|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
14.4.2011 19:18:00   
daška91
Punce moje !

No jz se do nedelje poslavljam od vs user posted image .Gremo mal uživat v Čatež. Se vam javim spet kaj v ponedeljek ali pa celo v nedeljo !! user posted image user posted image

pa ne pozabte božat svojih buščkov ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
14.4.2011 20:25:44   
araz
Dotika, čestitam za uspešno morfologijo in za user posted image , pa tudi ostalim seveda.

Daška, ful lep voziček user posted image . Jest ga pa dobim po 25 aprilu in komaj čakam, da ga pripeljem domov.

Zadnjič sem pa celo dva kompletka kupila v HM, taka čist mičkega št. 50. Pol sem šla pa še v Mothercare in sem šla kar hiter ven, ker imajo tolk cortkane stvari, jest pa brez eurčkov user posted image .

Drugače pa sem še kar ok samo utrujenost me zadnje dni daje. Verjetno mal nosečniška mal pa še spomladanska in rezultat tega je lenoba. Pa bo še boljš.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
14.4.2011 21:43:00   
zolika
*dotika* user posted image  za morfologijo in za user posted image !!!!! krasno

daška91 - uživaj v Čatežu..... user posted image  in odlična izbira vozila user posted image  krasne barve je.....super!user posted image

araz - te popolnoma razumem. Tud jaz se načrtno nazaj držim!!!!!!user posted image

misa79: velik železa in zoper slabokrvnost so suhe slive....

Danes sem bila pri prijateljici me je oborožila z VEEEEEEEEEEEEEEEEELIKO oblačilci za našo dete! user posted image user posted image user posted image  2 veliki vreči sem odnesla...user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
14.4.2011 23:12:02   
Lily86
Punce, prave čvekice ste postale! Sploh vam več ne utegnem sledit!! user posted image  

TLF - ti vozički za dojenčke so res fajni. Mi imamo sicer marelo in je naša tamala zelo zadovoljna z njo. Ker je še tako mičkena (13m), je na dojenčka skoraj ne morem pripraviti drugače, kot da delava z lutko :) In potem jo previjava, cartava, dava spat, jo hraniva s flaško, voziva na sprehode... Zaenkrat super sprejema, kako pa bo živega dojenčka, pa bomo še videli user posted image .

Kasper - čestitke za user posted image ! Mi bomo tudi imeli dve babiki. Ati se je že sprijaznil da bo v manjšini?

bibsic - dobrodošla med nami! Jaz sem prvo hčerko rodila 2 meseca po diplomi, tako da ne vem točno kako je s porodniško in temi stvarmi med študijem. Če se ne motim, ti pripada neka posebna oblika štipendije. Kolikor sem slišala, je v MB kar precej poskrbljeno za mlade družine. Tudi v študentskih domovih. Mogoče malo poglej na forum "kljub mladosti bomo mamice", mogoče bi ti tam katera lahko povedala kaj več... Ali pa ŠOUM v MB.

Druga nosečnost - zadnjič vas je enih par pojamralo, da težje prenašate drugo nosečnost. Jaz pa tokrat kar pokam od energije user posted image . Že trkam, da se hitro ne obrne! Sicer je bila tudi prva nosečnost mala malica - nobenih posebnosti in težav. Tokrat imam prvilegij da sem lahko doma in se s tamalo fajn naspim (zjutraj in čez dan), kar je velik plus. Si pa težko predstavljam, da bi bilo treba zjutraj za 8 ur v službo, popoldan pa se še ukvarjati z žabico, poskrbeti za gospodinjstvo in vse ostalo kar spada zraven... Dobre ste tiste, ki vam rata!!

Tudi mi se čez vikend odpravljamo na malo relaksacije v terme Olimje. Komaj že čakam, da bomo vsaj malo skupaj, ker mož cele dneve dela, ko je doma, pa se uči za strokovnega... user posted image  Saj sem ponosna nanj, da je tako priden, ampak ga že kar malo pogrešam...

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
15.4.2011 8:24:11   
maktub
dobro jutro punce... vas je primla mala lenobica...:)
aa ze razmisljate o imenu vasega user posted image :)...

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
15.4.2011 8:32:02   
Goldy
Dobro jutro!!!

Mož je šel v Novi Sad, otrok je v vrtcu, zajtrk je na mizi...user posted image Mene pa zadnje dni tako zelo boli levi kolk in je čisto vseeno ali spim na levi strani ali na desni. In potem zjutraj krevsam kot bi bila že zelo stara...pa križ me tudi boli. ampak paket nosečnost prinese vse to.user posted image

Vsem, ki ste na dopustih - uživajte!!user posted image

kasper - super za 2 babiki.user posted image

bibsic - dobrodošla.

lily - super, da pokaš od energije...user posted image

zollika - super za mala oblačila.

dotika - čestitke za user posted image in morfologijo - seveda vsem!

araz - tudi jaz se nazaj držim pri cotkah.user posted image

Uživajte!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Lily86)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
15.4.2011 8:35:55   
Goldy
maktub - mi imamo ime že dolgo izbrano....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
15.4.2011 8:47:48   
maktub
Goldy: ja jaz sem zdaj začela malo gledat,sam ni mi nobeno ime lepooo.. grrr...
mož pa noče  se o tem razmisljat pravi da je prezgodaj...grrrr.. zepset vidim da bodo borbe..kar je njemu lepo je meni grdo in obratno:)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
15.4.2011 9:00:46   
Goldy
maktub - to je pa smotano.... Pri nas sva sicer imela neke različne ideje, ampak sva jih ožala tako dolgo, da sva na koncu pristala na imenih, ki so obema všeč. user posted image Ni bilo neke hude panike. Držim pesti, da porihtata in se uskladita čimprej.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
15.4.2011 9:07:47   
maktub
Goldy : jaaa joj jaz res upam da bova tokrat malo prej izbrala ime... za  sina sva se odločila ko naju je babica vpr. kako bo ime otroku?.. midva pa.. trda...no čez  2min je nazaj prisla pa sva povedala ampak polomija.... tokrat pa zagotovooooo nebo tko...sam res ne najdem nobenega tko lepega imena ...picajzelj pač:I

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
15.4.2011 9:15:45   
*dotika*
Jej, danes se me še kar drži nasmešek od včerjšnjega pregleda user posted image . Naj kar traja, ker moja nosečnost je res rizična in nikoli nisem popolnoma mirna in brez strahu.

Cotik in ostalih potrebščin jaz še nisem nič kupovala. Imam kar nekaj obljubljenih, sploh zdaj, ko vemo da bo punca. Pa itak sem kar malo zmedena, kaj in koliko česa kupit. Sicer niti ne vem, kako bom nakupe izpeljala, ker ne smem lutat okrog. Sem kar malo žalostna zaradi tega.

maktub
, midva imava ime za najino pupiko dokončno izbrano. Je včeraj po morfologiji padla odločitev user posted image .

Goldy, kako zanimivo, mene tudi ful boli levi kolk. Kot nekakšen krč me zagrabi, predvsem ponoči.

Tako, petek je, vikend bo spet samo najin user posted image , ker čez teden možeka tako malo vidim...

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
15.4.2011 9:18:05   
maktub
*dotika* : oo čestitke za pupiko... no  2 pupe na isti dan aa:)...mislis da bos kaj prej rodila..
jojj vsi imajo ze ta imena sam midva ne..:(

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
15.4.2011 9:19:58   
araz
Ojla,

Imena ... ja, midva imava pa že izbrana (upam, da se moj tik pred koncem ne bo premislil, tako kot pri prvi). Vam kar zaupam. Če bo tako kot so napovedali, da bosta dvojčici potem bosta Živa in Brina. Če pa bo parček pa Živa in Ažbe.

Liliy 86 ti imaš tudi tako majhno punčko doma. Moja je pa 16 mesecev stara in nimam pojma kako naj jo pripravim na to. Bom pa prevzela tvoj način. samo voziček ji moram kupit, da bo lahko svojega dojenčka okrog prevažala. Čeprav je ona bolj moški tip, pa jo bolj žoge pa avti zanimajo, pa knjigice, pa šalčke. za punčke ni zainteresirana. Bom pa probala.

Jest sem pa danes zelo dobor spala edino enkrat sem se okrog obrnila in me je tako zategnilo v trebuhu, da sem kar mal zajokala od bolečin. Očitno sem se prehitro obrnila. BOm mogla bit mal bolj previdna.

Punce srečno danes na pregledih in en lep dan želim vsem.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
15.4.2011 10:04:42   
maj2009
ojla punce!
se vam mal javm po dougem časuuser posted image

trenutno sem že ceu tedn na bolniški, ker me je v ponedeljek v službi (vrtec) tako zabolelo spodaj da sem šla naravnost k ginekologinji. no po pravici povedano sem komaj prilezla po stopnicah ker sem komaj hodila.in me je urgentno vzela in takoj pregledala. hvala bogu da je blo vse ok, dobila sm boskopan in 1 tedn bolniške.
drugač pa vam zaupam da bomo mi tud imeli verjetn še eno user posted image ! tko da zdej nas je pa že kar nekaj, ane?
naslednji pregled imam 26.4. in mi bo spet delala uz ker na morfologiji ni blo vse ok z eno ledvičko, ne vem kaj točno en dotok ni biu ok tko da me bo spet pogledala. upam da bo vse ok, ker tamala tok brca da mi kr trebuh preskakuje in vibrira na pouno.

ja čeprou sm doma mam itak skos pouhn dela tko da bl mal počivam.
smo rekli da če bom dons pridno počivala in se čuvala da gremo popoudne mal v lj po trgovinicah morva juliji tobogan kupit pa peskovnik, pa upam da kakšne nove cotke za user posted image tud čeprou jih mam itak velik od julije.
mene pa zanima če katera ve kolk časa je treba poleti tuduser posted image napravlat v doug rokav?

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
15.4.2011 10:26:46   
vilincek
Punce hvala za nasvete glede slabokrvnosti.

Bom verjetno spet začela pit pesnin sik, kot sem ga prve tri mesece in po laparoskopiji.Je zanič, ampak pomaga.

Glede opreme imava skoraj vse ze zbrano, samo naročit je treba. Omaro za sobico bova dala delat. Morva samo poklicat mizarja. Sicer sem ze vse prebelila in pospravila.
So mi pa rekli,da naj vzamem kar dolge rokavcke pri majicah in bodijih (tiste tanke) za začetek tudi zaradi sonca.Ne vem. Tudi jaz se se ubadam s tem vprasanje koliko cotk kupit.
Jaz danes zakljucujem bolnisko. Me kar malo stiska v zelodcu, ce pomislim na pon.Doma sem od 16.02. Vmes smo se selili na drugi lokacijo in sploh ne vem kje in s kom bom sedela. Upam,da bo vse v redu in ne prevec stresno.
Lep soncen vikend zelim,

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
15.4.2011 11:53:39   
*dotika*
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

*dotika* : oo čestitke za pupiko... no  2 pupe na isti dan aa:)...mislis da bos kaj prej rodila..
jojj vsi imajo ze ta imena sam midva ne..:(

Hja, po moje čez rok sigurno ne bom šla. Če se ne bo prej nič zgodilo, mi cerklažo odvežejo pri 37 tednih. Lahko rodim še isti dan, lahko ob roku. Ampak jaz stavim na 1. varianto user posted image .

No, da vam še jaz zaupam ime za našo pupo: Anika. Za fanta imava tud zbrano že od samega začetka, še preden sva začela delat na otročku: Žan.

araz, meni je ful všeč vajin izbor imen, sploh pri parčku mi imeni ful pašeta skupaj.

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
15.4.2011 12:13:24   
araz
Dotika ta imena imam še iz prve nosečnosti. Živa je bil moj predlog pa ni obveljal, za fantka sva pa bila čist enotna in tako ostaja še vedno. Za ta drugo ime za punčko sva imela pa kar mal težav. Tko, da se zna še kaj spremenit, čeprav se jest že počasi privajam na imena. Bomo videl kako bo na koncu.
Tudi ti imaš lepa imena izbrana user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
15.4.2011 12:52:30   
mmart
kasper, misa79 in *dotika* - user posted image za uspešne preglede

bibsic - no, še ena Velenjčanka, mislim, da smo že tri user posted image

daška91 - uau, ful lep voziček, zdaj pa UŽIVAT!!!!

Lily86 - bom kar odkrita, da se mi počasi zdi, da sem malo zjamrana, kar se tele druge nosečnosti tiče...user posted image Malo sem sicer utrujena od tega, ker je tamala kar naprej doma (vnetja ušes, viroze, nova gripa....), ampak razumem, da so otroci zdajle najbolj občutljivi. Potem se pa še naredi, da se še vsega nalezem, ker se tako rada stiska (kdo se pa ne). Mi je kar nerodno priznati, da sem bolj spočita po 8-urnem delavniku... user posted image

Ja, ime za najinega škratka že imama izbranega, čeprav dopuščava možnost spremembe. Pri prvi je bilo tudi tako, da sva bila 100%, potem sva pa kakšen teden prej slišala Danaja in naju je prevzelo. In imava Danajo. Pa moram priznat, da se je takrat dalo dobit na statističnem uradu cel seznam imen v Excellu (kakšnih 20.000), pa sma vse pregledala. Drugi pa bo ... (skrivnost). Drugače pa, punce, zelo lepa imena imate.

Pridružujem pa se Goldy z bolečinami v križu. Včasih vstanem iz postelje ali kavča, pa moram kar kakšno minuto pri miru stat. Moj pravi, da me daje EMŠO, torej se moram navadit. Drugače pa upam, da bo magnezij kaj pomagal.

maj2009 - pošiljam pozitivne misli v tvojo smer, da bi bilo čim prej bolje. Tele bolečine so pa od hudiča. Pa pozitivne misli za ledvičko. Da bo ja vse v redu!user posted image

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
15.4.2011 14:26:42   
mrcinca
če vam ni odveč kliknite zame

http://jajce.spar-natecaji.si/products/egg/12409

tnx :)

(odgovor članu mmart)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
15.4.2011 14:28:58   
Goldy
Velenjčanke - h kateri G pa hodite?. Ker jaz hodim h Kuštrinovi, ki je iz Laškega prišla k vam. No, drugače pa nisem iz Velenja.

*dotika* - sam tale levi kolk je pa danes obupen. user posted image Resno no, cel dopoldan počivam, zdaj bo pa treba v akcijo, ko grem po hčerko v vrtec.

mmart - jah, so tele bolečine kar zoprne. Bom povprašala, če se da kaj narest. Kakšne vaje lahko delam, ker kar tako ne upam nič.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mmart)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
15.4.2011 15:55:41   
smajas
Punce, imate pa prav vse res lepa imena izbrana, Maktub in dotika-tudi midva sploh se nicuser posted image . jaz sploh nimam nobenega navdiha user posted image Je bilo in je se toliko stvari za uredit in se dogovorit...

maktub-kako kaj tvoje bolecine in mehur? jaz grem v ponedeljek dati urin za vsak slucaj v laboratorij, me pa spet malce pece ko grem na vodo.

Goldy, dotika, mmart-Mene tudi matra levi kolk, vcasih kar tezko spim. Pa tudi bolecine v krizu me vsasih matrajo. Meni je v preteklosti predvsem pomagalo plavanje, ampak ker me je nekaj mehur matral pred kratkim si zdaj ne upam dokler ne zvem ali je sve ok, pa verjamem da bi kaksna masaza lahko pomagala ali pa kaksna bolj umirjena telovadba, joga ali pilates.

za seznam-sem se samoplacnisko narocila pri pusenjaku na morfologijo 3.5. , ker mi je moja izbrana ginekologinja odpovedala pregled ker bo na dopustuuser posted image , jaz pa bom v ljubljani ravno takrat ko je ne bo...no, kaj cmo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
15.4.2011 15:59:59   
maktub
smajas: ooo  tko no...lih danes sem govorila z dr.po telefonu in ji tko malo obrazlozila... pri meni je tko da  1x ko grem me peče.. drugič ne.. pol full pol nič...zdaj ze 3 dni pijem brusničin čaj in zobam brusnice slučajno če je vnetje..rekla mi je da naj v pon. pridem dat ponovno urin.. sam nevem kaj je to.. tudi spodaj prav spolovilo me malo peče...res nevem kaj je to...ponavadi pa bolečine pridejo ko mam res povn mehur  ampak ko grem na wc ,cupek je tko svoh..

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
15.4.2011 16:31:17   
smajas
maktub-jaz imam res podobno, in tudi me najbolj pece ko imam poln mehur, vcasih pa sploh neuser posted image  A mas kaj izcedka? jaz sem opazila da je rahlo, res rahlo rahlo rjavkasto na dnevnem vlozku, ampak kaj vec pa ne, pa tudi ga ni veliko...no, bova v ponedeljek zvedeli pri cem sva, upam!

drzim pesti da bo cez vikend vse ok!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
15.4.2011 16:53:53   
maktub
smajas... ja res nevem kaj je to..nazadnje ko sem imela tako mi voda ni nič pokazala....tko da nevem...
izcedka pa sem te dni bolj malo imela ,,danes pa malo več ampak tako rumeno-zelenkast..boooo
no jaz upam daje vse ok

(odgovor članu smajas)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
15.4.2011 21:25:46   
metulj23
mi smo dones s pregleda,  najbrž je bla morfologija, k reku ni nič, ... je vse ok, tezo je ocenu na 470g in 27 cm. naslednjič mamo 17.5

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?