GregUr
|
joj punce jst sem tok utrujena... lačna sem, pa ne upam nič jest, ker mi že sama misel na hrano prikrade v misli slabost si predstavljate da mi popolnoma NIČ ne paše? naj pa povem, da sem danes dobila paket in sicer, dvoje nosečniške hlače iz H&M, k jih je ena z enako velko rito prodajala na bolhi tko da za prvo silo bo, pa mislim da za drugo tudi čeprav mi je še hecno da bi jih mela oblečene, ampak kavbojke moram pa obvezno imeti knof odpet... nelikaa zarad zoba. upam da mine. pri tekočini bi morala biti pa jst tut malo bolj pridna... ko sem bila prehlajena, sem po moje spila kake 4 litre čaja na dan, zdej pa h sreči postajam žejna (ampak takrat naj bi blo že "prepozno" ), kar je tut znak , in pijem. Enja mi je ful lepo ime, ampak ga ima že punčka v priženjeni žlahti tko da morava bit malo bolj izvirna drugače pa bi bil definitivno ožji izbor cebelica81 joooj si predstavljam svojo super taščo k ji bo njen vnuk/vnukinja dal/a darilo ful lepo si se spomnila. drugače - si že oddelala, al še vedno v službi? naj ti hitro mine... čiba oh kristusove muke trpim tut jst danes... ne upam se niti "posiliti" z ničemer, ker bo še slabše. pa saj bo minilo... upam če ne prej, z oktobrom sigurno! Aninchy sočustvujem s tabo... jst sem ko zombi! poskusi se malo na kavč vržt, mogoče te zmanka za kakih 15 minut. to zdej pri meni sledi špikanje danes me je zaštihalo ko sem se tko hecno pretegnila, da se mi je skor zvrtelo... ful sem se ustrašla, ampak je minilo. upam da ni nič hujšega... sonček33 čimprej se pozdravi. nisem ti nič fouš pikaro dobrodošla! imej lepo nosečnost mamica tebi pa čestitke za pregled! tkole ko katera pove kolk časa je noseča pa kaj se je vse vidlo, primerjam s sabo - danes je 10 dni (8t 0dni noseča) odkar sem imela pregled, in je bil velik 1,62cm, zdaj pa sem že 9t in 3 dni - se pravi en teden več kot ti in si kar predstavljam kaj se z mojim srčkom dogaja. čeprav zdejle tuhtam... 2,5cm? si prepričana? sicer ne vem kakšna je variacija +/-, ampak meni je pri 8t in 0 dni rekla da je čisto prave velikosti...
|