Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
poli k je ostala v hladilniku pa bo pojedu moj
, že kar ve, da je "kanta za smeti"

. Ponoči še vedno ne spim. Z mojo
sem zaspala ob 20.00h, se zbudila ob 2h in bedela. Potem sem končno spet zaspala in ob 5h sem bila spet pokonci, moja
.
.
vama želim.
. Jaz od poroda do nosečnosti nisem bila nikoli tam. Zdaj pa sem mi ga lušta, da bi vsak dan to jedla. Groza! Pa še na poti iz službe ga imam čisto pri roki, tako da me je že nekajkrat zaneslo v MCdrive. Se bom morala malo bolj paziti, ker se že pozna na kg - +2. Pa migat moram začet, samo sem zvečer še vedno zelo utrujena. Kdaj že mine to obdobje utrujenosti? Počasi, a ne? Aja, danes sem noseča že polnih 10 tednov
. Hitro gre čas.
, zdaj sem se odločila, da ga ne kupim, ker sem ga dobila tam nekje v 12. tednu, potem so bile pa že brcike in AS nisem več uporabljala. Če bi ga imela pa doma, pa se seveda ne bi mogla zadržat
V nosečnosti so še bolj občutljivi. Pred slabostjo sem jaz sigurno popila 3l vode na dan, zdaj pa ne gre, ker, če preveč napolnim želodec, bruham že od tega.
Zvečer bla na mrtvo utrujena in zaspala s tamalim ob 8h, se zbudila ne vem ok. 3h in spala lajk NIČ do pol sedmih
No, ko sem pa le zaspala, me je pa budilka zbudila in pol sm še mal zaspala in skor sva pozabla it v vrtec
Zdej sm pa kot da bi me vlak pofuru. Dragi še spi, pa mi nekak ni nazaj za v postlo it, ker kaj če spet ne bom mogla spat
za uspešne preglede in dobrodošle nove
. Ime je dobila po pevki Enyi, ob kateri se občasno sproščam, še posebej ko me začne dajati otožnost itd.
.
poskusi se malo na kavč vržt, mogoče te zmanka za kakih 15 minut. to zdej pri meni sledi
.
in tudi vam