvari njene?

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ???????
14.3.2011 17:13:34   
Kerensa*
Temu se reče "ugovor tretje osebe". Lahko je na licu mesta (torej v stanovanju, ob izvršbi premičnega premoženja), če ta tretja oseba (ki je lahko tudi izvenzakonski partner) lahko takoj dokaže (z računom na njeno ime ali kako drugače), da je stvar 100%-no njena ali pa, da je solastnica, lahko je pa naknadno, po izvršbi, ko tretja oseba ugovor poda na sodišče, ki je odredilo izvršbo.
Kolikor je meni znano, izvršitelj ni dolžan upoštevati ugovora tretje osebe na kraju izvršbe, temveč sme zahtevati naknaden ugovor. Če se motim, naj me kdo popravi. Se pa to rešuje na sodišču prednostno.

V izogib temu (za izvršbo me bo namreč težko kdo prepričal, da je nepričakovana, torej se lahko pripravite vnaprej) natedite notarski zapis oz. medsebojno pogodbo o tem, kaj od premičnega premoženja je od koga, če izvenzakonska partnerja bivata na istem naslovu. Zadevo seveda obvezno overite najmanj na upravni enoti (če boste pisali sami). In če izvršitelju takrat, ko pride, pokažete notarski zapis o tem, da je npr. TV vaša, ne od vašega zadolženega partnerja, potem je pač ne sme odnesti, ne glede na isti naslov.

Če bi jo že, pa takoj poklicat' policijo in takoj naslednji delovni dan direkt na sodišče z ugovorom, za katerega si upam 99%-no trditi, da bo rešen v vašo korist.

Potem pa tožite in z odškodnino poplačajte dolg. user posted image

Najceneje je pa še vedno, da na črno najamete kakšno garažo. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?