krispin
|
Hvala za lepe želje. Tudi jaz vsem želim, da bi imele čim bolj "neproblematično" nosečnost. Upam, da se mi v naslednjih 2-3 tednih tole neha, tako kot se je Tenčici (dobrodošla!). Če želiš slabosti nazaj, jih takoj dam... Pri meni nič novega, imeli smo super vikend, skoraj ves čas zunaj, skupaj. Mali je bil danes zjutraj čisto sesut, ker je bilo treba v vrtec. Je pa presenetil. Sicer mu še nisva nič povedala, ampak je pogruntal, da imam večji trebušček, večje joške in da bo to ziher za bratca ali sestrico... Inčika90 Mali je star 3 leta, ampak je v vrtcu komaj od lanskega septembra, zato je po daljših prekinitvah še vedno kar hudo, ko mora it. Jaz bolj kot razmišljam, bolj se nagibam, da bi bil v vrtcu po 4 dni na teden (zdaj ob petkih hodi k babici), da bova z dojenčkom imela tudi nekaj časa zase. Bom videla kako bo. Če bodo pa ful viroze in skoz bolan, bo pač z nama doma. Tko mam za začetek plan, potem bomo pa tako videli, kako se bodo stvari v praksi odvijale. Vsem, ki imate ta teden nuhalno želim dobre rezultate!
< Sporočilo je popravil krispin -- 11.5.2015 10:35:05 >
|