|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 93 [94] 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
30.9.2011 11:09:31   
Spellybelly
Čestitke novim mamicam, malim štručkam, očkatom,...!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bimba7277)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
30.9.2011 15:07:45   
NM
Pozdravljene vse mamice in male štručke!

Kar skupaj bom vsem čestitala in želim veliko zdravja, cartanja, prespanih noči.
Zdaj pa sporočam, da se nam je pred enim  tednom, dan pred rokom, po dveh urah dvajset v porodni pridružila mala Kaja, težka 3280 g in velika 50 cm. Je bila malo zlatenična, zato sva podaljšali bivanje za dva dni. Od srede sva doma, je priden mali požeruhec, ki zelooo veliko spi - tako naprej.
Porod je bil hiter, tokrat odnesla brez prerezanega presredka in ne znam povedati, kakšna sprememba je to. Lahko sedim, hodim brez težav, pohvala babicama v porodnišnici v Postojni!!!!
Res se nisem imela čas vključevati, naša mala velika Nika in vse zraven, pa ni ratalo kot prvič. Vsake toliko časa pa vas malo preberem.

Lepo se imejteuser posted image




_____________________________

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Spellybelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
30.9.2011 15:40:48   
Shamsia
NM - potem sva bili pa midve skupaj v Porodnišnici  in bi skori rekla, da sve se parkrat srečali. Kaj si ti una s kratkimi lasmi morda user posted image ? Ker rodili sva isti dan in še v sredo, ko smo pršli mi na kontrolo bilirubina sva se srečali na hodniku.
Sicer pa čestitke za Kajo in polno zdravja!

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
30.9.2011 17:25:45   
anchy_
No, pa tudi jaz sporočam, da se nama je 26. 09. 2011 ob 14:37 pridružila princeska Zara, težka 3740 g in velika 52 cm.

Od včeraj smo že doma in upam da bomo to noč prespali, sicer je pa mala lepotička pridno dete in danes lepo panča.

Je bil pa porod zelo naporen, po 5 h in 37 min v porodni s pomočjo babice Metke in mojega najdražjega nam je končno uspelo, sicer so me pa v p sprejeli v nedeljo, ker mi je po malem odtekla voda, popadki so se začeli zvečer in so bili nevzdržni, odprta nič, v torek so mi nameravali sprožiti porod, če se nebi nič začelo dogajati, potem pa je dr. ob pol devetih zjutraj končno rekel, da sem odprta 1,5 cm in me poslal v porodno, kjer bi lahko prespala noč, če nebi ob 14ih prišla v službo babica Metka, ki je poskrbela za to, da sem rodila, ker sem bila ob 14ih odprta šele 4 cm.

Toliko na hitro, lepo se crkljajte in čim več prespanih noči z vašimi malčki želim vsem.

_____________________________

Če si nečesa močno želiš, bo vse stvarstvo stremelo k temu, da se ti želja uresniči ...


(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
30.9.2011 18:36:02   
mama11
Iskrene čestitke punce, res je najlepša stvar biti mamica user posted image

Jaz sem danes prišla iz porodnišnice, kjer se nam je 26.9. pridružila Ajda, 4600 g in 58 cm. Tokrat sem šla v Postojno, ful lep povsem naraven porod, samo 45 min v porodni sobi, pa tudi od začetka popadkov do konca je bilo manj kot 4 ure. Nekaj šivov je, ampak očitno je res bolje biti malo raztrgan, kot da ti delajo prerez presredka, ker se počutim ful super. Ajda je krasna pupa, veliko prespi, zelo malo joka, samo še na urnik hranjenja se mora navaditi, ker mi bo sicer razgnalo prsi. In res, kot prvih dvakrat, najlepši, najbolj popoln trenutek mojega življenja je bil, ko so mi jo položili na trebuh.

Vse, ki še čakate, želim vam čim lepšo izkušnjo, ne pozabite, vsak popadek je korak bližje k tako željenemu user posted image .

Se grem pofočkat še k septembrčkom.

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
30.9.2011 22:39:04   
Pigy
Še tukaj

Kristi07 sporoča:

po urgentem CR se nama je pridružila Klara, velika 51 cm in težka 3420 g.


Čestitam

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
1.10.2011 8:55:15   
Septembrovka
Tule pa se nisem sporocila... Na PDP, 22.9., je na svet prisla Hana, 2.750 g in 48 cm.

V tem casu sva se ze kar navadile nocnega zivljenja, pridno papava, lulava in kakava, edino kupcki nama se delajo malce preglavicuser posted image

cestitke vsem, ki ste ze dobile strucke in tistim, ki jih boste kmalu. na mamicah svet stoji, pravijouser posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
1.10.2011 9:10:26   
Septembrovka
Aha, se besedo ali dve od poroda. Bilo je super. Ceprav sva iz LJ, sva se na koncu odlocili za Jesenisko porodnisnico. imela sem epiduralno, osebje je bilo enkrano, sploh anesteziologinja dr. Kernova in ginekologinja dr. Macun. Tudi babice so bile zelo prijazne. Odnesla sem jih brez sivov, mala pa je dobila 10ko po Apgarju. Kaj naj si clovek sploh se zeli.

Sem pa imela od vecera pa do 9 zjutraj (odprta 4 prste in pol) popadke, tako da sem okusila sladkosti popadkov . Epiduralna je bila prava odresitev! Imela sem svoje popadke dovolj mocne in ni bilo potrebno dodajati umetnih. V odpustnici mi pise, da je porod trajal 4 ure.

user posted image

< Sporočilo je popravil Septembrovka -- 1.10.2011 9:11:34 >

(odgovor članu Septembrovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
1.10.2011 9:25:09   
Spellybelly
Pozdravljene punce! user posted image
Sicer nas je tukajle gor zdaj že bolj malo, ampak najbolje da se kar sproti mal pofočkam, da česa ne "zamudim"! user posted image

Čestitke novim štručkam ter njihovim mamicam, očkatom, bratcem in sestricam! Faaajn se crkljajte, pa veeeliko spančkajte! user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa malo zamujamo! user posted image Očitno je naši pikici še preluštno v trebuščku in kljub "pregovarjanju" noče na tegale sončka zunaj. user posted image Me že vse ščipa in dol pritiska...ampak čepek pa še noče vn...odprta pa v četrtek tudi še nisem bila nič...tako da...vse kaže da grem v ponedeljek zopet na pregled in CTG. Pa tako že z očijem kooomaj čakava, da spoznava to najino bitjece! user posted image

Upam, da ste ve vse fino, lep vikend z veeeliko sončka vam želim, pa fajn se crkljajte...nekatere že s svojimi štručkami, druge pa s svojimi dragimi! user posted image user posted image user posted image Pozdravček!





(odgovor članu Septembrovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
1.10.2011 10:52:31   
issa_
čestitke vsem novim mamicam,..user posted image user posted image user posted image user posted image veliko cartanja vam želim z vašimi princi in princeskami, ter čimbolj prespanih noči, polnih planic in velikih kupčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem ki še pa čakajo še svoje štručke, pa želim čimkrajši porod, pedvsem z lažjimi bolečinami in brez komplikacij!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Spellybelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
1.10.2011 19:52:25   
anabananana
Vsem mamicam, ockom in njihovim malckom in malcicam najlepse cestitke!!! user posted image

Tudi pri nas se kar cakamo... nasa septembrka ocitno noce biti septembrka in se je odlocila se mal podaljsat dopust v trebuscku. user posted image
V petek ni blo se cist nic, mal zmehcan MV ampak se cisto zaprta, tud na CTGju nobenih obetavnih znakov. Tudi user posted image se vedno razgraja in nic ne kaze da bi sla rada kam drugam. V P mam kontrolo v P pa bomo vidli kako kaze, moja G si je zazelela da bi rodila do srede, tko da verjetno mi bodo najkasneje takrat sprozli.
Tega me je kar strah, ker vidim da se sprozeni porodi v vecji meri koncajo s carskim rezom. user posted image
joj, tko se mi zdi da sva s spellybelly se zadnji septembrovki ostali... sm ze cisto neucakana!

Drzite pesti, da se zacne kaj dogajat cimprej, pa lepo crkljajte svoje cukrcke!

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
2.10.2011 3:12:22   
NM
Shamsia - Oj, bo držalouser posted image . sva bili skupaj v klistirnici in ti si rodila v vodni, pa na hodniku sva rekli dve besedi in v sredo, ko smo mi odhajali, ste prišli na kontrolo.
Lepo se cartajte in veliko zdravja Gabru, tebi pa hitro okrevanje.

LP


_____________________________

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu anchy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
2.10.2011 15:04:52   
Shamsia
hehe NM - svašta, škoda, k nismo vedle, bi šle na kšno kavico dol user posted image Hvala, tudi vaši Kaji vsega polno in predvsem čimmanj dohtarjev user posted image
anabanana - glede sproženih porodov in carskih se ne sekiraj. Meni so ga sprožli in točno 2 uri po predrtju mehurja sem rodila brez problemov, in to ne lih majhnga. Nič prerezana in nobenih zapletov. Da so bli pa res uni tapravi popadki so bli pa 50 min, prej je blo tako, sm ga čutla ma sm se normalno lahko menla zraven. Celo zdi se mi, da so mi bli umetni popadki blažji kot moji pr taprvem porodu...ne morem pa realno ocent, ker sem mela prvič 15 ur in pol popadkov, zdej pa uro in pol.
Pozitivno misli in že stem boš pol rešla! Srečno in hitro user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
5.10.2011 16:03:52   
wifi
Pozdravljene

Tudi jaz vam sporočam veselo novico, da se je točno na rok 30.09. rodil ob 3.39 Blaž težek 3780 in velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ob polnoči mi je začela otekati voda in zraven sem imela tudi že popadke. Porod sam je bil kar težek saj se je zakompliciralo pri izstisu. Bila sem tudi prerezana in pretrgana, tako da je sedaj kar hudo sedeti, ampak kljub temu se da to prestati, samo, da imamo sedaj ob sebi to dragoceno in težko pričakovano bebico.

Vsem mamicam tudi jaz iskreno čestitam in vam želim čim več cartanja in prespanih noči.


_____________________________

Naj bodo ob tebi vedno prijatelji, ki bodo s teboj delili smeh, tvoje težave in tvoje zmage.

(odgovor članu Spellybelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
6.10.2011 8:53:24   
Pigy
Septembrčice, smo vse rodile, al je še katera ostala? 

(odgovor članu wifi)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
6.10.2011 18:14:16   
Spellybelly
Pozdravljene!

Očitno sem res kar sama ostala! user posted image Ampak, tudi za nas bo kmalu najlepši dan, ki ga z očkatom že tako koooomaj čakava! Pikica je že pridno čez rok. Danes sem bila na pregledu v P, jutri pa tja zares, z ruksakom na rami! Tako da tja do sobote bomo tudi pri nas pestovali! user posted image user posted image user posted image Vse najlepše vam želim pa fajn se crkljajte! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
7.10.2011 8:24:26   
issa_
spellybelly držim pesti da bo šlo čimhitreje in  z čim manj bolečin !!!!! Malo šeeee......user posted image user posted image

(odgovor članu Spellybelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
11.10.2011 10:08:18   
URSY33
Ojla!

Po dolgem času se spet malo javljam.Najprej čestitke vsem novim mamicam in njihovim sončkom.

Midva z Lanom sva bila deset dni na PEDIATRIČNI, KER JE BIL OKUŽEN Z BAKTERIJO-SEPSO.Groza vam povem.Dobil je vročino in bil je zelo razdražljiv.Hvala bogu smo prišli še pravi čas, da je v žilo takoj začel dobivati dva antibiotika,drugače bi mu lahko začeli odpovedovati organi in živčevje.Uglavnem da je zdaj u redu in spet zdrav in vesel fantek.

Vsem skupaj želim veliko cartanja!

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
13.10.2011 15:46:20   
Spellybelly
Pa smo jo dočakali...na hladen nevihtni dan, v petek 7. oktobra naju je toplo ogrela najina sončica Maša! Veliki smo 50 cm in težki 3490. user posted image user posted image user posted image  Smo že doma, pridno se učimo papat in tudi spančkat. user posted image  Pozdravčke in poljubčke od nas treh!

(odgovor članu URSY33)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
13.10.2011 15:51:43   
leaa
čestitke za Mašikouser posted image

(odgovor članu Spellybelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
14.10.2011 6:33:48   
issa_
ursy33 jao hb da se je vredu izteklo,..zdaj pa čim več zdravja user posted image user posted image ..


spellybelly evo kdor čaka, dočaka user posted image user posted image čestitamm za princesko in obilo družinskih trenutkov ter veliko cartanja in čimbolj prespanih noči...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
17.10.2011 18:44:19   
anabananana
Evo punce, koncno se lahko malo javim in sporocim, da se je nasa mala Olivija rodila 6.10., 3240g lahka in 47 cm majhna user posted image .
Kot sem se bala se je moj sprozen porod koncal z urgentnim carskim rezom, po 4 urah umetnih popadkov, ampak smo srecni, samo da je z malo vse v redu. Ko sva prisli domov sem jaz fasala se visoko vrocino, ki se je nepojasnjeno vlekla 4 dni in je bla skoz nad 38,7, tako da sem zdaj na antibiotikih. Zaenkrat se normalne temperature. user posted image
skratka, malo se se lovimo, ampak smo fino!

Cestitke vsem mamicam, ockom in struckam!!

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
20.10.2011 18:19:34   
moniketna
sicer malce pozno, ampak da vam javim da sem 26.9.2011 ob 19:01 rodila deklico Evo, težko 3900g in dolgo 50cm. Rodila sem ekspresno hitro v 20min., z epiduralno, ki je bla res zakon, nobenih bolečin nisem čutla. naj bo to zaenkrat vse, ker nimam več časa.....

(odgovor članu anabananana)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
22.10.2011 23:57:14   
moniketna
mi lahko katera da link kjer zdej čvekate ker vas ne najdem :)

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
23.10.2011 9:49:17   
panja
http://www.ringaraja.net/forum/m_5772088/mpage_1/key_/tm.htm

Evo - tukaj smo. user posted image

(odgovor članu moniketna)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 93 [94] 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 93 [94] 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?