mmart
|
kasper, misa79 in *dotika* - za uspešne preglede bibsic - no, še ena Velenjčanka, mislim, da smo že tri daška91 - uau, ful lep voziček, zdaj pa UŽIVAT!!!! Lily86 - bom kar odkrita, da se mi počasi zdi, da sem malo zjamrana, kar se tele druge nosečnosti tiče... Malo sem sicer utrujena od tega, ker je tamala kar naprej doma (vnetja ušes, viroze, nova gripa....), ampak razumem, da so otroci zdajle najbolj občutljivi. Potem se pa še naredi, da se še vsega nalezem, ker se tako rada stiska (kdo se pa ne). Mi je kar nerodno priznati, da sem bolj spočita po 8-urnem delavniku... Ja, ime za najinega škratka že imama izbranega, čeprav dopuščava možnost spremembe. Pri prvi je bilo tudi tako, da sva bila 100%, potem sva pa kakšen teden prej slišala Danaja in naju je prevzelo. In imava Danajo. Pa moram priznat, da se je takrat dalo dobit na statističnem uradu cel seznam imen v Excellu (kakšnih 20.000), pa sma vse pregledala. Drugi pa bo ... (skrivnost). Drugače pa, punce, zelo lepa imena imate. Pridružujem pa se Goldy z bolečinami v križu. Včasih vstanem iz postelje ali kavča, pa moram kar kakšno minuto pri miru stat. Moj pravi, da me daje EMŠO, torej se moram navadit. Drugače pa upam, da bo magnezij kaj pomagal. maj2009 - pošiljam pozitivne misli v tvojo smer, da bi bilo čim prej bolje. Tele bolečine so pa od hudiča. Pa pozitivne misli za ledvičko. Da bo ja vse v redu!
|