Cvetnilist
|
Bodoča mamica očitno imava res podobne težave. Drugače ko sem jaz nehala kadit se mi je neprestano luštalo sladko, tebi se pa vrjetno zdaj še tolko bolj ko si noseča. Ampak jaz mam se mi zdi večjo potrebo po nekih sendvičih in smokiju kot pa sladkem haha. Ampak ko se mi pa zalušta sladko, te sem pa adijo. Tudi sama sem bila že od malega neprestano v stiku z mačkami in tudi še nisem prebolela. Se mi pa zdi, da nas je kar nekaj ko nas ni prebolelo. Joj ne me strašit z vročimi in dolgimi tuši haha. Jaz jih obožujem. Zogica marogica dobrodošla med nami, sem vesela, da nas je že toliko aprilčic. Od kod pa si? Drugače pa tudi meni je bilo prvo rečeno punčka, nato fantek, nato na samoplačniškem ultrazvoku spet punčka (čeprav je bil zelo slab, nekvaliteten in za moje pojme prehiter ultrazvok - 5 min je trajal) tako da zdaj čakam na pregled v sredo oziroma na morfologijo ko bo, da te zvem spol. Drugače pa sem pri svoji ginekologinji tudi sama mela vaginalni ultrazvok v 16. tednu in takrat je pokazalo fantka. Meni še niso ponovno vzeli krvi, sem pa negativna. Pričakujem, da bom zdaj na tem pregledu dobila novo napotnico. Se pa preverja 3x ja. Anonimen vem da imaš povsem prav ampak na prejšnem pregledu sem bila kregana s strani sestre in mi je bilo res neprijetno. Zato se zdaj probam nekak držati, da ne gredo kilogrami preveč gor. Ampak se mi zdi, da se na trenutke že malo preveč obremenjujem s tem. Jessi, Bella ti je lepo napisala, da bo res najbolje, da greš do svojega ginekologa. Tudi sama sem ti to napisala že prejšnji teden. Ne znam si točno razlagat tvojih testov, zdi se kot da se vidi čisto rahla črtica ampak to še nič ne pomeni. Najbolje ti bo pokazala kri. Sem pa vseeno mnenja, da bi po takšnem izostanku test moral pokazati že precej intenzivno črtico. Moj je po 4 dneh izostanka in s popoldanskim urinom pokazal enako intenzivno črto kot bodoci mamici. Vseeno pa ti iz srca privoščim, da se bo izkazalo kot pozitivno.
|