|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 11:13:12   
tashq

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08


IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*


ker se "druge" pedofile zaničuje, odrezali bi jim jajca, pimpeka naseckali na žetone....

duhovnik pa je GOSPOD. vsaj za veliko pobožnih ovčk....

bruh.


Ah dej Rija zbudi se no ... Leta 2014 smo, pokaži me ENEGA človeka v cerkvi, ki tko razmišlja!


ti jih tudi jaz lahko nekaj pokažem.žal je tako,večinoma pri starejših generacijah,da je župnik "boh i batina".povem primer,ki se je zgodil cca. 30 let nazaj.v družini moje mami je umrl nek "stric" in so ga začeli pokopavati.so na pokopališču,župnik govori svoje, krsto spustijo,v tem pa v njej nekdo začne jamrat in butat.vsi se spogledajo,češ,kaj zdaj,župnik pa samo z roko nakaže,naj kar naprej spuščajo.in so ubogega človeka pokopali.user posted image pač župniku se ne sme(se ni smelo)nič rečt.no,učitelj je bil včasih tudi gazda,zdaj pa vemo,kako je...

pri pedofilh,se,vem,vse strinjamo,da mora biti ničelna toleranca.je pa veliko hujši šok za otroka(in okolico),če to stori nekdo z avtoriteto,nekdo ki bi moral ščititi otroka in mu biti vzgled.s tem mislim župnike,učitelje,policaje... in nenazadnje sorodnike,sosede...se mi zdi,da otrok veliko težje pove svojo izkušnjo,če mu je to storil nekdo,ki mu zaupa,in se mu s tem naredi večja škoda,ker se mu mogoče zdi,da mu nihče ne bo verjel.

pedofili se pa pomoje rodijo taki.kot se nekdo rodi hetero-,homoseksualen,tako tudi pedofili.nekomu paše sado-mazo,nekomu nekaj drugega.to se ne spreminja kar tako.ne verjamem,da nekdo,ki je bil toliko in toliko let srečen v svojem spolnem življenju(bilokakšen),da kar naenkrat postane pedofil.rešitev za to je pa pomoje le obsodba,psihoterapija in kemična kastracija.s tem pa se le redki strinjajo.sem pa slišala za primer pedofila,ki mu je bilo izredno žal za svoja nagnjena,ampak si pač ni mogel pomagati.tako kot si pač homoseksualec ne more pomagati.

je pa zanimivo,kako se naše mišljenje spreminja.danes je homo uredu(kolikortoliko,vsaj za recimo večino),par let(desetletij)nazaj pa ne.pedofilija je danes prepovedana,v starem Rimu je bilo nekaj običajnega,prav tako homoseksualnost.pedofilija se odprto dogaja še danes nekje pri enem(ali več)plemenu,se mi zdi,da tam nekje v Novi Zelandiji.fantki morajo oralno zadovoljiti starešine,da sploh postanejo moški.poroke deklic se dogajajo danes v Afriki.Romi pa prodajajo svoje otroke.10000 let nazaj so punčke rojevale pri 10 letih,umrle pa pri 30.ne govorim,da je to vse uredu,ampak samo poudarjam,kako se lahko mentaliteta,kaj je prav in kaj narobe, spreminja s časom in prostorom.



(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 11:15:37   
tashq

IZVIRNO SPOROČILO: petea

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

se mi pa gravža ta duhovniška klika, ki to dela (tudi ****rijo, smo se spomnite več kot 300 mrtvih dojenčkov v predoru v LJ) pod krinko celibata.



O čem ti to?

tudi V Škofji Loki so našli novorojenčke v predoru.zraven nunskega samostana.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 11:30:31   
RIJA*
predor med nunami in duhovniki petea....

veselo so seksali, nune zanosile, potem pa morili otroke....in jih puščali v tem predoru...

na bruhanje mi gre, ko mi hoče pripadnik te cerkve potem nekaj nabijati, da bom šla v pekel, ker seksam neporočena.....recimo user posted image

pa vzami samo našega Gospoda (!) v naši vasi: ko je videl, da se seliva v ta kraj, je hodil okrog naju ves meden, ko naju pa ni bilo k maši v nedeljo, pa se butelj niti pozdravi ne več user posted image (pa pustimo zdaj to, da jaz sploh tiste vere nisem user posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil RIJA* -- 8.5.2014 11:31:42 >

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 11:36:47   
tashq

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*
na bruhanje mi gre, ko mi hoče pripadnik te cerkve potem nekaj nabijati, da bom šla v pekel, ker seksam neporočena.....recimo user posted image

ja,ta dvoličnost mene grozno moti.tudi pri vernikih.recimo moja babica(ena izmed tistih,za katero je župnik gazda).ni važno,koliko grehov ona naredi čez teden,saj se v nedeljo spove in ji je vse odpuščeno.user posted image že v sami Bibliji je pa toliko nedoslednosti,da jim ne moreš slediti.sicer je zame vera(v bilokaj) nekaj izredno lepega in sem fouš tistim,ki verujejo;jaz žal ne morem.Cerkev kot institucija pa vse pokvari.pa to je že druga tema...

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 11:44:36   
ronja
veselo so seksali, nune zanosile, potem pa morili otroke....in jih puščali v tem predoru...

Take reči so moj glavni razlog, da ne verjamem vanj. Noben bog, ki je res vsemogočen, ki bi to lahko spremenil, ljudi spreobrnil z eno samo strelo oz. razsvetljenjem,... ne bi dopustil, da počnejo ljudje take grozne reči in to še v njegovem imenu. Pa da je dober zraven. V slabega pa ne bom verjela, tudi če obstaja.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   [Brisano sporočilo]
8.5.2014 11:45:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petea)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 11:58:53   
RIJA*
Christin oprosti, moj namen ni bil, da bi te prizadela...saj te je verjetno res že sama misel na zlorabo user posted image

ampak bolj to, da nobenemu na čelu ne piše, da je zmožen česa takega....glej kak lušten in simpatičen mlad dečko je bil....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 12:05:49   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

uškinamama, žal tukaj raziskave kažejo drugače - baje žrtve najprej in z najmanj posledicami prebolijo posilstvo od neznane osebe, kot enkraten dogodek, slučajno, nekje, kjer je bilo potem storilec najden in kaznovan in jih je okolica podpirala... Najtežje je žrtvam, ki jih zlorablja nekdo, ki ga spoštujejo in imajo rade. Najhujše je, če je to nekdo, ki jim je zelo blizu (recimo starši)
...

uškinamama, pedofilija zame ni nikjer dovoljena, se mi zdi pa še hujše, če nekdo izrabi otrokovo zaupanje - sploh če je to starš ali nekdo, ki ga ima otrok rad in ga spoštuje, kamor spadajo tudi duhovniki in učitelji.



In potem jaz slabo berem user posted image . Nekje na drugi stani sem napisala " Meni pa so največji lažnjivci in ološ tisti , ki se spravijo na svojo kri " . Tako, da sem v enem stavku povedala, kar si ti v par postih. Misliva pa enako:) S tem, da jaz delim pedofile na pedofile in pika. Oziroma na pedofile , ki so v krvnem sorodstvu s otrokom - žrtvijo in na ostalo drhal ne glede na poklic. Zame ni župnik ( in ne kdorkoli drug , učitelj, vaditelj, name-it) nekdo, ki ga spoštujem in imam rada per se. Kot vsak se morajo tudi oni dokazat, da so vredni mojega spoštovanja in ljubezni user posted image .
Verjamem, pa, tako kot je napisala pomlad, da imate največ za napisat ravno tisti, ki cerkve od znotraj še videli niste.
Tema je šla v enko drugo smer, pa se lepo, na podlag izkušenj user posted image  umikam.

Pedofile v žetone , hasta la vista.

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 12:12:50   
ronja
Vem, da si to napisala in se strinjam s tem. Razlagala sem to, zakaj se nam zdi problem pedofilije pri župnikih tako velik:
- ker se zeloooooo velikokrat, večinoma izognejo kazni (ja, imaš nekaj izjem, vendar obe veva, kako je sistemsko to urejeno;)
- ker župnikom otroci zaupajo, ker jim zaupajo starši (verjetno sicer ne bi dajali otrok k verouku, če bi mislili, da župnik kaj takega počne;)
- ker ima župnik moč nad otrokom, da mu grozi, česar kar en neznanec nima

To so stvari, zaradi katerih je žrtvam še težje kot če je to nek naključni neznanec na ulici, ki ga zvleče v temen kot. Ni vsake zlorabe enako težko prebolet. In ja, to kako okolica reagira ima zelo velik vpliv, kar lahko vidiš tudi na Christininem primeru. In ljudje izgubijo vero v pravico, poleg zlorabe. To zamerim cerkvi, pa če jo gledam od zuni al pa od znotri.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 12:22:46   
RIJA*
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama


Verjamem, pa, tako kot je napisala pomlad, da imate največ za napisat ravno tisti, ki cerkve od znotraj še videli niste.




videla, videla....ampak moje izkušnje tam niso nekaj,kar bi me delalo srečno in vzvišeno user posted image

< Sporočilo je popravil RIJA* -- 8.5.2014 12:23:18 >

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 12:31:15   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama


Verjamem, pa, tako kot je napisala pomlad, da imate največ za napisat ravno tisti, ki cerkve od znotraj še videli niste.




videla, videla....ampak moje izkušnje tam niso nekaj,kar bi me delalo srečno in vzvišeno user posted image


No , vidiš , kakšen dar  vam je nekaterim dan, uspete biti vzvišeni  tudi brez obiskovanja cerkve user posted image

< Sporočilo je popravil uškinamama -- 8.5.2014 12:35:48 >


_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 12:34:32   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama


Verjamem, pa, tako kot je napisala pomlad, da imate največ za napisat ravno tisti, ki cerkve od znotraj še videli niste.




videla, videla....ampak moje izkušnje tam niso nekaj,kar bi me delalo srečno in vzvišeno user posted image


No , vidiš , kakšen dar  vam je nekaterim dan, uspete biti (srečni in vzvišeni) tudi brez obiskovanja cerkve user posted image


To pa res ni nek problem user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 12:35:26   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: daddy


IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama


Verjamem, pa, tako kot je napisala pomlad, da imate največ za napisat ravno tisti, ki cerkve od znotraj še videli niste.




videla, videla....ampak moje izkušnje tam niso nekaj,kar bi me delalo srečno in vzvišeno user posted image


No , vidiš , kakšen dar  vam je nekaterim dan, uspete biti (srečni in vzvišeni) tudi brez obiskovanja cerkve user posted image


To pa res ni nek problem user posted image


se bojim, da če bi preveč tam visela, da bi mi bil ta dar brezmadežno odvzet user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 12:45:58   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Samo pedofili in posiljevalci so nemalokrat ravno sprevrženi bolniki, ki so zboleli ravno zaradi "zadrževanih spolnih potreb".....ali zaradi kakšnih prejšnjih spolnih zlorab in niso sposobni razviti zdravega odnosa do spolnosti........


to si pa zdaj tako naložila - pedofili so zboleli zaradi "zadrževanih spolnih potreb"? pa od kje si to privlekla.. bi rada videla vsaj eno raziskavo ki to omenja. res.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 13:32:12   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
V mornarici je stopnja homoseksualnosti 70-80%, čeprav namenoma izbirajo fante, ki so manj nagnjeni k temu in v normalnem življenju, ko imajo na voljo ljudi obeh spolov, vendo izberejo žensko, ker jih ta bolj privlači. Podobno je v zaporih. Čeprav je homoseksualnost tudi čisto prirojena, kadar je 100%, torej da te privlači samo človek istega spola, nas je večina na lestvici vmes in je potem odvisno od okoliščin.


si pozabla omenit da tile "priložnostni homoseksualci" v zaporih ubijajo pedofile, če jih zaprejo k njim. nič jih ne "štekajo" in niti ne tolerirajo. je "no mercy" policy napram posiljevalcem otrok tudi tam not. verjetno zato ker je, pa kakorkoli obrneš natepavanje česarkoli, povezano tudi s tvojo osebno moralo in etiko. in pedofili je nimajo. period. in to ti moški v zaporih vejo in jih ne prenesejo, pa kolikor so sami izmaličeni. that should tell you something.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 13:43:58   
ronja
si pozabla omenit da tile "priložnostni homoseksualci" v zaporih ubijajo pedofile, če jih zaprejo k njim.

Ne mešam homoseksualcev in pedofilov, ker sta to dve čisto različni zadevi! In ja, vem, da se pedofilom v zaporih ne godi najboljše in vem, da so pedofili popolnoma na dnu lestvice v zaporih.

Ja, se absolutno strinjam, da je prav, da tega ne toleriramo. Je pa prav pogledat, kaj vse do tega privede, zato, da odpravimo že vzroke, da bi čim manj ljudi takih postalo. Ker noben dojenček ni pedofil. In dejansko lahko popolnoma normalne ljudi en sam tumor na možganih spremeni v zverine (celo pedofilija se v nekaterih primerih razvije, pa je prej ni bilo in je po operaciji ni več, če te zanima, ti lahko najdem referenco). Zato je pomembno. Ker verjetno si nihče ne bi želel postat pedofil (ok, mogoče V.Mal, ker njemu se zdi ok, kar je in ker mu okolica to preveč tolerira). prirojena pedofilija ni ozdravljiva, pridobljena pa verjetno je... Možgani so neverjetno plastični, sposobni marsičesa, česar še ne vemo. POškodovani možgani delajo grozote. In zato je treba poskrbet, da bo čim manj otrok imelo poškodovane možgane, da ne bojo kot odrasli delali grozot.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 14:04:04   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*
se bojim, da če bi preveč tam visela, da bi mi bil ta dar brezmadežno odvzet user posted image


?

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 14:43:55   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

si pozabla omenit da tile "priložnostni homoseksualci" v zaporih ubijajo pedofile, če jih zaprejo k njim.

Ne mešam homoseksualcev in pedofilov, ker sta to dve čisto različni zadevi! In ja, vem, da se pedofilom v zaporih ne godi najboljše in vem, da so pedofili popolnoma na dnu lestvice v zaporih.


skoncentriraj se - govoriva o tem, da kao ljudje difolt odstopajo od svoje seksualne preference, če svoje nimajo pri roki. govorim, da pedofili grejo čez vse moralno etične norme in da je to povezano - tudi za priložnoststne homoseksualce je to nesprejemljivo (pa si naredijo svoje moške "bitches" s prisilo in posilstvom, mind you), čeprav sami niso noben zgled nekega primernega obnašanja.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 14:49:57   
ronja
govorim, da pedofili grejo čez vse moralno etične norme in da je to povezano - tudi za priložnoststne homoseksualce je to nesprejemljivo (pa si naredijo svoje moške "bitches" s prisilo in posilstvom, mind you), čeprav sami niso noben zgled nekega primernega obnašanja.

Tu se popolnoma strinjava. Pravim samo, da je vseeno dobro pogledat vzroke in jih čim bolj odpravit. Ker bo tako manj ljudi zašlo čez vse etično nesprejemljive meje.
Offtopic: veš, da so delali anketo v zaporih in ugotovili, da se imajo zaporniki večinoma za bolj poštene od povprečja, edino za sledenje pravilom so se ocenili kot povprečno.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 15:24:53   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Ker noben dojenček ni pedofil.


pa dobr no, pa kje take najdeš. saj tudi še ni seksualno bitje - koje izjave, smh

In dejansko lahko popolnoma normalne ljudi en sam tumor na možganih spremeni v zverine (celo pedofilija se v nekaterih primerih razvije, pa je prej ni bilo in je po operaciji ni več, če te zanima, ti lahko najdem referenco). Zato je pomembno. Ker verjetno si nihče ne bi želel postat pedofil (ok, mogoče V.Mal, ker njemu se zdi ok, kar je in ker mu okolica to preveč tolerira).


ne vem zakaj zdaj mešaš možganske poškodbe zraven - kok procentov je teh; 1-3%?

prirojena pedofilija ni ozdravljiva, pridobljena pa verjetno je...


dej mi prosim kako referenco, ki meri prirojeno pedofilijo prosim.

Možgani so neverjetno plastični, sposobni marsičesa, česar še ne vemo. POškodovani možgani delajo grozote.


tole se pa tako pokroviteljsko sliši; sej nismo 5 let stari. ja, vemo to. pa vseeno ne omenjamo tumorjev ob vsakem prekršku ali zločinu.

In zato je treba poskrbet, da bo čim manj otrok imelo poškodovane možgane, da ne bojo kot odrasli delali grozot.


ja, tudi to vemo. recimo, ni fajn v vojni coni odraščat..
in - please, try to not sound so patronising all the time. ful me moti, če nam razlagaš kot 5-letnikom. sej vem da maš male otroke doma, samo "snap out of it" user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 15:27:18   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Tu se popolnoma strinjava. Pravim samo, da je vseeno dobro pogledat vzroke in jih čim bolj odpravit. Ker bo tako manj ljudi zašlo čez vse etično nesprejemljive meje.


lej, ne zdaj tumorje vlačit kot neke vzroke ven, please. stay on topic in ne zait v obskurje. sej vem da mava obe to tendeco, zato ti pa pomagam, preden sama vanjo padem user posted image

Offtopic: veš, da so delali anketo v zaporih in ugotovili, da se imajo zaporniki večinoma za bolj poštene od povprečja, edino za sledenje pravilom so se ocenili kot povprečno.


no, kokr sem rekla - that should tell you something user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 15:50:05   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka


to si pa zdaj tako naložila - pedofili so zboleli zaradi "zadrževanih spolnih potreb"? pa od kje si to privlekla.. bi rada videla vsaj eno raziskavo ki to omenja. res.


Sem že razložila oz. naložila v nekaj svojih prejšnjih postih.......govorila sem pa o pedofiliji v cerkvi, kjer duhovniki morajo spolne potrebe prisilno zatirati in zadrževati.......

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 15:54:21   
ronja
pa dobr no, pa kje take najdeš. saj tudi še ni seksualno bitje - koje izjave, smh

Ker nekateri trdijo, da je pedofilija prirojena in pač nimaš kaj. Jaz pa pravim, da je večinoma odgovor na zmaličeno otroštvo. In tako otroštvo poškoduje možgane.
Tumor sem dala kot ekstremen primer, ki je izzval tako vedenje (učitelj je nadlegoval učenke, ko mu je možganski tumor pritiskal na ene regije in jih odrezal od ostalih, ko so tumor odstranili, je bil spet normalen). Na podoben način kot tumor lahko možgane zmaliči neustrezno okolje. In človek v drugačnem okolju ne bi postal tak. To govori po moje tudi lili.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 16:08:50   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

pa dobr no, pa kje take najdeš. saj tudi še ni seksualno bitje - koje izjave, smh

Ker nekateri trdijo, da je pedofilija prirojena in pač nimaš kaj. Jaz pa pravim, da je večinoma odgovor na zmaličeno otroštvo. In tako otroštvo poškoduje možgane.
Tumor sem dala kot ekstremen primer, ki je izzval tako vedenje (učitelj je nadlegoval učenke, ko mu je možganski tumor pritiskal na ene regije in jih odrezal od ostalih, ko so tumor odstranili, je bil spet normalen). Na podoben način kot tumor lahko možgane zmaliči neustrezno okolje. In človek v drugačnem okolju ne bi postal tak. To govori po moje tudi lili.


Tako je....pomoje se pod vplivom določenih, ektremnih, okoliščin človek sposoben spremeniti v zver.......je sposoben zlorabljati in kaj hitro pozabi na moralo in etiko.....in neko umetno in prisilno zatiranje spolne potrebe je po moje precej ekstremna okoliščina......

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
8.5.2014 17:46:13   
tashq

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

pa dobr no, pa kje take najdeš. saj tudi še ni seksualno bitje - koje izjave, smh

Ker nekateri trdijo, da je pedofilija prirojena in pač nimaš kaj. Jaz pa pravim, da je večinoma odgovor na zmaličeno otroštvo.


jaz pa mislim,da je ravno obratno.pedofilija je prirojena in le mali procentek ljudi "postane" pedofil zaradi poškodbe možganov,psihične ali fizične.meni je pedofilija v istem košu s homoseksualnostjo,heteroseksualnostjo,nekrofilijo,seks z živalmi(se reče zoofilija?)...pač kaj oz.kdo te spolno privlači.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?